Zakupy internetowe w USA, UK i w Niemczech



Sklepy Pomoc Promocje Opinie

OPINIE KLIENTÓW


  • Dowiedz się co sądzą o nas nasi Klienci.
  • Skorzystaj z naszych usług i sam dodaj opinię. Zapraszamy.

starsze »

1188.
Rafał
12.07.2024  10:55
Sprawna transakcja i wszystko zgodnie z ustaleniami. Polecam przy kłopocie z zakupami

1187.
Kamil Juszczak
29.06.2024  16:05
Serdecznie polecam zakupy u p. Kajetana ze względu na doskonały kontakt, informowanie o każdym etapie zamówienia, pomocną rękę oraz to, że ewentualne reklamacje załatwia za nas (akurat raz mi się zdarzyło, że producent źle wysłał produkty). Paczka dotarła bezpiecznie zapakowana i bez żadnych uszkodzeń ze strony firmy logistycznej z którą w/w pan współpracuje. Jeżeli chcecie coś sprowadzić zza granicy to tylko i wyłącznie u pana Kajetana. Warto dopłacić tę prowizję pośrednika i mieć wszystko z głowy, kiedy pan zajmuje się wszystkimi formalnościami a jedynym naszym zmartwieniem jest to, kiedy przyjdzie paczuszka :D 10/10, wracam tutaj teraz cyklicznie po kolejne zakupy.

1186.
Maciek
12.06.2024  15:48
Bardzo sprawnie i przejrzyście przeprowadzona transakcja.Zdecydowanie polecam

1185.
Grzegorz
11.06.2024  16:38
Bardzo dziękuję za pomoc w realizacji zamówienia z USA. Konkretny kontakt, bez ukrytych kosztów,szybka wysyłka.Napewno skorzystam jeszcze z usług.Polecam serdecznie

1184.
Wojciech
06.06.2024  21:30
Gorąco polecam. Profesjonalne podejście do klienta. Szybko, sprawnie, bez najmniejszych problemów. Na pewno jeszcze skorzystam z usług. Dziękuję bardzo.

1183.
Izabella Urbańczyk
04.06.2024  14:23
Serdecznie Polecam! Wszystko zostało sprawnie sfinalizowane . Przesyłka z USA szybko dotarła. Chętnie skorzystam z pomocy kolejny raz

1182.
Kokoryczka
20.05.2024  10:30
Polecam z całego serca! Super kontakt! Wszystko odbyło się szybko i bezproblemowo :) mistrzowie w swoim fachu :):)

1181.
Wojciech z Rumi
wojkram@op.pl
11.05.2024  11:46
Polecam serdecznie, bardzo bobry kontakt z Firmą przed zawarciem umowy jak i w trakcie realizacji zamówienia. Na bieżąco śledziłem przesyłkę od nadawcy w USA aż odbioru w Polsce i tylko 3 tygodnie drogą morską, rewelacja. Sprzęt sportowy zgodny z zamówieniem i żadnych dodatkowych opłat. Gorąco polecam. Wojciech z Rumi.

1180.
Ja
10.05.2024  18:00
Bardzo profesjonalna obsługa. Gorąco polecam.

1179.
Artur
27.04.2024  11:38
Jestem bardzo zadowolony z pomocy w zakupach. Gorąco polecam współpracę z Panem Kajetanem. Pierwsze takie zakupy przy pomocy firmy pośredniczącej, wszystko dokładnie wytłumaczone i załatwione. Pozdrawiam

1178.
Mariusz
24.04.2024  21:13
Polecam 10/10. Pan Kajetan pomógł mi sprowadzić 2 sportowe samochodowe fotele z pakietu AMG nie dostępne już u żadnego dealera. Fotele pojawiły się na aukcji eBay niestety sprzedawca nie wysyłał po za teren USA. Rozwiązaniem tego problemu okazała się ta firma. Z Panem Kajetanem rzeczy niemożliwe stają się możliwe.
Koszt realizacji - 10/10 otrzymałem jeszcze zwrot nadpłaty.
Czas realizacji 10/10 - przesyłka z USA nadana 27.03 droga morska, dziś (24.04) przesyłka dotarła do mnie - ten czas mógł akurat być zależny od trasy statku ale sama logistyka całego przedsięwzięcia była bardzo szybko i sprawnie skoordynowana, fotele pokonały 9000km z Sacramento w Californi do Nowego Yorku a następnie do Europy i przyszły przyzwoicie zapakowane i zabezpieczone przed wilgocią.

Życzę Panu samych sukcesów i jeśli tylko zapragnę czegoś poza moim zasięgiem będzie Pan pierwszą osobą o której pomyślę i z którą się skontaktuje.

Pozdrawiam,
Mariusz

1177.
Łukasz
23.04.2024  00:37
Polecam ! Świetny kontakt i szybka przesyłka. Zero problemów sama satysfakcja.

1176.
Arkadiusz
16.04.2024  17:00
Super - polecam

1175.
Zbigniew Bożek
10.04.2024  18:25
Nietypowa część do samochodu została sprowadzona w kilka dni od daty zakupu (przesyłka lotnicza). Jestem bardzo zadowolony z organizacji transakcji. Część znalazłem sam niestety nie było opcji wysyłki do Polski. Polecam firmę Pomoc-w-zakupach.pl

1174.
PAWEL
10.04.2024  17:26
Doskonały kontakt, z czterech ofert ta była najkorzystniejsza. Szybka, sprawna realizacja. Kontakt na każdym etapie transakcji. Polecam!!

1173.
Andrzej
29.03.2024  20:44
Super kontakt, przesyłka z USA dotarła w trzy tygodnie. Polecam

1172.
Dawid Rychlewski
25.03.2024  17:58
Świetny kontakt i bardzo uprzejma oraz cierpliwa obsługa. Szybka realizacja zamówienia i doskonałe doradztwo jeśli chodzi o strony, z których się zamawia. Jestem bardzo zadowolony. Jeśli będę jeszcze kiedyś chciał zamówić cokolwiek z zagranicy, na pewno skorzystam z tej usługi.

1171.
Ewelina Skonieczna
18.03.2024  10:39
Gorąco polecam usługi tej firmy! Zlecenia są realizowane w bardzo krótkim czasie. W moim przypadku dostawa była wręcz ekspresowa (towar z USA dotarł w 3 dni robocze od momentu otrzymania numeru śledzenia przesyłki). Towar jest idealnie zabezpieczony w transporcie. Obsługa Klienta również bez zarzutu.

1170.
Tomek
kruzeltomasz1@gmail.com
17.03.2024  18:41
Bardzo polecam , jestem zadowolony z kontaktu z Panem Kajetanem i jego pomoca , doradzal mi jak zrobic lepiej taniej itp. Ogarnal zakup dla mnie i szybko doszlo

1169.
Siera
wojto1959@gmail.com
13.03.2024  16:08
Polecam szybko i profesjonalnie.

1168.
Sebastian Saleta
sebastiansaleta@gmail.com
07.03.2024  19:40
Szukałem baterii do bardzo starej kamery. Jedyny sprzedawca który je fizycznie posiadał z USA poinformował mnie, że nie wysyła paczek do Europy. Tak właśnie trafiłem pomoc-w-zakupach. Dostałem odpowiedź z wyceną i cała transakcja przebiegła bardzo szybko i miło. Serdecznie polecam

1167.
Renata Baranowska
10.02.2024  20:24
Minęło ponad 10 lat od mojego ostatniego zamówienia za pośrednictwem strony pomoc-w-zakupach.pl i podtrzymuję wszystko, co napisałam dekadę wcześniej w mojej opinii. Nawet gdybym chciała, nie jestem w stanie znaleźć żadnego słabego punktu tej firmy, a na superlatywy zabrakłoby miejsca w formularzu. Utrzymanie wysokiego poziomu w realizacji zamówienia i w kontakcie z klientem przez tak długi czas, to rzecz wyjątkowa. Polecanie takiej firmy to dla mnie sama przyjemność.

1166.
Bartosz Wróbel
09.02.2024  23:03
Zdecydowanie polecam - cała transacja przebiegła bezproblemowo.

1165.
Kamil
07.02.2024  08:22
Szybka pomoc w zakupach gdy Kleinanzeigen nie podołało z utworzeniem konta :)
Wsparcie do końca - nawet gdy sprzedający miał problem z wystawieniem Faktury udało się tę sprawę także sprawnie załatwić.

Zdecydowanie polecam i będę korzystał!

1164.
Kaśka
06.02.2024  20:10
Super firma.Pełna profeska.Sprawnie,rzetelnie,profesjonalnie. Polecam!!

1163.
LL
05.02.2024  22:34
Bardzo sympatycznie, szybko, sprawnie i bezproblemowo. Życzę wszystkim wyłącznie tak pozytywnych doświadczeń zakupowych :)

1162.
Łukasz
02.02.2024  20:33
Zamówiłem pokrywy pod silnik do amerykańskiej Toyoty. Po około 7-8 tygodniach otrzymałem je zgodnie z zamówieniem i terminem. Jest kontakt mailowy i pomoc ze strony Pana Kajetana,polecam

1161.
Marcin
marcin.pasierbinski@gmail.com
01.02.2024  20:50
Pan Kajetan bardzo pomógł mi w zakupach przez ebay. Kiedy pojawiły się problemy (wybrakowany sprzęt), zrobił zdjęcia, odesłał zakupiony przedmiot, odzyskał pieniądze, kupił od innego sprzedającego, licytował żeby obniżyć cenę. Cały czas czułem się zaopiekowany i w pełni informowany a nie pozostawiony sam z problemem. Aktualnie szukam kolejnych aukcji i znowu poproszę o pomoc w zakupach :)

1160.
Łukasz Mularczyk
01.02.2024  17:35
Polecam! Zamawiałem część do modyfikacji autka, przyszła w przewidzianym terminie i co najważniejsze nienaruszonym stanie. Jeszcze raz bardzo polecam, świetny i bardzo serdeczny kontakt. Skorzystam jeszcze nie raz będąc w potrzebie :)

1159.
Joanna
24.01.2024  15:24
Bardzo dziękuję za pomoc w zakupach, obsługa na najlepszym poziomie!

1158.
Michal
11.01.2024  17:56
Szybko, miło i profesjonalnie. Polecam!

1157.
Robert Sztyber
06.01.2024  20:02
Bardzo dobra firma polecam

1156.
Krzysztof
06.01.2024  12:02
Wszystko załatwione szybko i bez problemów. Czekałem 5 dni od przelewu na przesyłkę z Niemiec. Polecam

1155.
Baka
02.01.2024  09:35
Bardzo pomocna i uczciwa Firma. Wszystko zostało opisane i wytłumaczone. Na przyszłość napewno skorzystam kolejny raz! Polecam !

1154.
Szinghaj
22.12.2023  21:30
Bardzo dobry kontakt z panem Kajetanem oraz informacja zwrotna na jakim etapie realizacji jest zakup. Jasne warunki kosztów, które z góry są znane. Z chęcią wrócę :)

1153.
Yauhen
13.12.2023  19:56
Dzisiaj otrzymałem przesyłkę z USA. Od złożenia wniosku do odbioru minęły dwa tygodnie. Bardzo dobry kontakt. Polecam!

1152.
WojtekM
08.12.2023  01:31
Potrzebowałem z Polski dokonać zakupu w sklepie, który wysyłał towar jedynie na terenie USA. PwZ wybrałem po porównaniu cen z konkurencją i lekturą opinii w Internecie. Szybko okazało się, że cena to nie ich jedyna zaleta - wręcz wzorowy kontakt z klientem, wszystko przeprowadzone sprawnie i elastycznie w związku z modyfikacją zamówienia. Jeśli będę jeszcze raz potrzebował podobnej usługi, zdecydowanie nie będę musiał szukać innego jej dostawcy, serdecznie pozdrawiam! :)

1151.
Krzysztof S.
07.12.2023  20:28
Dostawa sprawna i szybka. Dobry kontakt i reakcja na wprowadzenie zmian. Profesjonalna obsługa.

1150.
Agata
02.12.2023  10:49
Już drugi raz korzystam z pomocy i na pewno nie ostatni. Współpraca z Panem Kajetanem to przyjemność, szybkie odpowiedzi, konkretne informacje i ogromne zaangażowanie w doradztwo:):) serdecznie polecam

1149.
Marta N.
30.11.2023  19:07
Niemożliwe jednak jest możliwe. Z całego serca polecam firmę. Super kontakt, tracking przesyłki z USA. Polecam!!!

1148.
Paweł K
bigpawelk@op.pl
31.10.2023  18:26
Kolejny raz skorzystałem z pomocy Pana Kajetana. Za każdym razem pomoc którą otrzymałem trudno jest nawet wyrazić słowami świadczącymi o jej profesjonalizmie. W kilku przypadkach wymagało to wyjątkowo osobistego zaangażowania Pana Kajetana, zwłaszcza gdy sprzedawca nie wysyłał przesyłek do Polski a jednak się udało.
Panie Kajetanie, dziękuję za cierpliwość, za osobiste Pana zaangażowanie, za cenne sugestie dotyczące sfinalizowania transakcji ze sprzedawcą.
Jest Pan profesjonalistą i na pewno nie raz skorzystam z Pana pomocy.

1147.
Paweł K. z Poznania
25.10.2023  13:12
Jestem bardzo zadowolony z pomocy w zakupie jakiej udzielił mi p. Kajetan. Szybki i sprawny zakup w niemieckim Ebay'u. Przesyłka w ciągu kilku dni u mnie. Bardzo dobry kontakt. Polecam serdecznie innym potrzebującym pomocy.

1146.
Zdzisław Zasławski
19.10.2023  21:24
Niezwykle pomocna firma. Przesympatyczny kontakt. Nieoceniona pomoc ze strony p.Kajetana daleko wykraczająca poza normalne działania biznesowe. Życzyłbym sobie żeby wszystkie kontakty w interesach były takie profesjonalne i miłe. Bo przecież jedno drugiego nie musi wykluczać. Prawda?

1145.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
18.10.2023  14:32
Kolejny wielki pozytyw dla fachowca:)Nie spotkałem nigdy ludzi w 100% uczciwych na róznych aukcjach jak Pan z tez strony co zamawia mi różne fanty.Na pewno wrócę tu poraz kolejny nie raz nie dwa.Pozdrawiam i ogólnie wszystkiego najlepszego.

1144.
Adam Bijok
17.10.2023  18:20
Bardzo dobry kontakt,szybka i sprawna realizacja baaardzo nietypowego zakupu.
Zaufanie to w dzisiejszych czasach bardzo pożądana cecha.
Ja zaufałem.
I ufam.

1143.
Gosia
17.10.2023  11:01
Wszystko przebiegło pomyślnie. Super kontakt z p. Kajetanem. Przesyłka dotarła szybciej niż myślałam bez żadnych problemów. Polecam!

1142.
Ewa
15.10.2023  19:15
Serdecznie polecam , jestem bardzo zadowolona z zakupu i szybkiej dostawy. Z pewnością w przyszłości skorzystam ponownie.

1141.
Leszek D.
09.10.2023  19:02
Jak zawsze wszystko załatwione na wysokim poziomie.Polecam.

1140.
Eryk
05.10.2023  11:07
Bardzo polecam 😃 Drugi raz korzystałem z usług i w obu przypadkach ocena 10/10. Kontakt z klientem i obsługa sprawy na najwyższym poziomie.

1139.
Ania
03.10.2023  16:30
Polecam w 100% sprawnie i szybko z pełna wycena przed dzieki czemu można szybko oszacować czy zamowienie jest opłacalne. Na pewno skorzystam znowu.

1138.
Tadeusz Kulig
tadeuszkulig71@tlen.pl
01.10.2023  23:43
Bardzo gorąco polecam, bardzo dobry kontakt z p.Kajetanem ,który doradzał i szybko odpowiadał na wszelkie pytania. W przyszłości na pewno jeszcze nie raz skorzystam z pomocy. Polecam w 100%.

1137.
Adam
30.09.2023  11:53
Bardzo dobry kontakt. Uszczelki do silnika przyszły zgodnie z zamówieniem oryginalne z USA. Przy odbiorze na poczcie dopłata cło 8.50 zł. Na pewno skorzystam jeszcze raz jeżeli zajdzie taka potrzeba. Wystarczy tylko wysłać link ze sklepu internetowego do Pana Kajetana i resztę pomoże załatwić bardzo sprawnie.

1136.
Adam
28.09.2023  16:16
Wszystko przebiegło należycie, począwszy od zakupów do otrzymania przesyłki.
Bardzo dobry kontakt.
W przyszłości na pewno skorzystam jak zajdzie potrzeba

1135.
Katarzyna
27.09.2023  11:34
Profesjonalna obsługa. Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. Godne polecenia.

1134.
Tomasz Rutkowski
23.09.2023  19:34
Profesjonalna obsługa i usługa.
Gorąco polecam!

1133.
Hubert
19.09.2023  23:37
Profesjonalna obsługa klienta, obsługa była nie tylko bardzo szybka, ale także bardzo pomocna i kompetentna, bezproblemowy proces a produkty przybyły w dobrym stanie. Polecam!

1132.
Mirosław
08.09.2023  14:37
Zleciłem zakup komputera niedostępnego w handlu poza USA. Trudne zadanie. Kilka firm nie było w stanie zrealizować tematu. Polecam firmę pomoc-w-zakupach. Wszystko ogarnęli szybko i sprawnie, włącznie z odprawą celną. Polecam

1131.
Duch
03.09.2023  22:21
Kontakt bez zarzutu a to właśnie ten aspekt decyduje o sukcesie współpracy.
Zdecydowanie jeszcze nie raz skorzystam

1130.
ADAM
03.09.2023  16:28
Po raz kolejny zakupy z pomocą Pana Kajetana ,po komentarzach widać jak bardzo jest potrzebny na rynku .Polecam wszystkim niezdecydowanym bardzo dobry kontakt ,dziękuję Pozdrawiam

1129.
Emilia
29.08.2023  22:17
Bardzo polecam współpracę z Panem Kajetanem, miły kontakt, bezproblemowa realizacja zlecenia, szybka wysyłka!

1128.
Piotr Piątek
piotr433@pisi.com.pl
22.08.2023  11:11
Jak zawsze profesjonalna obsługa i sympatyczny kontakt. Dziękuję i polecam!

1127.
Tomek
22.08.2023  08:07
Szybka wycena, sprawna realizacja, żadnych wątpliwości. Pełen profesjonalizm. Jeśli zajdzie taka potrzeba na pewno skorzystam z pomoc-w-zakupach.pl. Polecam wszystkim i dziękuję.

1126.
Rafał G
r.gibaszewski@o2.pl
14.08.2023  22:36
Bardzo dobra pomoc w zakupie części samochodowej z USA, w 10 dni miałem zamówienie w domu. Super. Mogę polecić tą firmę.

1125.
Hidden One
09.08.2023  18:55
Polecam z całego serca. Na każde pytanie dostałem odpowiedź. Paczka do mnie dotarła w nienaruszonym stanie. Na pewno jeszcze tutaj wrócę. Pozdrawiam.

1124.
Janek
08.08.2023  23:21
Sprowadzałem buty z Niemiec, których w Polsce nie szło znaleźć w żaden sposób.
Cała tranzakcja przebiegła zupełnie wzorowo: wycenę dostałem w czasie poniżej 15 minut. Przesyłka też dotarła wcześniej niż jej oczekiwałem.

W dwóch słowach: powyżej oczekiwań.
Mogę z czystym sumieniem polecić!

1123.
Karol
04.08.2023  08:24
Po raz kolejny zamawiałem u p. Kajetana puzzle. I po raz kolejny wszystko w porządku. Bardzo dobry kontakt i szybka realizacja. Oczywiście polecam.

1122.
Mawita
m_uttam@interia.pl
02.08.2023  17:24
Pan Kajetan to Profesjonalista. Pośrednictwo w zakupach w USA na najwyższym poziomie. Bezpiecznie i z zaangażowaniem. Szybko. Polecam każdemu kto szuka towaru którego nie można dostać w Europie.

1121.
Joanna Cz.
joannax...
02.08.2023  11:45
Trochę bałam się takiej formy zakupów, ale gdy kolejne sklepy w USA odmawiały mi wysyłki wymarzonego zegara zdecydowałam się na skorzystaniem z usług pomoc-w-zakupach. Paczka przyszła błyskawicznie bo w ciągu 4 dni od informacji p. Kajerana. W sumie to z pomocą wyszło taniej, niż gdyby sprzedawcy zgodzili się jednak wysłać do mnie paczkę. No i można poszukać w różnych sklepach, zamówić różne rzeczy i dostać wszystko w jednej zbiorczej. Szczerze polecam i jeszcze raz dziękuję za pomoc.

1120.
Mirek Sokol
jarek1965@autograf.pl
20.07.2023  18:27
Pomoc w zakupach robi świetną robotę. Późno tu trafiłem, ale lepiej późno niż wcale. Nie jestem w stanie samodzielnie robić zakupów w zagranicznych platformach. ebay to był dla mnie do niedawna taki nieosiągalny sezam. To się zmieniło. Dziękuję panie Kajetanie za pomoc i świetny kontakt, kulturę i cierpliwość. Coś co do tej pory było dla mnie nieosiągalne, mogę mieć w ciągu maksymalnie 2 tygodni. W końcu moja kolekcja zaczne się powiększać. W Polsce tego czego szukam, nie kupię gdyż podaż jest bliska zeru. Reasumując zdecydowanie polecam Pomoc w Zakupach. Dziękuję, że jesteście.

1119.
Vektor
11.07.2023  20:04
Transakcja przebiegła wyśmienicie. Kontakt poprzez e-mail wzorowy. Na szczególne uznanie zasługuje szybkość realizacji. Polecam każdemu. Bravo.

1118.
Aleksandra L.
05.07.2023  08:48
Jestem bardzo zadowolona z usługi - pomocy w zakupach. Bardzo sprawnie, super profesjonalnie, wszystko zgodnie z zamówieniem, bardzo dobra komunikacja na każdym etapie zamówienia, przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko (wybrałam opcję lotniczą bo akurat mi zależało na czasie), towar kompletny, w pełni sprawny, zgodny z zamówieniem. Szczerze polecam! A.L.

1117.
mfranczeska
20.06.2023  14:26
Profesjonalizm, szybkość działania, dostawa " pod drzwi". Firma godna zaufania. Ze wszech miar polecam.

1116.
Patrycja
14.06.2023  20:25
Profesjonalna firma, szybkie i konkretne odpowiedzi na e-mail, świetne podejście do klienta- mega polecam, sama również pewnie jeszcze skorzystam z usług tej firmy w przyszłości ;)

1115.
Radek
14.06.2023  19:31
Zakupy z amerykańskiego portalu bezproblemowe. Bardzo dobry kontakt, rzeczowa obsługa i doradztwo. Już po pierwszej wiadomości zwrotnej od Pana Kajetana odnosi się wrażenie, że są to ludzie godni zaufania i tak faktycznie jest. Na każde moje pytanie otrzymałem konkretną odpowiedź, więc skorzystałem. POLECAM

1114.
TomM
14.06.2023  16:46
Polecam usługi tej firmy. Wszystko odbyło się płynnie na bieżąco dostawałem informacje zwrotne, a paczka przyszła w terminie.

1113.
Anna
14.06.2023  14:47
Dziękuję za pomoc w zakupach. Wszystko przebiegło sprawnie, mimo niestandardowego zlecenia. Towar dotarł na miejsce "w całości" a współpraca z P. Kajetanem była czystą przyjemnością.

1112.
BartoszL
11.06.2023  16:47
Świetny kontakt, wszystko na plus w moim wypadku. Gorąco polecam!

1111.
Przemek
03.06.2023  07:40
Profesjonalnie i rzeczowo. Kontakt płynny, koszty z góry określone - polecam.

1110.
Grzegorz Kandyba
gkandyba@op.pl
26.05.2023  09:21
Dla mnie petarda, szkoda, że tak późno na nich trafiłem. Szybko tanio, życzliwie i ze zrozumieniem... Aż szukam czegoś do kupienia w stanach, żeby tylko nie pozwolić im zamknąć firmy.

1109.
Robert Korzekwiński
18.05.2023  23:16
To były moje pierwsze zakupy za oceanem i nie mając ani odwagi, ani ochoty do osobistej walki z e-bay i podobnymi , z pewnymi obawami zdecydowałem się skorzystać z pośrednika. Po przejrzeniu stron(i przeczytaniu opinii)kilku takich firm wybrałem "Pomoc-w-zakupach".
Nie wiem, jak działają inne firmy, ale ta od samego początku zaskoczyła mnie natychmiastowymi i merytorycznymi odpowiedziami na maile, regularnymi informacjami na temat aktualnego statusu zamówienia, etc., etc. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, chociaż składane z przedmiotów i z Kanady, i z USA!!!
Ale moje największe uznanie wzbudził pan Kajetan swoją cierpliwością do miliarda moich pytań przejętego nowicjusza. Ogromne dzięki.
PS. To były moje pierwsze zakupy, ale teraz wiem, że nie ostatnie.

1108.
Piotr
hmi.piotr@gmail.com
17.05.2023  13:36
Obsługa jakiej oczekiwałem.
Polecam.

1107.
Andrzej M
16.05.2023  18:13
Szczerze polecam! :)

Szybko - cała transakcja ok 8 dni
Sprawnie - kurier doręcza pod wskazany adres.
Solidnie - bardzo dobry kontakt i info na bieżąco o statusie.
Bezpiecznie - wpłata i realizacja :)

Dostałem sprzęt który nie mógł być wysłany do PL. A jednak można. Czary!

Pzdr AM

1106.
Zbigniew
zbysok@o2.pl
15.05.2023  12:31
Proces realizacji i dostawy zamówienia przebiegł wzorowo. Z Panem Kajetanem na każdym etapie transakcji można było się bezproblemowo porozumieć; otrzymałem kilka rad i sugestii, choć moje zamówienie było niezbyt typowe. Zdecydowanie polecam!

1105.
Jarek.P
12.05.2023  10:45
I kolejne zakupy z USA dotarły bez problemu prosto do moich drzwi. Dziękuję Panie Kajetanie poraz kolejny i do następnego razu.

1104.
Marek
11.05.2023  19:59
Rewelacja. Okularki których eBay nie wysyła do pl przyszły po tygodniu. Bardzo dobry kontakt. Dziękuję i pozdrawiam.

1103.
Krzysztof
nanekx@o2.pl
28.04.2023  20:35
Wszystko perfekcyjnie. Towar kupiony w USA (sterownik silnika, sprzedający wymagał podania kilku danych w celu zaprogramowania) dotarł szybko i profesjonalnie zabezpieczony. Korespondencja ze sprzedającym przekazywana natychmiast, tak jak i informacje o każdym etapie zamówienia. Nie obawiać się, nie zastanawiać, korzystać z pomocy. Zdecydowanie polecam.

1102.
M.O
25.04.2023  20:48
Szybka odpowiedź na pytania, bardzo pomocna i cierpliwa obsługa. Transakcja przebiegła bez problemów.

1101.
HenryMa
25.04.2023  15:34
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Cały proces trwał ok 3 tyg. Polecam
Cała transakcja na najwyższym poziomie. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Świetny kontakt z Panem Kajetanem - dostawałam informacje o każdym etapie zamówienia. Mogę polecić firmę z czystym sumieniem!

1100.
Jarek
19.04.2023  19:30
Polecam! Od wpłaty uzgodnionej wcześniej kwoty do otrzymania przesyłki z USA minęło 12 dni. Dobry kontakt na każdym etapie realizacji.

1099.
Rafał Dejk
19.04.2023  13:31
Profesjonalna robota
10/10
Polecam!

1098.
Kris
18.04.2023  22:15
Wszystko w porządku. Profesjonalna pomoc i szybka reakcja. Polecam!

1097.
Szwejk
18.04.2023  18:44
Jak zawsze sprawnie, szybko i przejrzyście co do kosztów. Polecam!!

1096.
Sterpey
sterpey@gmail.com
07.04.2023  22:32
Skorzystałem z Waszych usług pierwszy raz i chętnie wrócę w przyszłości jak kolejny raz znajdę sklep nieoferujacy wysyłki do Polski. Szybki kontakt i szybka wysyłka do Polski. Dziękuję i polecam wszystkim.

1095.
Ewa Staniewska
07.04.2023  16:56
Wszystko mam, profesjonalnie i sympatycznie! Cieszę się, że skorzystałam z tej opcji zamówienia, bo sama nie dałabym rady :)

1094.
Klaudia
05.04.2023  14:24
Miałam sporo wątpliwości na początku, ale wiele pozytywnych opinii przekonało mnie do skorzystania z usług firmy. Zazwyczaj większość zakupów na serwisach aukcyjnych robiłam sama, lecz znalazłam kilka przedmiotów, których sprzedawcy nie wysyłali do Polski. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, a co najważniejsze, dość spora liczba przedmiotów została wysłana jedną paczką, co pozwoliło zaoszczędzić na koszcie przesyłki. Wszystko bardzo solidnie zapakowane, a wśród zamówionych rzeczy była delikatna grzechotka, która też dotarła w całości :-)
Polecam!

1093.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
04.04.2023  17:38
Wszystko jak najbardziej super jak zwykle,dziękuję i pozdrawiam.

1092.
agenttomek
02.04.2023  15:15
Pełen profesjonalizm,szybko,sprawnie i niedrogo

1091.
RafaB
biernicki@gmail.com
01.04.2023  10:06
Dobrze było?
Bardzo dobrze :)

1090.
Eugene Stoner
30.03.2023  09:44
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Cały proces trwał ok 3 tyg. Polecam

1089.
Asia
joanna.kwiatkowska8@onet.pl
29.03.2023  16:02
Cała transakcja na najwyższym poziomie. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Świetny kontakt z Panem Kajetanem - dostawałam informacje o każdym etapie zamówienia. Serdecznie polecam!

1088.
Robert Gaweł
21.03.2023  15:39
Nawet w najśmielszych wyobrażeniach, nie wierzyłem, że zakupy w USA mogą być takie proste. Oczywiście nie byłyby takie, gdyby nie pomoc Pana Kajetana. Profesjonalne podejście, świetny kontakt, szczegółowa wycena. Pomimo konsolidacji (zamówienie z trzech róznych stanów w USA) wysyłka nastąpiła bardzo szybko. Skonsolidowana paczka rewelacyjnie zabezpieczona, dzięki czemu towar dotarł nienaruszony. Oczywiście całe moje zamówienie jest zgodne z opisem. Mogę polecić firmę z czystym sumieniem.

1087.
Piotr
14.03.2023  17:58
Serwis zna się na rzeczy, wie co i jak wysyłać żeby było tanio i bezproblemowo.
Polecam z całego serca.

1086.
Jarek
09.03.2023  21:58
Bardzo dziekuje za profesjonalne podejscie do tematu
Wszystko przebieglo bardzo sprawnie
Swietna robota Pozdrawiam serdecznie Oczywiscie polecam

1085.
Łukasz M
05.03.2023  12:11
Wszystko załatwione szybko i sprawnie,a takze miła obsługa.W 100% Polecam!!

1084.
Artur B.
02.03.2023  22:53
Zamówiłem u Pana Kajetana towar ze Stanów Zjednoczonych na dosyć sporą kwotę, na ktory trzeba było poczekać kilka miesięcy. Wszystko jednak dotarło do mnie zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Pewna firma. Wszystko objaśnione bez żadnych pułapek w korespondencji mailowej. Na pewno wrócę i jeszcze skorzystam.

1083.
Andrzej
24.02.2023  11:31
Bardzo szybka i sprawna realizacja zakupu z ebay.
Polecam!

1082.
Piotr
22.02.2023  17:24
Wszystko na plus - realizacja, kontakt, krótki czas realizacji. Profesjonalizm z najwyższej półki.

1081.
Oktawian
motocross144@o2.pl
22.02.2023  08:50
Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Bardzo zaangażowany i profesjonalnie podchodzący do sprawy.

1080.
Hubert
15.02.2023  16:16
Szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie z ebay z USA.
Bardzo dobry kontakt mailowy oraz śledzenie przesyłki, która dotarła na wskazany adres porządnie zapakowana.

1079.
Paweł K
13.02.2023  08:00
Jak zwykle pełna profeska. Polecam!

1078.
Marcin P.
11.02.2023  18:23
Usługa wykonana wzorowo. Absolutnie żadnych zastrzeżeń. Bardzo dobry kontakt. Na każdym etapie zamówienia byłem szczegółowo informowany. Zamówienie zrealizowane sprawnie, bez zbędnej zwłoki. Polecam. Jeśli będę kiedyś chciał dokonać podobnego zakupu, chętnie ponownie skorzystam z usług załogi pomoc-w-zakupach.pl

1077.
Jakub S
09.02.2023  18:09
Wszytsko jak nalezy. Dostałem co chciałem prosto pod drzwi :) obsługa na medal. Wróce niedługo z kolejnym zleconkiem.

1076.
Piotr
08.02.2023  16:14
Rewelacyjny kontakt, świetne doradztwo. Od początku korespondencji czuć, że masz do czynienia z rzetelną osobą. Jeszcze tu wrócę!

1075.
Natalia
29.01.2023  13:57
Bardzo sprawnie i szybko przeprowadzona transakcja, świetny kontakt z Panem Kajetanem. Serdecznie polecam, na pewno skorzystam jeszcze z usług firmy pomoc-w-zakupach.pl

1074.
ŁUKASZ
25.01.2023  08:07
POLECAM GORĄCO. SZYBKO, SPRAWNIE, MIŁA OBSŁUGA. POZDRAWIAM

1073.
Sebastian Filipiak
24.01.2023  19:25
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Od samego początku kontakt rewelacyjny, wszystko zostało mi wyjaśnione od a do z , na każde pytanie otrzymywałem jasne i klarowne odpowiedzi. Moje zamówienie było nietypowe i wymagało sporego zaangażowania, wykonania zapewne wielu telefonów, w między czasie wystąpiły małe komplikacje a obsługa mimo wszystko nie odpuściła i pięknie doprowadziła do uzyskania przeze mnie potrzebnej rzrczy- za co raz jeszcze serdecznie dziękuję i z naprawdę czystym sumieniem każdemu polecam " pomoc-w-zakupach" !!!! Ja zapewne skorzystam jeszcze nie raz. Pozdrawiam

1072.
JolinAR
24.01.2023  18:38
polecam, szybko sprawnie, tanio

1071.
Bartosz Fliegner
24.01.2023  16:44
Dobry kontakt z firmą. Paczka wraz zamówionym towarem z Ebay'a USA (sprzedawca nie chciał wysyłać poza USA) dotarła szybko i bezproblemowo.

1070.
Sebaumi
sebaumi87@onet.pl
19.01.2023  07:28
Wszystko super i sprawnie szybko polecem i sam na przyszłość coś jeszcze zamówię

1069.
Tomasz Rutkowski
18.01.2023  20:10
Jestem bardzo zadowolony z pomocy Pana Kajetana, bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia.
Z pewnością skorzystam w przyszłości
Z usług tej firmy.
Gorąco polecam wszystkim!!!

1068.
Lucyna
11.01.2023  20:43
Bardzo polecam,, pomoc-w-zakupach.pl,,. Moje pierwsze takie zakupy. Trochę obaw było, lecz niepotrzebnie... Po pierwszej rozmowie z p. Kajetanem poczułam się uspokojona, że to człowiek godny zaufania. Nie pomyliłam się. Ślicznie dziękuję za całokształt. Polecam

1067.
Aneta Ż
30.12.2022  21:24
Transakcja przeprowadzona rewelacyjnie. Bardzo dobry kontakt mailowy z Panem Kajetanem. Z czystym sumieniem mogę polecić usługi realizowane przez firmę pomoc-w-zakupach.pl. Paczka z USA została bardzo szybko dostarczona.

1066.
Andrzej B.
28.12.2022  17:34
Serdecznie Polecam usługi pomoc-w-zakupach.pl Pana Kajetana. Świetny kontakt, nawet w weekend, przystępna cena i błyskawiczna realizacja zamówienia. Wszystko trwało około 2 tygodnie. Pełen profesjonalizm! W przyszłości na pewno jeszcze skorzystam. POLECAM

1065.
Jakub Korcz
21.12.2022  17:15
Gorąco polecam.
Klient zadowolony wraca i ja na pewno jeszcze wrócę :)
Wielkie dzięki za pomoc w zakupach.

1064.
Maciej
21.12.2022  09:45
Bardzo dobry kontakt, profeslionalizm, szybka wysyłka, 100% zadowolnenia. Gorąco polecam!

1063.
Krzysztof
10.12.2022  20:10
Jestem naprawdę zadowolony z usługi. Wszystko odbyło się szybko i bezproblemowo. Polecam. Pełny profesjonalizm.

1062.
Sylwester
07.12.2022  11:30
Szybko, sprawnie, rzeczowo, rzetelnie i w miłej atmosferze. Z czystym sercem polecam.

1061.
Krzysztof G.
07.12.2022  11:26
Polecam z czystym sumieniem. Zakup na ebay (szyba z drzwi samochodu) dojechała cała, dobrze zabezpieczona pod dom. Wszystko przebiegło sprawnie. Super kontakt z firmą, na każde zapytanie otrzymywałem szybkie i wyczerpujące odpowiedzi. Dziękuję

1060.
Julita
01.12.2022  19:50
Po raz kolejny Pan Kajetan realizował moje zamówienie dotyczące torebki. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie.

1059.
Rafał
trafialekr@gmail.com
29.11.2022  14:19
Mega profesjonalizm, bardzo dobry kontakt, super doradztwo i to bardzo na korzyść klienta. Firma chce pomóc a nie koniecznie zarobić, wiedzą co robią i robią to dobrze. Kontakt na każdym etapie, można im zaufać!!!

1058.
ADAM
28.11.2022  16:32
Witam ponownie po dwóch miesiącach zakup z Panem Kajetanem to czysta przyjemność. Załatwi wszystko POLECAM wszystkim szybko i sprawnie jeszcze raz POLECAM I DZIĘKUJE

1057.
Arek.F
27.11.2022  10:36
Polecam w 100%,świetny kontakt,pomoc w wyborze sprzedawcy części w USA,szybki przelew i jeszcze szybsze zamówienie i potwierdzenie zakupu.Paczka dostarczona i mega usmiech na twarzy.Naprawde polecam!!!

1056.
Tomek
24.11.2022  20:04
Po raz kolejny korzystam z usług firmy, tak jak dotychczas jestem szczerze zadowolony. Polecam!

1055.
Paweł Ś
24.11.2022  10:20
Jestem naprawdę zadowolony z usługi. Wszystko odbyło się szybko i bezproblemowo. Polecam.

1054.
Darek
09.11.2022  17:59
Polecam w 100% usługi firmy Pomoc-w-zakupach. Wysoka kultura i kontakt z panem Kajetanem jest to człowiek bardzo uczciwy zawsze oddzwoni i doradzi jeszcze nigdy mnie nie zawiódł jesli ktoś potrzebuje jego pomocy w zakupach bardzo polecam i bardzo mu dziękuje i go pozdrawiam ,Na pewno jeszcze skorzystam z jego usług i pomocy mam do niego pełne zaufanie .

1053.
Konrad Wejman
prestigehome@o2.pl
04.11.2022  09:40
Witam
Polecam firmę.
Szybka i fachowa pomoc w zakupie przedmiotu z ebay USA, ponieważ sprzedawca nie oferował wysyłki do Polski.

1052.
Jarek.P
29.10.2022  11:43
Kolejny już raz robię zakup i jestem bardzo zadowolony,szybko i uczciwie.Pan Kajetan to uczciwy i świetny gość.Polecam

1051.
Pascal Kowalik
26.10.2022  22:37
Bardzo polecam dokonywanie transakcji na tej stronie. Kontakt z panem Kajetanem był świetny, na wszystkie pytania uzyskałem odpowiedź, cały etap zamówienia przebiegł bardzo szybko, natomiast cena jest bardzo sprawiedliwa. Jeśli miałbym dokonać jeszcze raz amerykańskiego zakupu, to dokonałbym go ponownie tutaj.
Jeszcze raz dziękuje! :)

1050.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
19.10.2022  14:15
Jak zawsze profesjonalnie,szybko i uczciwie 100%.

1049.
Krzysztof
17.10.2022  16:31
Pierwszy raz korzystałem z takiej usługi, zależało mi na czasie. Po wysłaniu kilku zapytań na różnych stronach, tutaj otrzymałem odpowiedź z wyceną najszybciej, jak się później okazało również najkorzystniejszą cenowo. Z pewnością skorzystam ponownie przy kolejnej potrzebie sprowadzeniu czegoś z USA, poleciłbym tą stronę znajomym. To co mi się spodobało najbardziej to dobry kontakt ze sprzedającym oraz szybki czas realizacji mojego zamówienia, paczka doszła ku zaskoczeniu szybko.

1048.
Monika T.
monikamaria14@wp.pl
16.10.2022  17:22
Serdecznie Państwu polecam, zamówione przeze mnie rzeczy z USA dotarły bardzo szybko, w bardzo dobrym stanie. Solidna i rzetelna usługa na całym etapie. Przesyłka od nadania w USA w ciągu tygodnia do mnie dotarła. Pan Kajetan przesympatyczny, kontaktuje się na każdym etapie realizacji zamówienia, omawia każdy etap i podaje dokładne rozliczenie całej transakcji. Proponuje co będzie korzystniejsze dla klienta. Pełen profesjonalizm i umiejętność współpracy, na pewno jeszcze skorzystam. Polecam gorąco i dziękuję Panu Kajetanowi serdecznie. Mój przyjaciel był zachwycony:)

1047.
Tomasz Wojda
14.10.2022  20:38
Transakcja przebiegła bez problemowo, dostawa na czas zgodnie z ustaleniami. A nawet taniej od umówionej kwoty. Pierwszy raz zdarzył mi się zwrot od kontrahenta. Bardzo miła niespodzianka. Profesjonalna i kompetentna obsługa. Gorąco polecam. Kolejne zakupy na 100% zrealizuję za pośrednictwem Pana Kajetana.

1046.
ADAM
22.09.2022  15:32
To jest kolejny zakup szybko i sprawnie ,POLECAM wszystkim POZDRAWIAM i dziękuje

1045.
Anna
24.08.2022  16:53
12.08 złożyłam zamowienie na przesylke z USA ,a 24.08 paczka była juz u mnie . Gorąco polecam !!!

1044.
Jan
18.08.2022  22:52
Polecam gorąco zwłaszcza w sprawie zakupów w USA gdzie dziwnym trafem sprzedający jakoś boją się wysyłki do Polski. Pan Kajetan załatwia wszystko bez problemu, z deklarowanego terminu dostawy 4-6 tygodni zamówienie miałem już po miesiącu także brawo !

1043.
Rafał
08.08.2022  14:31
Wszystko ok. Przesyłka była lżejsza niż myślałem i wyszła 100zł taniej niż miało być. Kwota została zwrócona na konto.

1042.
Piotr P.
28.07.2022  16:15
Zarówno transakcja jak i sam kontakt z Panem Kajetanen na wysokim poziomie, chętnie wrócę po usługę jak tylko coś wypatrzę :).Dziekuje i pozdrawiam :)

1041.
Mariusz
28.07.2022  15:55
Paczka dotarła, dobry kontakt, wszystko gra, polecam

1040.
Jarek.P
26.07.2022  17:16
Kolejny już raz jestem Baaaaaaaaaaaaaaaaardzo zadowolony,dzięki Panu Kajetanowi mogłem spełnić swoje marzenie. Bardzo dziękuję i na pewno znowu się odezwę.POLECAM wszystkim !!!

1039.
Michał
22.07.2022  06:47
Bardzo profesjonalne podejście. Cały proces odbył się zgodnie z opisem na stronie. Jestem bardzo zadowolony. Polecam.

1038.
Mariusz Cadillac
18.07.2022  07:36
Kolejny perfekcyjnie zrealizowany zakup z USA. Identycznie jak przy poprzednich zakupach mogę tylko powtórzyć: wszystko szybko, sprawnie, jasno dla klienta, po prostu doskonale. Jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam firmę.

1037.
Martyna W.
13.07.2022  21:36
Bardzo udana współpraca :) polecam

1036.
Karolina
13.07.2022  16:20
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Profesjonalne podejście do klienta oraz stały kontakt. Serdecznie polecam.

1035.
Eryk
12.07.2022  16:31
Usługa zdecydowanie godna polecenia, sam napewno jeszcze skorzystam z takiej formy pośrednictwa w dostępie do zagranicznych produktów. Obsługa klienta na naprawdę wysokim poziomie, bardzo duże zaangażowanie w sprawę gdzie występowały problemy po stronie Dostawcy zagranicznego, ciągły kontakt z klientem i dopięcie spraw do końca. Jednym słowem - super. Bardzo polecam.

1034.
Sławomir Bernat
inreb@wp.pl
12.07.2022  11:21
Jestem bardzo zadowolony z usługi. Błyskawiczna i bezproblemowa realizacja zamówienia. Gorąco polecam skorzystanie z Pomoc-w-zakupach.pl

1033.
Paweł
29.06.2022  16:04
Serdecznie polecam, świetny kontakt i rzeczowa pomoc przy zakupach. Wszystko sprawnie, szybko i bezproblemowo.

1032.
Mariusz Corvette C7
17.06.2022  10:46
Poraz kolejny Pełen profesjonalizm, miły i szybki kontakt i bezbłędnie zrealizowane zamówienie. Serdecznie polecam wszystkim którzy chcą wygodnie i bezproblemowo kupować przedmioty z zagranicznych sklepów i serwisów aukcyjnych

1031.
Damian Jahn
14.06.2022  18:02
Bardzo sprawna i profesjonalna pomoc! Na pewno jeszcze w przyszłości skorzystam :)

1030.
Jędrzej
14.06.2022  16:49
Pełen profesjonalizm, z czystym sumieniem polecam. Zamówiłem dwie paczki z USA. Jedna dotarła po tygodniu na miejsce, a druga (duża szyba samochodowa) również szybciej niż zakładaliśmy. Do tego obydwa produkty w cenach znacznie niższych niż oferowała mi hurtownia samochodowa.

1029.
Jarek.P
13.06.2022  12:31
Dziękuję Panie Kajetanie za kolejną udaną transakcję,Polecam .

1028.
Daniel
07.06.2022  16:09
Współpraca z Panem Kajetanem to czysta przyjemność. Pełny profesjonalizm na każdym etapie realizacji zlecenia. Przesyłka od nadania w USA w ciągu tygodnia na miejscu w Polsce !

1027.
Piotr
piotr.wojcikievvicz@gmail.com
07.06.2022  10:33
Gorąco polecam. Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Bardzo dobry kontakt.

1026.
Romek
06.06.2022  08:57
Bezproblemowa realizacja zamówienia. Na pewno skorzystam ponownie, szczerze polecam.

1025.
Waldemar Krupa
waldemar.k@interia.com
26.05.2022  21:57
Profesjonalna pomoc. Bardzo dobry kontakt i elastyczne podejście do klienta. Szczerze polecam.

1024.
Dawid K
20.05.2022  14:27
Szybka pomoc w realizacji zakupów w sklepie który nie świadczył usług transportowych do Europy.
Domyślnie paczka miała iść 8-9tygodni ale w tej samej cenie znaleźli mi alternatywę transportową i paczka dotarła w w niespełna 3 tygodnie od opłacenia zamówienia.
Kontakt super, polecam usługi :)

1023.
Adam
11.05.2022  08:54
Bardzo dobry kontakt. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam!

1022.
Jacek
10.05.2022  18:03
Bardzo dobry kontakt, szybko zrealizowany zakup i wysyłka zakupionego przedmiotu. Zapewne jeszcze skorzystam z usług Firmy. Polecam.

1021.
Magda
04.05.2022  17:28
Pan Kajetan jak zwykle niezawodny. Bardzo dziękuje za pomoc przy zakupie z Japonii.

1020.
Wojciech
04.05.2022  15:16
Po raz kolejny mam przyjemność wystawić pozytywną opinię. Miły, szybki kontakt a do tego pełen profesjonalizm. Polecam wszystkim!

1019.
Iza
27.04.2022  14:20
Bardzo dobry kontakt, sprawna obsługa. Szybka realizacja. Serdecznie polecam!

1018.
Ewa
14.04.2022  18:12
Jestem bardzo zadowolona z pomocy w realizacji zamówienia . Serdecznie dziękuję za szybki termin dostarczenia , szczególnie, że zamówiony produkt jest niezbędny dla chorej osoby. Bardzo polecam Państwa usługi. Pozdrawiam. Ewa

1017.
Agata
27.03.2022  23:36
Jak najbardziej polecam całym sercem. Obsługa profesjonalna, zamówienie dotarło całe, bez najmniejszego draśnięcia czy ubytku. Coś mi mówi że jeszcze tu wrócę. Jeszcze raz dziękuję

1016.
Michal S
15.03.2022  11:35
Serdecznie polecam "Pomoc w Zakupach" i Pana Kajetana! Wszystkie zamówione rzeczy do mnie dotarły w b dobrym stanie. Cała transakcja jest bezpieczna, jest to legalnie działająca firma. Jeszcze raz polecam!. Michał

1015.
Maurycy M
11.03.2022  16:37
BARDZO POLECAM TĄ STRONĘ JAK I USŁUGĘ ;) , SZYBKA ODPOWIEDŹ JAK I POMOC W ZAKUPIE . POZDRAWIAM SERDECZNIE PANA KAJETANA ;) . POLECAM POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM ! NAPEWNO NIE RAZ JESZCZE SKORZYSTAM Z PAŃSTWA USŁUG ! POZDRAWIAM Serdecznie

1014.
Grzegorz Sarota
27.02.2022  00:24
Jestem bardzo zadowolony z pomocy, którą otrzymałem.
Profesjonalne podejście do tematu, sprawność komunikacji i szeroko pojęta kultura, te wszystkie aspekty składają się na doskonałą współpracę. Z całego serca polecam pomoc-w-zakupach.pl

1013.
AJ
21.02.2022  19:52
Początkowo miałem wątpliwości z powierzeniem pieniędzy osobie której nie znam. Ale po udanej transakcji z Panem Kajetanem, stwierdzam, że mogę z nim załatwiać sprawy na dowolnie wysokie kwoty. I napewno skorzystam jeszcze nie raz. Żeby wszyscy byli tak uczciwi.

1012.
Emilia G.
05.02.2022  12:39
Bardzo polecam! Szybka transakcja! Bardzo miły kontakt z zamawiającym :) Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!
Na pewno skorzystam jeszcze z Waszych usług :)
Dziękuję i pozdrawiam Emilia G.

1011.
Bernard
01.02.2022  20:04
Polecam w 100% usługi firmy Pomoc-w-zakupach. Na każdym etapie zamówienia był bardzo dobry i szybki kontakt z p. Kajetanem. Do tego indywidualne podejście do klienta, cierpliwość i wysoka kultura osobista. Konsolidacja zakupów z kilku sklepów nie stanowiła żadnego problemu. Błyskawiczna przesyłka lotnicza.

1010.
Wojtek
20.01.2022  20:09
Pełne zadowolenie ze współpracy po raz kolejny.Bardzo dobry kontakt na każdym etapie.Zdecydowanie polecam.

1009.
Bartłomiej M
19.01.2022  17:02
Gorąco polecam! Pan Kajetan zaraz po otrzymaniu potwierdzenia przelewu zakupił dla mnie kurtkę i wysłał mi potwierdzenie zakupu ze wszystkimi danymi. Sam kontakt świetny. Zaskoczył mnie pozytywnie czas samego transportu z USA, bowiem 6 dnia od nadania paczki kurtkę mam już u siebie. Ostatnio dłużej przyszło mi czekać na suplementy zakupione u nas w kraju.

1008.
Patryk Kotlarczyk
12.01.2022  12:59
Pomogli mi Państwo zakupić elektronarzędzia z Niemiec, wszystko w porządku, w przyszłości skorzystam z Państwa pomocy.Bardzo dziękuję.

1007.
Piotr K
10.01.2022  11:07
Wszystko w porządku. Bardzo dobry kontakt. Przesyłka dotarła w 4 tygodnie! POLECAM!!!

1006.
Adrian
09.01.2022  22:00
Polecam, świetny kontakt, pomoc w realizacji zamówienia oraz informacje na każdym etapie.

1005.
Joanna
Asik2255@vp.pl
06.01.2022  21:58
Polecam, polecam polecam! Błyskawiczna odpowiedź i ogólnie super kontakt z bardzo miłym Panem. Wycena szczegółowo przedstawiona i z wyjaśnieniami co i jak. Zamówiona paczka dotarła w przewydywanym czasie. Napewno jeszcze kiedyś skorzystam z usług jeśli będę chciała zamówić coś z USA.

1004.
szwejq
04.01.2022  12:17
Szybko, sprawnie, bez zbędnych formalności - cała transakcja przebiegła zgodnie z opisem na stronie - przypuszczam, że jeszcze nie raz skorzystam z usług firmy.

1003.
Vladislav
30.12.2022  20:33
Obsługa na najwyższym poziomie. Szybko otrzymałem paczkę. Polecam.

1002.
Robert
28.12.2021  11:11
Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia wraz z dostawą do kraju.
Bardzo dziękuję za pomoc przy zakupie - polecam wszystkim gorąco.

1001.
Artur
26.12.2021  22:24
Transakcja niebanalna bo crowdfunding, ale pomoc-w-zakupach wywiązało się wyśmienicie. Bardzo polecam !

starsze »

idź do:    najnowsze opinie  |  1000-901  |  900-801  |  800-701  |  700-601  |  600-501  |  500-401  |  400-301  |  300-201  |  200-101  |  100-1  | 



Dodaj opinię

imię i nazwisko / nick:
e-mail
czy e-mail ma być widoczny na stronie? TAK
NIE

numer zamówienia
treść:

   
do góry strona główna
pomoc-w-zakupach.pl © 2011 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Nie wiesz jak robić zakupy na eBay? Zastanawiasz się jak kupować na Amazon i w zagranicznych e-sklepach? Oferujemy profesjonalną pomoc w sprowadzaniu towarów z zagranicy. Z nami zakupy w USA, Anglii, Niemczech i innych krajach to nie problem. Zakupy internetowe to nasza specjalność. Serdecznie zapraszamy.

Serwis korzysta z plików Cookie: Polityka Cookies