Zakupy internetowe w USA, UK i w Niemczech



Sklepy Pomoc Promocje Opinie

OPINIE KLIENTÓW


  • Dowiedz się co sądzą o nas nasi Klienci.
  • Skorzystaj z naszych usług i sam dodaj opinię. Zapraszamy.

starsze »

529.
Paweł Dobek
gebels16@interia.eu
17.10.2017  09:40
Pełen profesjonalizm. Polecam.

528.
Jan Kowalczyk
14.10.2017  19:14
Bardzo dziękuję za pomoc w zakupach,serdecznie pozdrawiam.

527.
Paweł Dobek
gebels16@interia.eu
09.10.2017  16:00
Transakcja przebiegła pomyślnie pełen profesjonalizm. Kontakt bezproblemowy, wszystko na najwyższym poziomie.

526.
Rafal
09.10.2017  11:47
Zamowienie złozone 19 wrzesnia dotarło 9 pazdziernika.Czyli szybko i sprawnie.

525.
Patryk Lisiński
02.10.2017  12:28
Współpraca na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm :)

524.
I.
25.09.2017  14:38
Polecam.

523.
Łukasz Szpunar
23.09.2017  08:25
Profesjonalna, uprzejma komunikacja na poziomie dostosowanym do klienta. Uprzejme i cierpliwe wyjaśnienia. Obsługa zamówienia szybka, sprawna, bez zarzutu. Firma godna polecenia.

522.
Mateusz
20.09.2017  13:17
Gorąco polecam! Z pomocą tej firmy udało mi się kupić sprzęt w sklepie który wysyła towary tylko na terenie USA. Zamiast czekać pół roku albo dłużej na europejską premierę mogę używać urządzenia już teraz. Mega pozytyw !

521.
mg
19.09.2017  20:58
Szybko i sprawnie. Dobry kontakt. Polecam

520.
Jacek Walczak
jacek123-4@tlen.pl
16.09.2017  19:50
Pomoc w zakupach w USA była rewelacyjna . Wyszukanie towaru ,stały kontakt i mnóstwo podpowiedzi - rewelacja .Warto tu zrobić zakupy ponieważ pomogą i 100 procent satysfakcji .Polecam

519.
Marcin L
16.09.2017  11:27
Dobry kontakt. Towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczona przesyłka. Wszystko OK. Dziękuję bardzo za pomoc w zakupach.
W przyszłości skorzystam ponownie z Państwa usługi.

518.
Tomasz Głowacki
14.09.2017  15:53
Powiem szczerze, że podchodziłem do tematu trochę sceptycznie, gdyż nigdy nie robiłem zakupów w USA, a tym bardziej za czyimś pośrednictwem. Ale szybko zmieniłem zdanie, sprawne zamówienie towaru przez Pana Kajetana i po trzech tygodniach dostałem paczkę do ręki :) Polecam i na pewno skorzystam ponownie.

517.
Sylwia skimmia Ludwiczak
12.09.2017  10:26
Błyskawiczna realizacja zamówienia co w moim przypadku było bardzo istotne,obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie!! Rewelacyjny kontakt. Z czystym sumieniem polecam wszystkim zainteresowanym skorzystanie z oferty pomoc-w-zakupach.pl

516.
Henryk
08.09.2017  22:44
polecam profesjonalna obsługa i kontakt polecam i będę korzystał.

515.
Jarosław W.
04.09.2017  12:05
Rzetelna firma, bardzo dobry kontakt. Polecam

514.
wodnik1950
wodnik1950@tlen.pl
01.09.2017  14:37
jestem bardzo zadowolony z załatwienia sprawy.czas trwania około 3 tygodni co jest normą.dzięki i polecam innym.

513.
Marcin
28.08.2017  12:58
Usługa została wykonana rzetelnie, towar dotarł dobrze zapakowany i nie uszkodzony. Dobry kontakt z panem Kajetanem, który szybko odpowiada na mejle.

512.
Łukasz
25.08.2017  14:43
Wszystko przebiegło sprawnie. Świetny kontakt. Pozdrawiam !

511.
Krzysiek
24.08.2017  19:06
bardzo duzy pozytyw. zakup w usa przebiegl szybko i wzorowo.bardzo dobry kontakt.
i'll be back ;)

510.
Jakub
21.08.2017  22:30
Od początku do końca doskonały kontakt, odpowiedzi na wszystkie pytania i profesjonalne załatwienie sprawy zgodnie z moimi oczekiwaniami. Polecam!

509.
AgnieszkaM
21.08.2017  18:03
Po raz drugi skorzystałam z usług firmy i jak zwykle nie zawiodłam się. Szybka wysyłka, kredki Prismacolor dotarły w doskonałym stanie :) Z pewnością skorzystam jeszcze w przyszłości. Polecam!

508.
Magda Dziamska
15.08.2017  15:04
Polecam wszystkim - profesjonalna pomoc, świetny kontakt i błyskawiczna realizacja - paczka z USA doszła w niespełna 2 tygodnie

507.
Dorota
13.08.2017  21:12
Polecam, całość transakcji trwała 10 dni, a przesyłka była z USA. Solidna firma, rzetelny, profesjonalny kontakt.

506.
Michał M
Nowy681@gmail.com
07.08.2017  10:54
pomoc w zakupach to profesjonalna firma...

505.
Grzegorz
02.08.2017  14:56
Szybko sprawnie i profesjonalnie. Polecam serdecznie.

504.
Michał S
01.08.2017  07:51
Polecam pomoc-w-zakupach.pl. Ustalenia wysyłki drogą mailowo sprawnie i zrozumiale. Przesyłka dotarła bardzo szybko. Przy problemach z urzędem celnym otrzymałem niezwłocznie wszelką pomoc.

503.
Janusz Misiek
25.07.2017  19:22
Szybko i sprawnie, polecam!

502.
Waldek Maciąg
21.07.2017  08:26
Dobra wspołpraca,bezproblemowy kontakt .Polecam i pozdrawiam!

501.
Piotr Wojciechowski
20.07.2017  13:30
Mega pozytyw. Dzięki pomocy, udało mi się kupić na amerykańskim Amazonie coś za 1/3 ceny z polskiego Allegro. Bardzo dobry kontakt przez maila. Na prawdę szczerze i gorąco polecam!

starsze »

idź do:    najnowsze opinie  |  500-401  |  400-301  |  300-201  |  200-101  |  100-1



Dodaj opinię

imię i nazwisko / nick:
e-mail
czy e-mail ma być widoczny na stronie? TAK
NIE

numer zamówienia
treść:
   
do góry strona główna
pomoc-w-zakupach.pl © 2011 - 2017. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Nie wiesz jak robić zakupy na eBay? Zastanawiasz się jak kupować na Amazon i w zagranicznych e-sklepach? Oferujemy profesjonalną pomoc w sprowadzaniu towarów z zagranicy. Z nami zakupy w USA, Anglii, Niemczech i innych krajach to nie problem. Zakupy internetowe to nasza specjalność. Serdecznie zapraszamy.

Serwis korzysta z plików Cookie: Polityka Cookies