Zakupy internetowe w USA, UK i w Niemczech



Sklepy Pomoc Promocje Opinie

OPINIE KLIENTÓW


  • Dowiedz się co sądzą o nas nasi Klienci.
  • Skorzystaj z naszych usług i sam dodaj opinię. Zapraszamy.

« nowsze  |  starsze »

500.
Adam
18.07.2017  18:41
Zamówienie dotarło. Kontakt ekspresowy, szybka wycena. Wszystko bardzo sprawnie. Zdecydowanie polecam!

499.
marek marwitz
16.07.2017  09:42
Polecam. Jeżeli ktoś kupuje sporadycznie to bardzo wygodna forma zakupów i dodatkowo tania - koszt przesyłki do Polski wyszedł w moim przypadku o 50% taniej niz proponowany przez Amazon.

498.
Ewa O.
ebur50@wp.pl
07.07.2017  14:36
Bardzo solidna firma.Jestem bardzo zadowolona z p.Kajetana.Jego zaangazowanie i fachowosc jest bezcenna.Polecam wszystkim przyszlym klientom serwis i pomoc w zakupach, ktore sa tu bardzo bezpieczne.Bardzo polecam!

497.
Marcin Kukułka
06.07.2017  22:09
Kolejny udany zakup! Polecam.

496.
Michał M
Nowy681@gmail.com
06.07.2017  14:06
Dziś doszły płyty ok ;-)

495.
Rorek
03.07.2017  18:29
Wszystko sprawnie i w jak najlepszych warunkach. Polecam!

494.
Zdzisława
kowalskaadaa@gmail.com
02.07.2017  16:10
Jestem bardzo zadowolona. Obsługa
profesjonalna,szybka i sprawna.
Polecam każdemu,z pewnością skorzystam jeszcze w przyszłości.

493.
małgorzata majerczyk
01.07.2017  22:45
Jestem bardzo zadowolona z pomocy Pana Kajetana, bardzo szybka realizacja zamówienia z pewnością skorzystam jeszcze w przyszłości z usług tej firmy.Polecam wszystkim! :)

492.
Maciek
27.06.2017  18:16
Dobry (szybki i rzeczowy) kontakt bardzo ułatwił moje zakupy.

491.
zdzisiekt
16.06.2017  19:42
Solidna firma, wszystko w najlepszym porządku. Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka. Polecam.

490.
czopper118
16.06.2017  18:00
przesyłka z usa dotarła bez problemów polecam pana kajetana i firmę amazon

489.
Jacek Zając / z659rw
13.06.2017  14:25
Polecam serdecznie usługi " pomoc-w- zakupach.pl
Obsługa extra. Kontakt na bieżąco. Pełna wymiana informacji. Towar otrzymałem tak jak zostałem o tym poinformowany. Dziękuję i polecam. J.Z.

488.
Roland B.
07.06.2017  20:34
Polecam. !!!!!!!
Sprawnie, solidnie i profesjonalnie.

487.
Wojciech Pituła
31.05.2017  13:51
Wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów.

486.
Janusz Matuszek
25.05.2017  17:31
W moim przypadku pomoc w zakupach okazała się bardzo skuteczna. Jasne reguły, bardzo dobry kontakt, szybkie zrealizowanie trudnych, kłopotliwych dla mnie zakupów. W pilnej potrzebie na pewno znów skorzystam z pomocy firmy Pana Kajetana.
Dziękuję

485.
Marcin K.
25.05.2017  13:29
Zakup przebiegł pomyślnie. Szybka i fachowa obsługa. Towar dotarł szybciej niż myślałem. Polecam !

484.
Dominik Słabik
biuro@normet.com.pl
24.05.2017  10:15
Towar dotarł bezproblemowo.
Jestem zadowolony.Solidna firma.Polecam każdemu.

483.
Marcin G.
23.05.2017  00:10
Kolejny perfekcyjnie zrealizowany zakup rzeczy z USA. Identycznie jak przy poprzednich zakupach mogę tylko powtórzyć: wszystko szybko, sprawnie, jasno dla klienta, po prostu doskonale. Jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam firmę.

482.
Michał M
Nowy681@gmail.com
22.05.2017  17:10
Dziękuje Zamówienie jest już U mnie :)

481.
Tomek żeglarz
18.05.2017  17:09
Polecam wszystkim gorąco !!. Mam swój upragniony ster do żaglówki. Wszystko szybko i bezproblemowo. Dziękuję całej ekipie pomoc-w-zakupach.pl.

480.
Ryszard
18.05.2017  14:22
Serdecznie dziekuje za solidne i profesjonalne zrealizowanie zamowienia. R. Nawrowski

479.
Andrzej D.
15.05.2017  21:28
Skorzystałem z pomocy p.Kajetana w zakupie na ebay"u USA . Polecam z pełną odpowiedzialnością - profesjonalizm i zaangażowanie . Wzorowa transakcja .

478.
Bogusław Kraska
11.05.2017  19:17
Wszystkim niezdecydowanym gorąco polecam. Świetny kontakt, błyskawiczna wysyłka, wszystko na najwyższym poziomie. Dziękuję serdecznie.

477.
Andrzej Zając
andrzejzajac.eu@gmail.com
11.05.2017  09:10
Bardzo dobry kontakt, szybka obsługa. Profesjonalnie. Dziękuję.

476.
Tomasz Rosłon
05.05.2017  17:05
Chciałbym serdecznie podziękować za Państwa pomoc w realizacji zamówienia z USA. Przesyłka pomimo Świąt Wielkanocnych i Weekendu Majowego dotarła do mnie po około 2 tygodniach. Z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę jako rzetelną.

475.
Jacek Kalaska
jacek.kalaska@apator.com
05.05.2017  07:18
Bardzo profesjonalna pomoc , szybkie i sprawne działanie

474.
Arkadiusz Soltys
aresol1@wp.pl
25.04.2017  22:31
Bardzo gorąco polecam i bardzo dziękuję za pośrednictwo w zakupie na eBay.Przesyłkę ze Szwecji odebrałem w czwartym dniu od wyslania.Kontakt z państwem oraz bieżące informacje o zakupie na najwyższym poziomie.POLECAM.

473.
Paweł Durczyński
pawel.durczynski@o2.pl
24.04.2017  22:05
transakcja przebiegła szybko i sprawnie.Polecam kontrahenta!

472.
Leszek Kiełb
24.04.2017  09:28
Firma godna polecenia, pośredniczyła w zakupie części w USA, transakcja przebiegła bardzo sprawnie i z pełnym profesjonalizmem. Obsługa na wysokim poziomie, rozliczenia bez najmniejszych zastrzeżeń. Dziękuję bardzo za obsługę i jeszcze raz polecam firmę.

471.
Patryk
19.04.2017  18:26
Transakcja przebiegła szybciej ze sklepem w USA niż niejedna z polskim. Pełen profesjonalizm, niezwykły kontakt i opieka nad klientem. Na pewno jeszcze skorzystam z usług tej firmy. Szczerze polecam.

470.
Kus Barbara
19.04.2017  13:41
Pełen profesjonalizm mialam trochę obaw zamawiając paczkę.A paczka z Anglii dotarła w niecały tydzien tak że z ręką na sercu mogę polecić.

469.
Anna Woś
18.04.2017  14:51
Dziękujemy za udaną współpracę i profesjonalne wsparcie na każdym jej etapie!

468.
Marcin G.
17.04.2017  03:11
Jak zwykle idealnie! Dzięki pomocy w zakupie nieosiągalna w Polsce rzecz ze sklepu w Kaliforni znalazła się u mnie już po niecałych dwóch tygodniach. Doskonały kontakt, wszystko szybko, sprawnie, jasno, w miłej atmosferze. Żadnych ukrytych kosztów, pełna uczciwość i profesjonalizm. Szczerze polecam!

467.
Agata
11.04.2017  19:30
Mogę z czystym sumieniem polecić usługi firmy, dzięki nim udało mi się nabyć wiele rzeczy normalnie nieosiągalnych w naszym pięknym kraju i to bez większego stresu.Tzw. "obsługa klienta" jest na wysokim poziomie, co w Polsce nie jest jeszcze takie oczywiste... Jestem pewna, że jeszcze wrócę z zapytaniem o wycenę :)

466.
Michał M
Nowy681@gmail.com
03.04.2017  17:03
Najlepszy pośrednik i super strona wszystkim polecam niezdecydowanym 100 % ok

465.
Małgorzata
03.04.2017  13:13
Polecam serdecznie! Transakcja i zakup jasno, przejrzyćie, szybko i bez problemu, rewelacyjny i bezproblemowy kontakt z firmą, informowanie na bieżąco na każdym etapie zlecenia, indywidualnie podejście do klienta! Rewelacja!

464.
Piotr
mawr84@o2.pl
26.03.2017  19:16
Rewelacyjny kontakt, bardzo miła i pomocna obsługa. Cała transakcja przeprowadzona w ekspresowym tempie.
Serdecznie wszystkim polecam, firma godna zaufania :)

463.
Przemek
20.03.2017  11:13
Szczerze polecam! Wzorowy kontakt i opieka nad klientem. Jestem bardzo zadowolony.

462.
Wojtek
16.03.2017  13:44
Mega pozytyw, Pan Kajetan obsługujący transakcje mega profesjonalista, zawsze odpowiada rzeczowo na każde pytanie, firma bardzo godna polecenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

461.
Renata Sobstyl
14.03.2017  13:45
Firma jest bardzo profesjonalna i wiarygodna.W moim przypadku nawaliła firma kurierska, która lekko uszkodziła zamówiony sprzęt i nie zostałam z tym problemem zostawiona sama sobie.Na prawdę DUŻA SZÓSTKA!

460.
Michał
07.03.2017  14:33
Polecam tę firmę ze względu na rzetelność oraz super obsługę !
Paczka przyszła i jest wszystko ok.
Na pewno jeszcze skorzystam z pomocy pana Kajetana w przyszłości ! POLECAM NA 100% !

459.
Piotr
26.02.2017  14:37
Jestem naprawdę zadowolony ze współpracy z firmą Pomoc-w-zakupach p. Kajetana. Mogę liczyć na wysoki poziom obsługi, bardzo dobry kontakt i fachowe załatwienie zamówienia. Dziękuję i gorąco polecam.

458.
Łukasz Pacholczyk
24.02.2017  11:15
Dziękuję za pomoc i bezproblemowy przebieg całego procesu od wyboru towaru, przez doradztwo w wyborze optymalnej drogi przesyłki po otrzymanie wyczekiwanej paczki ze "Stanów".
Jak zwykle było trochę niepewności przed złożeniem zamówienia, ale mogę tylko POLECIĆ- WSZYSTKO ODBYŁO PROFESJONALNIE I BEZ PROBLEMÓW.

457.
Monika
22.02.2017  16:06
Zamówiony namiot z USA przyszedł już po 30 dniach. Sprawa załatwiona super, bardzo dobry kontakt mailowy. Serdecznie polecam.

456.
Grzegorz
14.02.2017  12:36
Pomoc-w-zakupach to firma godna polecenia. Oferuje pełne wsparcie od momentu złożenia zamówienia, przebiegu realizacji aż do momentu otrzymania przesyłki. W moim przypadku było to bardzo pomocne gdyż poczta angielska dostarcza do Polski dużo później niż deklaruje. Bardzo dziękuję firmie za godne i skuteczne reprezentowanie mnie w zakupach.

Pozdrawiam

Grzegorz

455.
ROMAN
09.02.2017  15:51
Profesjonalna, szybka obsługa.
Dodatkowo można liczyć na doradztwo
Towar dotarł tak jak podawano.
Jestem bardzo zadowolony; polecam
ROMAN

454.
Jarosław
sandal63@op.pl
08.02.2017  16:19
Z prawdziwą przyjemnością polecam kontrahenta. Pełne profesionalizmu podejście do zawartych transakcji pomocy w kupnie i dostawie zamawianych rzeczy poza granicami naszego państwa.

453.
Jacek Pejka
jack_01@wp.pl
03.02.2017  19:07
Paczka dotarła zgodnie z zamówieniem . Jestem bardzo zadowolony z Firmy jest uczciwa , rzetelna i bardzo dobrze doradza . Polecam

452.
Kasia
02.02.2017  19:48
Po prostu REWELACJA !!! W końcu nie muszę się bujać z kartami kredytowymi i innymi rejestracjami żeby zrobić zakupy w wielkim świecie, a to wszystko za bardzo przystępną prowizję. DO tego przemiła obsługa. Pozdrawiam Panie Kajetanie i serdecznie dziękuję. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z Pana usług.

451.
Marcin Wojcik
wmarcin.junk@gmail.com
02.02.2017  14:57
Poczatkowo mialem pewne obawy co do wiarygodnosci firmy. Jednak jak sie okazalo, zupelnie niepotrzebnie. Swietny kontakt, wszystko wytlumaczone. Bylem informowany na biezaco, co do statusu zamowienia. Paczka dotarla w stanie nienaruszonym, szybko i zgodnie z zamowieniem. Jestem pewny, ze jeszcze skorzystam z uslug Pana Kajetana.

450.
PIOTR G.
02.02.2017  11:49
Długo szukałem takiego pośrednika.Miło,szybko i pełen profesjonalizm.Naprawdę szczerze polecam.

449.
Marcin G.
27.01.2017  19:01
Od 2013 roku korzystam z usług firmy Pomoc-w-zakupach (rzeczy głównie z USA) i moja opinia jest niezmiennie maksymalnie pozytywna. Uważam, że lepiej być nie może. Zawsze szybko, sprawnie, przejrzyście, najtaniej jak to możliwe i w fajnej atmosferze. Polecałem, polecam i polecał będę. Z pewnością nie raz jeszcze poproszę o pomoc przy zakupie, z którym nie poradzę sobie sam.

448.
Katarzyna
27.01.2017  14:48
Szybko, konkretnie i po prostu idealnie. Pan Kajetan jest warty zaufania. Rzetelny i uczciwy. Mega szybka realizacja, miły kontakt! Polecam z czystym sumieniem!

447.
Daniel
26.01.2017  21:19
Jedna z kilku ostatnich prawie niedostępnych nowych magazynowych sztuk na świecie jest już u mnie :) Jak się okazało sprzedawca z USA (na eBay) nie wysyła do Polski. Zaryzykowałem więc tutaj i mam co chciałem.
Wielkie dzięki za pomoc!

446.
Mikołaj C.
Mikihisa109@gmail.com
19.01.2017  12:49
Oczywiscie paczka dotarła, wszystko zgodne z zamówieniem. Jestem jak najbardziej zadowolony z usług firmy.
Świetna współpraca.
Polecam

445.
Grzegorz Margulewicz
gmargulewicz@o2.pl
16.01.2017  13:45
Zprzyjemnością oznajmiam, że zamówiona z pomocą tego serwisu przesyłka dotarła i spełnia nasze oczekiwania:)
Okazuje się, że paczka może w tydzień dotrzeć z innego kontynentu (z pozdrowieniami dla standardowej obsługi paczek w PL...)
Serdeczne pozdrowienia, dziękuję za pomoc!

444.
przemek
14.01.2017  12:19
profesjonalizm,szybki kontakt - wszystko super - polecam jak najbardziej !!

443.
Michał M
Nowy681@gmail.com
12.01.2017  11:25
Bardzo dobry kontakt i profesjonalne podejście do Klienta. zakupy się udały.

442.
TOP
08.01.2017  20:06
Wspaniała obsługa. Jesteśmy oczarowani zaangażowaniem i profesjonalizmem współpracy. Polecamy, polecamy i jeszcze raz polecamy. Ta firma to jak nasz najlepszy pracownik !!!!!

441.
biuro@top-polska.pl
08.01.2017  19:38
Jesteśmy pod OGROMNYM wrażeniem. Tak wspaniałej obsługi i zaangażowania życzylibyśmy sobie od wszystkich naszych partnerów biznesowych. Chcielibyśmy polecić wszystkim usługi tej firmy !!!

440.
Mariusz S.Cadillac DTS
08.01.2017  18:16
Bardzo Duży pozytyw ode mnie dla firmy Pomoc-w-zakupach . Niezależnie od miejsca dokonania zakupu i wartości rzeczy, wszystko przebiega niezwykle komfortowo dla klienta. Od początku do końca wszystko jest jasne i przejrzyste, a doskonały kontakt i informacje czy porady p. Kajetana sprawiają, że mamy pewność wyboru optymalnych dla nas opcji. Zawsze pewnie, rzetelnie, skutecznie, kulturalnie i w miłej atmosferze. Osobiście jestem zachwycony. Szczerze i bez wahania polecam każdemu, kto ma problem z zakupem.

439.
Piotr R.
05.01.2017  19:13
Cała transakcja jak i wysyłka z U.S. przebiegła sprawnie i pomyślnie:)
Bardzo dobry kontakt;miła i profesjonalna obsługa:)
Minusy:brak.
Szczerze polecam!

438.
Maciej Dzikowski
04.01.2017  17:12
Transakcja przebiegła wzorowo. Szybka realizacja, przejrzysta wycena i dobry kontakt (szybka odpowiedź na maile). To był mój pierwszy kontakt z pomoc-w-zakupach.pl ale na pewno nie ostatni.
Polecam w 100%.

437.
mirek-ja
02.01.2017  14:46
Polecam tego Pana , bardzo miła obsługa , szybko i rzetelnie dostarczona przesyłka , syn bardzo zadowolony z butów , jeśli jeszcze raz zamawiałbym coś z USA na pewno skorzystałbym z usług tego Pana . Pozdrawiam

436.
Marcin G.
23.12.2016  23:37
Od kilku lat korzystam z usług pomocy-w-zakupach, nabytych tą drogą rzeczy nie policzę. Jest jeden wspólny mianownik tych zakupów: przebiegają perfekcyjnie. Zaangażowanie p. Kajetana na każdym etapie daje klientowi poczucie pewności, że wszystko jest pod jego fachową kontrolą i dąży do pomyślnego finału. Rzetelne informacje na bieżąco, trafne porady i wskazówki, przejrzystość sytuacji - to też sprawia, że od dnia zamówienia do otrzymania przesyłki wszystko jest jasne, proste, komfortowe i z klasą. Wszystkim zainteresowanym szczerze i zdecydowanie polecam.

435.
Marcin T
tabasko_69@interia.pl
22.12.2016  22:25
Witam! lampy dzisiaj doszły w stanie nie naruszonym :) bardzo polecam miła obsługa i dobry kontakt z klientem

434.
Dawid Gradzki
22.12.2016  12:34
Wszystko w nalezytym porządku transakcja przebiegla sprawnie i bezproblemów.

Polecam i pozdrawiam.

433.
Edyta
21.12.2016  12:27
Wspaniała obsługa zamówienia. dziękuję.

432.
ZBIGNIEW PAKUŁA
zbyszek.kielce@op.pl
08.12.2016  13:02
jestem bardzo zadowolony z pomocy w zakupie t owaru ze strony AMAZON.DE. Transakcja przebiegła niemal błyskawicznie i bez problemów, a właściciel strony był bardzo uprzejmy i pomocny w wyjaśnieniu moich wątpliwości. Jeszcze raz dziękuję za wspaniałą obsługę i polecam wszystkim zainteresowanym - Zbigniew Pakuła

431.
H Leszczyński
08.12.2016  00:20
Obecnie coraz więcej kupujemy przez internet,niestety pewne towary są poza granicami . Dłuższy czas szukałem pomocy ,aż trafiłem na stronę Pana Kajetana.Trzeba przyznać że potraktowano moją sprawę profesjonalnie,informowano mnie o kolejnych etapach podróży towaru,to uspokaja.Jestem wdzięczny za okazaną mi pomoc,szczerze polecam tą firmę ,można polegać!.

430.
Marek Jędrzejczak
marek@thermolux.pl
04.12.2016  00:30
Polecam ,wzorowa pomoc przy zakupach z USA. Będą korzystał z Pana pomocy również przy następnej okazji.

429.
Przemysław Kukuła
euronaj@vp.pl
15.11.2016  20:39
Po raz kolejny pozostaje tylko wystawić dużego pozytywa!!! Współpraca z takim kontrahentem to wielka przyjemność!!! Polecam wszystkim!

428.
Tomasz
sakliketom@hotmail.com
03.11.2016  18:05
Gorąco polecam. Można oczywiście samemu postudiować przepisy, zasady zakupów, stracić mnóstwo czasu i jak się uda to mieć satysfakcję, ale nie warto. Pomoc-w-zakupach, to profesjonaliści. Zrobią to dużo sprawniej, lepiej i kto wie, czy nie taniej, bo mają doskonałe rozeznanie rynku.

427.
Mirosław Rzepka
02.11.2016  16:23
Współpraca bez zastrzeżeń, wysyłka dostarczona w ekspresowym tempie.
Polecam zdecydowanie.

426.
Maciej Frankowski
28.10.2016  14:03
Ogromny POZYTYW. Firma "Pomoc-w-zakupach" to godny polecenia partner. Kontakt z p. Kamilem (przedstawiciel firmy) był znakomity. Polecam wszystkim tego rodzaju zakupy poprzez tę firmę. Towar, który dostępny był wyłącznie dla osoby kupującej z terytorium U.S.A otrzymałem w terminie przewidzianym na etapie realizacji i bez żadnych niespodzianek oraz dodatkowych kosztów. Naprawdę, jestem zadowolony.

425.
Katarzyna
28.10.2016  13:24
Firma godna polecenia. Profesjonalizm na każdym kroku. Fachowe doradztwo,sympatyczny kontakt, sprawna realizacja zamówienia. Czego można chcieć więcej. Ja z pewnością tu wrócę. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam.

424.
Anna
27.10.2016  15:17
Serdecznie polecam. Współpraca bez zarzutu. Szybkie odpowiedzi na każde zapytanie, przedmiot transakcji dotarł do mnie w 2,5 tyg od zakupu.
Świetna obsługa klienta.

423.
PATRYCJA Ż.
patka923@op.pl
26.10.2016  16:15
Firma godna polecenia. Przesyłka dotarła szybko i bez żadnych problemów. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz w przyszłości

422.
Jakub
lisciukadafi@wp.pl
22.10.2016  11:26
Sprawa była pozornie błaha, zakup drobny, aż niezręcznie było mi się zwracać o pomoc na tej stronie. Był to jednak strzał w dziesiątkę. Sprawę załatwiono fachowo i szybko. Bardzo dobry kontakt, miła i profesjonalna obsługa. Polecam usługi tej strony z czystym sumieniem i na pewno sam jeszcze kiedyś skorzystam!

421.
Krzysztof S.
szwed@post.pl
11.10.2016  11:10
Zamawiałem za pośrednictwem tej firmy ambone aluminiową! Wszystko w absolutnym porządku załatwione w ekspresowym tempie. Serdecznie polecam i dziękuje.

420.
Tomasz Malkowski
08.10.2016  18:13
Sprawnie, profesjonalnie. Bardzo mocno polecam !

419.
Michał M
06.10.2016  11:37
jak najbardziej polecam Pomoc w Zakupach .pl

418.
Andrzej
29.09.2016  18:26
Jak najbardziej zgadzam się z moimi poprzednikami którzy pisali oipinie
100% kompetencji i profesjonalizmu

417.
Marcin
27.09.2016  20:43
Jestem bardzo zadowolony z usług firmy. Bardzo profesjonalna obsługa, szybki kontakt. Polecam, z pewnością skorzystam jeszcze w przyszłości.

416.
Alicja
20.09.2016  10:01
Ogromnie polecam korzystanie z usług :) Rewelacyjny kontakt, wszystko sprawnie. Skorzystam jeszcze nie raz!

415.
Marek
19.09.2016  14:16
Jeśli ktoś słabo zna języki obce i chciałby zrobić zagraniczne zakupy - to idealne miejsce. Profesjonalne podejście do klienta. Wiele opcji do wybrania. Wszystko przeprowadzone bardzo sprawnie - towar dociera bardzo szybko. Prowizja w rozsądnych granicach. Naprawdę świetny sposób na sprowadzenie rzeczy niedostępnych w Polsce. Warto! Warto! i jeszcze raz napiszę że warto. Szczerze polecam.

414.
Michał
12.09.2016  14:48
Dzięki za udane zakupy.

413.
Przemysław Kukuła
08.09.2016  18:48
Wszystko w jak najlepszym porządku!!! Szybko,sprawnie i bezproblemowo!!! POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!

412.
Anna
02.09.2016  13:42
Bardzo dobry kontakt, bezproblemowa i szybka realizacja zamówienia. Serdecznie wszystkim polecam.

411.
Grzegorz
31.08.2016  21:03
Szybko, sprawnie i rzetelnie.Polecam w 100%. Na pewno wrócę :)

410.
Dominika
17.08.2016  11:28
Obsługa sprawna, profesjonalna, kontakt doskonały, po prostu super i oby tak dalej! Nic tylko gorąco polecać :)

409.
arex
10.08.2016  13:53
Serdecznie Polecam współpracę z serwisem. Zakupy na AMAZON przesyłka z USA.Wszystko profesjonalnie załatwione !

408.
Adam
10.08.2016  06:42
Ogólnie rewelacja i profesjonalizm! Wszystko przejrzyście szybko i sprawnie. Polecam

407.
Tomasz M
29.07.2016  21:29
Profesjonalna i sprawna obsługa.
Szczerze polecam.
Z pewnością skorzystam z portalu ponownie.

406.
Katarzyna.R
19.07.2016  20:10
Jestem bardzo zadowolona z fachowej pomocy, bardzo szybki kontakt, wycena no i dostawa.Polecam wszystkim!

405.
ewa.n
19.07.2016  18:06
Profesjonalnie, sprawnie, szybko, bezpiecznie. Pełna wyczerpująca informacja na każdym etapie realizacji zamówienia. Przemiły kontakt bez zbędnych formalności. Dodam, że towar otrzymałam w niecały tydzień po złożeniu zamówienia. Szczerze polecam. Mega pozytyw. Z pewnością jeszcze skorzystam z pomocy Pana Kajetana i portalu w zakupach.

404.
Agnieszka
agawolska55@gmail.com
18.07.2016  21:42
Najlepsza firma pod każdym względem.
Nigdzie indziej nie ma takiego zrozumienia dla klienta .
Bardzo atrakcyjnie cenowo.Profesjonalnie na każdym etapie realizacji zamówienia.
Szczerze Polecam!!!

403.
Rafał
12.07.2016  14:35
Bardzo sprawna i szybka transakcja. Polecam

402.
Stanisław Wstawski
wstawskis@tlen.pl
30.06.2016  07:26
Wielkie dzięki za pomoc w zakupach.Firma profesjonalna, konkretna, kontaktowa. Polecam wszystkim.Jeszcze raz MEGA POZYTYW!!!!!
POZDRAWIAM.

401.
S.S.
crywolf@wp.pl
27.06.2016  21:35
Proszę mi wierzyć, ale w moim komentarzu nie ma cienia przesady i w ramach wdzięczności muszę napisać go w ten sposób. Jako chcący, który szukał sposobu, dziękuję opatrzności, że jakimś cudem natrafiłem w tej internetowej otchłani na Pana Kajetana i prowadzoną przez Niego działalność.

« nowsze  |  starsze »

idź do:    najnowsze opinie  |  500-401  |  400-301  |  300-201  |  200-101  |  100-1



Dodaj opinię

imię i nazwisko / nick:
e-mail
czy e-mail ma być widoczny na stronie? TAK
NIE

numer zamówienia
treść:
   
do góry strona główna
pomoc-w-zakupach.pl © 2011 - 2017. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Nie wiesz jak robić zakupy na eBay? Zastanawiasz się jak kupować na Amazon i w zagranicznych e-sklepach? Oferujemy profesjonalną pomoc w sprowadzaniu towarów z zagranicy. Z nami zakupy w USA, Anglii, Niemczech i innych krajach to nie problem. Zakupy internetowe to nasza specjalność. Serdecznie zapraszamy.

Serwis korzysta z plików Cookie: Polityka Cookies