Zakupy internetowe w USA, UK i w Niemczech



Sklepy Pomoc Promocje Opinie

OPINIE KLIENTÓW


  • Dowiedz się co sądzą o nas nasi Klienci.
  • Skorzystaj z naszych usług i sam dodaj opinię. Zapraszamy.

starsze »

607.
Bartosz
23.04.2018  15:08
Wszystko w jak najlepszym porządku, bardzo dobry kontakt i wyśmienita pomoc przy zakupach zagranicznych. Serdecznie polecam.

606.
Michał M
Nowy681@gmail.com
17.04.2018  16:32
Nikon-D7200-DSLR-18-140-mm Z Wielkiej Brytanii bez cła i innych opłat :) super Sprzęt jestem bardzo zadowolony z Zakupu tego Aparatu...

605.
Ireneusz Kaproń
17.04.2018  07:23
szybko, sprawnie, profesjonalnie ...warto !!

604.
Zinaida G
12.04.2018  19:33
Serdecznie dziękuję,za profesjonalne załatwienie pośrednictwa w zakupach. W pierwszym przypadku towar był do zwrotu i wszystko przebiegło bardzo sprawnie i profesjonalnie w wielką kulturą obsługi.
W drugim zamówieniu wszystko było ok, towar bardzo dobry i szybka obsługa i szybka dostawa. Serdecznie dziękuję i na pewno w przyszłości nie będę wahała się skorzystać, jak również polecam innym usługę tej firmy. Rzetelność i profesjonalizm - tego doświadczyłam korzystając z ich usługi w tych dwóch różnych zamówieniach. Dziękuję.

603.
Michal
11.04.2018  19:18
Jestem bardzo zadowolony z obslugi i szybkiej realizacji. Polecam !

602.
Michał W.
michas.mickey@gmail.com
09.04.2018  15:49
Szczerze polecam firmę pomoc-w-zakupach.pl jako pośrednika w wykonywaniu zamówień zagranicznych. Zamawiałem 2 rzeczy z 2 rożnych sklepów w Stanach Zjednoczonych, mimo problemu ze strony sprzedających, co znacznie wydłużyło zamowienie wszystko zakończyło się szybko i już po 3 tygodniach miałem zamówienie u siebie, pewnie gdyby sprzedawcy byli rzetelni, udałoby sie to jeszcze o 1-1,5tyg szybciej. Kontakt z firmą miałem przez cały czas, nawet w godzinach wieczorno-nocnych. Zostałem obsłużony profesjonalnie, a za usługę zapłaciłem umiarkowanie niską cenę. Pozdrawiam i na pewno tu wrócę, jeśli będę miał taką potrzebę!

601.
Joanna G.
09.04.2018  07:11
Kolejne zakupy i kolejny raz profesjonalne podejście.Gorąco polecam!

600.
Marek B.
03.04.2018  22:08
Pełen profesjonalizm, polecam wszystkim.

599.
Robert
29.03.2018  22:18
Sklep w USA odmówił mi wysyłki, Pomoc w zakupach po 18 minutach od wysłania maila z pytaniem, już byli zdecydowani pomóc. Czy trzeba lepszej rekomendacji? Paczuszka dotarła w określonych wcześniej ramach czasowych. Szybko, sprawnie, sympatycznie i z uczciwym oraz prostym sposobem liczenia prowizji.

598.
Marek Grzywa
29.03.2018  20:58
Doskonały kontakt.Dużo cierpliwości i odpowiedzi na każde pytanie. Zamówione produkty dotarły do mnie bardzo szybko.Polecam.

597.
Sebastian
29.03.2018  19:14
Wszystko SUPER :) naprawdę szybka wysyłka i wzorowy kontakt. To pierwsze ale nie ostatnie zamówienie z mojej strony.

596.
Piotr Rajewski
28.03.2018  23:18
Fajna firma, godna polecenia.
Zakupy z USA zrealizowane bez najmniejszych problemów. Osobiście jestem bardzo zadowolony.

595.
Basia
28.03.2018  19:49
Bardzo miło robiło sie zakupy, fachowa obsługa, stały bez problemowy kontakt.Cały czas widziałam gdzie jest aktualnie zaówiony towar, na pewno jeszcze skorzystam z usług.

594.
Przemysław Kukuła
euronaj@vp.pl
27.03.2018  19:19
Nie może býć inaczej jak 10/10. Tym razem przesyłka z Korei Południowej na miejscu w 25 dni. Serdecznie polecam!!!!

593.
Artur Mańkowski
artur.mankowski@ onet.eu
26.03.2018  18:03
Bardzo miła i profesjonalna obsługa, zamówiony sprzęt dotarł jak należy.Poleciłem znajomym! Pozdrawiam

592.
Aleksy Żarnowski
25.03.2018  09:01
Doskonały kontakt,błyskawiczna wysyłka przesyłki.Zdecydowanie Polecam!!!!

591.
Jerzy Brzozowski
18.03.2018  14:19
Polecam firmę, pomogli mi kupić części do samochodu w USA. Wszystko zgodnie z ustaleniami i w umówionym terminie.

Jeszcze raz polecam.

590.
Marian
marcel65@spoko.pl
14.03.2018  15:56
Polecam pomoc-w-zakupach.pl, profesjonalna pomoc a do tego szybko i sprawnie przesyłka dotarła.

589.
Leszek Kwiecień
14.03.2018  14:30
nie zawiodłem się, wręcz przeciwnie :-) nie musiałem niczym się martwic, zakupy na kilku aukcjach ebay, przesyłki po USA, przepakowywanie, transport do PL pod same drzwi! Poszło to tak sprawnie ża aż sam się dziwiłem. I oczywiście taniej niż gdybym każdą z tych części motocyklowych sprowadzał indywidualnie do kraju. Kontakt z firmą na medal, odpowiedzi na pytania pojawiają się na bierząco. Na pewbo jeszcze skorzystam bo to meeeega wygodne! Dzięki!

588.
Andrzej Krzyżanowski
13.03.2018  11:36
Z całą mocą i odpowiedzialnością polecam tę firmę. Rzeczywiście dało się odczuć pomoc Pana Kajetana w całym procesie zakupu, o czym pisze wiele osób poniżej. Żadne pytanie nie pozostało bez odpowiedzi, a muszę podkreślić, że należę do osób drobiazgowych (co może okazać się irytujące dla niektórych ;)). W moim przypadku, a były dwie przesyłki, obyło się bez dodatkowych opłat celnych. Na towar czekałem około 1 miesiąca od momentu skompletowania w USA.

587.
madika
09.03.2018  07:48
Uprzejma i pomocna obsługa. Wyczerpujące informacje i świetny kontakt z klientem. Towar dotarł zaskakująco szybko i w idealnym stanie.Polecam.

586.
JACEK F.
09.03.2018  05:01
Drugi raz korzystam z usług i jestem BARDZO ZADOWOLONY !!!!!!!!!!!!!!!!!! Sprawnie , szybko i zrozumiale .

585.
Konrad T
08.03.2018  17:22
Dobry kontakt.szybka realizacja zamówienia Towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka. Wszystko OK. Dziękuję bardzo za pomoc w zakupach.
W przyszłości skorzystam ponownie z Państwa usługi.

584.
Adam
07.03.2018  15:36
Juz kolejny towar zamawiałem i wszyskotko doszło bez problemu dlatego polecam !

583.
ERG
erg95@wp.pl
07.03.2018  10:04
Szybko, sprawnie, tanio i bez problemów. Tak jak ustaliliśmy tak zostało zrealizowane.
Gorąco polecam.

582.
Klaudia
klaudias1412@wp.pl
27.02.2018  09:46
Jestem więcej niż zadowolona :)Nawet gdybym bardzo chciała się do czegoś przyczepić nie ma do czego.Bardzo dobry kontakt z właścicielem,p.Kajetanem: sympatyczny, pomocny człowiek.Polecam wszystkim.

581.
Dorota
22.02.2018  15:58
Polecam. Bardzo dobry kontakt i szybka realizacja zamowienia. Napewno jeszcze skorzystam.

580.
Wojtek
wojtekb1983@gmail.com
22.02.2018  07:32
Początkowo trochę się obawiałem, bo to nie allegro, ale przez okazję jaką trafiłem na stronie amerykańskiej, nie mogłem się oprzeć i zaryzykowałem. Jak się później okazało, wybór był strzałem w 10-tkę!!! Polecam wszystkim pomoc tej firmy, kontakt wyśmienity i pełne zaangażowanie w pomoc klientowi. Naprawdę warto, jestem mega zadowolony.

579.
Weronika
wera211@onet.eu
21.02.2018  09:01
Serdecznie polecam :) Jeśli chcesz zaoszczędzić czas, nerwy to koniecznie wybierz pomoc-w-zakupach.pl. To nie był mój pierwszy zakup z USA, ale dopiero teraz gdy skorzystałam z pomocy czułam się spokojna o przesyłkę. Odpowiedź na wszelkie pytania błyskawiczna, bardzo miła obsługa :) Szczerze polecam i oczywiście wrócę. Panu Kajetanowi gratuluję tak profesjonalnego podejścia i życzę sukcesów :)

578.
KarolinaK
19.02.2018  21:29
Sporo kupuję przez Internet. Zdecydowanie polecam Tego Sprzedawcę. Pewny, godny zaufania, doskonały kontakt. Sprawna i szybka przesyłka. polecam 100%

577.
Karol Karczewski
19.02.2018  19:27
Wzorowa komunikacja i fachowe przeprowadzenie transakcji. Polecam i z pewnością jeszcze skorzystam z usług "Pomocy w zakupach" :-)

576.
Łukasz
16.02.2018  18:56
Jestem mega zadowolony! obsługa, kontakt wszystko na 5+ szczerze polecam współpracę z Panem Kajetanem jeszcze raz dziękuję pozdrawiam

575.
Jola
12.02.2018  16:57
Serdecznie polecam wszystkim,którzy potrzebują pomocy w zakupach.Profesjonalna,miła,szybka obsługa.Z pewnością skorzystam ponownie.

574.
Angelika
12.02.2018  15:21
Bardzo szybka i sprawna obsługa. Przesyłka dotarła do mnie w ekspresowym tempie, mimo, ze była wysyłana z zagranicy. Jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych przez ten portal i w przypadku następnej podobnej przesyłki - wybiorę ich bez wahania! Oczywiście gorąco polecam!!

573.
Mariusz Z.
12.02.2018  13:45
Polecam bardzo serdecznie skorzystać z usług tej firmy. Obsługa konkretna, rzeczowa i rzetelna. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz z pomocy w tej firmie. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuje za pomoc ;-)

572.
Wojciech
31.01.2018  09:08
wszystko ok, dobry kontakt polecam

571.
Jarek
jarovictory@onet.pl
29.01.2018  21:31
Firma profesjonalnie podchodzi do tematu. Zamawiałem kilka paczek z USA sprawnie i szybko otrzymałem towar. POLECAM

570.
ola
24.01.2018  15:40
Bezproblemowa współpraca, paczka dotarła na czas. Polecam.

569.
Dominik Rz.
rangun@wp.pl
18.01.2018  10:25
WIelki pozytyw! Bardzo dobry i miły kontakt, cała akcja przeprowadzona bardzo szybko bez najmniejszych problemów! Zdecydowanie polecam!

568.
b.karpinska
12.01.2018  13:15
Obsługa super. Troszkę długo szła przesyłka - to wina poczty ale byłam informowana co z nią się dzieje.

567.
Dariusz K.
libero102@wp.pl
04.01.2018  16:33
Wszystko ok. Miły kontakt. Wysoki poziom obsługi klienta.Fachowa pomoc. Polecam

566.
ADAM
03.01.2018  14:41
polecam zakupy zostaly zalatwione profesjonalnie od poczatku do konca

565.
Krzysztof
02.01.2018  23:25
Zamówienie zrealizowane w 3 tygodnie. Bardzo dobry kontakt,miła i profesjonalna obsługa, serdecznie polecam.

564.
Sławomir Kaczorowski
m-k75@o2.pl
29.12.2017  22:09
Mój pierwszy zakup w stanach i trafiłem świetnie. Miło i profesjonalnie. Zamówienie zrealizowane w wcześniej niż w uzgodnionym terminie. Polecam

563.
Krzysztof
28.12.2017  07:52
Bardzo profesjonalna obsługa. Super kontakt. Bez najmniejszych problemów, jasno i szybko. Na pewno jeszcze skorzystam. Bardzo gorąco polecam i pozdrawiam.

562.
Janusz Krysztopa
szunaj23@gmail.com
22.12.2017  18:04
Transakcja przebiegła sprawnie, polecam :)

561.
Mateusz Bartosik
21.12.2017  16:03
Dobry kontakt i konkretne odpowiedzi na zadawane pytania. Towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczona przesyłka. Wszystko OK. W przyszłości skorzystam ponownie z Państwa usług.

560.
Justyna T
20.12.2017  17:09
Bardzo polecam, szybko zrealizowane zamówienie, dobry kontakt nie mam żadnych zastrzeżeń na pewno skorzystam jeszcze z tej pomocy. ;-)

559.
Adrian
19.12.2017  18:37
Profesjonalne podejście, wszystko w jednym miejscu, doradztwo oraz szybki czas realizacji. Bardzo polecam :-)

558.
okozt
12.12.2017  22:42
Szczerze polecam. Bardzo dobry kontakt z klientem oraz szybka realizacja zamówienia.

557.
Joanna Goławska
12.12.2017  15:39
Bardzo gorąco polecam!Szybko sprawnie,konkretnie,bardzo dobry kontakt ,pomoc w zakupach.Szczerze polecam!

556.
wabro
10.12.2017  18:11
Jak zawsze szybko, sprawnie, profesjonalnie,
Polecam gorąco !!!!!!!!!!!!!!

555.
Artur
09.12.2017  09:48
Bardzo dobry kontakt od początku do końca realizacji zamówienia. Szybko i skutecznie.
Dziękuję i polecam !

554.
Jerzy Hasiec
08.12.2017  19:02
Wszystko O.K. Bardzo serdecznie polecam i dziękuję.

553.
Andrzej Wejngold
06.12.2017  17:15
Bardzo polecam Firmę ! Po mimo obaw bo to pierwsze zakupy i kwota przekraczała kilak tysięcy Wszystko sprawnie szybko i rzetelnie + dobry miły i stały kontakt. Nic dodać nic ująć :) ta firma to czysty dźwięk w chaosie współczesnego świata . Zakupy były na terenie Niemiec. Pozdrawiam z Warmii :) na 100 % to nie ostatnia moja wizyta w Firmie.

552.
Grzegorz
04.12.2017  17:29
Z czystym sumieniem mogę w 100% polecić współpracę. Na pewno wrócę w przyszłości do pomoc-w-zakupach.pl

551.
Sebastian Krakowiak
30.11.2017  21:22
Polecam. Zakupy na aliexpress szybko i bezproblemowo.

550.
Leszek Daukszewicz
30.11.2017  14:38
Towar zamówiony-towar dostarczony.Bardzo profesjonalne podejście do kupującego i błyskawiczne załatwienie sprawy.Dziękuję i polecam każdemu.

549.
Chris
25.11.2017  19:47
Zamówienie zrealizowane szybko i profesjonalnie. Firma godna polecenia.

548.
Tomasz
22.11.2017  16:48
Zamówienie dotarło w terminie, bardzo dobry kontakt. Polecam

547.
jacsol8938
21.11.2017  14:56
Przedmiot z USA dotarł w niecałe trzy tygodnie, i to mimo braku wysyłki do naszego kraju. Szybko i profesjonalnie. Dziękuję za pomoc w zakupie.

546.
Jarosław
21.11.2017  10:45
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie - bardzo polecam

545.
Przemysław
17.11.2017  18:32
Przede wszystkim świetny kontakt. Obsługa rzetelna, szybka i skuteczna + sporo czasu poświęconego na doinformowanie klienta, czyli mnie. W moim przypadku przesyłka ze sklepu internetowego z NY wyszła taniej przez pośredniczącą firmę - i to z doliczeniem jej zysku - niż proponował to ów internetowy sklep. O szybkości nie wspomnę.
Zdecydowanie polecam, a i sam będę korzystał, jeśli jeszcze zajdzie tak potrzeba.

544.
Krzysztof Kapica
15.11.2017  16:55
Mega pozytyw, lampa po pięciu dniach od zamówienia była u mnie(wysyłka z Niemiec)

543.
GM
15.11.2017  15:12
Szczerze polecam. Bardzo sprawny zakup...

542.
Roman
09.11.2017  19:55
Polecam, całość załatwiona szybko, sprawnie, bez problemów.

541.
Sławek
09.11.2017  18:38
Polecam szybko i sprawnie zrealizowana transakcja.

540.
Marcin Migdałek
08.11.2017  18:30
Sprawnie, szybko, bardzo dobry kontakt. Polecam.

539.
Roman
08.11.2017  15:14
Pierwsza transakcja i wszystko zgodnie z zamówieniem. Również BARDZO DOBRA porada z ich strony.Godni polecenia.

538.
Katarzyna Kuterska
02.11.2017  19:14
Jestem bardzo zadowolona z pomocy. Przesylka bardzo szybko do mnie dotarla. Polecam

537.
Nikodem Baśladyński
nbasladynski@gmail.com
31.10.2017  13:22
Profesjonalna Firma wszystko przebiegło szybko i sprawnie, super kontakt i mila obsługa. Szczególne podziękowania dla Pana Kajetana. Polecam!

536.
Monka Willy
30.10.2017  18:31
Polecam bardzo goraco,szybko,sprawnie,sumiennie,bez jakichkolwiek zastrzeżeń .Skorzystam na 100%następnym razem.Firma godna zaufania i polecenia:)

535.
Hubert Hamulecki
27.10.2017  13:59
Bardzo profesjonalna obsługa, nie mam żadnych uwag. Polecam

534.
Marek
25.10.2017  18:19
Wszystko SUPER a przesyłka dotarła i otrzymany sprzęt już pracuje.

533.
Joanna
25.10.2017  14:04
Polecam! Bardzo szybka i sprawna pomoc. Po raz pierwszy korzystałam z takiej opcji. W moim przypadku ten pierwszy raz był pechowy, bo dostawca wysłał nie ten towar. Jednak dzięki bardzo szybkiej pomocy i stałemu kontaktowi (mailowy i telefoniczny) ze strony 'pomoc-w-zakupach' wszystko zostało załatwione bardzo sprawnie. Super!

532.
Paweł
info@plcontrol.pl
23.10.2017  15:52
Wszystko przebiegło szybko i bezproblemowo. Uczciwa cena prowizji za wykonaną pracę i pomoc w zakupie trudno dostępnej części z USA

531.
Marcin Gajewicz
gajewicz@gmail.com
22.10.2017  18:53
Dziękuję za pomoc w udanym zakupie na eBay. Z pewnością jeszcze skorzystam!

530.
Rafał
20.10.2017  13:34
Zamówienie z RFN. Tydzień i u mnie.
perfekcyjna i miła obsługa.
Serdecznie polecam!!

529.
Paweł Dobek
gebels16@interia.eu
17.10.2017  09:40
Pełen profesjonalizm. Polecam.

528.
Jan Kowalczyk
14.10.2017  19:14
Bardzo dziękuję za pomoc w zakupach,serdecznie pozdrawiam.

527.
Paweł Dobek
gebels16@interia.eu
09.10.2017  16:00
Transakcja przebiegła pomyślnie pełen profesjonalizm. Kontakt bezproblemowy, wszystko na najwyższym poziomie.

526.
Rafal
09.10.2017  11:47
Zamowienie złozone 19 wrzesnia dotarło 9 pazdziernika.Czyli szybko i sprawnie.

525.
Patryk Lisiński
02.10.2017  12:28
Współpraca na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm :)

524.
I.
25.09.2017  14:38
Polecam.

523.
Łukasz Szpunar
23.09.2017  08:25
Profesjonalna, uprzejma komunikacja na poziomie dostosowanym do klienta. Uprzejme i cierpliwe wyjaśnienia. Obsługa zamówienia szybka, sprawna, bez zarzutu. Firma godna polecenia.

522.
Mateusz
20.09.2017  13:17
Gorąco polecam! Z pomocą tej firmy udało mi się kupić sprzęt w sklepie który wysyła towary tylko na terenie USA. Zamiast czekać pół roku albo dłużej na europejską premierę mogę używać urządzenia już teraz. Mega pozytyw !

521.
mg
19.09.2017  20:58
Szybko i sprawnie. Dobry kontakt. Polecam

520.
Jacek Walczak
jacek123-4@tlen.pl
16.09.2017  19:50
Pomoc w zakupach w USA była rewelacyjna . Wyszukanie towaru ,stały kontakt i mnóstwo podpowiedzi - rewelacja .Warto tu zrobić zakupy ponieważ pomogą i 100 procent satysfakcji .Polecam

519.
Marcin L
16.09.2017  11:27
Dobry kontakt. Towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczona przesyłka. Wszystko OK. Dziękuję bardzo za pomoc w zakupach.
W przyszłości skorzystam ponownie z Państwa usługi.

518.
Tomasz Głowacki
14.09.2017  15:53
Powiem szczerze, że podchodziłem do tematu trochę sceptycznie, gdyż nigdy nie robiłem zakupów w USA, a tym bardziej za czyimś pośrednictwem. Ale szybko zmieniłem zdanie, sprawne zamówienie towaru przez Pana Kajetana i po trzech tygodniach dostałem paczkę do ręki :) Polecam i na pewno skorzystam ponownie.

517.
Sylwia skimmia Ludwiczak
12.09.2017  10:26
Błyskawiczna realizacja zamówienia co w moim przypadku było bardzo istotne,obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie!! Rewelacyjny kontakt. Z czystym sumieniem polecam wszystkim zainteresowanym skorzystanie z oferty pomoc-w-zakupach.pl

516.
Henryk
08.09.2017  22:44
polecam profesjonalna obsługa i kontakt polecam i będę korzystał.

515.
Jarosław W.
04.09.2017  12:05
Rzetelna firma, bardzo dobry kontakt. Polecam

514.
wodnik1950
wodnik1950@tlen.pl
01.09.2017  14:37
jestem bardzo zadowolony z załatwienia sprawy.czas trwania około 3 tygodni co jest normą.dzięki i polecam innym.

513.
Marcin
28.08.2017  12:58
Usługa została wykonana rzetelnie, towar dotarł dobrze zapakowany i nie uszkodzony. Dobry kontakt z panem Kajetanem, który szybko odpowiada na mejle.

512.
Łukasz
25.08.2017  14:43
Wszystko przebiegło sprawnie. Świetny kontakt. Pozdrawiam !

511.
Krzysiek
24.08.2017  19:06
bardzo duzy pozytyw. zakup w usa przebiegl szybko i wzorowo.bardzo dobry kontakt.
i'll be back ;)

510.
Jakub
21.08.2017  22:30
Od początku do końca doskonały kontakt, odpowiedzi na wszystkie pytania i profesjonalne załatwienie sprawy zgodnie z moimi oczekiwaniami. Polecam!

509.
AgnieszkaM
21.08.2017  18:03
Po raz drugi skorzystałam z usług firmy i jak zwykle nie zawiodłam się. Szybka wysyłka, kredki Prismacolor dotarły w doskonałym stanie :) Z pewnością skorzystam jeszcze w przyszłości. Polecam!

508.
Magda Dziamska
15.08.2017  15:04
Polecam wszystkim - profesjonalna pomoc, świetny kontakt i błyskawiczna realizacja - paczka z USA doszła w niespełna 2 tygodnie

507.
Dorota
13.08.2017  21:12
Polecam, całość transakcji trwała 10 dni, a przesyłka była z USA. Solidna firma, rzetelny, profesjonalny kontakt.

506.
Michał M
Nowy681@gmail.com
07.08.2017  10:54
pomoc w zakupach to profesjonalna firma...

505.
Grzegorz
02.08.2017  14:56
Szybko sprawnie i profesjonalnie. Polecam serdecznie.

504.
Michał S
01.08.2017  07:51
Polecam pomoc-w-zakupach.pl. Ustalenia wysyłki drogą mailowo sprawnie i zrozumiale. Przesyłka dotarła bardzo szybko. Przy problemach z urzędem celnym otrzymałem niezwłocznie wszelką pomoc.

503.
Janusz Misiek
25.07.2017  19:22
Szybko i sprawnie, polecam!

502.
Waldek Maciąg
21.07.2017  08:26
Dobra wspołpraca,bezproblemowy kontakt .Polecam i pozdrawiam!

501.
Piotr Wojciechowski
20.07.2017  13:30
Mega pozytyw. Dzięki pomocy, udało mi się kupić na amerykańskim Amazonie coś za 1/3 ceny z polskiego Allegro. Bardzo dobry kontakt przez maila. Na prawdę szczerze i gorąco polecam!

starsze »

idź do:    najnowsze opinie  |  500-401  |  400-301  |  300-201  |  200-101  |  100-1



Dodaj opinię

imię i nazwisko / nick:
e-mail
czy e-mail ma być widoczny na stronie? TAK
NIE

numer zamówienia
treść:
   
do góry strona główna
pomoc-w-zakupach.pl © 2011 - 2018. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Nie wiesz jak robić zakupy na eBay? Zastanawiasz się jak kupować na Amazon i w zagranicznych e-sklepach? Oferujemy profesjonalną pomoc w sprowadzaniu towarów z zagranicy. Z nami zakupy w USA, Anglii, Niemczech i innych krajach to nie problem. Zakupy internetowe to nasza specjalność. Serdecznie zapraszamy.

Serwis korzysta z plików Cookie: Polityka Cookies