Zakupy internetowe w USA, UK i w Niemczech



Sklepy Pomoc Promocje Opinie

OPINIE KLIENTÓW


  • Dowiedz się co sądzą o nas nasi Klienci.
  • Skorzystaj z naszych usług i sam dodaj opinię. Zapraszamy.

« nowsze  |  starsze »

400.
Aleksandra
27.06.2016  20:36
Fachowo,rzetelnie,terminowo, uprzejmie

399.
barbara
basia_prokopowicz@onet.eu
21.06.2016  19:56
Polecam wszystkim przyszłym klientom serwis pomoc w zakupach szybko sprawnie bezpiecznie jeszcze na pewno nie raz skorzystam z kontaktu z panem Kajetanem

398.
Wacław Brończyk
21.06.2016  18:53
Kolejny raz korzystam z pomocy Pana Kajetana i jak zwykle z zadowoleniem, szybka realizacja zamówienia, świetny kontakt, POLECAM WSZYSTKIM FIRMĘ POMOC W ZAKUPACH !!!!

397.
Ania
20.06.2016  17:20
Super szybko i sprawnie dziekuje pieknie :) :)

396.
Katarzyna
19.06.2016  12:55
Jestem bardzo zadowolona z pomocy Pana Kajetana. Już drugi raz mam przyjemność korzystać z pomocy w zakupach i na pewno nie ostatni! Wszystko przebiegło po raz kolejny szybko i sprawnie w miłej atmosferze. Pan Kajetan jest rzetelny i uczciwy! Bardzo polecam! ;)

395.
Grzegorz Morawski
19.06.2016  09:31
Firma godna polecenia. Szybka reakcja na zamówienie , i świetny kontakt z panem Kajetanem. Na pewno skorzystam jeszcze z usług tej firmy.

394.
Lukasz
14.06.2016  13:17
Jestem Mega zadowolony z zakupow!Firma godna POLECENIA w 100%

393.
Ryszard
06.06.2016  17:20
1. Bezpieczny zakup
2. Szybka realizacja zamówienia
3. Polecam wszystkim niezdecydowanym

392.
Darek/33d
33d@gazeta.pl
01.06.2016  22:01
Zakupiłem drogie kolumny głośnikowe z Niemiec. Od samego początku do końca transakcji miałem bardzo dobry kontakt z Panem Kajetanem. Kolumny przyszły profesjonalnie zapakowane, zgodne z opisem i w 5 dni !. Zdecydowanie polecam usługi tej Firmy.Podajesz link i akceptowalną kwote a całą resztę załatwia za ciebie Pan Kajetan tzn. kontaktuje sie ze sprzedającym, ustala szczegóły i negocjuje cene itd. Po przeprowadzeniu kilku zakupów za pośrednictwem Firmy Pana Kajetana wiem,że mogę kupić już rzecz nawet na końcu Świata. Polecam !!

391.
Dariusz
33d@gazeta.pl
01.06.2016  21:43
Zdecydowanie Polecam usługi Pana Kajetana.Na próbe zakupilem części z Niemiec do kolumn vintage. Niemiec pomyłkowo wyslał zły rozmiar części. Dzieki pomocy Pana Kajetana, Niemiec wysłał na własny koszt właściwą część i nie musiałem zwracać nawet pierwszej części. Od samego początku zakupu aż do otrzymania towaru miałem pomoc i opiekę Pana Kajetana. Polecam usługi tej firmy. Darek

390.
Pelka
26.05.2016  00:28
To już moje drugie zamówienie.oba przebiegły pomylśnie,czas oczekiwania 2 tyg.dobry kontakt wystarczające odpowiedzi,szybkie i jasne.Polecam

389.
Darx
25.05.2016  19:10
Zdecydowanie polecam - szybko, sprawnie;
bardzo dobra współpraca i informacja o realizacji zamówienia.

388.
Wacław Brończyk
24.05.2016  20:25
Ponownie skorzystałem z pomocy Pana Kajetana i jest to kolejna udana transakcja zakupu na eBay uk, gorąco polecam wszystkim, BARDZO RZETELNA I UCZCIWA FIRMA !!!!!!

387.
Elżbieta Makowska
24.05.2016  07:53
Wszystkie poniżej zamieszczone opinie o firmie Pomoc-w-zakupach.pl,o jej kompetentności i wspaniałej obsłudze klienta,nie są w najmniejszym stopniu przesadzone.Podpisuję się pod nimi obydwiema rękami.

386.
Piotr
23.05.2016  19:15
Okulary Oakley doszły b. szybko - wszystko ok, polecam - PJ

385.
Jacek
jacek1922@op.pl
18.05.2016  15:19
Bardzo sprawny kontakt.Wystawiam 6kę.

384.
Michał M
17.05.2016  11:12
Tak jak zawsze OK ;)

383.
JMD
17.05.2016  08:47
Współpraca z Panem Kajetanem odbywa się na najwyższym poziomie. P.Kajetan znalazł dla mnie tańszą ofertę w Polsce (początkowo prosiłam o zakup z USA) i od początku do końca był w pełni zaangażowany w transakcje. Polecam i pewnie jeszcze tu wrócę:)

382.
Tomek
11.05.2016  18:11
Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia, dobre doradztwo, polecam.

381.
Paula Wolska
08.05.2016  17:02
Bardzo polecam,bardzo szybka realizacja zamówienia,bardzo uczciwa firma,bardzo szybko się wraca po kolejne zamówienie;)

380.
Agnieszka
02.05.2016  21:41
Bardzo jestem zadowolona ze współpracy ,bardzo lubię TU kupować,bardzo szybko realizowane zamówienia i oczywiście bezpieczne.Najlepszy sklep internetowy i największy.

379.
marroz
marian.roz@op.pl
13.04.2016  14:22
Solidna firma dobrze doradzą śmiało można powierzyć każde pieniądze jestem bardzo zadowolony z usługi.

378.
Krzysiek
08.04.2016  14:51
Super kontakt, profesjonalne podejście do klienta, mogę tylko polecić!
Pozdrawiam
Krzysiek

377.
Jacek
25.03.2016  22:40
Polecam przesyłka a Australii DHL Express dzięki ich pomocy przyszła w około tydzień :)

376.
S.S.
21.03.2016  18:24
Wszystkim, którzy wahają się czy skorzystać z pomocy p. Kajetana, odpowiadam: gdy jesteś już zdecydowany, to nie może się nie udać!

375.
Agnieszka
19.03.2016  13:21
Bardzo polecam zamawianie, bez żadnych obaw.Moje kolejne udane zamówienie i będą oczywiście następne.Pozdrawiam

374.
Kasia
17.03.2016  20:35
Rewelacyjna obsługa na najwyższym poziomie. Szybko, konkretnie i rzeczowo. Polecam wszystkim!

373.
gabriel
16.03.2016  14:52
wszystko dotarło w jak najlepszym porządku, Rzetelny sprzedawca polecam

372.
Joanna
jlaugustyn@op.pl
15.03.2016  22:04
Solidna i profesjonalna obsługa, gorąco polecam!

371.
PatrycjaM
02.03.2016  08:09
Super obsługa. Rzetelna i fachowa pomoc, serdecznie polecam pomoc-w- zakupach 100% !!!!!!!!!!!!!

370.
Tadeusz
02.03.2016  08:01
Wyjątkowa,solidna i profesjonalna firma.Perfekcyjne bieżące monitorowanie przebiegu zakupu.Gorąco polecam!!!

369.
Karolina
26.02.2016  17:52
Rewelacyjna firma, pełny profesjonalizm, stały kontakt na każdym etapie zakupu. Można kupować bez żadnych obaw. Szczerze polecam :)

368.
Dominik Olszewski
domolszewek@gmail.com
26.02.2016  14:43
Przesyłka dotarła szybko i sprawnie.
Uczciwy i rzetelny sprzedawca.
Polecam,bo naprawdę warto.

367.
Michał M
nowy681@Gmail.com
15.02.2016  12:21
płyta Jimmy Barnes - 30;30 Hindsight CD dzisiaj odebrałem Bardzo dobrze zapakowana i wszystko Ok dziękuje ;)

366.
Dominik Olszewski
domolszewek@gmail.com
10.02.2016  15:33
Szybka i sprawna realizacja zamówienia.

365.
karolbebas
05.02.2016  17:16
Wszystko sprawnie i szybko polecam

364.
Michał M
nowy681@Gmail.com
03.02.2016  10:57
CD Clarence Clemons - Hero - Cardboard Sleeve Mini LP (Blu-spec CD) zamówienie doszło dość szybko..

363.
Katarzyna
01.02.2016  12:42
Wszystko szybko i sprawnie, doskonała obsługa i gwarancja bezpiecznych zakupów! Polecam!

362.
wojtek.snk@onet.pl
wojtek.snk@onet.pl
29.01.2016  22:57
Jestem zadowolony paczka doszla szybko polecam ta firme.

361.
waldi
28.01.2016  18:06
Miły i kompetentny kontakt. Szybko ,sprawnie i bezproblemowo. Wszystko zgodnie z ustaleniami. Z czystym sumieniem mogę polecić ....

360.
Witold
maczynskiw@interia.pl
21.01.2016  16:52
Solidnosc i perfekcja w zalatwieniu zakupu a w dzialaniu prawdziwy krol szybkosci(SPEED KING).Ciesze sie ,ze moglem skorzystac z uslug tak milego i doskonalego w pracy czlowieka.Wspolpraca z Panem to wielka przyjemnosc. Do uslyszenia wkrotce

359.
E.P.
20.01.2016  20:22
Realizacja zakupów doskonała, wszystko przebiegło bez problemów, a przesyłka dotar ła do mnie w całości.
Polecam

358.
Artur W.
11.01.2016  20:29
Profesjonalna pomoc nawet przy drobnych zakupach,świetny kontakt,dbałość o klienta. Z czystym sumieniem polecam!

357.
Marek
markslew@o2.pl
11.01.2016  13:25
Polecam pomoc-w-zakupach.pl . Pomogli mi Państwo zamówić towar z USA, transakcja przebiegła szybko i pomyślnie oraz profesjonalnie.
Dziękuję i pozdrawiam.

356.
george
30.12.2015  21:35
Zamawiałem zegarek na Amazon.com.
Aktualnie jest już u mnie i moge się nim cieszyć. Gdybym decydował się na powtórne zakupy zagranicą z przyjemnością i zaufaniem skorzystałbym z usług pomoc-w-zakupach.pl Wszystko odbyło się sprawnie i z życzliwością, a wszelkie informacje odnośnie zakupu i wysyłki otrzymywałem na bieżąco.

355.
Marcin
10.12.2015  19:43
Profesjonalna współpraca. Szybka odpowiedź odnośnie realizacji zamówienia i bezproblemowy kontakt. Myślę, że mogę z czystym sumieniem polecić

354.
Paweł Skibiński
05.12.2015  17:42
Witam. Mogę śmiało polecić zakupy z nimi, pełen profesjonalizm. Kontakt bardzo dobry z klientem, wysyłka szybsza. Na pewno skorzystam jeszcze z ich usług. Pozdrawiam Paweł

353.
Krzxysztof
03.12.2015  23:49
Dobry kontakt,
Transakcja przebiegła sprawnie.

352.
Krzysiek - Szczawno Zdrój
trs29@wp.pl
03.12.2015  15:11
Rewelacyjna Firma, "pomoc-w-zakupach.pl." Serdecznie Dziękuję za Szybkie, Profesjonalne i Bezproblemowe załatwienie Zakupów - POLECAM WSZYSTKIM, Kontakt z Panem Kajetanem Rewelacyjnie Profesjonalny tak jak całe podejście do sprawy ...Serdecznie Dziękuję i Pozdrawiam ..Zachęcam Wszystkich wahających się ..Firma Godna POLECENIA :) 100/100 ..

351.
Michał M
01.12.2015  13:06
zamówiona Płyta Już ją mam i wszystko Jest OK..

350.
Henryk Run
27.11.2015  16:32
Dziękuję za kolejną udaną transakcję przeprowadzoną na niemieckim eBay. Szybko, sprawnie, profesjonalnie.

Pozdrawiam Henryk

349.
Maciej
26.11.2015  12:13
Po raz pierwszy spróbowałem zakupić coś z Chin . Dzięki dużej pomocy Pana Kajetana wszystko poszło bezbłędnie . Tyle pozytywnych opinii jest w pełni uzasadnionych .

348.
Michał Skalik
19.11.2015  11:01
Jestem pasjonatą JEEPa, niektóre gadżety czy części są niedostępne w Polsce czy nawet w Europie, dzięki Państwu mogę teraz spełniać swoje zachcianki :) Paczka dotarła bardzo szybko, to jest naprawdę ogromna pomoc w zakupach. Zamówienie zostało sprawdzone w firmie i dopiero po upewnieniu się, że wszystko jest jak należy paczka została wysłana do mnie. Profesjonalizm, rzetelność oraz bardzo miły kontakt. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.

347.
PiotrcLesiak
17.11.2015  17:55
Wzorowe podejście do klienta, błyskawiczny kontakt, no i meritum: "pomoc w zakupach" można ująć jednym słowem "bezcenna" W przyszłości skorzystam na pewno. Polecam wszystkim!

346.
Robert Kalinowski
16.11.2015  20:55
Co tu dużo pisać. Pełna profeska!Bardzo polecam

345.
Ewa Domowicz
ewadomowicz@neostrada.pl
12.11.2015  18:03
Sprawnie i miło

344.
rls93
10.11.2015  14:44
Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Serdecznie polecam osobom nie posiadającym opcji płatności w obcej walucie.

343.
Wojtek
wojtek.snk@onet.pl
09.11.2015  23:39
Kolejny raz robilem zakupy w usa za pośrednictwem tej firmy i jestem zadowolony polecam wszystkim!

342.
Wojciech Bukowski
05.11.2015  14:54
Wszystko szybko oraz sprawnie zrealizowane dzięki Panu Kajetanowi który stanął na wysokości zadania i zakupił dla mnie odtwarzacz multimedialny francuskiej marki Zappiti model 4K Duo który nie jest dostępny na polskim rynku.Pan Kajetan zakupił go bezpośrednio u producenta w jego firmowym sklepie.Co bardzo sobie cenię to wzorowy kontakt z Panem Kajetanem który na bieżąco informował mnie na temat obecnego stanu zamówienia i zainteresowania czy zakupiony produkt trafił w moje ręce poprzez kuriera.Polecam wszystkim zainteresowanym i niezdecydowanym.

341.
Zofia 81
29.10.2015  17:04
Bez wahania daję najwyższą ocenę w każdej kategorii. Od początku zamówienia wszystko jest jasne i pewne, co bardzo sobie cenię. Przesyłka szybka, bez problemów. Kontakt mailowy z p. Kajetanem jest doskonały, co daje klientowi poczucie komfortu. Uważam tę firmę za nr 1 w Polsce i będę korzystać z pomocy przy zakupie w przyszłości. Szczerze polecam!

340.
Mariusz Grządka
28.10.2015  17:56
Bardzo profesjonalne podejście, wybranie najtańszej oferty, dobry kontakt szczerze polecam - zasłużony pozytyw.

339.
Marta
22.10.2015  13:12
ostatnio nawiązałam współprace z panem Kajetanem w celu zakupu za granicy , jestem bardzo zadowolona kontakt okazał sie pewny, słowny i rzetelny , otrzymywałam co dzień emaila z posuwającymi sie krokami. Wrzysto było jasne i przejrzyste. Oby wiecej takich ludzi po drugiej stronie monitora. Dziekuje jeszcze raz Panu Kajetanowi za udane zakupy które jeszcze nie tak dawno były poza moim zasiegiem.Wszystkim szczerze polecam !

338.
Ania Kowalczyk
15.10.2015  17:51
Bardzo fajna firma, bardzo pomocna.
Próbowałam wcześniej zamówić rzeczy ze Stanów na własną rękę - sprzedawca jednak nie chciał wysłać ich do Polski. Na szczęście pomógł Pan Kajetan :) Bez wahania skorzystam jeszcze raz. Polecam innym.

337.
Michal
07.10.2015  18:04
Przesyłkę otrzymałem. Wszystko OK. Dziękuję i polecam.

336.
Mariusz Leśnikowski
mariuszlesnikowski.pl@gmail.com
29.09.2015  21:58
Pełny profesjonalizm w realizacji zamówienia, jasno i zrozumiale przedstawione zasady zakupu z precyzyjnie określonymi kosztami. Do tego rzeczowy i sympatyczny konakt. Pozdrawiam i do następnego razu :)

335.
Kazimierz M
29.09.2015  15:35
Polecam wszystkim.
Szybko i profesjonalnie.

334.
Anna
16.09.2015  20:15
Świetna firma, super współpraca. Profesjonalne podejście na każdym etapie realizacji zamówienia. Dzięki Panu Kajetanowi to, co do niedawna wydawało się być nieosiągalne dziś jest na wyciągnięcie ręki. Gorąco polecam.

333.
Janek
16.09.2015  16:29
Pierwszy raz korzystałem z usług firmy pomoc-w-zakupach i jestem w pełni zadowolony. Doskonały kontakt, informacje o statusie zamówienia, wszystko szybko i sprawnie. To były moje pierwsze zakupy, ale z pewnością nie ostatnie. Polecam każdemu, kto chce coś kupić bezstresowo za granicą.

332.
Bogdan
11.09.2015  14:45
Doskonały i szybki kontakt, podejmują się naprawdę trudnych wyzwań, których nie podjęły się inne portale oferujące pomoc w zagranicznych zakupach. Gorąco polecam.

331.
Bartek J.
03.09.2015  13:32
Rewelacyjne podejście do nietypowego zamówienia, to już któraś z kolei przesyłka - wszystko perfekcyjnie jak w szwajcarskim zegarku. Dziękuję Panie Kajetanie i z przyjemnością będę polecał usługi firmy znajomym.

330.
ormelka
07.08.2015  09:07
bardo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia.
polecam!

329.
Tomasz J
31.07.2015  22:51
Bardzo polecam wszystkim firmę pomoc-w-zakupach! Rewelacyjny kontakt.
Szybka realizacja, pełny profesjonalizm.
Kolejne zakupy zagraniczne wykonam tylko przy pomocy tej firmy.

328.
Małgosia
30.07.2015  19:25
Bardzo rzetelna firma, stały kontakt z klientem, przekazywanie na bieżąco informacji dotyczących zamówienia, niezwykle miła obsługa, jednym słowem: prawdziwa pomoc w zakupach:) Serdecznie dziękuję i polecam.

327.
Maciej G.
28.07.2015  19:52
Pełny profesjonalizm prowadzenia zamówienia. Informacja o każdym etapie, na którym znajduje się towar.
W pełni polecam zastanawiającym się nad skorzystaniem z serwisu.

326.
ryszardmoczulski
24.07.2015  17:03
Witam wszystkich.Opinia dotyczy zamówienia kolumn głośnikowych Aurum 3 Phonlogue Gold.poszukiwalem tych kolumn od dłuższego czasu do rozbudowy kina domowego systemie 16,2.Pan Kajetan dokonal prawie rzeczy nimozliwej,o wszystkim dokładnie poinformowal mnie,nad wszystkim czuwal.Na Panu Kajetanie i jego firmie można polegac w 200%.nie bende się za bardzo rozpisywal ,a zapraszam serdecznie do zapoznania się zmoja pierwsza opinia-opinia nr 320 Ryszard.M ze Szczecina,coz mogę tylko dodac jestem pod wrazeniem nie do opisania,bede caly czas korzystal z usług firmy Pana Kajetana,ktora polecam z całego serca, i namawiam osoby które trochę boja się kupować przez internet,w tej firmie nie ma zadnego ryzyka,namawiam tez te osoby które już kupowaly u Pana Kajetana,zeby ,polecaly bliskim i znajomym bo taka rzetelna firma jest nam wszystkim potrzebna jak najdłużej w czaszach kiedy obecnie ,jest bardzo dużo oszustow i naciągaczy,sam tego doswiadczylem .Jeszcze raz serdecznie dzienkuje Panie Kajetanie za wszystko.Z Poważaniem Ryszard.M ze Szczecina.

325.
Wojciech Nowak
23.07.2015  16:29
Mogę z czystym sumieniem polecić firmę pomoc w zakupach. Szybka i profesjonalna realizacja zamowienia a co najważniejsze sprawny i rzeczowy kontakt podczas zakupów. Firma godna polecenia!

324.
Aga Wolska
04.07.2015  21:34
Polecam z czystym sumieniem bo jestem pewna ,że nikt się nie zawiedzie.:)

323.
Agnieszka
04.07.2015  21:28
Uwielbiam Tu zamawiać. Nigdzie nie spotkałam się z tak profesjonalnym podejściem do pracy.Nie ma Tu rzeczy niemożliwych,wszystko jest do załatwienia:)

322.
malgorzata
03.07.2015  15:41
witam

wystawiam ocene celujaca. bardzo szybka wycena. mily kontakt I idealna dostawa.
pozdrawiam

321.
lukasz
customcruisersrt4@wp.pl
01.07.2015  20:43
100% POZYTYW !!!!
WSZYSTKO SPRAWNIE I BEZPROBLEMOWO
KONTAKT Z FIRMĄ 6+

320.
Ryszard.M.
14.06.2015  10:12
Witam wszystkich.Zamawialem soundbar Ht-St7.Firma wykazala się pelnym profesjonalizmem -sprawdzenie wiarygodności sprzedawcy ,100% pewności przy zakupach z zagranicy,rzetelna i fachowa obsluga;pelna informacja z nadzorowaniem przebiegu przesylki,bardzo dobrym kontaktem,dogadaniem się co do szczegolow przesylki,fachowym doradztwem w 100%bezpieczenstwie powierzonych srodkow pienieznych a wszczegolnosci wielkie zaangażowanie Pana Kajetana Pawelczyka,jego nadzor nad caloscia przesylki,i wspanialy kontakt.Tacy ludziejak Pan Kajetan i wspolpracownicy z firmy daja poczucie bezpieczeństwa i wiare w człowieka ze dzisiaj wdzisiejszych czasach można cos jeszcze zrobić uczciwie i z zaangażowaniem.Polecam te firme w 200% z czystym sumieniem.Te 15% marzy jest nawet warte więcej%,gdyż towary z usa iz zachodu sa itak tansze o wiele jak u nas w Polsce.Z firmy Pana Kajetana powinny brac przykład inni,zyloby się nam owiele lepiej i spokojniej gdyby obslugiwaly nas tak banki,urzedy i wiele innych instytucji w Polsce.rozpisalem się bo sam podchodzę do wszystkiego profesjonalnie ,uznaje tylko sprzet irzeczy markowe,nie tandetę Made in China,lub Korea. Pozdrawiam Ryszard ze Szczecina.

319.
Usagi
05.06.2015  22:54
Firma wykazała się nie tylko pomocą w zakupach w Japonii ale i sprawdzeniem,czy sprzedawca jest wiarygodny. 100% pewności pomocy w zakupach z zagranicy.

318.
Michał M
02.06.2015  15:46
Polecam Wszystkim Naprawdę warto coś sobie zamówić na pewno jeszcze tutaj wrócę.. ;) Pozdrawiam.

317.
Michał Błaszczak
01.06.2015  21:29
Było trochę obaw. Niepotrzebnie. Transakcja zrealizowana pomyślnie. Dobry kontakt. Polecam

316.
krzysztof winiarski
01.06.2015  19:05
Wszystko sprawnie i super.

315.
xxx
01.06.2015  18:35
POLECAM.Rzetelna i szybka obsługa.

314.
Wojtek
wojtek.snk@onet.pl
28.05.2015  18:43
Kolejne zamówienie dotarlo fachowa obsluga polecam.

313.
pikonus
27.05.2015  22:47
Świetny serwis.
Bardzo dobry kontakt. Bez zbędnych wiadomości, wymogów zakładania konta, ujawniania nadmiaru danych. Realizacja zamówienia trwała dość długo ale zamówienie składało się z kilku różnych części, na dodatek towary "drażliwe" - w jednych stanach dopuszczalne w innych nie. Z mojej strony żadnego angażowania się - towar do ręki.
Polecam. No polecam.

312.
Wojtek
wojtek.snk@onet.pl
27.05.2015  22:09
To moja trzecia paczka zamowiona za pośrednictwem firmy jestem zadowolony polecam

311.
Paweł
07.05.2015  08:29
Indywidualne podejście, pełna informacja o stanie zamówienia i profesjonalna realizacja. Tak się zdobywa stałych klientów. Dziękuje za udaną współpracę.

310.
Krzysztof Klempka
28.04.2015  16:41
Super obsługa . Doskonały kontakt
profesjonalna firma .Polecam

309.
Ewa
23.04.2015  16:49
Bardzo profesjonalna i mila obsługa ,polecam zakupy przez stronę ,naprawdę warto skorzystać z takiej pomocy

308.
Ewa
18.04.2015  10:55
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z serwisem "pomoc w zakupach". Profesjonalna obsługa, doskonały kontakt - wszystko na najwyższym poziomie. Przesyłka doszła bez najmniejszych problemów. Polecam!!!

307.
monika
wadolowska1@o2.pl
30.03.2015  18:12
sprawne i bezproblemowe sprowadzenie ksiązki z Amazona.dziekuję

306.
Michał
28.03.2015  21:06
Sprawdzony i rzetelny dostawca. Polecam.

305.
czipen1
czipen@interia.pl
25.03.2015  14:21
Witam.Ponownie dokonalem zamowienia i jestem bardzo zadowolony z jakosci i szybkosci ..Gorąco polecam...

304.
Joanna
19.03.2015  11:39
Profesjonalna i szybka obsługa, polecam.

303.
Marek Zwarycz
16.03.2015  16:06
Bardzo sprawnie i profesjonalnie zrealizowano moje zamówienie. Przelałem pieniądze 4 marca towar otrzymałem 16 marca. Z pewnością skorzystam jeszcze raz jak będę chciał coś kupić w USA. Polecam.

302.
Robert
07.03.2015  18:47
Doskonały kontakt, fachowa obsługa i gwarancja bezpiecznych zakupów, polecam.

301.
Przemek
05.03.2015  19:07
Współpraca na najwyższym poziomie doskonała w każdym calu, rewelacyjny kontakt, dogadanie szczegółów odbywa się błyskawicznie i pozostaje tylko czekanie na kuriera. Z czystym sumieniem polecam wszystkim współpracę z Panem Kajetanem.

« nowsze  |  starsze »

idź do:    najnowsze opinie  |  400-301  |  300-201  |  200-101  |  100-1



Dodaj opinię

imię i nazwisko / nick:
e-mail
czy e-mail ma być widoczny na stronie? TAK
NIE

numer zamówienia
treść:
   
do góry strona główna
pomoc-w-zakupach.pl © 2011 - 2017. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Nie wiesz jak robić zakupy na eBay? Zastanawiasz się jak kupować na Amazon i w zagranicznych e-sklepach? Oferujemy profesjonalną pomoc w sprowadzaniu towarów z zagranicy. Z nami zakupy w USA, Anglii, Niemczech i innych krajach to nie problem. Zakupy internetowe to nasza specjalność. Serdecznie zapraszamy.

Serwis korzysta z plików Cookie: Polityka Cookies