Zakupy USA, zakupy UK, zakupy Niemcy



linki pomoc promocje opinie

OPINIE KLIENTÓW


  • Dowiedz się co sądzą o nas nasi Klienci.
  • Skorzystaj z naszych usług i sam dodaj opinię. Zapraszamy.

« nowsze

100.
Marcin G.
14.05.2013  22:53
Pełen profesjonalizm. Korzystam z usług firmy Pomoc-w-zakupach po raz czwarty i z własnego doświadczenia mogę śmiało napisać: satysfakcja gwarantowana. Szczerze polecam każdemu, kto ma jakikolwiek problem przy zakupie za granicą.

99.
Marcin
marcinost@op.pl
11.05.2013  07:29
Kilka razy korzystałem z pomocy Pana Kajetana robiąc zakupy za granicą. Za każdym razem wszystko przebiegło bardzo szybko i bez najmniejszych problemów. Jestem pewien, że jeszcze wielokrotnie skorzystam z usług firmy.
Jak najbardziej polecam!

98.
Ryszard
09.05.2013  18:40
Kolejne zamówienie i pełne zadowolenie. Wspaniała komunikacja i pomoc ze strony Firmy Pomoc w zakupach .Wszystko jasno,przejrzyście,zrozumiale.Polecam.

97.
Marcin Bednarz
cinekdesign@gmail.com
07.05.2013  12:18
Bardzo miły kontakt z obsługą. Pomoc uzyskałem błyskawicznie. Profesjonalne podejście do sprawy, konkret i dbałość o klienta na jak najwyższym poziomie :) myślę, że to nie był ostatni mój zakup przy pomocy tej obsługi, ponieważ nie na co dzień spotykam się z tak wspaniałą usługą zakupów. Polecam !

96.
Marcin G.
06.05.2013  23:06
Trzeci zakup z firmą Pomoc-w-zakupach i chciałbym powtórzyć wszystkie pozytywy z poprzednich opinii. Zdobycie rzeczy nieosiągalnej w polskich sklepach okazało się nie tylko możliwe, ale dodatkowo proste i szybkie. Ogromna skuteczność, profesjonalizm, świetny kontakt, pomocne rady, miła atmosfera - to wszystko sprawia, że poproszę o pomoc w zakupie jeszcze nie raz. Polecam gorąco i bez wahania każdemu, kto ma problem z zakupem za granicą.

95.
Aleksandra
02.05.2013  14:14
Po raz drugi zakupiłam przedmioty z USA z pomocą pomoc-w-zakupach.pl i ponownie jestem bardzo zadowolona! Miły kontakt, produkt zgodny. Bardzo gorąco polecam wszystkim!

94.
Adam
adonimus@op.pl
27.04.2013  10:43
Po raz kolejny zakupiłem towar za pośrednictwem firmy "pomoc-w-zakupach.pl" na amerykańskim rynku.
Przesyłka dotarła na czas, z pełnowartościowym towarem.
Zdecydowanie polecam zakupy z tą firmą!!!

93.
Ryszard
25.04.2013  19:19
Muszę wyrazić się w samych superlatywach o firmie. Kontakt, profesjonalność.Brawo.Polecam.

92.
Edyta
16.04.2013  19:13
Bardzo dobry kontakt na każdym etapie realizacji zamówienia, super szybka wysyłka, profesjonalne podejście do klienta. WZOROWO - serdecznie polecam!

91.
Marcin G.
06.04.2013  22:30
Kolejny zakup dzięki uprzejmości firmy Pomoc-w-zakupach i satysfakcja równie wielka, a nawet jeszcze większa, niż przy poprzednim. Pewność, ogromna skuteczność i świetny kontakt z pewnością zasługują na uznanie. Życzliwe i otwarte podejście do klienta, cenne porady przy wyborze najlepszego rozwiązania, cierpliwość - to wszystko sprawia, że zakup staje się łatwy i przyjemny. Z pewnością zwrócę się z prośbą o pomoc przy zakupie w USA jeszcze nie raz. Zdecydowanie i gorąco polecam.

90.
Bartosz Jarubas
bartosz.jarubas@gmail.com
03.04.2013  20:09
Wszystko świetnie, brak mi superlatywów którymi mógłbym określić profesjonalizm firmy. Gdyby wszyscy przedsiębiorcy przejawiali taką postawę żyłoby się lepiej :) Były to moje pierwsze zakupy z zagranicy, na pewno nie ostatnie, a wszystko dzięki Wam :)

89.
kasia
03.04.2013  19:02
witam
jak chyba każdy miałam obawy co do zakupów przez ten serwis. Kontakt bardzo miły, informowano mnie na każdym kroku o przebiegu, dostaliśmy kasę, kupilismy towar, przyjechał do usa, wysyłamy itd ... jestem bardzo zadowolona i usatysfakcjonowana :) to na bank nie ostatnie zakupy z WAMI dziekuje :)

88.
Beata F.
02.04.2013  12:06
Bardzo rzetelna i szybka obsługa. Polecam wszystkim , którzy boją się zagranicznych zakupów! Z tą firmą transakcje są bezpieczne, no i tanie.

87.
Dorota Drózdż
28.03.2013  15:30
Jestem pod dużym wrażeniem, jeśli chodzi o jakość usług oferowanych przez tą firmę.Wszystko przeprowadzone sprawnie i solidnie. Profesjonalny kontakt i uczciwość. Jeszcze nie raz zapewne skorzystam z ich usług. Gorąco polecam!

86.
Agnieszka
26.03.2013  21:32
Jestem bardzo zadowolona,że tutaj trafiłam .Nigdy wcześniej nie odczułam takiego podejścia do klienta.Bardzo polecam za szybkość realizacji,uczciwość,profesjonalizm,bardzo dobry kontakt mailowy-odpowiedzi na każde pytanie,dokładne informacje na temat statusu zamówienia.Jestem bardzo zadowolona z zamówionych rzeczy a do tego z ogromnej satysfakcji z takiej firmy,która działa solidnie i nie zapomina o szacunku dla człowieka.Polecam ogromnie.

85.
Zenobi
26.03.2013  19:52
Za niewielką cenę szybkie zakupy. Polecam.

84.
Marek Mancewicz
24.03.2013  17:09
Jestem bardzo zadowolony z przebiegu zakupu.Solidnie,pewnie i szybko.Z pewnością skorzystam ponownie.Dziękuję.

83.
Adam Syrek
19.03.2013  20:52
Zamówienie zrealizowane bez zastrzeżeń w ciągu tygodnia polecam i sam jeszcze skorzystam pozdrawiam Adam S

82.
Joanna K
kowalkowska83@wp.pl
17.03.2013  19:46
Polecam, bardzo porządna i solidna firma, wszystko super expresowo no i uczciwie. POLECAM!!!!!

81.
Jurek
jkgeminus@interia.pl
14.03.2013  20:18
Pierwszy raz korzystałem z usług firmy i jestem pozytywnie zaskoczony.Ujęły mnie rzetelność, skuteczność, błyskawiczne działanie.Bardzo dobry kontakt i profesjonalne podejście do klienta.
Zdecydowanie polecam tą firmę.

80.
Mariusz
marhleb@op.pl
14.03.2013  18:15
Dwa razy już korzystałem z pomocy w zakupach i jestem bardzo zadowolony. Zawsze realizacja expresowa i bez najmniejszych problemów - co najważniejsze zamawiają nawet najmniejsze rzeczy :)Jeżeli przyjdzie mi coś jeszcze zamawiać na pewno skorzystam - polecam i pozdrawiam.

79.
darkmuz
darkmuz@op.pl
13.03.2013  23:13
Zdecydowanie polecam firmę "POMOC W ZAKUPACH" Zakupy za jej pośrednictwem zawsze odbywają się szybko, sprawnie oraz profesjonaln ie, przez co na pewno jeszcze nie raz skorzystam z jej pomocy. jeszcze raz gorąco POLECAM !!!!!!!!!!

78.
Andrzej
mario_as@o2.pl
13.03.2013  22:29
Bardzo polecam!!Szybko,sprawnie i bardzo dobry kontakt przez cały czas.

77.
Marek
12.03.2013  10:38
Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo dobry kontakt z obsługą, nie mam żadnych zastrzeżeń.Paczki dobrze zabezpieczone dotarły nienaruszone z USA. Zdecydowanie polecam.

76.
Joanna S
12.03.2013  08:55
szybko, sprawnie i bardzo sympatycznie, dostawalam odpowiedzi na wszystkie moje pytania,dotyczace tego, gdzie aktualnie znajduje sie przesylka, serdecznie polecam Wszystkim

75.
viki
11.03.2013  15:10
Polecam wszystkim tę pomoc.Super kontakt, rzetelna wycena towarów i usługi. Mało jest takich firm na rynku, dlatego z czystym sumieniem polecam !!!!

74.
Rysiek
08.03.2013  21:37
Jeśli potrzebujesz coś kupić poza naszym krajem to nie trać czasu na zastanawianie się jak to zrobić , tylko skorzystaj z usług tej firmy.

73.
Marcin G.
07.03.2013  23:16
Po wielu niezwykle pozytywnych opiniach nt. firmy, sam poprosiłem o pomoc przy zakupie za oceanem i jestem zachwycony efektem. Doskonały kontakt, bezproblemowa i konkretna komunikacja, życzliwe nastawienie wobec klienta, świetne warunki, błyskawiczna realizacja. Jednym zdaniem: profesjonalizm, niezawodność i skuteczność to synonimy firmy Pomoc-w-zakupach. Perfekcja - lepiej być nie może! Na pewno jeszcze nie raz zwrócę się z prośbą o pomoc przy zakupie. Wszystkim zainteresowanym polecam bez wahania, szczerze i gorąco.

72.
s7f
s7f@o2.pl
02.03.2013  15:56
SERDECZNIE POLECAM zamawianie towaru przez Pana Kajetana :-) Zamawiałam pierwszy raz, strach był nie powiem, że nie. Ale wszystko poszło świetnie. Przesyłka po 5 dniach doszla do mnie cała i "zdrowa" ;-) Super kontakt z Panem Kajetanem.... Szybka odpowiedz na każde moje pytanie. Skorzystam napewno nie jeden raz z tej strony! Jeszcze raz POLECAM w 100% i Pozdrawiam :-) ;-) :-)

71.
vlodas
vlodas1@onet.eu
28.02.2013  15:35
Jak najbardziej polecam firme pomoc-w-zakupach! na prawde szybko! profesjonalnie! bardzo dobry kontakt! przebieg zakupu otrzymywalem bezposrednio na maila!
probowalem kupic telefon w angli lecz wymagano ode mnie wiele bzdurnych informacji z ktorymi nie moglem sobie poradzic! ale dzieki P.Kajetanowi oraz jego firmie udalo mi sie zrealizowac zakup w 100% jeszcze raz polecam!!gdyby ktos potrzebowal dodatkowych informacji prosze zapytania kierowac na e-mail

70.
Marek Marszałek / hunter
27.02.2013  11:17
Bardzo łatwy,szybki i tani zakup towaru z USA.O bieżącym statucie przesyłki , byłem przez Pana Kajetana uprzejmie informowany.Serdecznie Polecam!

69.
Arek L.
26.02.2013  15:07
Firma pomoc-w-zakupach.pl to gwarancja jakości i bezproblemowego załatwienia sprawy sama w sobie . Dwie wysyłki jedna z Wielkiej Brytanii druga z Włoch dotarły do mnie po ekspresowo od informacji o wysyłce przedmiotów do Polski bez żadnych problemów , wszystko dopięte na ostatni guzik od A do Z ( łącznie z powiadamianiem na bieżąco o każdym postępie ) Polecam tą firmę i na pewno skorzystam z zakupów dzięki tej firmie :)

68.
Anna S.
kizzi666@wp.pl
23.02.2013  12:25
Jestem bardzo zadowolona z pomocy pana Kajetana. Wszystko przebiegło w najlepszym porządku. Profesjonalna, miła obsługa, stały kontakt... Paczki z Anglii dotarły zaskakująco szybko :) Jestem pewna, że z pomocy skorzystam jeszcze raz :) Pozdrawiam i dziękuję...

67.
ARCHERS
21.02.2013  17:57
gorąco polecam szybko i super kontakt
paczka USA-POLSKA
od momenru przelewu do momentu otrzymania minelo zaledwie 17dni

66.
Grzegorz Ka.
20.02.2013  15:31
Wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku. Transakcja szybka, bez problemów, super kontakt z Panem Kajetanem. Wysyłka relatywnie szybka.
zamówienie lotnicze wysłane 11.02.2013 dotarła dziś, czyli 20.02.2013. Dzięki firmie pomoc w zakupach mogę cieszyć się towarem oficjalnie niedostępnym w Polsce - POLECAM !!!!!!!!!!! Z pewnością skorzystam z usług pośrednictwa w zakupach ponownie.

65.
Piotr
20.02.2013  13:49
W 100% opinia pozytywna.Szybka realizacja zamówienia,bardzo szybka reakcja na pytania mailowe.Pomoc w każdym momencie.Wszystko przebiegło bezproblemowo.Gdyby było więcej firm z takim podejściem do klienta,to żyłoby nam się o wiele przyjemniej.Brawo Panie Kajetanie.

64.
Tomasz
19.02.2013  14:35
Przyjemnie współpracować z kimś takim, jak Pan Kajetan. Profesjonalne podejście i obsługa klienta. Szczerze polecam !

63.
Zbigniew Szarek
zibi.m6@poczta.fm
15.02.2013  13:02
ZDECYDOWANIE POLECAM usługi firmy "pomoc w zakupach".Bardzo miła obsługa,pełen profesjonalizm,uczciwe podejście do klienta,absolutnie żadnych problemów.Serdeczne podziękowania dla Pana Kajetana.

62.
Tomek
13.02.2013  09:59
Profesjonalnie, szybko i w miłej atmosferze. Polecam wszystkim w 100%. Błyskawiczna odpowiedź na wszelkie pytania. Szczególne podziękowania dla Pana Kajetana.

61.
Marek
12.02.2013  22:29
Wszystkim, którzy mają potrzebę sprowadzić towar np. z ebaja serdecznie polecam - niedrogo, miło i profesjonalnie.Dobrze, że takie firmy istnieją.

60.
Maciej O.
10.02.2013  20:33
Serdecznie polecam wszystkim, którzy chcą dokonać zakupu poza granicami naszego kraju. Wzorowy kontakt telefoniczny jak i mailowy. Wysoka kultura osobista. Szczególne podziękowania dla Pana Kajetana.

59.
luki
05.02.2013  20:19
firma godna polecenia, bardzo miła i profesionalna obsługa wszystko mi wytłumaczono w bardzo przystepny sposób na prawde goraco polecam, ja w przyszłosci na pewmo bede korzystał z usłóg "pomoc w zakupach"

58.
Lilianna Olejarz
05.02.2013  14:49
Firma z profesjonalnym podejściem do klienta. Transakcja w jak najlepszym porządku, szybko, sprawnie i fachowo bez najmniejszych zastrzeżeń. >>>P*O*L*E*C*A*M<<<

57.
Aleksandra
03.02.2013  19:39
Szybko, bezproblemowo i w przyjemnej atmosferze zamówiłam przy pomocy pomoc-w-zakupach książkę z USA. Jestem bardzo zadowolona z usługi i mam zamiar skorzystać w przyszłości co też wszystkim polecam!

56.
Bartosz Skibiński
30.01.2013  22:09
szybko profesjonalnie , w pełni zaufana firma , polecam

55.
Mateusz K.
30.01.2013  21:57
Pełen profesjonalizm , film z USA doszedł w 5 dni roboczych :)

Zamawiane rzeczy po 24, robi wrażenie.

Oczywiście do tego stały kontakt :)

POLECAM

54.
Patrycja W.
29.01.2013  20:05
Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do klienta, doskonały kontakt, firma jak najbardziej godna polecenia.

53.
Mariusz Orłowski
29.01.2013  10:47
Wszystko sprawnie i bardzo profesjonalnie załatwione.
Polecam wszystkim

52.
Jonatan Kasprzak
jkasprzak@oerlemans-foods.pl
26.01.2013  20:47
Polecam firmę. Profesjonalnie, szybko.

51.
Jarosław Kaczmarczyk
jarkac128@wp.pl
25.01.2013  21:19
szybki zakup, doskonały kontakt za rozsądne pieniądze.
polecam

50.
Kamil
24.01.2013  20:05
Polecam zakupy z pomocą firmy pomoc-w-zakupach.pl. Niesamowicie wysoki poziom kontaktu z klientem. Dbałość o najmniejsze szczegóły, pełen profesjonalizm. Korzystałem z usług Pana Kajetana pierwszy raz, transakcja obiegała na blisko 5 tys. zł. Towar ze Stanów dotarł do mnie samolotem w 8 dni! Gorąco polecam osobom które nigdy wcześniej nie robiły zakupów za oceanem, z Panem Kajetanem wszystko pójdzie ok, poszuka, doradzi. Warto wracać do usług na tak wysokim poziomie. Gorąco polecam :)

49.
lonegunman
23.01.2013  13:16
Bardzo pozytywne wrażenie. Kolejna już przesyłka z USA przyszła świetnie zapakowana i w przewidzianym terminie. Umiarkowane ceny i świetny, szybki kontakt. Gorąco polecam!

48.
Tadeusz Łuczka
luczat@wp.pl
22.01.2013  18:20
Ja korzystałem po raz pierwszy z usług tej firmy i wystawiam panu Kajetanowi i jego firmie bardzo dobrą ocenę. Nie tylko wszystko zostało zrealizowane zgodnie z zamówieniem i ustaleniami, ale także byłem informowany na bieżąco na jakim etapie jest moja przesyłka. Przesyłka dotarła do mnie - odebrałem i zapomniałem, a tu po kilku dniach firma pyta, czy wszystko w porządku? super obsługa przed, w trakcie i po, polecam.
Kupowałem sobie części do quada -
no i co? no i Quad śmiga aż miło

47.
Adam
21.01.2013  11:04
Z pomocą p. Kajetana i jego firmy dokonałem 2-tnie zakupów w USA. Współpraca i czas realizacji zamówionego towaru był po prostu rewelacyjny!! Zdecydowanie polecam zakupy w USA poprzez firmę "pomoc- w - zakupach"

46.
Radek
20.01.2013  17:47
Polecam korzystanie z usług w 100%. Świetny kontakt, i profesjonalne załatwienie tematu. Towar ze Stanów dotarł błyskawicznie.

45.
ziutekbp
ziutekbp@wp.pl
19.01.2013  21:54
super kontakt. doskonale wiedziałem wiedziałem co się dzieje z zakupami na każdym etapie i mogłem podejmować decyzje "co dalej" na bieżąco. koszt moich zakupów to 1300zł ale ani przez chwilę nie bałem się że coś pójdzie nie tak i stracę pieniądze. na pewno jeszcze skorzystam z usług firmy. polecam

44.
Maciej
17.01.2013  17:51
Profesjonalna pomoc w zakupach, oba przedmioty dotarły bez problemu zarówno ten z USA jak i Chin. Polecam!

43.
Wojciech
17.01.2013  15:59
Na początku miałem obawy co do firmy pomoc-w-zakupach.pl . Pierwszy raz dokonywałem tego typu zakupu i przyznam, że obawiałem się trochę, że po wpłacie moje pieniążki chociaż nie duże przepadną a kontakt się urwie. Zaryzykowałem i jestem super zadowolony! Bardzo profesjonalny kontakt mailowy i telefoniczny, ekspresowa reakcja na zamówienie. Do tego bardzo dobra obsługa po dokonaniu zamówieniu. Na bieżąco byłem informowany o stanie zamówienia. A przesyłka z USA dotarła szybciej niż nie jedna przesyłka krajowa. Na pewno skorzystam jeszcze z usług Firmy i będę polecał ją wszystkim znajomym!

42.
Bartłomiej J.
17.01.2013  12:08
Świetny kontakt, błyskawiczne zamówienie i przesyłka - po prostu pełen profesjonalizm. Serdecznie dziękuję za współpracę Panie Kajetanie! Jeśli jeszcze zdarzy się okazja zamawiać cokolwiek ze Stanów, to z pewnością skorzystam z Pana pomocy!

41.
Krzysiek K.
15.01.2013  10:28
Witam,,, Zamówiłem towar z USA - poszło sprawnie i szybko bez żadnych problemów !
P O L E C A M !!!

40.
mtw
08.01.2013  16:23
Trzykrotnie korzystałem z usług firmy pomoc-w-zakupach.pl (zakupy w Niemczech na ebay)i jestem bardzo zadowolony. Polecam przy dokonywaniu zakupów poza Polską. Na pewno tu wrócę.
Pozdrawiam.
mtw

39.
jm
08.01.2013  11:54
Z usług firmy pomoc-w-zakupach korzystałem 2 razy i 2 razy jestem bardzo zadowolony. Wszystko przebiegło szybko, miło i przyjemnie.Na pewno nie raz jeszcze w przyszłości, pozwolę sobie zwrócić się po pomoc. Tak że reasumując, polecam, pozdrawiam i dziękuję.

38.
Dariusz W.
04.01.2013  12:29
Dwukrotnie korzystałem z usług firmy pomoc-w-zakupach.pl i jestem bardzo zadowolony. Na pewno tu wrócę. :)
Pozdrawiam

37.
G770011
03.01.2013  07:14
Dwa razy korzystałem z usług i jestem bardzo zadowolony, polecam!

36.
Jolanta Niewczas
02.01.2013  19:32
Trudno określić w kilku słowach opinię, niemniej dzięki pomocy-w-zakupach świat jest tuż za naszymi drzwiami, trzeba tylko zrobić wpłatę i czekać na kuriera. Same szóstki za wszystko:kontakt, negocjacje ze sprzedawcą, wyszukiwanie ofert,niezawodność i uczciwość. Polecam gorąco wszystkim.

35.
Paweł Bartnicki
31.12.2012  20:01
Bardzo polecam pomoc osób związanych z firmą pomoc-w-zakupach.pl przy robieniu zakupów poza polską. To już kolejny raz kiedy korzystam z pomocy. Mimo różnych problemów ze strony sprzedawców osoby związane z firmą pomoc-w-zakupach nie zrezygnowały z pomocy ani nie marudziły (co niestety miało miejsce w przypadku innej osoby z której usług korzystałem wcześniej). Osoby te robiły co się da żeby zrealizować moje zamówienie i zawsze je realizowały. Tak więc bardzo polecam.

34.
Paweł Piwko
pamoka20.09@gmail.com
29.12.2012  18:57
Polecam wszystkim zainteresowanym.Najwyższe noty za profesjonalizm.

33.
Rafał S
27.12.2012  12:22
Polecam w 100%! Wzorowy, przyjemny kontakt. Profesjonalnie, szybko i wygodnie.

32.
Renata
26.12.2012  12:56
pomoc-w-zakupach to profesjonalna i rzetelna firma. Korzystałam z usług firmy wielokrotnie.Polecam ją wszystkim moim znajomym.

31.
Robert Krawczyk
18.12.2012  12:20
Jestem zadowolony zarówno z kontaktu z firmą jak i z czasu realizacji przesyłki.W przysżłości skorzystam na pewno z usług tej firmy.Polecam

30.
Maciej D
maciejdrab67@o2.pl
16.12.2012  14:13
Bardzo się cieszę, że ta firma istnieje a jeszcze bardziej, że udało mi się ją znaleźć w gąszczu internetu. Moje pierwsze zamówienie i paczka już w domu. Rzetelność, uczciwość, błyskawiczny kontakt i uprzejmość to same atuty zachęcające do dalszej współpracy. Dziękuję i polecam wszystkim potrzebującym. Wesołych Świąt Panie Kajetanie.

29.
Alberto
13.12.2012  23:43
Zakupy przy wspolpracy z firma pomoc-w-zakupach.pl to sama przyjemnosc!.Jedynym "negatywnym elementem" jest to ze za zakupy trzeba zaplacic :) To oczywiscie zarty, a tak na powaznie to firma prowadzona przez Pana Kajetana to uczciwosc i czysty profesjonalizm.
Blyskawiczna reakcja na kazdy e-mail.Szybka wysylka.Pierwsza udana transakcja zachecila mnie do kolejnych.Dziekuje Pozdrawiam i Polecam!!!

28.
Adrian
13.12.2012  01:09
Miałem przyjemność korzystać z usług firmy podczas zakupu towaru z USA i mogę szczerzę polecić współpracę. Największym chyba z atutów jest bardzo dobry kontakt, w dodatku spora wyrozumiałość i życzliwość :) Nie trzeba przejmować się żadnymi formalnościami, jedynie wpłacamy podaną kwotę i czekamy, aż kurier dostarczy nam paczkę. Z pewnością, gdy będę planował jeszcze jakieś zakupy skorzystam z oferty. Pozdrawiam.

27.
Krzysztof
04.12.2012  11:58
Polecam wszystkim firmę pomoc-w-zakupach.pl
Szybko profesjonalnie.
Bardzo dobra współpraca.

26.
adam
09.11.2012  15:36
super super super - szybko i tanio produkt z drugiego końca świata :)))

25.
Laura Zunica
09.11.2012  07:41
Polecam wszystkim firmę pomoc-w-zakupach, ponieważ oferuję solidną i fachową pomoc w sprowadzaniu towarów z zagranicy. Dzięki Panu Kajetanowi udało mi się dostać płyty, które były wcześniej dla mnie nieosiągalne. Sama transakcja szybka i bezproblemowa oraz idealny kontakt firmy z klientem. Ja jestem bardzo zadowolona. Gorąco polecam!

24.
Tomek
09.11.2012  00:41
Bardzo fajny serwis,polecam tym wszystkim którzy chcą coś kupić i nie martwić się formalnościami związanymi z zakupami za granicą.
Bardzo dziękuję za pomoc.

23.
Marek K
07.11.2012  14:01
W pełni profesjonalna i uczciwa firma. Wspaniały kontakt, zawsze rzeczowa i wyczerpująca informacja, szybka odpowiedź na pytania zadawane przez klienta przy tym duża życzliwość i wyrozumiałość. Dzięki Panu Kajetanowi zakupy za granicą to czysta przyjemność. Polecam wszystkim korzystanie z usług firmy pomoc-w-zakupach! Naprawdę warto!

22.
Jarek
29.10.2012  19:42
Fachowa, szybka i profesjonalna pomoc w zakupach. Polecam !!!

21.
Agnieszka
18.10.2012  11:58
Kilkakrotnie korzystałam już z pośrednictwa pomocy-w-zakupach i zawsze byłam bardzo zadowolona. Komunikacja jest doskonała,a profesjonalizm, życzliwość i pomoc na najwyższym poziomie. Cieszę się, że taka firma istnieje i myślę, że jeszcze niejednokrotnie będę korzystać z jej usług. Polecam wszystkim!

20.
roman k.
16.10.2012  13:38
Polecam wszystkim zainteresowanym pośrednictwem w zakupach firmę "pomoc-w-zakupach". Charakteryzuje "Ją" rzetelność i płynność komunikacji - czyli to co mnie jako klienta interesuje podczas współpracy. Niespodziewanie szybko otrzymałem przesyłkę - jedna z tych transakcji "bezstresowych".

19.
Aleksandra Zimna
Michelle4002@o2.pl
16.10.2012  04:38
Współpracuję z firmą pomoc w zakupach od roku i szukałam już wcześniej takiej firmy dzięki pomocy której mogłam uzupełnić swoją kolekcję.Pozytywnie zaskoczyło mnie podejście do klienta.Pełen profesjonalizm i prawdziwa pomoc także poza merytoryczna.Gorąco polecam!

18.
Marta B.
15.10.2012  11:10
Szczerze polecam współpracę z panem Kajetanem. Wielokrotnie korzystałam z jego pomocy, zawsze mogłam liczyć na szybką i rzetelną obsługę.
Jeśli komuś zależy na fachowej poradzie i szybkości w dostarczeniu przedmiotu - nie ma lepszej firmy. Pozdrawiam.

17.
Rafał
13.10.2012  18:03
Trafiłem na firmę "Pomoc-w-zakupach" przez przypadek była to trzecia firma (poprzednie nawet się nie odezwały),którą zapytałem o ściągnięcie dla Mnie do kolekcji jednego z przedmiotów i przeczytałem "nie ma problemu" z podanym kosztem transakcji.Mam zamiar korzystać z usług w przyszłości.A za co cenię firmę - kontakt z klientem i poświęcony czas na realizację zamówień.

16.
Marcin Matias
marcin.matias@hotmail.com
09.10.2012  10:18
Z usług Pana Kajetana korzystałem (i będę korzystać) wielokrotnie kupując za jego pośrednictwem trudno dostępne tytuły muzyczne. Za każdym razem doświadczałem satysfakcji z dokonanych transakcji. Firma naprawdę błyskawicznie podejmuje się zleconych zadań oraz dokłada wszelkich starań w celu znalezienia najkorzystniejszej dla mnie oferty wykazując się przy tym godnym podziwu profesjonalizmem. Bardzo miły kontakt.

Polecam wszystkim zainteresowanym!
Pozdrawiam i do zobaczenia następnym razem!

15.
Jerzy Baliński
08.10.2012  18:05
Kupowałem dzięki "Pomocy w Zakupach" zagraniczne książki. Jestem bardzo zadowolony zarówno z szybkich kontaktów w trakcie zamówienia jak i życzliwej reakcji przy komplikacjach. SERDECZNIE POLECAM korzystanie z pomocy tej firmy

14.
Katarzyna
05.10.2012  19:41
Zdecydowanie polecam firmę pomoc-w-zakupach! Zakupy za jej pośrednictwem zawsze odbywają się szybko, co jest tylko jedną z jej wielu zalet, przez co na pewno jeszcze nie raz skorzystam z jej pomocy.

13.
Marzena
04.10.2012  09:29
Ta firma pomogła mi wielokrotnie w sprowadzaniu przede wszystkim moich ukochanych filmów,które były dla mnie niedostępne,trochę tego było:)ale zawsze byłam i jestem ZADOWOLONA z udanych zakupów
P O L E C A M !!!

12.
Sylwia Krupińska
03.10.2012  20:39
Wielokrotnie korzystałam z pomocy Pana Kajetana z firmy Pomoc -w-zakupach i bardzo cenię jego rzetelność ,profesjonalizm , kulturę osobistą i pomoc w zakupie moich ulubionych kwiatów.

11.
Adam Wachnicki
03.10.2012  12:37
Wielokrotne wspólne przedsięwzięcia dowiodły, że firma bardzo rzetelnie traktuje kontrahentów i siebie samą. Nie miałem nigdy żadnych zastrzeżeń co do terminowości realizacji zleceń jak i zakresu i szybkości przekazywanych informacji. Widoczne jest też duże zaangażowanie w przeprowadzane operacje często wykraczające poza standardowe biznesowe ramy. Według mnie uczciwy i godny polecenia partner w interesach.

10.
Łukasz Pająk - tuning samochodów
gorillasound@gmail.com
03.10.2012  07:54
od ponad 2 lat współpracuje z firmą pomoc w zakupch i zawsze byłem zadwowolony :) towar z usa, niemiec i angli zawsze docierał bez zarzutu... firma rzetelna , doświadczona i bezbłędna :)

9.
Marcin Harendza
spec_rox@o2.pl
03.10.2012  07:36
Nie jedna rzecz juz kupilem za posrednictwem "pomoc-w-zakupach" i to ze klient wraca, oznacza profesjonalizm swiadczonych uslug. Ogolnie to jestem bardzo zadowolony ze wspolpracy, odpowiedzi na moje pytania otrzymuje blyskawicznie (nawet w srodku nocy). Polecam z pelna odpowiedzialnoscia.

8.
Bartłomiej Walkowiak
bawa420502@
03.10.2012  05:54
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą pomoc-w-zakupach, dzięki temu że istnieje mogę kupować przedmioty na całym świecie, które inaczej były by dla mnie niedostępne, na pewno jeszcze nie raz skorzystam z ich pomocy

7.
Wojciech Maryniak
02.10.2012  22:34
I Ja- jak chyba zdecydowana większość...Jestem jak najbardziej zadowolony z dotychczasowej współpracy...A zakupów w sieci z pomocą p. Kajetana dokonałem już kilkunastu. Zawsze rzetelnie szybko zdecydowanie konkretnie...Duża pomoc- cierpliwość profesjonalne podejście...To się ceni- jak najbardziej na plus...Jeśli tylko będę planował kolejne zakupy to tylko z państwa pomocą...Pozdrawiam i dziękuje

6.
Magdalena Żyłka
02.10.2012  21:40
BARDZO JESTEM ZADOWOLONA z obsługi firmy, pierwszy raz w życiu dokonywałam zakupu za oceanem i przesyłka dotarła wcześniej niż się spodziewałam, oczywiście wszystko bez zarzutu. GORĄCO POLECAM!!!!

5.
Marta
02.10.2012  19:51
Korzystałam z pośrednictwa firmy pomoc-w-zakupach już wiele razy i za każdym razem wszystko było super! Bardzo miły kontakt, bieżące informowanie o zmianach w licytacji, wysyłkach itp., naprawdę pełen profesjonalizm. Bardzo dziękuję i gorąco polecam wszystkim!!!

4.
Mariusz Kowalczyk SLK13
mariuszslk@vp.pl
02.10.2012  19:40
Z czystym sumieniem polecam firmę pomoc-w-zakupach! Od dłuższego czasu korzystam z pomocy głównie sprowadzając części samochodowe z Niemiec i Stanów Zjednoczonych. Dobry kontakt mailowy i telefoniczny ,ekspresowe działanie, uprzejma obsługa . Zdecydowanie uczciwa i godna zaufania firma. Polecam w 100 %

3.
Tomasz Adamek
stigmatum666@interia.pl
02.10.2012  19:09
Od ponad roku "współpracuje" z Panem Kajetanem z firmy Pomoc-w-zakupach,kupilem za ich pośrednictwem ponad kilkadziesiąt wydawnictw w Europie jak i USA.Pełen profesjonalizm,szybkość,niezawodność i nieoceniona pomoc logistyczna.Polecam zdecydowanie.

2.
Marek Olkuśnik
02.10.2012  17:39
Gorąco polecam firmę pomoc-w-zakupach! Wielokrotnie korzystałem z jej usług, sprowadzając książki z Wielkiej Brytanii i Stanów Zjednoczonych. Ujęły mnie rzetelność, skuteczność, błyskawiczne działanie, znakomity i przemiły kontakt z zespołem. Zdecydowanie uczciwa i godna zaufania firma.

1.
Zespół pomoc-w-zakupach.pl
kontakt@pomoc-w-zakupach.pl
02.10.2012  16:21
Zapraszamy Państwa do zapoznania się z opiniami Klientów, którym pomogliśmy w zakupach zagranicą. Tych zaś z Państwa, z którymi mieliśmy już przyjemność współpracować, uprzejmie prosimy o dodanie własnej opinii. Możecie ją Państwo przesłać, korzystając z zamieszczonego poniżej formularza. Dziękujemy i zapraszamy ponownie na zakupy w USA, zakupy w Anglii oraz zakupy w Niemczech i w innych krajach!

« nowsze

idź do:    najnowsze opinie  |  400-301  |  300-201  |  200-101  |  100-1



Dodaj opinię

imię i nazwisko / nick:
e-mail
czy e-mail ma być widoczny na stronie? TAK
NIE

numer zamówienia
treść:
   
do góry strona główna
pomoc-w-zakupach.pl © 2011 - 2017. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Nie wiesz jak robić zakupy na eBay? Zastanawiasz się jak kupować na Amazon i w zagranicznych e-sklepach? Oferujemy profesjonalną pomoc w sprowadzaniu towarów z zagranicy. Z nami zakupy w USA, Anglii, Niemczech i innych krajach to nie problem. Zakupy internetowe to nasza specjalność. Serdecznie zapraszamy.

Serwis korzysta z plików Cookie: Polityka Cookies