Zakupy internetowe w USA, UK i w Niemczech



Sklepy Pomoc Promocje Opinie

OPINIE KLIENTÓW


  • Dowiedz się co sądzą o nas nasi Klienci.
  • Skorzystaj z naszych usług i sam dodaj opinię. Zapraszamy.

starsze »

569.
Dominik Rz.
rangun@wp.pl
18.01.2018  10:25
WIelki pozytyw! Bardzo dobry i miły kontakt, cała akcja przeprowadzona bardzo szybko bez najmniejszych problemów! Zdecydowanie polecam!

568.
b.karpinska
12.01.2018  13:15
Obsługa super. Troszkę długo szła przesyłka - to wina poczty ale byłam informowana co z nią się dzieje.

567.
Dariusz K.
libero102@wp.pl
04.01.2018  16:33
Wszystko ok. Miły kontakt. Wysoki poziom obsługi klienta.Fachowa pomoc. Polecam

566.
ADAM
03.01.2018  14:41
polecam zakupy zostaly zalatwione profesjonalnie od poczatku do konca

565.
Krzysztof
02.01.2018  23:25
Zamówienie zrealizowane w 3 tygodnie. Bardzo dobry kontakt,miła i profesjonalna obsługa, serdecznie polecam.

564.
Sławomir Kaczorowski
m-k75@o2.pl
29.12.2017  22:09
Mój pierwszy zakup w stanach i trafiłem świetnie. Miło i profesjonalnie. Zamówienie zrealizowane w wcześniej niż w uzgodnionym terminie. Polecam

563.
Krzysztof
28.12.2017  07:52
Bardzo profesjonalna obsługa. Super kontakt. Bez najmniejszych problemów, jasno i szybko. Na pewno jeszcze skorzystam. Bardzo gorąco polecam i pozdrawiam.

562.
Janusz Krysztopa
szunaj23@gmail.com
22.12.2017  18:04
Transakcja przebiegła sprawnie, polecam :)

561.
Mateusz Bartosik
21.12.2017  16:03
Dobry kontakt i konkretne odpowiedzi na zadawane pytania. Towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczona przesyłka. Wszystko OK. W przyszłości skorzystam ponownie z Państwa usług.

560.
Justyna T
20.12.2017  17:09
Bardzo polecam, szybko zrealizowane zamówienie, dobry kontakt nie mam żadnych zastrzeżeń na pewno skorzystam jeszcze z tej pomocy. ;-)

559.
Adrian
19.12.2017  18:37
Profesjonalne podejście, wszystko w jednym miejscu, doradztwo oraz szybki czas realizacji. Bardzo polecam :-)

558.
okozt
12.12.2017  22:42
Szczerze polecam. Bardzo dobry kontakt z klientem oraz szybka realizacja zamówienia.

557.
Joanna Goławska
12.12.2017  15:39
Bardzo gorąco polecam!Szybko sprawnie,konkretnie,bardzo dobry kontakt ,pomoc w zakupach.Szczerze polecam!

556.
wabro
10.12.2017  18:11
Jak zawsze szybko, sprawnie, profesjonalnie,
Polecam gorąco !!!!!!!!!!!!!!

555.
Artur
09.12.2017  09:48
Bardzo dobry kontakt od początku do końca realizacji zamówienia. Szybko i skutecznie.
Dziękuję i polecam !

554.
Jerzy Hasiec
08.12.2017  19:02
Wszystko O.K. Bardzo serdecznie polecam i dziękuję.

553.
Andrzej Wejngold
06.12.2017  17:15
Bardzo polecam Firmę ! Po mimo obaw bo to pierwsze zakupy i kwota przekraczała kilak tysięcy Wszystko sprawnie szybko i rzetelnie + dobry miły i stały kontakt. Nic dodać nic ująć :) ta firma to czysty dźwięk w chaosie współczesnego świata . Zakupy były na terenie Niemiec. Pozdrawiam z Warmii :) na 100 % to nie ostatnia moja wizyta w Firmie.

552.
Grzegorz
04.12.2017  17:29
Z czystym sumieniem mogę w 100% polecić współpracę. Na pewno wrócę w przyszłości do pomoc-w-zakupach.pl

551.
Sebastian Krakowiak
30.11.2017  21:22
Polecam. Zakupy na aliexpress szybko i bezproblemowo.

550.
Leszek Daukszewicz
30.11.2017  14:38
Towar zamówiony-towar dostarczony.Bardzo profesjonalne podejście do kupującego i błyskawiczne załatwienie sprawy.Dziękuję i polecam każdemu.

549.
Chris
25.11.2017  19:47
Zamówienie zrealizowane szybko i profesjonalnie. Firma godna polecenia.

548.
Tomasz
22.11.2017  16:48
Zamówienie dotarło w terminie, bardzo dobry kontakt. Polecam

547.
jacsol8938
21.11.2017  14:56
Przedmiot z USA dotarł w niecałe trzy tygodnie, i to mimo braku wysyłki do naszego kraju. Szybko i profesjonalnie. Dziękuję za pomoc w zakupie.

546.
Jarosław
21.11.2017  10:45
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie - bardzo polecam

545.
Przemysław
17.11.2017  18:32
Przede wszystkim świetny kontakt. Obsługa rzetelna, szybka i skuteczna + sporo czasu poświęconego na doinformowanie klienta, czyli mnie. W moim przypadku przesyłka ze sklepu internetowego z NY wyszła taniej przez pośredniczącą firmę - i to z doliczeniem jej zysku - niż proponował to ów internetowy sklep. O szybkości nie wspomnę.
Zdecydowanie polecam, a i sam będę korzystał, jeśli jeszcze zajdzie tak potrzeba.

544.
Krzysztof Kapica
15.11.2017  16:55
Mega pozytyw, lampa po pięciu dniach od zamówienia była u mnie(wysyłka z Niemiec)

543.
GM
15.11.2017  15:12
Szczerze polecam. Bardzo sprawny zakup...

542.
Roman
09.11.2017  19:55
Polecam, całość załatwiona szybko, sprawnie, bez problemów.

541.
Sławek
09.11.2017  18:38
Polecam szybko i sprawnie zrealizowana transakcja.

540.
Marcin Migdałek
08.11.2017  18:30
Sprawnie, szybko, bardzo dobry kontakt. Polecam.

539.
Roman
08.11.2017  15:14
Pierwsza transakcja i wszystko zgodnie z zamówieniem. Również BARDZO DOBRA porada z ich strony.Godni polecenia.

538.
Katarzyna Kuterska
02.11.2017  19:14
Jestem bardzo zadowolona z pomocy. Przesylka bardzo szybko do mnie dotarla. Polecam

537.
Nikodem Baśladyński
nbasladynski@gmail.com
31.10.2017  13:22
Profesjonalna Firma wszystko przebiegło szybko i sprawnie, super kontakt i mila obsługa. Szczególne podziękowania dla Pana Kajetana. Polecam!

536.
Monka Willy
30.10.2017  18:31
Polecam bardzo goraco,szybko,sprawnie,sumiennie,bez jakichkolwiek zastrzeżeń .Skorzystam na 100%następnym razem.Firma godna zaufania i polecenia:)

535.
Hubert Hamulecki
27.10.2017  13:59
Bardzo profesjonalna obsługa, nie mam żadnych uwag. Polecam

534.
Marek
25.10.2017  18:19
Wszystko SUPER a przesyłka dotarła i otrzymany sprzęt już pracuje.

533.
Joanna
25.10.2017  14:04
Polecam! Bardzo szybka i sprawna pomoc. Po raz pierwszy korzystałam z takiej opcji. W moim przypadku ten pierwszy raz był pechowy, bo dostawca wysłał nie ten towar. Jednak dzięki bardzo szybkiej pomocy i stałemu kontaktowi (mailowy i telefoniczny) ze strony 'pomoc-w-zakupach' wszystko zostało załatwione bardzo sprawnie. Super!

532.
Paweł
info@plcontrol.pl
23.10.2017  15:52
Wszystko przebiegło szybko i bezproblemowo. Uczciwa cena prowizji za wykonaną pracę i pomoc w zakupie trudno dostępnej części z USA

531.
Marcin Gajewicz
gajewicz@gmail.com
22.10.2017  18:53
Dziękuję za pomoc w udanym zakupie na eBay. Z pewnością jeszcze skorzystam!

530.
Rafał
20.10.2017  13:34
Zamówienie z RFN. Tydzień i u mnie.
perfekcyjna i miła obsługa.
Serdecznie polecam!!

529.
Paweł Dobek
gebels16@interia.eu
17.10.2017  09:40
Pełen profesjonalizm. Polecam.

528.
Jan Kowalczyk
14.10.2017  19:14
Bardzo dziękuję za pomoc w zakupach,serdecznie pozdrawiam.

527.
Paweł Dobek
gebels16@interia.eu
09.10.2017  16:00
Transakcja przebiegła pomyślnie pełen profesjonalizm. Kontakt bezproblemowy, wszystko na najwyższym poziomie.

526.
Rafal
09.10.2017  11:47
Zamowienie złozone 19 wrzesnia dotarło 9 pazdziernika.Czyli szybko i sprawnie.

525.
Patryk Lisiński
02.10.2017  12:28
Współpraca na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm :)

524.
I.
25.09.2017  14:38
Polecam.

523.
Łukasz Szpunar
23.09.2017  08:25
Profesjonalna, uprzejma komunikacja na poziomie dostosowanym do klienta. Uprzejme i cierpliwe wyjaśnienia. Obsługa zamówienia szybka, sprawna, bez zarzutu. Firma godna polecenia.

522.
Mateusz
20.09.2017  13:17
Gorąco polecam! Z pomocą tej firmy udało mi się kupić sprzęt w sklepie który wysyła towary tylko na terenie USA. Zamiast czekać pół roku albo dłużej na europejską premierę mogę używać urządzenia już teraz. Mega pozytyw !

521.
mg
19.09.2017  20:58
Szybko i sprawnie. Dobry kontakt. Polecam

520.
Jacek Walczak
jacek123-4@tlen.pl
16.09.2017  19:50
Pomoc w zakupach w USA była rewelacyjna . Wyszukanie towaru ,stały kontakt i mnóstwo podpowiedzi - rewelacja .Warto tu zrobić zakupy ponieważ pomogą i 100 procent satysfakcji .Polecam

519.
Marcin L
16.09.2017  11:27
Dobry kontakt. Towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczona przesyłka. Wszystko OK. Dziękuję bardzo za pomoc w zakupach.
W przyszłości skorzystam ponownie z Państwa usługi.

518.
Tomasz Głowacki
14.09.2017  15:53
Powiem szczerze, że podchodziłem do tematu trochę sceptycznie, gdyż nigdy nie robiłem zakupów w USA, a tym bardziej za czyimś pośrednictwem. Ale szybko zmieniłem zdanie, sprawne zamówienie towaru przez Pana Kajetana i po trzech tygodniach dostałem paczkę do ręki :) Polecam i na pewno skorzystam ponownie.

517.
Sylwia skimmia Ludwiczak
12.09.2017  10:26
Błyskawiczna realizacja zamówienia co w moim przypadku było bardzo istotne,obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie!! Rewelacyjny kontakt. Z czystym sumieniem polecam wszystkim zainteresowanym skorzystanie z oferty pomoc-w-zakupach.pl

516.
Henryk
08.09.2017  22:44
polecam profesjonalna obsługa i kontakt polecam i będę korzystał.

515.
Jarosław W.
04.09.2017  12:05
Rzetelna firma, bardzo dobry kontakt. Polecam

514.
wodnik1950
wodnik1950@tlen.pl
01.09.2017  14:37
jestem bardzo zadowolony z załatwienia sprawy.czas trwania około 3 tygodni co jest normą.dzięki i polecam innym.

513.
Marcin
28.08.2017  12:58
Usługa została wykonana rzetelnie, towar dotarł dobrze zapakowany i nie uszkodzony. Dobry kontakt z panem Kajetanem, który szybko odpowiada na mejle.

512.
Łukasz
25.08.2017  14:43
Wszystko przebiegło sprawnie. Świetny kontakt. Pozdrawiam !

511.
Krzysiek
24.08.2017  19:06
bardzo duzy pozytyw. zakup w usa przebiegl szybko i wzorowo.bardzo dobry kontakt.
i'll be back ;)

510.
Jakub
21.08.2017  22:30
Od początku do końca doskonały kontakt, odpowiedzi na wszystkie pytania i profesjonalne załatwienie sprawy zgodnie z moimi oczekiwaniami. Polecam!

509.
AgnieszkaM
21.08.2017  18:03
Po raz drugi skorzystałam z usług firmy i jak zwykle nie zawiodłam się. Szybka wysyłka, kredki Prismacolor dotarły w doskonałym stanie :) Z pewnością skorzystam jeszcze w przyszłości. Polecam!

508.
Magda Dziamska
15.08.2017  15:04
Polecam wszystkim - profesjonalna pomoc, świetny kontakt i błyskawiczna realizacja - paczka z USA doszła w niespełna 2 tygodnie

507.
Dorota
13.08.2017  21:12
Polecam, całość transakcji trwała 10 dni, a przesyłka była z USA. Solidna firma, rzetelny, profesjonalny kontakt.

506.
Michał M
Nowy681@gmail.com
07.08.2017  10:54
pomoc w zakupach to profesjonalna firma...

505.
Grzegorz
02.08.2017  14:56
Szybko sprawnie i profesjonalnie. Polecam serdecznie.

504.
Michał S
01.08.2017  07:51
Polecam pomoc-w-zakupach.pl. Ustalenia wysyłki drogą mailowo sprawnie i zrozumiale. Przesyłka dotarła bardzo szybko. Przy problemach z urzędem celnym otrzymałem niezwłocznie wszelką pomoc.

503.
Janusz Misiek
25.07.2017  19:22
Szybko i sprawnie, polecam!

502.
Waldek Maciąg
21.07.2017  08:26
Dobra wspołpraca,bezproblemowy kontakt .Polecam i pozdrawiam!

501.
Piotr Wojciechowski
20.07.2017  13:30
Mega pozytyw. Dzięki pomocy, udało mi się kupić na amerykańskim Amazonie coś za 1/3 ceny z polskiego Allegro. Bardzo dobry kontakt przez maila. Na prawdę szczerze i gorąco polecam!

starsze »

idź do:    najnowsze opinie  |  500-401  |  400-301  |  300-201  |  200-101  |  100-1



Dodaj opinię

imię i nazwisko / nick:
e-mail
czy e-mail ma być widoczny na stronie? TAK
NIE

numer zamówienia
treść:
   
do góry strona główna
pomoc-w-zakupach.pl © 2011 - 2018. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Nie wiesz jak robić zakupy na eBay? Zastanawiasz się jak kupować na Amazon i w zagranicznych e-sklepach? Oferujemy profesjonalną pomoc w sprowadzaniu towarów z zagranicy. Z nami zakupy w USA, Anglii, Niemczech i innych krajach to nie problem. Zakupy internetowe to nasza specjalność. Serdecznie zapraszamy.

Serwis korzysta z plików Cookie: Polityka Cookies