Zakupy internetowe w USA, UK i w Niemczech



Sklepy Pomoc Promocje Opinie

OPINIE KLIENTÓW


  • Dowiedz się co sądzą o nas nasi Klienci.
  • Skorzystaj z naszych usług i sam dodaj opinię. Zapraszamy.

starsze »

967.
Mirek
23.07.2021  16:23
Pełen profesjonalizm. Bardzo dobry kontakt. Przesyłka dotarła szybciej niż się spodziewałem. Jeśli znów będę potrzebował pomocy w zakupach na pewno skorzystam ponownie. Polecam!!!

966.
Paolo23
15.07.2021  19:01
Wszystko super, profesjonalnie, uczciwie, dobry kontakt, przesyłka dotarła szybciej niż się spodziewałem. Polecam.

965.
Drake1971
drake1971@gazeta.pl
02.07.2021  08:48
Pełny profesjonalizm.Super kontakt,pomoc przy zakupie i szybka realizacja.Następne projekty tylko z NIMI.

964.
anwi
30.06.2021  18:18
Wszystko ok, sprawnie, szybko, b. dobry kontakt.

963.
Ewa
29.06.2021  17:19
Dziękuję Panu za szybkie załatwienie sprawy:) Jak zwykle profesjonalnie wykonana transakcja:)

962.
Anna
28.06.2021  16:37
Perfekcyjna, bardzo profesjonalna obsługa i stały kontakt z klientem. Na bieżąco byłam informowana o przebiegu transakcji. Jestem bardzo zadowolona z transakcji i jeśli będę potrzebowała ponownie tego typu pomocy - z pewnością skorzystam ponownie. POLECAM!

961.
Rafał Górski
25.06.2021  16:31
Wszystko w porządku - większa ilość rzeczy na ebay, niedostepna w Polsce. Fachowa pomoc odnosnie transportu ale tez i obsluga ebay - w zasadzie koszty Pana Kajetana prowizji pokryly sie dzieki oszczednoscia w ofertach. Szczerze polecam

960.
Olaf
23.06.2021  13:09
Polecam, wszystko sprawnie i bardzo szybko. W przyszłości napewno skorzystam z Państwa usługi raz jeszcze.

959.
Maciej W.
18.06.2021  13:23
Transakcja przeprowadzona wzorcowo. Szybko , tanio i bez żadnych przykrych niespodzianek . Polecam w 100%

958.
Michał M
16.06.2021  16:47
Super obsługa. Wszystko sprawnie poszło, a przede wszystkim skutecznie. Zależało mi na czasie ponieważ zakup dotyczył rzadkiej rzeczy na ebay.de, którą ktoś inny mógł wykupić, gdyby procedura się przeciągnęła, ale dzięki szybkości pomoc-w-zakupach.pl wszystko udało się ogarnąć.

957.
Wojtek D.
10.06.2021  13:05
Usługa przeprowadzona w mega profesjonalny sposób Pan Kajetan jest osobą niezwykle życzliwą, cierpliwą oraz pomocną, Zlecenie przeprowadzone od początku do końca z dbałością o każdy szczegół, na każdym etapie z dokładnymi informacjami zwrotnymi Co tu więcej pisać- pełen profesjonalizm oraz rzetelność, z czystym sumieniem polecam i na pewno jeszcze skorzystam z usług Pozdrawiam

956.
Zbyszek
08.06.2021  19:35
W całej rozciągłości perfekcjonizm jakiego oczekiwać można po firmie. Miła i błyskawiczna obsługa, żadnego ściemniania. Bardzo sprawne i szybkie działanie. Zdecydowanie polecam.

955.
Roland
08.06.2021  09:32
Szybka i bezproblemowa dostawa pod drzwi. Wiem za co zapłaciłem: zrobiłem przelew i podałem adres, a Pan Kajetan ogarnął resztę. Polecam!

954.
Grzegorz Chajdukowski
grzch1503@gmail.com
05.06.2021  21:46
Kolejny raz chce podziekowac Panu Kajetanowi za bardzo dobrze, szybko i sprawnie przeprowadzona transakcje.Firma Pana Kajetana to taka prawdziwa perelka wsrod innych prowadzacych tego rodzaju dzialalnosc.Bardzo polecam wszystkim ktorzy chca kupowac w zagranicznych sklepach internetowych.

953.
Ula
28.05.2021  18:34
Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Doskonały kontakt i bardzo szybka realizacja zamówienia. Jestem niezwykle zadowolona z całego procesu.

952.
Sebastian M.
27.05.2021  21:38
Jestem bardzo zadowolony z całej transakcji. Świetny kontakt i pełen profesjonalizm. Polecam.

951.
Dawid Anioł
27.05.2021  17:08
Jestem niesamowicie zadowolony, że trafiłem na tę stronę. Wszystko odbyło się bardzo szybko. Cieszę się, że można było też liczyć na kontakt e-mail z przemiłą osobą, która służyła również pomocą. Wymarzone zakupy zrobione. Dziękuję!

950.
mm8828847
27.05.2021  06:57
Pan Kajetan jak zawsze niezawodny

949.
Halina Turkowid
haftmodny@poczta.onet.pl
23.05.2021  17:20
Bardzo dziękuję za szybką i bezproblemową wykonaną usługę.
Zamówiony towar otrzymałam zgodnie z oczekiwaniem i w czasie krótszym niż bym się spodziewała.
Jestem haapy ! Na pewno będę korzystać jeszcze nie raz.
Dziękuję
Halina Turkowid

948.
Bartłomej Wolański
vandamage@interia.pl
22.05.2021  15:32
Jak zwykle wszystko ładnie-pięknie i szybko:)Polecam i pozdrawiam.

947.
Maciej Toruń
20.05.2021  14:13
Zamówiłem pasy Boat Buckle do łodzi. Pan Kajetan wyszukał najkorzystniejszą i najpewniejszą ofertę, dzięki której otrzymałem produkt w super cenie i w kilka dni. Polecam - 100% zadowolenia!

946.
Mariusz Corvette C7
08.05.2021  07:20
KOLEJNY raz skorzystałem z pomocy Pana Kajetana w zakupach na amerykańskim rynku i jak zwykle - 100% satysfakcji i zadowolenia. Szybka realizacja zamówienia, pełny profesjonalizm, świetny i ciągły kontakt od momentu zakupu aż do sfinalizowania i doręczenia przesyłki. Bardzo rzetelna, indywidualna i profesjonalna obsługa klienta.
Firma godna ZAUFANIA i POLECENIA.

ZDECYDOWANIE POLECAM WSZYSTKIM FIRMĘ "POMOC W ZAKUPACH".

945.
Mariusz
05.05.2021  11:21
Towar dostarczony zgodnie z planem. Dobra komunikacja. Polecam sprzedawcę.

944.
Przemysław
04.05.2021  18:48
Szukałem firmy, która kompleksowo załatwia zakupy w USA. Szybko i profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolony i będę tą firmę polecał.

943.
Krzysztof T
01.05.2021  23:38
Przesyłka z USA.
Pełny profesjonalizm.
Dodatkowo nie za miliony monet.
Serdecznie polecam!

942.
Włodek
22.04.2021  17:33
Polecam. Sprawnie, profesjonalnie i bardzo szybko.

941.
Ania
22.04.2021  13:02
Pełen profesjonalizm, fantastyczna obsługa klienta, paczki dochodzą expresowo. Pan Kajetan jest niezwykle pomocny, cierpliwy, uprzejmy, pozostaje w stałym kontakcie od zamówienia do otrzymania paczki (a kontakt z Nim to sama przyjemność :)
Z usług firmy korzystam od dłuższego czasu. Polecam serdecznie. Ania

940.
Sandra M
21.04.2021  15:32
Profesjonalna i rzetelna obsługa. Kontakt wzorowy i bezproblemowy.
Jak najbardziej polecam!!!

939.
Łukasz
19.04.2021  23:16
Polecam. Przesyłka dotarła, bardzo dobry kontakt, szybka odpowiedz. Pełen profesjonalizm

938.
Adam
19.04.2021  12:46
Cała transakcja przebiegła sprawnie i bez problemów. Kontakt bardzo miły i pomocny. Jestem bardzo zadowolony z usługi i polecam :).

937.
Sandra
11.04.2021  14:21
Serdecznie polecam, super kontakt z Panem Kajetanem i cała transakcja przebiegła bardzo sprawnie :)

936.
Tomek
09.04.2021  10:11
Sprawny i miły kontakt, szybka wysyłka czesci z USA rock auto, niewielka prowizja a polowe taniej niz w PL. Polecam.

935.
Tomasz
08.04.2021  21:32
Zamówiłem w ameryce okulary, które przyszły w ciągu 3 tygodni. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Chociaż na początku trochę się bałem o kasę, niepotrzebnie

934.
Wojciech Skowron
19.03.2021  21:38
Poraz kolejny dziękuję za udany zakup. Moja partnerka jest zachwycona. Pozdrawiamy!

933.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
18.03.2021  21:58
Kolejny wieeeeeeelki pozytyw dla Pana który kupuje mi fanty z Amazon'a.Oczywiście polecam wszystkim zamawiać przez tą stronę.Ryzyko oszustwa tutaj nie istnieje!!!100%-100%
Pozdrawiam:)

932.
Ania
16.03.2021  20:39
Polecam wszystkim. Bardzo dobre warunki cenowe, żadnych ukrytych kosztów. Na każde pytanie dostawałam błyskawiczną i konkretną odpowiedź. Na bieżąco byłam informowana co się dzieje z przesyłką. Wzorowa obsługa klienta :)

931.
Krzysztof
11.03.2021  23:41
Świetna i profesjonalna pomoc w zakupach ze Stanów.
Bardzo dobry kontakt, jasno przedstawione warunki i żadnych ukrytych kosztów.
Pan Kajetan wykazał się niesamowitą cierpliwością w próbach kupna towaru, o który prosiłem.
Nie było łatwo, ale w końcu się udało i za to jeszcze raz dziękuję.

Pozdrawiam,
Krzysztof

930.
Aleksander Galiński
aleksander.walbrzych.1996.pl@wp.pl
07.03.2021  10:47
Pan Kajetan bardzo szybko odpowiada na wiadomości, udziela wszelkich niezbędnych informacji, box z winylami o który prosiłem został zamówiony jeszcze tego samego dnia :) Polecam z całego serca!

929.
Marek
05.03.2021  10:10
Szybka realizacja zamówienia z Niemiec, bardzo dobra komunikacja w sprawie formalności. Polecam firmę pomoc- w-zakupach.pl

928.
Gabriel / Anioł
Aniol19789@wp.pl
04.03.2021  20:49
Zamówiłem w USA w Caluforni lotki do BMW. Od zamówienia do dostarczenia do Polski minęlo 13 dni. Samolotem. Dostałem to, co zamówiłem. Polecam Wszystkim ta firmę - Pomoc w zakupach pl.

927.
Paweł
04.03.2021  08:50
Zamówienie zrealizowane bardzo profesjonalnie, bez zbędnych zawyżonych kosztów. Uznanie za cierpliwość i szybką reakcję. Bardzo polecam i na pewno będę korzystał w przyszłości.

926.
Piotr T.
03.03.2021  13:40
Swietna robota! Z przyjemnoscia polecam! Ja zwykle bardzo krytyczny nie mam zadnych zastrzen, a obsluga super profesjonalna!

925.
Michał
27.02.2021  11:21
Skorzystałem po raz kolejny z pomoc-w-zakupach.pl (książka) .Bez problemów i bardzo szybka dostawa. Jak najbardziej jestem zadowolony. Polecam.

924.
Rafał
26.02.2021  12:48
Szybko, sprawnie a przede wszystkim profesjonalnie. Przesyłka dotarła jestem zadowolony z transakcji i na pewno tutaj wrócę.

923.
koper
26.02.2021  12:17
Pierwszy raz zamawiałem towar zza oceanu. Trochę kosztowało, ale.... dawno nie spotkałem się z tak profesjonalną obsługą. Koszty wyliczone normalnie, a nie zawyżone jak u konkurencji. Miły i szybki kontakt. Polecam wszystkim!

922.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
23.02.2021  12:35
Jak zwykle wielki pozytyw.100% wykonanej roboty,polecam!!!

921.
Artur
audioservicekr@gmail.com
22.02.2021  12:01
POLECAM! Kolejny zakup za oceanem i kolejny raz firma potwierdza swój profesjonalizm! POLECAM i dziękuję :)

920.
Bartek
20.02.2021  21:32
Przesyłka że sklepu w USA: Bardzo dobry kontakt. Szybko, sprawnie, bez problemów.

919.
Michał M
18.02.2021  22:59
Przesyłka dotarła ,wszystko w porządku, jestem bardzo zadowolony, jak najbardziej polecam.

918.
Bartosz
17.02.2021  17:07
Szybko, jasno wytłumaczone, bardzo dobry kontakt a przede wszystkim, profesjonalnie.
Gorąco polecam i na pewno jeszcze wrócę!

Pozdrawiam,
B.

917.
Wojciech R
wojciech-rajecki@wp.pl
13.02.2021  21:39
Jak najbardziej polecam! Super kontakt, przesyłka dotarła, jestem zadowolony

916.
Łukasz
asinoblu@o2.pl
09.02.2021  16:53
Pierwszy raz skorzystałem z usług pomoc-w-zakupach.pl i uczciwie stwierdzam, że cała procedura przebiegła szybko i bez problemów. Po 2 tygodniach od przelewu mogę cieszyć się towarem zamówionym w USA.
Dziękuję Panu Kajetanowi i polecam jego pośrednictwo w zakupach.

915.
Slawek
01.02.2021  16:04
Jestem mega zajebiście zadowolony, profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie.
Serdecznie polecam

914.
S.S.
29.01.2021  17:47
Gdyby to ode mnie zależało, przyznałbym panu Kajetanowi "Złoty Laur Konsumenta".
Polecam z całego serca.

913.
Sandra K.
27.01.2021  17:44
Profesjonalna obsługa oraz szybka i sprawna realizacja zamówienia.
Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!

912.
Ewa
27.01.2021  02:48
Dziękuję za kolejne udane zakupy, szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam wszystkim !!!

911.
anonimowy
22.01.2021  16:39
Bardzo polecam. Udało mi się zdobyć produkty, których już od dawna szukałem. Profesjonalne podejście do sprawy i szybki kontakt w razie jakichkolwiek wątpliwości, sprawiły, że zdecydowałem się na zakup. Polecam wszystkim firmę Pomoc-w-zakupach.pl, tym, którzy (tak jak ja) mają problem z samodzielnym kupowaniem produktów zza granicy.

910.
Michał
21.01.2021  10:07
Szczerze polecam, bardzo miły i sprawny kontakt, szybka wysyłka, przystępna cena. Następnym razem tez skorzystam z tej firmy. Polecam!!!

909.
Michał
18.01.2021  16:07
Przesyłka dziś dotarła. Polecam jak najbardziej. Sprawnie i profesjonalnie.

908.
Magda
15.01.2021  16:19
Miła obsługa, transakcja przebiegła sprawnie i bez uwag. Polecam.

907.
Paweł Ostrowski
15.01.2021  14:38
Super usługa. Towar niedostępny w Polsce sprawnie zamówiony i dostarczony z Niemiec.
Na moją prośbę udało się nawet dostarczyć paczkę do paczkomatu In post.
Polecam

906.
Andrzej W
12.01.2021  09:10
Wszystko w porządku, szybka obsługa, polecam.

905.
Piotr Kowalski
11.01.2021  16:54
Jak zwykle pełen profesjonalizm. Dzięki Panie Kajetanie :)

904.
Anna Maria
04.01.2021  16:47
Serdecznie polecam, szybka i sprawna realizacja zamowienia, jasne warunki i koszty, super kontakt. Zdecydowanie bede zamawiac dalej ;)

903.
Tomasz
biuro@to-mi.pl
18.12.2020  18:59
Bezproblemowa transakcja, szybko sprawnie doskonały kontakt oby więcej takich kontrahentów jak Pan Kajetan.

902.
marzena
16.12.2020  11:13
Niezwykły kontakt, miły pomocny dostępny o każdej porze dnia Pan Kajetan robi co może żeby obsłużyć swoich klientów, tak powinien wyglądać każdy biznes, dziękuję i gorąco polecam

901.
Jendru
03.12.2020  13:11
Produkt dostępny tylko w Stanach?
Telefon do ------> "pomoc w zakupach" - i produkt już jest w Polsce.
Wszystko sprawnie, od momentu wyceny do dostawy minęło około 20 dni.

900.
Ewa
03.12.2020  12:49
Jak zwykle zakupy z Panem Kajetanem to przyjemność. Szybko, sprawnie, pełen profesjonalizm. Bardzo polecam:)

899.
Bogdan
walusbogdan@gmail.com
26.11.2020  17:08
Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym. Uczciwość, profesjonalizm, zaangażowanie i jeszcze raz uczciwość.

898.
Monika
24.11.2020  17:12
Bardzo sympatyczny, staly kontakt i zdecydowana chec pomocy w zakupie (konkurencja odsyla do regulaminu na stronie). Wystarczylo wyslac link do produktu i 19 dni pozniej czapka byla u mnie:) Jestem bardzo zadowolona, na pewno wroce.

897.
Andrzej Kowalczuk
andrzejkow68@gmail.com
24.11.2020  16:28
Bardzo dobry kontakt z firmą.
Pełen profesjonalizm.
Bardzo szybka realizacja z USA.

896.
Milosz
17.11.2020  07:27
Wszystko w jak najlepszym porządku, serdecznie POLECAM !!!!!

895.
Marcin Biczkowski
mbiczkowski@wp.pl
16.11.2020  15:05
Bardzo dobry kontakt z firmą, szybko odpowiadają na maile i tak samo szybko działają. Profesjonalne oraz indywidualne podejście do klienta sprawia, że chce się tam wrócić. Moje zamówienie wymagało szybkiego działania ponieważ na aukcji została jedna sztuka z przedmiotów na których mi zależało. Dzięki bezzwłocznej reakcji Pana Kajetana udało się ją kupić. Pierwszy raz korzystałem z takiej pomocy i już wiem, że nie będę szukał innej firmy przy kolejnych zakupach.

894.
Piotr
15.11.2020  19:10
Super, wszystko poszło taj jak powinnno. Polecam serdecznie

893.
Ryszard
09.11.2020  20:07
Bardzo dobry obsługa i kontakt z osobą obsługującą. Jasne i klarowne warunki usługi. Polecam

892.
Ewelina
06.11.2020  17:30
Wszystkim, którzy chcą coś zamówić za granicą przez pośrednika, polecam szczerze tę firmę. Profesjonalna, uprzejma i uczciwa obsługa. Szybki kontakt, wszystko przebiegło sprawnie. Przesyłka z Niemiec przyszła w tym samym tygodniu. W przyszłości na pewno skorzystam jeszcze nieraz. ;)

891.
Paweł Rybarczyk
04.11.2020  22:06
100% pozytyw. Zamówienie dotarło całe i zdrowe. Bardzo korzystna oferta cenowa w porównaniu z konkurencją.

890.
MBA
30.10.2020  21:01
Polecam! Zakupy wykonane w ekspresowym tempie, przesyłka dotarła po 8 dniach do Polski.
Wszystko OK. Z pewnością jeszcze nie raz skorzystam.

889.
Katarzyna
kr757@interia.pl
29.10.2020  09:51
Dołączam się do wszystkich pozytywnych opinii i szczerze polecam :)

888.
Tomasz K
tomkinga3@gmail.com
23.10.2020  10:12
Nowości na rynku europejskim zawsze są w Polsce najdroższe więc możliwość zakupu tego samego sprzętu w Niemczech bez żadnych komplikacji i płatność w PLN bardzo mnie ucieszył . Na sprzet może dłużej czekałem niż standartowo np przy kupnie z AMAZONA ale tez amazon nie jest tani . Polecam ta strone ,kontakt z Panem Kajetanem b.dobry .

887.
Piotr Gruszewski
21.10.2020  13:54
Wszystko sprawnie. Kontakt na bardzo duży plus. Polecam i na pewno jeszcze raz skorzystam.

886.
Mateusz
18.10.2020  00:34
Zdecydowanie polecam! Kompleksowa obsługa i dbałość o efekt końcowy oraz bardzo dobry kontakt. Dzięki pomocy pomocy-w-zakupach udało się sprawnie kupić kosmetyki niedostępne w Europie i to na promocji. Warto rozważyć skorzystanie z usług firmy nawet przy drobnych zakupach!

885.
Krzysztof Durka
17.10.2020  06:57
Polecam firmę. Bardzo dobry kontakt, przejrzyste warunki i bardzo szybka wysyłka z US - 7 dni do domu na wskazany adres. Dostęp do podglądu wysyłki. Pozdrawiam

884.
Julita
16.10.2020  22:15
Współpraca z Panem Kajetanem to prawdziwa przyjemność. Pełen profesjonalizm obsługi i szacunek wobec Klienta. Już dwa razy korzystałam z pomocy Pana Kajetana i z pewnością jeszcze skorzystam. Polecam.

883.
Borek
16.10.2020  17:30
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, towar dostarczono bez najmniejszych problemów, polecam.

882.
Piotrek
P1972@mp.pl
15.10.2020  16:31
Transakcja przebiegła wzorcowo
Pełny profesjonalizm
Polecam

881.
Krzysztof K.
seikonet@o2.pl
14.10.2020  13:41
Wszystko przebiegło sprawnie i szybko :)Polecam!

880.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
12.10.2020  16:16
Kiedy wszystko zawiedzie ta strona jest jedynym wyjściem i zawsze to wyjście się sprawdza:)
Pozdrawiam

879.
Kamil
kamilbaranowicz@wp.pl
12.10.2020  09:15
Zdecydowanie POLECAM to już moje kolejne zakupy z pomocą Pana Kajetana i za każdym razem wszystko szybko i sprawnie. Paczki docierają naprawdę szybko po nadaniu z USA po około 3 tygodniach były już u mnie:)

878.
Pausha
paushafoley75@gmail.com
02.10.2020  20:02
Doskonaly serwis, sprawny, szybki, komunikatywny, otwarty na nowe wyzwania.

Pan Kajetan potrafi dostarczyć porcelanowy dzbanek z Bogucic do Kaliforni w stanie nienaruszonym. Enough said.

877.
Daniel
30.09.2020  18:44
Niemożliwe staje się możliwym! Zakupowe marzenia się spełniają :) Polecam wszystkim w 100%, świetny kontakt, duża pomoc, pełen profesjonalizm! Dziękuję!

876.
Mariusz Chełmiński
30.09.2020  17:05
Polecam po raz kolejny. Pomimo specyficznego okresu moje zamówienie na części do Viper z USA zostało bardzo sprawnie załatwione. Kontakt z Panem Kajetanem jak zwykle profesjonalny.

875.
Adam Brzozowski
29.09.2020  21:12
Bardzo dobry kontakt. Bardzo szybko i sprawne odpowiedzi na zadane pytania.
Przesyłka dostarczona z USA. Szybko i sprawnie. POLECAM w 100%

874.
Paweł Lewandowski
23.09.2020  21:52
Cała transakcja przebiegła wzorowo błyskawiczna wycena rzetelne podejście do sprawy wysyłka też bardzo szybka no i kontakt bardzo dobry na pewno skorzystam z usług tej firmy w przyszłości szczerze polecam

873.
Mariusz
18.09.2020  23:12
Zamawiałem spodnie ze sklepu macys.com. Od zamówienia do dostarczenia towaru pod moje drzwi minęły niecałe 2 tyg. Wszytko od początku do końca transakcji przeprowadzone bardzo profesjonalnie. Byłem informowany o każdej zmianie statusu paczki (zakup, wysylka przez sklep w USA, nadanie paczki do PL itd.) Szczerze BARDZO polecam wszytkim niezdecydowanym zakupy z pomocą tego "pośrednika"! Taki customer service jak tu powinien być w każdej firmie. Ja, przy kolejnych zakupach w USA na pewno tu wrócę. Dziękuję i pozdrawiam

872.
marzena
14.09.2020  07:45
Wszystko super, sprawnie, miło, polecam w 100%!!! a nawet w 110%

871.
Grzegorz Kaim
remeg.14@gmail.com
12.09.2020  18:32
polecam w 100% i nawet więcej

870.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
12.09.2020  14:57
Jak zwykle wielki pozytyw,uczciwość i prawda: Pozdrawiam serdecznie!!!

869.
Grzegorz Chajdukowski
grzch1503@gmail.com
10.09.2020  20:02
Kupowalem u Pana Kajetana już bardzo wiele razy i musze powiedzieć,ze tak sympatycznego sprzedającego nigdy jeszcze nie spotkałem.Bardzo dziekuje Panie Kajetanie za wszystkie transakcje i licze na kolejne w przyszłości.

868.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
28.08.2020  12:51
Kolejne zakupy i znów udane.Bardzo dziękuję za prezent na imieniny:)Pozdrawiam serdecznie!!!

867.
Klaudia
26.08.2020  09:38
Po raz kolejny skorzystałam z usług firmy i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona:)Profesjonalizm i podejście do klienta p.Kajetana powinno być wzorem dla innych.Polecam z całego serca!!!

866.
Irena
07.08.2020  14:34
Znalazlam te firme przypadkowo w internecie poszukujac mozliwosci kupna pewnych rzeczy w Stanach. Zainspirowalam sie dobrymi opiniami i jestem mega zadowolona z profesjonalnej , szybkiej i pozytywnej obslugi przez Pana Kajetana . Z calego serca polecam i jestem przekonana ze w przyszlosci na pewno skorzystam z uslug tej firmy.

865.
Ewa
03.08.2020  00:17
Serdecznie polecam. Drugi raz buty zamawiane z USA. Świetny kontakt i pełen profesjonalizm. Dziękuję bardzo i do następnych zakupów:)

864.
Jarosław Iwaneczko
01.08.2020  21:23
Dziękuję za pomoc w zakupach na e-bay.uk-oczekiwana przesyłka XL z Grecji doszła bez problemów.Polecam!

863.
Wioleta
wioleta.tyarnska@gmail.com
30.07.2020  15:48
Wszystko bardzo szybko i sprawnie, polecam te usługe

862.
Sandra
28.07.2020  12:02
Bardzo polecam, zamówienie dotarło bezproblemowo i szybko. Świetny kontakt z firmą.

861.
Ola
22.07.2020  10:21
Serdecznie polecam.
Miły, szybki kontakt, sprawnie przeprowadzona transakcja, konkretnie wyliczona całościowa kwota za zamówienie.

860.
Izabela
20.07.2020  20:32
Profesjonalnie, sympatycznie i z dużą dozą cierpliwości:) Próbowałam na własną rękę zamówić pewne produkty ze sklepu internetowego w USA, ale ciagle coś było nie tak (nie wysyłają do Europy,nie akceptują mojej karty,itp). Kiedy natknęłam się na tę stronę trochę nie wierzyłam, ze się uda. A jednak. Paczkę otrzymałam 2 dni temu, szybciej niż sie spodziewałam. Fantastyczna współpraca, wystarczyło tylko wysłać link do produktu i więcej się nie martwić. Polecam z czystym sumieniem wszystkim niezdecydowanym. Ja na pewno jeszcze skorzystam.

859.
Wojtek
19.07.2020  21:11
To moja trzecia udana współpraca z tą firmą. Miły i szybki kontakt, szybki czas realizacji zamówienia, ogólnie pełen profesjonalizm. Gorąco wszystkim polecam

858.
Mariusz Stawicki
16.07.2020  15:50
Po raz kolejny szybka i profesjonalna pomoc w zakupach.Informacja na bieżąco mailowo o przesyłce jednym słowem zawodowcy .Gorąco polecam

857.
Jacek
15.07.2020  12:45
Szczerze polecam, transakcja za 3450 zł.

856.
Łukasz B.
14.07.2020  17:08
Bardzo dobry kontakt. Sprawna przesyłka, nie pozostaje nic innego niż tylko polecić.

855.
Silvia
01.07.2020  13:26
Polecam wszystkim!! Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Realizacja w kilka dni. Jestem bardzo zadowolona.

854.
Tadeusz Wiliński
montad@vp.pl
29.06.2020  22:17
SUPER PROFESJONALNA POMOC W Zakupach, Mocno POLECAM.
Podejście do klienta jak również bieżące informacje na temat przesyłki SUPER. Pełny PROFESJONALIZM
Jeszcze raz DZIĘKUJĘ i POLECAM innym zainteresowanym 6+

853.
Artur
23.06.2020  22:54
Profesjonalnie, szybko.To już chyba 3 albo 4 :) zakup - eBay USA. Super kontakt! W razie jakichkolwiek problemów zawsze wiem że firma dołoży wszelkich starań aby je rozwiązać korzystnie dla obu stron. Dziękuję za cierpliwość! Pozdrowienia z Krakowa:).

852.
Mateusz
20.06.2020  01:47
To było moje pierwsze zamówienie zza oceanu ale na pewno nie ostatnie, bo współpraca z tak rzetelną firmą to czysta przyjemność :)
Bardzo miła obsługa całej transakcji, gotowa odpowiedzieć na wszystkie pytania i cały czas czuwająca nad prawidłowym jej przebiegiem.
Jako klient jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Serdecznie polecam usługi tej firmy. Pozdrawiam!

851.
J.M
23.05.2020  08:14
Jestem bardzo zadowolona. Bezproblemowy i profesjonalny kontakt. Na pewno bede korzystac ponownie z uslug firmy.

850.
Joanna Laskowska
22.05.2020  19:28
Od początku do końca zakupy przeprowadzone profesjonalnie,szybko i bezproblemowo.Miły kontakt.Zdecydowanie Polecam!!!
Joanna

849.
Ewa
20.05.2020  13:05
Pierwszy raz korzystałam z Państwa usług. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i szybko. Jestem zadowolona z Państwa usługi. Jeśli będzie taka potrzeba, to na pewno skorzystam ponownie. Dziękuję za pomoc, uczciwość i rzetelność.

848.
Piotr Kodi
16.05.2020  09:14
Polecam naprawdę.Profesjonalne podejście do klienta miła obsługa i dobry kontakt.Firma na najwyższym poziomie!!!!

847.
Ewa
13.05.2020  12:23
Bardzo profesjonalne załatwienie sprawy. Paczka z USA wyszła taniej niż bezpośrednio ze sklepu. Polecam Pana Kajetana

846.
Gallendop
01.05.2020  23:29
Najlepszy pośrednik.

845.
Krzysztof
krzysztofstolarczyk@wp.pl
23.04.2020  12:37
Obsługa transakcji bardzo profesjonalna a przy tym sympatyczna. Od samego początku wiadomo co, jak, za ile, jak to zrobić, kiedy będzie dostawa oraz ( co chyba najważniejsze) czy jest możliwość ( akurat w moim przypadku była ) negocjacji ceny. Generalnie jestem bardzo zadowolony i jeśli kiedykolwiek będę robił zakupy z granicą to tylko z pośrednictwem tej firmy.

844.
Paweł
23.04.2020  08:28
Obsługę sklepu polecam. Moje pierwsze zakupy. Jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi i szybkości otrzymania przesyłki.

843.
Marcin
22.04.2020  23:43
Bylo troche problemow, ale cieżko sie dziwic z racji pandemi Covid 19. Mimo to zakup załatwiony profesjonalnie. Doskonały kontakt przez caly proces zamawiania. Szybka decyzja o alternatywnym sposobie wysyłki. Nie spodziewałem sie że w tych czasach jest w stanie dojść do mnie przesyłka ze stanow ;) Polecam, profesjonaliści w każdym calu.

842.
Andrzej B
shakuhachizen1@gmail.com
22.04.2020  20:09
Zamawiałem ponownie części do samochodu z USA. Pomimo świąt i zarazy całość operacji trwała 1,5 tygodnia. Polecam wszystkim usługi tej firmy.

841.
Bartosz Wszeborowski
20.04.2020  08:03
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i przyjemnie. Zamawiałem bardzo delikatny przedmiot- szyba do samochodu. Polecam każdemu współpracę z tą firmą.

840.
Damian Kubiak
07.04.2020  18:33
Sprawnie, łatwo, jasno, transparentnie, uprzejmie. Wszystko odbywa się zgodnie z opisami na stronie. Polecam. Nawet mały przedmiot dla kolekcjonera trafi sprawnie w Państwa ręce.

839.
Adam
07.04.2020  16:20
Pozostaje mi tylko polecić tę firmę.Obsługa rzetelna i NA PRAWDĘ pomocna.Wszystko na najwyższym poziomie.

838.
Błażej Macho
05.04.2020  18:54
Nic dodać nic ująć Pan Kajetan chyba jest w stanie załatwić wszystko, mimo problemow związanych z wirusem, przesyłka dotarła bardzo szybko i to w prima aprilis wiec widzac rano sms od kuriera myślałem że to żart :)

837.
Jakub
03.04.2020  15:13
Bardzo polecam tą firmę nie było żadnych problemów z zakupami bardzo dobry kontakt z obsługa. Paczka dotarła szybko i bez najmniejszych problemów.

836.
Mariusz
02.04.2020  20:58
Szybko i profesjonalnie, nawet koronawirus nie przeszkodził w dostawie zamówionego z niemiec Pixela 4 XL. Polecam wszystkim.

835.
Karina
18.03.2020  22:31
Profesjonalizm firmy "Pomoc-w-zakupach" jest nie do opisania! Dodatkowo jeszcze opieka Pana Kajetana w trakcie całego procesu oraz jego niezwykle ciepłe i indywidualne podejście do każdego klienta sprawiają, że zagraniczne zakupy przestają być straszne, a wymarzone przedmioty (nawet te niemal niemożliwe do zdobycia) trafiają do rąk nowych właścicieli szybko i bezproblemowo. Jeszcze raz serdecznie dziękuję tej cudownej firmie i szczerze ją polecam!

834.
Robert
18.03.2020  12:29
Zakup na ebay.com w Stanach. Niestety z wysyłką na terenie Stanów. Dzięki pomocy w zakupach, wszystko poszło sprawnie, szybko i zgodnie z ofertą. Po 11 dniach od zakupu miałem przesyłkę w domu. Dziękuję bardzo. W podobnych przypadkach w przyszłości też skorzystam z tej usługi.

833.
Mariusz
12.03.2020  12:40
Polecam korzystanie z usług tej firmy jeśli ktoś chce coś kupić przez internet ! Profesjonalna pomoc, dokładna informacja, wszelkie potrzebne wyjaśnienia odnośnie transakcji, znakomity kontakt; sam proces zakupu i przesyłki towaru szybki, sprawny, żadnych problemów.

832.
Mariusz
11.03.2020  18:09
Świetny kontakt aż do zakończenia transakcji opieka nad zakupem
Dostałem zwrot za z nadpłaty
Polecam, pełen profesjonalizm
Dziękuję za cierpliwość

831.
Przemysław J.
11.03.2020  12:38
Paczka z Niemiec po kilku dniach dotarła do mnie.Gorąco polecam.

830.
Paweł Balawender
pbalas1975@o2.pl
05.03.2020  20:24
Polecam wszystkim którzy zamierzają zrobić zakupy na zagranicznych aukcjach a nie mają doświadczenia tak jak to było w moim przypadku.Pan Kajetan podchodzi do tematu bardzo rzetelnie,świetny kontakt, wyrozumiałość a przede wszystkim doradzi co jest bardzo istotne.Zakupy za pośrednictwem tej firmy to gwarancja 100% satysfakcji.Pozdrawiam i na pewno skorzystam w przyszłości z usług Pana Kajetana.

829.
Szymon
01.03.2020  20:51
Miałem mieszane uczucia co do składania zamówienia przez pośrednika, ale wszystko przeszło wyjątkowo gładko. Pełen profesionalizm.

828.
Marcin
pink67@interia.pl
25.02.2020  18:17
Transakcja przeprowadzona w sposób profesjonalny i bezpieczny. Bardzo dobry kontakt i szybka obsługa (12 dni od momentu zamówienia do dostarczenia przesyłki z USA do PL.)

827.
Paweł Wilusz
21.02.2020  15:08
Polecam serdecznie wszystko klarownie przedstawione od momentu udzielenia informacji, wpłaty do samego trackingu i odbioru paczki. Na bieżąco byłem o wszystkim informowany. Paczka oczywiście z USA. Pozdrawiam

826.
Łukasz Buczel
21.02.2020  10:57
Gorąco polecam pomoc-w-zakupach. Super kontakt, szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolony.

825.
Adrian
20.02.2020  20:55
Profesjonalna obsługa, zamówienie zostało zrealizowane niemal błyskawicznie.

824.
Jawasaki
20.02.2020  19:04
Polecam zakupy poprzez tę firmę. Zamawiałem używane części z ebay do kosiarki-traktorka.
Wszystko poszło bezproblemowo.

823.
Dariusz
19.02.2020  18:38
Polecam zakupy szybko i profesjonalnie!
Firma pomogła mi zamówić i sprowadzić bardzo limitowany przedmiot ze stanów. Kontakt z firmą wzorowy!

822.
Adam B
adamrtv@o2.pl
15.02.2020  09:48
Ponowne zakupy. Pan Kajetan doszedł do perfekcji,zakupy to czysta przyjemność,bardzo dobry kontakt polecam wszystkim.Pozdrawiam i życzę wielu klientów

821.
gajero
gaga@niepodam.pl
14.02.2020  21:23
Polecam. Części do samochodu otrzymałem równo miesiąc od zlecenia ich zakupu na ebay.com

820.
Marcin
12.02.2020  19:47
Bardzo serdecznie dziękuję za organizację, pełen profesjonalizm i wsparcie podczas zakupu i wysyłki towaru. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Cały czas miałem bardzo dobry kontakt z firmą i czułem pełne zaangażowanie. Gorąco polecam. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz. Pozdrawiam,
Marcin

819.
Łukasz
11.02.2020  12:57
Udana transakcja.
Bardzo dobry kontakt z Panem Kajetanie od momentu wyceny zlecenia aż do dostawy. Polecam!

818.
Stefan
09.02.2020  21:22
Poprosiłem firmę Pomoc w Zakupach o sprowadzenie probiotyku dostępnego tylko w Stanach. Paczka dotarła zgodnie z umową. Sam byłem zaskoczony że tak łatwo to poszło. Polecam.

817.
Andrzej B.
shakuhachizen1@gmail.com
05.02.2020  22:05
Szybka i sprawna obsługa. Stały kontakt na każdym etapie. Jasność i przejrzystość informacji.Zamawiałem części do samochodu z USA. Cała akcja trwała zaledwie 1,5 tygodnia. Skorzystam na pewno jeszcze nie raz.
Polecam wszystkim.
I jeszcze raz podziękowania.

816.
Grzesiek
03.02.2020  21:33
Polecam, szybko i profesjonalnie przesyłka dotarła zgodnie z zamówieniem w bardzo krótkim czasie.

815.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
27.01.2020  17:21
Jak zwykle profesjonalnie i uczciwie,zanim pomyśle o przesyłce to już ją mam.Polecam i pozdrawiam:)

814.
BamBosh
26.01.2020  23:23
Zdecydowanie polecam współpracę! Kolejny raz zamówiona rzecz przez Pomoc-w-zakupach.pl dotarła bez najmniejszych zastrzeżeń. Bardzo dobry kontakt oraz minimum formalności. Szybko i fachowo! Pełen profesjonalizm.
Polecam i pozdrawiam.

813.
Mariusz Chełmiński
17.01.2020  20:41
Zdecydowanie POLECAM. Dokonałem zamówienia w trudnym okresie wysyłkowym bo między Świętami a Nowym Rokiem. Ku mojemu zdziwieniu przesyłkę otrzymałem po niecałych trzech tygodniach, pomimo wolnych dni. Kontakt z Panem Kajetanem to czysta przyjemność. Jak coś mi się zamarzy ponownie to zdecydowanie przez tą firmę.

812.
Jacek
jacektrans@vp.pl
15.01.2020  17:18
Polecam takie zakupy to sama przyjemność. Pełny profesjonalizm .100% pozytywna opinia .Na pewno jeszcze skorzystam.

811.
Luc
Vektor81@o2.pl
15.01.2020  16:03
Rzetelnie i konkretnie. Wszystko sprawnie i rzeczowo. Nie można pominąć bardzo dobrego kontaktu i pomocy w zakupach. Polecam w 100%.

810.
Wojciech Sokołowski
04.01.2020  20:41
Bardzo dobry kontakt i sprawna realizacja zamówienia. Szybko i rzetelnie. Obecnie to najszybszy przewoźnik także dla nietypowych zamówień. Z pewnością jeszcze nie raz z Państwa usług będę korzystał. Pozdrawiam. Wojciech

809.
Marek F.
03.01.2020  14:48
Wszystko przebiegło bezproblemowo i sprawnie. Polecam wszystkim

808.
Klaudia
03.01.2020  10:29
Pan Kajetan to James Bond zakupów internetowych, nie ma dla niego rzeczy niemożliwych, do tego mega cierpliwość do klientów, Dziękuję i polecam z całego serca!!!!!:)))

807.
Karol N.
tiwazi@op.pl
02.01.2020  16:18
Cały proces od informacji do sfinalizowania transakcji przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Biorąc pod uwagę okres świąteczny jestem zadowolony z czasu realizacji. Na pewno wrócę w przyszłości.

806.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
20.12.2019  16:29
Ludzie jak chcecie jakiś wymażony prezent dla siebie lub dla kogoś a znajduje się na stronie typu amazon i nie wiecie jak tam zamawiać to wchodźcie na tą stronę i zamawiajcie w ciemno ponieważ nigdy się nie zawiodłem na na niej a zamawiałem już naprawdę sporo i to w dodatku z Japonii!!!

805.
tadekz1
19.12.2019  17:44
Poprosiłem Pana Kajetana o pomoc w sprowadzeniu przekładni do amerykańskiej kosiarki.
Większość z renomowanych serwisów maszyn ogrodniczych odmówiło wykonania tej usługi. Pan Kajetan się nie poddawał i dzięki Jego desperacji (i Jego współpracowników) otrzymałem zamówioną przesyłkę. Płatność bardzo klarowna i uczciwa. Pozdrawiam

804.
Zbigniew Skalski
zbs5801@wp.pl
13.12.2019  10:26
Bardzo profesjonalne działanie. Cały czas kontakt w sprawie realizacji i śledzenia przesyłki.Bardzo szybkie zamówienie towaru. Czytelne koszty. Naprawdę polecam tą firmę.

803.
mmm33
11.12.2019  22:30
Perfekcyjna bardzo profesjonalna obsługa. Stały i szybki kontakt z klientem, do tego miła obsługa. Polecam wszystkim. Jeśli znów będę potrzebowała pomocy w zakupach na pewno skorzystam ponownie.

802.
Jędrzej
09.12.2019  15:53
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Przesyłka dotarła nadspodziewanie szybko. Kontakt z firmą wzorowy. Polecam

801.
Michał M
Nowy681@gmail.com
09.12.2019  13:25
Zakup Udał się wszystko szybko i miło Polecam wszystkim.

starsze »

idź do:    najnowsze opinie  |  800-701  |  700-601  |  600-501  |  500-401  |  400-301  |  300-201  |  200-101  |  100-1



Dodaj opinię

imię i nazwisko / nick:
e-mail
czy e-mail ma być widoczny na stronie? TAK
NIE

numer zamówienia
treść:

   
do góry strona główna
pomoc-w-zakupach.pl © 2011 - 2020. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Nie wiesz jak robić zakupy na eBay? Zastanawiasz się jak kupować na Amazon i w zagranicznych e-sklepach? Oferujemy profesjonalną pomoc w sprowadzaniu towarów z zagranicy. Z nami zakupy w USA, Anglii, Niemczech i innych krajach to nie problem. Zakupy internetowe to nasza specjalność. Serdecznie zapraszamy.

Serwis korzysta z plików Cookie: Polityka Cookies