Zakupy USA, zakupy UK, zakupy Niemcy



linki pomoc promocje opinie

OPINIE KLIENTÓW


  • Dowiedz się co sądzą o nas nasi Klienci.
  • Skorzystaj z naszych usług i sam dodaj opinię. Zapraszamy.

« nowsze  |  starsze »

200.
Konrad Zaniewicz
24.02.2014  19:06
Wszystko zostało zrealizowane sprawnie i profesjonalnie, nie mam najmniejszych zastrzeżeń co do jakości usługi. Polecam!

199.
Józef Nowak
jozek.libiaz@vp.pl
19.02.2014  11:15
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy.Miła i profesjonalna obsługa,wszechstronna pomoc.Polecam i wystawiam ocenę bardzo dobrą!

198.
Koralina
rolek.tsk@gmail.com
18.02.2014  21:42
Fantastyczny kontakt z klientem, błyskawiczna realizacja zamówienia, obsługa na bardzo wysokim poziomie.!!! Z czystym sumieniem polecam wszystkim zainteresowanym skorzystanie z oferty pomoc-w-zakupach.pl

197.
Miro
13.02.2014  11:31
Korzystałem z usług tej firmy po raz pierwszy i muszę przyznać, że zamieszczone tu opinie w najmniejszym stopniu nie odbiegają od rzeczywistości. Profesjonalna obsługa i bardzo dobry kontakt zasługują na największe uznanie. W dniu 23 stycznia złożyłem zamówienie na zakup zegarka na Amazon.com, który w nienaruszonym stanie został mi dostarczony w dniu 7 lutego. Jeżeli ktoś nie ma ochoty zagłębiać się w szczegóły zakupów na zagranicznych aukcjach, to oferta pomocy-w-zakupach jest skierowana właśnie do niego. Bardzo dziękuję za udaną transakcję i pozdrawiam.

196.
Miki
03.02.2014  14:56
Zamówienie zrealizowane całkowicie profesjonalnie! Szybka reakcja na zapytanie o wycenę, szybka odpowiedź na decyzję o zakupie. Szybka realizacja zamówienia. Jednym słowem firma godna polecenia!

195.
Agnes
24.01.2014  15:27
Bardzo solidna firma, zamówienie zostało zrealizowane wzorowo. Bardzo dziękuję i polecam wszystkim.

194.
Marcin
24.01.2014  13:58
Polecam firmę Pomoc-w-zakupach. Profesjonalna obsługa, kontakt z firmą - szybki i bezproblemowy. Po mojej stronie pozostało tylko czekać z niecierpliwością kiedy dotrze przesyłka.

193.
MMMMM
16.01.2014  13:23
Polecam, polecam i jeszcze raz polecam! Pełen profesjonalizm: szybki kontakt i sympatyczna obsługa, a co najważniejsze - skuteczna. Przesyłka już jest u mnie :) Pozdrawiam i dziękuję!

192.

15.01.2014  21:02
Moje zamówienie zostało zrealizowane wzorowo. Polecam wszystkim w potrzebie. :)
Andrzej

191.
Mirosław Gąsior
13.01.2014  23:59
Witam

Znakomita firma zawsze doradzi podpowie rzetelna na razie korzystałem 1 raz ale na pewno powrócę nie raz jeszcze :)

190.
magda
11.01.2014  00:05
Z całą pewnością polecam! Transakcja przeprowadzona szybko i sprawnie, na najwyższym poziomie! Dziękuje!

189.
Edyta
09.01.2014  19:34
Rewelacyjna obsługa, rewelacyjny kontakt, ekspresowa realizacja zamówienia - nic dodać, nic ująć. Polecam i serdecznie pozdrawiam :-)

188.
A. Chmielak
05.01.2014  11:29
Po kilku zakupach i aukcjach, rekomenduję usługi niniejszego serwisu. Zwracam uwagę na klarowne zasady i bardzo rzetelną obsługę.

187.
Marcin
marcinost@op.pl
03.01.2014  09:33
Kolejny raz wszytko super!
Miło, sprawnie i bez problemów.
Polecam!

186.
Filip
26.12.2013  11:53
Wszystko ok, polecam zakupy za ich pośrednictwem, ja będę korzystał.

185.
Dawid
17.12.2013  17:26
martwiłem się o autentyczność i rzetelność działań firmy pomoc-w-zakupach.pl jednak osobiście przekonałem się,że pracują jak najbardziej uczciwie i profesjonalnie. serdecznie polecam i dziękuję!

184.
Tadeusz Ł
luczat@wp.pl
17.12.2013  10:07
No cóż można powiedzieć???
Jak zwykle wszystko bardzo pomyślnie zrealizowane: pomyślałem o zakupie wskoczyłem na stronę pomoc w zakupach i na drugi dzień miałem potwierdzenie wysyłki z USA a dziś rano po 11 dniach paczka w ręku

183.
TadeuszW
12.12.2013  12:37
Profesjonalizm , rzetelność,przejrzystość działania.Jestem bardzo zadowolony.Już poleciłem firmę kilku znajomym.Życzę sukcesów !A na zakupy wcześniej czy później wrócę.

182.
Anna
11.12.2013  23:54
Z firmą "pomoc w zakupach" nawiązałam można powiedzieć już stałą współpracę. Dostawy zarówno z USA jak i UE są każdorazowo zorganizowane perfekcyjnie. Bardzo się cieszę, że istnieje ta profesjonalna firma, dzięki której zakup zagraniczny nie stanowi problemu. Polecam , rekomenduję, wystawiam szczególnie pozytywną opinię.

181.
Marcos_G
09.12.2013  19:13
Pan Kajetan wykazał się profesjonalizmem oraz świetnym podejściem do klienta. Odpowiedział mi na wiele pytań, zanim zdecydowałem się na zakup. Kurtka dostarczona ekspresowo (ok. 2 tyg.). Jestem bardzo zadowolony. To mój pierwszy zakup tutaj, ale na pewno nie ostatni. POLECAM!!!

180.
Piotr K.
06.12.2013  10:42
firma godna polecenia,towar zamówiony 20 listopada,dotarł w nienaruszonej paczce 05 grudnia,miły i fachowy kontakt telefoniczny i mailowy,polecam wszystkim,pozdrawiam Piotr

179.
Agnieszka
04.12.2013  11:49
Bardzo mocno polecam tutaj zamawiać ,bez żadnych obaw.Szybka realizacja,bezproblemowa.Porządna firma ;)

178.
Klient z Lublina
30.11.2013  00:14
Pierwszy raz korzystałem z usług tej firmy przy sprowadzaniu towaru z USA i nie zawiodłem się. Profesjonalne podejście do klienta, uczciwość oraz troska o szybką realizację zamówienia. Jestem bardzo zadowolony i zdecydowanie polecam tę firmę.

177.
Grzegorz
27.11.2013  19:34
Bardzo dobra obsługa, szybko działają, towar zamówiony, dostarczony szybko. Bardzo dobry kontakt e-mail. Polecam tego pośrednika.!

176.
Krzysztof Skierka
22.11.2013  11:37
To pierwsza rzecz jaka kupilem za posrednictwem "pomoc-w-zakupach" i profesjonalizm swiadczonych uslug oraz podejscie do klienta zasluguja na pochwale oraz polecanie innym potencjalnym klientom ;). Jestem bardzo zadowolony i POLECAM !!!

175.
Magdalena
fergie-fergie@wp.pl
19.11.2013  18:30
Zamówienie zrealizowane expresowo i perfekcyjnie. Szybko, sprawnie, bez zarzutu!!! POLECAM!!!!!! Dziękuję. Pozdrawiam :-)

174.
koojo
16.11.2013  18:24
wszystko perfekcyjne w każdym calu na pewno jeszcze skorzystam

173.
Jarosław Serafin
14.11.2013  09:06
Profesjonalne podejście do każdego aspektu tranzakcji od wyceny,złożenia zamówienia,wzorowy kontakt po dostarczenie przesyłki do mnie.
Pozdrawiam

172.
Agnieszka
13.11.2013  12:23
Jestem mile zaskoczona szybką realizacją zamówienia. Polecam. Skorzystam nie raz.

171.
Kasia Wronowska
11.11.2013  12:14
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i profesjonalnie, dobry kontakt. Towar z USA dotarł w bardzo szybkim czasie. Polecam i nie jeden raz skorzystam z pomocy :)

170.
Małgorzata
07.11.2013  18:51
Bardzo profesjonalna,rzetelna i przyjazna klientowi obsługa. Dodatkowo - szybka realizacja zamówienia. Jestem pod wrażeniem! POLECAM.

169.
Michał C.
05.11.2013  17:31
Bardzo fachowa i szybka pomoc. Polecam z czystym sumieniem.

168.
Michał
04.11.2013  08:38
Kontrahent godny polecenia.Profesjonalna obsługa, b. doby kontakt elektroniczny oraz wyrozumiałość dla osoby, która pierwszy raz kupowała towary z USA. Z pewnością w przyszłości będę korzystał.

167.
Tomek
30.10.2013  09:15
Pan Kajetan to solidna firma. Monitoruje przesyłkę od początku do końca i informuje o jej statusie klienta. Profesjonalna obsługa, dobry kontakt. Towar z USA (Amazon.com) dotarł do mnie w przewidywanym czasie. W przyszłości na pewno skorzystam z usług Pana Kajetana ponownie. Polecam!

166.
Anna
28.10.2013  19:42
To już kolejny mój zakup w firmie pomoc-w-zakupach. Jak zwykle wszystko perfekcyjne niezależnie czy to Europa czy Ameryka.

165.
Alina Ćwięk
alina805@wp.pl
21.10.2013  16:55
pozytywne zaskoczenie, otrzymałam konkretne informacje łącznie z terminem realizacji zamówienia, miły kontakt i firma godna polecenia!

164.
Marcin G.
20.10.2013  18:06
Ponownie ogromny pozytyw ode mnie dla firmy Pomoc-w-zakupach i jestem przekonany, że nie ostatni. Niezależnie od miejsca dokonania zakupu i wartości rzeczy, wszystko przebiega niezwykle komfortowo dla klienta. Od początku do końca wszystko jest jasne i przejrzyste, a doskonały kontakt i informacje czy porady p. Kajetana sprawiają, że mamy pewność wyboru optymalnych dla nas opcji. Zawsze pewnie, rzetelnie, skutecznie, kulturalnie i w miłej atmosferze. Osobiście jestem zachwycony. Szczerze i bez wahania polecam każdemu, kto ma problem z zakupem.

163.
Lulla
17.10.2013  20:41
Bardzo rzetelne podejście do klienta. Realizacja zamówienia za każdym razem była błyskawiczna i odbywała się w bardzo przyjaznej atmosferze. Zdecydowanie polecam!

162.
Przemek N
17.10.2013  12:40
bardzo szybka realizacja, wszystko świetnie zorganizowane, polecam i na pewno sam jeszcze skorzystam, dzięki
pozdrawiam

161.
Anna
16.10.2013  21:42
Ponownie jestem pełna uznania i wdzięczności dla profesjonalizmu firmy. Doskonały kontakt, perfekcyjna realizacja. Tylko się cieszyć, że dzięki firmie Pomoc-w-zakupach nabywanie towarów w USA czy w Europie nie stanowi obecnie problemu.

160.
Mariusz Wójcik
16.10.2013  18:30
Szybko , klarownie , bardzo dobry kontakt , spokojnie , bez stresowo. Na pewno będę dalej korzystał z oferowanych usług. Pozdrowienia i podziękowania.

159.
SpaceDog
13.10.2013  11:22
Świetny kontakt mailowy, błyskawiczna realizacja zamówienia, przesyłka bezpiecznie zapakowana - zdecydowanie POLECAM! Z pewnością skorzystam jeszcze w przyszłości...

158.
Natalia Staniszewska
09.10.2013  21:04
Profesjonalizm, dobry i szybki kontakt z pośrednikiem, pełna satysfakcja z zakupu. Polecam wszystkim niezdecydowanym !

157.
Eryk Dobrzański
04.10.2013  14:44
Rewelacyjna obsługa, kontakt i niska prowizja. Jednym słowem pełen profesjonalizm, bardzo szybka wycena towaru. Jeśli zakupy za oceanem to tylko z zespołem pomoc-w-zakupach.pl Gratuluję tak działającej firmy!!!

156.
tomek
04.10.2013  14:01
po raz kolejny szybka realizacja i bardzo dobre doradztwo.dziękuje bardzo i oczywiście wszystkim polecam!!!

155.
Janusz Radomski
03.10.2013  20:44
To już drugie wzorowo zrealizowane zamówienie.
Z pewnością będą następne.
Z ręką na sercu polecam tę formę zakupów.

154.
S.S.
01.10.2013  19:04
Krótko i na temat - żadnego ryzyka plus maksimum satysfakcji! Pozdrawiam p. Kajetana, a Państwu życzę mnóstwa radości z wykonanych zakupów.

153.
Marcin G.
30.09.2013  19:11
Korzystałem z różnych form pomocy kupując coś za granicą, jednak dopiero dzięki firmie Pomoc-w-zakupach przekonałem się, jak to może wyglądać w absolutnie profesjonalnym wykonaniu. Udział p. Kajetana jest przy tym wprost nieoceniony - nie przesadzę pisząc, że dba o nasz zakup jak o swój własny, a może nawet bardziej. Po ok. pół roku współpracy dosłownie brak mi słów uznania i superlatyw, jakimi chciałbym po raz kolejny ocenić usługę. Szczerze i gorąco polecam!

152.
Błażej
29.09.2013  23:32
Pełen profesjonalizm przy przesyłce, która do najprostszych nie należała. Dziękuję. Pewnie jeszcze nie raz skorzystam i polecę innym.

151.
Anna
amat2@wp.pl
26.09.2013  20:01
Z ogromną radością i czystym sumieniem polecam wszystkim usługi firmy. Pełen profesjonalizm, doskonały kontakt, informacja na każdym etapie realizacji zamówienia. Dzięki pośrednictwu w zakupach weszłam w posiadanie unikatowego porcelanowego serwisu polskiej produkcji :), który w latach 60-tych trafił za ocean a teraz znów jest w Polsce.
W przyszłości w takich przypadkach będę korzystać z pośrednictwa i polecać wszystkim tę formę realizacji transakcji.

150.
Agata
20.09.2013  20:01
Pierwszy raz korzystałam z Pomocy-w-zakupach i jestem w 100% zadowolona. Pełen profesjonalizm, uczciwość, bardzo miły kontakt z klientem i naprawdę szybko. Książka niedostępna w Polsce przyszła do mnie z USA po tygodniu w idealnym stanie. Na pewno jeszcze będę korzystać z Państwa pomocy. Dziękuję i polecam wszystkim niezdecydowanym!

149.
Marcin G.
18.09.2013  03:14
Doskonały kontakt, bezproblemowa realizacja, bardzo korzystne dla klienta warunki - lepiej być nie może. Szczerze polecam!

148.
Edyta
17.09.2013  20:26
Po raz kolejny korzystałam z usług Pana Kajetana - moja opinia - pełen profesjonalizm. WZOROWO - serdecznie polecam!

147.
Kuba
17.09.2013  16:38
Jestem zadowolony

146.
Janusz Radomski
bio@op.pl
16.09.2013  20:18
Jestem z usługi bardzo zadowolony. Zamawiałem część zamienną do amerykańskiego silnika zaburtowego elektrycznego Minn Kota. Przedstawiciel producenta w Polsce obiecał mi to załatwić na wiosnę 2014!!! Tutaj zamówioną część otrzymałem po tygodniu od chwili wpłaty i w dodatku kosztowało mnie to o wiele taniej.

145.
Łukasz U.
13.09.2013  21:26
Interesy z Panem Kajetanem to czysta przyjemność! Pełen profesjonalizm, uczciwość, bardzo szybki kontakt i ekspresowa przesyłka. Serdecznie polecam!

144.
W.K.z B
12.09.2013  14:53
Firma zasługuje na ocenę celującą,co najmniej.
To tłumaczy wszystko.
Oczywiście polecam.

143.
W.K.z B
12.09.2013  12:46
Można by dużo i długo pisać...
W moim przekonaniu firma zasługuje na ocenę celującą.

142.
Krystyna Żuchowska
12.09.2013  10:38
Korzystałam z firmy pomoc w zakupach przy zakupie półki z Indii.
Szczególne podziękowanie należy się Panu Kajetanowi.Profesjonalizm i nadzwyczajna dbałość o to, by klient był szybko i dokładnie poinformowany o działaniach firmy zasługują na moje największe uznanie.Wielkie dzięki. Życzę następnych zadowolonych klientów.
Krystyna z Warszawy

141.
krzysztof
10.09.2013  15:39
wszystkim niezdecywanym naprawde polecam -błyskawiczny kontak a przede wszystkim co najważniejsze uczciwość jestem bardzo zadowolony dzięki

140.
Maciej Arczyński
09.09.2013  14:21
Polecam firmę pomoc-w-zakupach. pierwszy raz korzystałem i nie zawiodłem się. Wszystko ok

139.
Marcin G.
02.09.2013  23:58
Po raz kolejny miałem przyjemność skorzystać z usług firmy Pomoc-w-zakupach i niezmiennie jestem pod wrażeniem wysokiego poziomu, skuteczności, rzetelności oraz niezwykle sympatycznego podejścia do klienta. Pełen profesjonalizm. Co więcej: nawet gdy sprzedawca popełni jakiś błąd, możemy być pewni, że p. Kajetan nie zostawi nas samych z tym problemem i transakcja zostanie pomyślnie sfinalizowana. Klasa! Bez wahania polecam.

138.
Adam K.
02.09.2013  17:14
Skorzystałem pierwszy raz i nie zawiodłem się. Kontakt z firmą powiedziałbym więcej niż ekspresowy. Tak samo jak załatwienie całej transakcji i zakupu. Na towar czekałem 10 dni. Z całą odpowiedzialnością mogę polecić tą firmę. Skorzystam w przyszłości na pewno nie raz. Pozdrawiam.

137.
Małgorzata K.
29.08.2013  09:30
Po raz drugi, moje zamówienie, zostało zrealizowane dając mi poczucie satysfakcji. Dziękując za współpracę - polecam ten kontakt tym, którzy szukają miłej i profesjonalnej obsługi.

136.
Grzegorz Ka.
21.08.2013  18:53
Kolejne zmówienie zrealizowane we współpracy z Panem Kajetanem i co za tym idzie kolejne 100% satysfakcji.
Znakomity kontakt, aktualizacja zamówienia bezproblemowa, szybka wysyłka( paczka nadana w Chicago 15.08.2013 dotarła nienaruszona dziś, czyli 21.08.2013).Każdemu będę polecał firmę pomoc-w-zakupach, sam z pewnością skorzystam jeszcze nie raz.

135.
Marcin G.
19.08.2013  19:33
Bezwzględnie profesjonalne podejście do tematu. Rewelacyjne rozwiązanie dla każdego, kto ma problem z zagranicznym zakupem (zwłaszcza gdy sprzedawca nie wysyła rzeczy do Polski). Kilkanaście razy miałem przyjemność korzystać z usług firmy Pomoc-w-zakupach i niezmiennie chwalę ogromną skuteczność, pewność, cenne porady i uwagi oraz świetny kontakt z klientem. Szczerze polecam!

134.
Anita
15.08.2013  21:57
Zakupy robione po raz pierwszy, ale na pewno nie ostatni. Doskonały kontakt mailowy, wszystko załatwiane od razu. Polecam :)

133.
Anna
14.08.2013  20:20
Z pośrednictwa firmy Pomoc-w-zakupach korzystałam już kolejny raz i na pewno nie ostatni. Firma ta zasługuje na najwyższe uznanie za rzetelność, terminowość, świetny kontakt z klientem. Gorąco polecam.

132.
Paweł
12.08.2013  10:16
Z pomocy tego serwisu skorzystałem po raz pierwszy, ale na pewno nie ostatni. Szybka przesyłka, dobry kontakt i fachowa pomoc. Zamówiony towar w 100% zgodny z opisem. Udana transakcja. Gorąco polecam wszystkim jeszcze niezdecydowanym :)

131.
Marcin
06.08.2013  20:08
Znakomity kontakt, błyskawiczne tempo działania. Gorąco polecam!

130.
Marcin G.
03.08.2013  05:12
Dzięki firmie Pomoc-w-zakupach już wiele nieosiągalnych dla mnie dotychczas rzeczy stało się osiągalnymi. I wszystko to w bardzo prosty, przejrzysty dla klienta sposób; przy tym szybko, sprawnie, skutecznie i w miłej atmosferze. Jednym słowem: profesjonalnie. Bezwzględnie polecam!

129.
RAV
30.07.2013  13:38
Pełen profesjonalizm. Jeszcze raz dziękuję za pomoc w zakupach w anglii.

128.
Monika S.
27.07.2013  08:26
Dzięki tej firmie spełniłam marzenie zakupu książek o których mogłam tylko do niedawna śnić :) Przemiły kontakt, profesjonalne podejście do klienta. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z ich oferty. Pozdrawiam !

127.
Marcin G.
24.07.2013  19:36
Po raz kolejny mogę wyrazić się o działaniu firmy Pomoc-w-zakupach w najwyższym stopniu pozytywnie, po raz kolejny jestem też bardzo zadowolony z zakupu i wysoko oceniam wszystko, co doprowadziło do pomyślnej realizacji. Bez wahania, szczerze polecam wszystkim zainteresowanym.

126.
Alina Nowak
18.07.2013  10:13
Bardzo dziękuję za błyskawicznie zrealizowane zamówienie z francuskiego Amazona i za bardzo życzliwe podejście do klienta :-)
Firma profesjonalna na 100%!

125.
Kriss
17.07.2013  21:10
Bez dwóch zdań zawodowcy !!

Dziękuje Pięknie i niebawem znowu się zgłoszę :)

Dla nie wtajemniczonych - w dwa tygodnie dotarła rzecz z ebay.com , gdzie amerykanie nie chcieli nawet myśleć o sprzedaży na rynek europejski.

Pozdrawiam i Jeszcze raz Dziękuje !!

124.
Oskar
opodkaura1@gmail,com
10.07.2013  21:03
Za pośrednictwem tejże firmy udało mi się sprowadzić produkt który nie jest kompletnie dostępny w Polsce. Czekałem tydzień aż produkt dojdzie z Hong Kongu i wszystko doszło takie jak miało być. Sam prawdopodobnie dłużej bym tego produktu nie kupił. Na plus zasługują: wysoka kultura osobista, poświęcenie uwagi klientowi i tempo realizacji zamówienia. Pełen profesjonalizm i tyle. Pozdrawiam

123.
Anna G
09.07.2013  20:16
Rzetelna i uczciwa firma, towar otrzymałam taki jak trzeba. Pełen profesjonalizm. Polecam.

122.
Marcin G.
05.07.2013  23:37
Po dziesiątym zakupie z pomocą p. Kajetana mógłbym tylko powtórzyć wszystkie superlatywy z moich poprzednich opinii; naprawdę trudno byłoby mi wymienić jeszcze jakiś pozytyw, o którym nie wspomniałem wcześniej. Z usług firmy Pomoc-w-zakupach planuję korzystać nadal i gorąco zachęcam do tego jeszcze wahających się. Naprawdę warto, szczerze polecam.

121.
Bartek J.
05.07.2013  19:28
Mam przyjemność ponownie wystawić jak najlepszą opinię. Uczciwość, niespotykana chęć pomocy i niezwykła precyzja działania - tak w skrócie mogę opisać działania Pana Kajetana i jego współpracowników. Serdecznie dziękuję i... do następnej transakcji:)

120.
Marta
05.07.2013  14:17
Z czystym sumieniem polecam wszystkim usługi Pomoc-w-zakupach.Uczciwie, sprawnie, w pełni kompetentnie. Przesyłka dotarła wcześniej niż jej się spodziewałam. Bardzo dobry kontakt z panem Kajetanem, który szybko odpowiada na wszystkie pytania i udziela precyzyjnych informacji. Dziękuję i polecam.

119.
Marcin G.
03.07.2013  22:17
Korzystanie z usług firmy Pomoc-w-zakupach to pełen luksus - transakcje zawsze przebiegają pewnie, sprawnie i w miłej atmosferze, oczywiście niezależnie od wartości zamówienia. Informacje (porady, wyjaśnienia etc.) dotyczące wszelkich szczegółów związanych z zakupem i wysyłką są bardzo rzeczowe i pomocne. Solidna firma, bez wątpienia. Gorąco polecam!

118.
Renata Baranowska
26.06.2013  17:34
Zakupy dzięki tej stronie są samą przyjemnością. Wiadomości dla klienta są rzeczowe, nie ma mowy o naciąganiu, czy lekceważącym traktowaniu zamówień na mniejszą kwotę.Każda moja prośba była rzetelnie i szybko przeanalizowana.
Świetna alternatywa dla osób, które np. chcą zaoszczędzić czas lub nie chcą zakładać kolejnego konta tylko po to, żeby raz w roku zrobić zakupy za granicą. Wysoka kultura i rzetelność to dla mnie wystarczający powód, żeby polecać tę firmę innym osobom.

117.
Łukasz
25.06.2013  13:47
Wszystko przebiegło sprawnie, dobry kontakt i profesjonalne podejście do tematu. Przesyłka dotarła do mnie szybciej niż się spodziewałem. Polecam

116.
Irena Płowens
25.06.2013  11:17
Przejrzysta wycena transakcji, szybko,sprawnie i bardzo miły kontak.Przesyłka dotarla w bardzo szybkim terninie.Gorąco polecam korzystanie z usług P Kajetana. Irena

115.
Marek Orłowski
21.06.2013  10:23
Zakupy za pośrednictwem Państwa to sama przyjemność.Błyskawiczny i w miłej atmosferze kontakt,korzystny przelicznik euro na złoty oraz niewygórowana marża.Gorąco polecam pomoc-w-zakupach.

114.
Marcin G.
20.06.2013  03:47
Myślę, że najlepsza rekomendacja dla firmy to zadowolony z kolejnej już usługi klient, który deklaruje chęć współpracy w przyszłości. Bezwzględnie zaliczam siebie do takich właśnie klientów Pomocy-w-zakupach i planuję skorzystać z uprzejmości i pomocy przy zakupie jeszcze nie raz, przy okazji z czystym sumieniem, szczerze polecam to wszystkim mającym problem z zagraniczną transakcją. Ogromna skuteczność, świetne warunki, wysoka kultura i pełne zaufanie.

113.
Dariusz Mazurek
18.06.2013  20:18
Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja: szybko dostałem szczegółową wycenę zamówionych artykułów, po złożeniu zamówienia towar został zakupiony i przesłany do mnie.
Polecam.

112.
Karolina
rak_pustelnik@wp.pl
14.06.2013  07:30
Pierwszy raz korzystałam z usług firmy pomoc-w-zakupach, ale nie ostatni. To że jestem zadowolona to mało powiedziane. Przesyłkę zamówiłam dość późno i nie byliśmy pewni czy dojdzie na czas, ale doszła i wiem, że duża w tym zasługa firmy, która wszystko sprawnie załatwiła. Koordynacja od samego początku zamówienia do jej końca. Skuteczni, rzetelni, pomocni i bardzo sympatyczni. Polecam w 100% i cieszę się, że to na Was trafiłam przy moim pierwszym zakupie z USA!

111.
Marcin G.
07.06.2013  22:50
Kolejny zakup z pomocą p. Kajetana i z całą pewnością nie ostatni. Satysfakcja ze zdobycia rzeczy, której bez tej pomocy nie byłbym w stanie kupić, jak zwykle ogromna. Mając na uwadze wszystkie poprzednie, równie wzorcowo przeprowadzone transakcje, szczerze i bez wahania polecam.

110.
Tomasz Z.
05.06.2013  18:46
Bardzo miła i solidna współpraca. Sprowadzenie przedmiotu z USA przebiegło pomyślnie, polecam wszystkim usługi tej firmy!!!

109.
Paweł
31.05.2013  18:56
Bardzo miłe zaskoczenie. szybka i profesjonalna realizacja zamówienia.

108.
S.S.
31.05.2013  18:41
Niech za rekomendację wystarczą słowa, że zamierzam korzystać z pomocy p. Kajetana, póki starczy zdrowia i pieniędzy.

107.
Henryk Run
mojapoczto@o2.pl
29.05.2013  17:25
Wzorowy kontakt i miła współpraca; pomoc i sugestie przy realizacji zamówienia licytacji na eBay.de. Polecam pomoc Pana Kajetana :)

106.
Marcin G.
23.05.2013  23:32
Błyskawiczna realizacja, doskonały kontakt z klientem, pewność i skuteczność. Po kolejnej transakcji o firmie Pomoc-w-zakupach mogę wyrażać się wyłącznie w samych superlatywach. Szczerze polecam skorzystanie z usług.

105.
KG
21.05.2013  17:32
Kolejna świetnie zrealizowana usługa. Polecam Pomoc-W-Zakupach.pl !!!!

104.
joanna
21.05.2013  16:15
Pomoc w moich zakupach przebiegła sprawnie i szybko,na pewno jeszcze skorzystam.

103.
Izabela
20.05.2013  16:52
Bardzo dobry kontakt. Szybko zrealizowane zamówienie. Wszystko zgodne z warunkami zapisanymi na stronie. Serdecznie polecam.

102.
ryszard makola/rm
18.05.2013  15:51
Korzystam z usług tej firmy drugi raz i musze powiedziec ze podejscie do klienta jest naprawde na wysokim poziomie i bardzo sympatyczne.
Pomogą rozwiązać problem którego nie spowodowali i nie mają z nim nic wspólnego. Inni w takich sytuacjach mówią to Pan wybrał firmę i to Pana problem.

101.
Marcin G.
15.05.2013  22:04
Kolejna wzorcowo sfinalizowana transakcja i kolejny wielki pozytyw dla firmy Pomoc-w-zakupach z mojej strony. Gorąco polecam!

« nowsze  |  starsze »

idź do:    najnowsze opinie  |  400-301  |  300-201  |  200-101  |  100-1



Dodaj opinię

imię i nazwisko / nick:
e-mail
czy e-mail ma być widoczny na stronie? TAK
NIE

numer zamówienia
treść:
   
do góry strona główna
pomoc-w-zakupach.pl © 2011 - 2017. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Nie wiesz jak robić zakupy na eBay? Zastanawiasz się jak kupować na Amazon i w zagranicznych e-sklepach? Oferujemy profesjonalną pomoc w sprowadzaniu towarów z zagranicy. Z nami zakupy w USA, Anglii, Niemczech i innych krajach to nie problem. Zakupy internetowe to nasza specjalność. Serdecznie zapraszamy.

Serwis korzysta z plików Cookie: Polityka Cookies