Zakupy internetowe w USA, UK i w Niemczech



Sklepy Pomoc Promocje Opinie

OPINIE KLIENTÓW


  • Dowiedz się co sądzą o nas nasi Klienci.
  • Skorzystaj z naszych usług i sam dodaj opinię. Zapraszamy.

starsze »

1060.
Julita
01.12.2022  19:50
Po raz kolejny Pan Kajetan realizował moje zamówienie dotyczące torebki. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie.

1059.
Rafał
trafialekr@gmail.com
29.11.2022  14:19
Mega profesjonalizm, bardzo dobry kontakt, super doradztwo i to bardzo na korzyść klienta. Firma chce pomóc a nie koniecznie zarobić, wiedzą co robią i robią to dobrze. Kontakt na każdym etapie, można im zaufać!!!

1058.
ADAM
28.11.2022  16:32
Witam ponownie po dwóch miesiącach zakup z Panem Kajetanem to czysta przyjemność. Załatwi wszystko POLECAM wszystkim szybko i sprawnie jeszcze raz POLECAM I DZIĘKUJE

1057.
Arek.F
27.11.2022  10:36
Polecam w 100%,świetny kontakt,pomoc w wyborze sprzedawcy części w USA,szybki przelew i jeszcze szybsze zamówienie i potwierdzenie zakupu.Paczka dostarczona i mega usmiech na twarzy.Naprawde polecam!!!

1056.
Tomek
24.11.2022  20:04
Po raz kolejny korzystam z usług firmy, tak jak dotychczas jestem szczerze zadowolony. Polecam!

1055.
Paweł Ś
24.11.2022  10:20
Jestem naprawdę zadowolony z usługi. Wszystko odbyło się szybko i bezproblemowo. Polecam.

1054.
Darek
09.11.2022  17:59
Polecam w 100% usługi firmy Pomoc-w-zakupach. Wysoka kultura i kontakt z panem Kajetanem jest to człowiek bardzo uczciwy zawsze oddzwoni i doradzi jeszcze nigdy mnie nie zawiódł jesli ktoś potrzebuje jego pomocy w zakupach bardzo polecam i bardzo mu dziękuje i go pozdrawiam ,Na pewno jeszcze skorzystam z jego usług i pomocy mam do niego pełne zaufanie .

1053.
Konrad Wejman
prestigehome@o2.pl
04.11.2022  09:40
Witam
Polecam firmę.
Szybka i fachowa pomoc w zakupie przedmiotu z ebay USA, ponieważ sprzedawca nie oferował wysyłki do Polski.

1052.
Jarek.P
29.10.2022  11:43
Kolejny już raz robię zakup i jestem bardzo zadowolony,szybko i uczciwie.Pan Kajetan to uczciwy i świetny gość.Polecam

1051.
Pascal Kowalik
26.10.2022  22:37
Bardzo polecam dokonywanie transakcji na tej stronie. Kontakt z panem Kajetanem był świetny, na wszystkie pytania uzyskałem odpowiedź, cały etap zamówienia przebiegł bardzo szybko, natomiast cena jest bardzo sprawiedliwa. Jeśli miałbym dokonać jeszcze raz amerykańskiego zakupu, to dokonałbym go ponownie tutaj.
Jeszcze raz dziękuje! :)

1050.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
19.10.2022  14:15
Jak zawsze profesjonalnie,szybko i uczciwie 100%.

1049.
Krzysztof
17.10.2022  16:31
Pierwszy raz korzystałem z takiej usługi, zależało mi na czasie. Po wysłaniu kilku zapytań na różnych stronach, tutaj otrzymałem odpowiedź z wyceną najszybciej, jak się później okazało również najkorzystniejszą cenowo. Z pewnością skorzystam ponownie przy kolejnej potrzebie sprowadzeniu czegoś z USA, poleciłbym tą stronę znajomym. To co mi się spodobało najbardziej to dobry kontakt ze sprzedającym oraz szybki czas realizacji mojego zamówienia, paczka doszła ku zaskoczeniu szybko.

1048.
Monika T.
monikamaria14@wp.pl
16.10.2022  17:22
Serdecznie Państwu polecam, zamówione przeze mnie rzeczy z USA dotarły bardzo szybko, w bardzo dobrym stanie. Solidna i rzetelna usługa na całym etapie. Przesyłka od nadania w USA w ciągu tygodnia do mnie dotarła. Pan Kajetan przesympatyczny, kontaktuje się na każdym etapie realizacji zamówienia, omawia każdy etap i podaje dokładne rozliczenie całej transakcji. Proponuje co będzie korzystniejsze dla klienta. Pełen profesjonalizm i umiejętność współpracy, na pewno jeszcze skorzystam. Polecam gorąco i dziękuję Panu Kajetanowi serdecznie. Mój przyjaciel był zachwycony:)

1047.
Tomasz Wojda
14.10.2022  20:38
Transakcja przebiegła bez problemowo, dostawa na czas zgodnie z ustaleniami. A nawet taniej od umówionej kwoty. Pierwszy raz zdarzył mi się zwrot od kontrahenta. Bardzo miła niespodzianka. Profesjonalna i kompetentna obsługa. Gorąco polecam. Kolejne zakupy na 100% zrealizuję za pośrednictwem Pana Kajetana.

1046.
ADAM
22.09.2022  15:32
To jest kolejny zakup szybko i sprawnie ,POLECAM wszystkim POZDRAWIAM i dziękuje

1045.
Anna
24.08.2022  16:53
12.08 złożyłam zamowienie na przesylke z USA ,a 24.08 paczka była juz u mnie . Gorąco polecam !!!

1044.
Jan
18.08.2022  22:52
Polecam gorąco zwłaszcza w sprawie zakupów w USA gdzie dziwnym trafem sprzedający jakoś boją się wysyłki do Polski. Pan Kajetan załatwia wszystko bez problemu, z deklarowanego terminu dostawy 4-6 tygodni zamówienie miałem już po miesiącu także brawo !

1043.
Rafał
08.08.2022  14:31
Wszystko ok. Przesyłka była lżejsza niż myślałem i wyszła 100zł taniej niż miało być. Kwota została zwrócona na konto.

1042.
Piotr P.
28.07.2022  16:15
Zarówno transakcja jak i sam kontakt z Panem Kajetanen na wysokim poziomie, chętnie wrócę po usługę jak tylko coś wypatrzę :).Dziekuje i pozdrawiam :)

1041.
Mariusz
28.07.2022  15:55
Paczka dotarła, dobry kontakt, wszystko gra, polecam

1040.
Jarek.P
26.07.2022  17:16
Kolejny już raz jestem Baaaaaaaaaaaaaaaaardzo zadowolony,dzięki Panu Kajetanowi mogłem spełnić swoje marzenie. Bardzo dziękuję i na pewno znowu się odezwę.POLECAM wszystkim !!!

1039.
Michał
22.07.2022  06:47
Bardzo profesjonalne podejście. Cały proces odbył się zgodnie z opisem na stronie. Jestem bardzo zadowolony. Polecam.

1038.
Mariusz Cadillac
18.07.2022  07:36
Kolejny perfekcyjnie zrealizowany zakup z USA. Identycznie jak przy poprzednich zakupach mogę tylko powtórzyć: wszystko szybko, sprawnie, jasno dla klienta, po prostu doskonale. Jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam firmę.

1037.
Martyna W.
13.07.2022  21:36
Bardzo udana współpraca :) polecam

1036.
Karolina
13.07.2022  16:20
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Profesjonalne podejście do klienta oraz stały kontakt. Serdecznie polecam.

1035.
Eryk
12.07.2022  16:31
Usługa zdecydowanie godna polecenia, sam napewno jeszcze skorzystam z takiej formy pośrednictwa w dostępie do zagranicznych produktów. Obsługa klienta na naprawdę wysokim poziomie, bardzo duże zaangażowanie w sprawę gdzie występowały problemy po stronie Dostawcy zagranicznego, ciągły kontakt z klientem i dopięcie spraw do końca. Jednym słowem - super. Bardzo polecam.

1034.
Sławomir Bernat
inreb@wp.pl
12.07.2022  11:21
Jestem bardzo zadowolony z usługi. Błyskawiczna i bezproblemowa realizacja zamówienia. Gorąco polecam skorzystanie z Pomoc-w-zakupach.pl

1033.
Paweł
29.06.2022  16:04
Serdecznie polecam, świetny kontakt i rzeczowa pomoc przy zakupach. Wszystko sprawnie, szybko i bezproblemowo.

1032.
Mariusz Corvette C7
17.06.2022  10:46
Poraz kolejny Pełen profesjonalizm, miły i szybki kontakt i bezbłędnie zrealizowane zamówienie. Serdecznie polecam wszystkim którzy chcą wygodnie i bezproblemowo kupować przedmioty z zagranicznych sklepów i serwisów aukcyjnych

1031.
Damian Jahn
14.06.2022  18:02
Bardzo sprawna i profesjonalna pomoc! Na pewno jeszcze w przyszłości skorzystam :)

1030.
Jędrzej
14.06.2022  16:49
Pełen profesjonalizm, z czystym sumieniem polecam. Zamówiłem dwie paczki z USA. Jedna dotarła po tygodniu na miejsce, a druga (duża szyba samochodowa) również szybciej niż zakładaliśmy. Do tego obydwa produkty w cenach znacznie niższych niż oferowała mi hurtownia samochodowa.

1029.
Jarek.P
13.06.2022  12:31
Dziękuję Panie Kajetanie za kolejną udaną transakcję,Polecam .

1028.
Daniel
07.06.2022  16:09
Współpraca z Panem Kajetanem to czysta przyjemność. Pełny profesjonalizm na każdym etapie realizacji zlecenia. Przesyłka od nadania w USA w ciągu tygodnia na miejscu w Polsce !

1027.
Piotr
piotr.wojcikievvicz@gmail.com
07.06.2022  10:33
Gorąco polecam. Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Bardzo dobry kontakt.

1026.
Romek
06.06.2022  08:57
Bezproblemowa realizacja zamówienia. Na pewno skorzystam ponownie, szczerze polecam.

1025.
Waldemar Krupa
waldemar.k@interia.com
26.05.2022  21:57
Profesjonalna pomoc. Bardzo dobry kontakt i elastyczne podejście do klienta. Szczerze polecam.

1024.
Dawid K
20.05.2022  14:27
Szybka pomoc w realizacji zakupów w sklepie który nie świadczył usług transportowych do Europy.
Domyślnie paczka miała iść 8-9tygodni ale w tej samej cenie znaleźli mi alternatywę transportową i paczka dotarła w w niespełna 3 tygodnie od opłacenia zamówienia.
Kontakt super, polecam usługi :)

1023.
Adam
11.05.2022  08:54
Bardzo dobry kontakt. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam!

1022.
Jacek
10.05.2022  18:03
Bardzo dobry kontakt, szybko zrealizowany zakup i wysyłka zakupionego przedmiotu. Zapewne jeszcze skorzystam z usług Firmy. Polecam.

1021.
Magda
04.05.2022  17:28
Pan Kajetan jak zwykle niezawodny. Bardzo dziękuje za pomoc przy zakupie z Japonii.

1020.
Wojciech
04.05.2022  15:16
Po raz kolejny mam przyjemność wystawić pozytywną opinię. Miły, szybki kontakt a do tego pełen profesjonalizm. Polecam wszystkim!

1019.
Iza
27.04.2022  14:20
Bardzo dobry kontakt, sprawna obsługa. Szybka realizacja. Serdecznie polecam!

1018.
Ewa
14.04.2022  18:12
Jestem bardzo zadowolona z pomocy w realizacji zamówienia . Serdecznie dziękuję za szybki termin dostarczenia , szczególnie, że zamówiony produkt jest niezbędny dla chorej osoby. Bardzo polecam Państwa usługi. Pozdrawiam. Ewa

1017.
Agata
27.03.2022  23:36
Jak najbardziej polecam całym sercem. Obsługa profesjonalna, zamówienie dotarło całe, bez najmniejszego draśnięcia czy ubytku. Coś mi mówi że jeszcze tu wrócę. Jeszcze raz dziękuję

1016.
Michal S
15.03.2022  11:35
Serdecznie polecam "Pomoc w Zakupach" i Pana Kajetana! Wszystkie zamówione rzeczy do mnie dotarły w b dobrym stanie. Cała transakcja jest bezpieczna, jest to legalnie działająca firma. Jeszcze raz polecam!. Michał

1015.
Maurycy M
11.03.2022  16:37
BARDZO POLECAM TĄ STRONĘ JAK I USŁUGĘ ;) , SZYBKA ODPOWIEDŹ JAK I POMOC W ZAKUPIE . POZDRAWIAM SERDECZNIE PANA KAJETANA ;) . POLECAM POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM ! NAPEWNO NIE RAZ JESZCZE SKORZYSTAM Z PAŃSTWA USŁUG ! POZDRAWIAM Serdecznie

1014.
Grzegorz Sarota
27.02.2022  00:24
Jestem bardzo zadowolony z pomocy, którą otrzymałem.
Profesjonalne podejście do tematu, sprawność komunikacji i szeroko pojęta kultura, te wszystkie aspekty składają się na doskonałą współpracę. Z całego serca polecam pomoc-w-zakupach.pl

1013.
AJ
21.02.2022  19:52
Początkowo miałem wątpliwości z powierzeniem pieniędzy osobie której nie znam. Ale po udanej transakcji z Panem Kajetanem, stwierdzam, że mogę z nim załatwiać sprawy na dowolnie wysokie kwoty. I napewno skorzystam jeszcze nie raz. Żeby wszyscy byli tak uczciwi.

1012.
Emilia G.
05.02.2022  12:39
Bardzo polecam! Szybka transakcja! Bardzo miły kontakt z zamawiającym :) Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!
Na pewno skorzystam jeszcze z Waszych usług :)
Dziękuję i pozdrawiam Emilia G.

1011.
Bernard
01.02.2022  20:04
Polecam w 100% usługi firmy Pomoc-w-zakupach. Na każdym etapie zamówienia był bardzo dobry i szybki kontakt z p. Kajetanem. Do tego indywidualne podejście do klienta, cierpliwość i wysoka kultura osobista. Konsolidacja zakupów z kilku sklepów nie stanowiła żadnego problemu. Błyskawiczna przesyłka lotnicza.

1010.
Wojtek
20.01.2022  20:09
Pełne zadowolenie ze współpracy po raz kolejny.Bardzo dobry kontakt na każdym etapie.Zdecydowanie polecam.

1009.
Bartłomiej M
19.01.2022  17:02
Gorąco polecam! Pan Kajetan zaraz po otrzymaniu potwierdzenia przelewu zakupił dla mnie kurtkę i wysłał mi potwierdzenie zakupu ze wszystkimi danymi. Sam kontakt świetny. Zaskoczył mnie pozytywnie czas samego transportu z USA, bowiem 6 dnia od nadania paczki kurtkę mam już u siebie. Ostatnio dłużej przyszło mi czekać na suplementy zakupione u nas w kraju.

1008.
Patryk Kotlarczyk
12.01.2022  12:59
Pomogli mi Państwo zakupić elektronarzędzia z Niemiec, wszystko w porządku, w przyszłości skorzystam z Państwa pomocy.Bardzo dziękuję.

1007.
Piotr K
10.01.2022  11:07
Wszystko w porządku. Bardzo dobry kontakt. Przesyłka dotarła w 4 tygodnie! POLECAM!!!

1006.
Adrian
09.01.2022  22:00
Polecam, świetny kontakt, pomoc w realizacji zamówienia oraz informacje na każdym etapie.

1005.
Joanna
Asik2255@vp.pl
06.01.2022  21:58
Polecam, polecam polecam! Błyskawiczna odpowiedź i ogólnie super kontakt z bardzo miłym Panem. Wycena szczegółowo przedstawiona i z wyjaśnieniami co i jak. Zamówiona paczka dotarła w przewydywanym czasie. Napewno jeszcze kiedyś skorzystam z usług jeśli będę chciała zamówić coś z USA.

1004.
szwejq
04.01.2022  12:17
Szybko, sprawnie, bez zbędnych formalności - cała transakcja przebiegła zgodnie z opisem na stronie - przypuszczam, że jeszcze nie raz skorzystam z usług firmy.

1003.
Vladislav
30.12.2022  20:33
Obsługa na najwyższym poziomie. Szybko otrzymałem paczkę. Polecam.

1002.
Robert
28.12.2021  11:11
Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia wraz z dostawą do kraju.
Bardzo dziękuję za pomoc przy zakupie - polecam wszystkim gorąco.

1001.
Artur
26.12.2021  22:24
Transakcja niebanalna bo crowdfunding, ale pomoc-w-zakupach wywiązało się wyśmienicie. Bardzo polecam !

starsze »

idź do:    najnowsze opinie  |  1000-901  |  900-801  |  800-701  |  700-601  |  600-501  |  500-401  |  400-301  |  300-201  |  200-101  |  100-1  | 



Dodaj opinię

imię i nazwisko / nick:
e-mail
czy e-mail ma być widoczny na stronie? TAK
NIE

numer zamówienia
treść:

   
do góry strona główna
pomoc-w-zakupach.pl © 2011 - 2022. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Nie wiesz jak robić zakupy na eBay? Zastanawiasz się jak kupować na Amazon i w zagranicznych e-sklepach? Oferujemy profesjonalną pomoc w sprowadzaniu towarów z zagranicy. Z nami zakupy w USA, Anglii, Niemczech i innych krajach to nie problem. Zakupy internetowe to nasza specjalność. Serdecznie zapraszamy.

Serwis korzysta z plików Cookie: Polityka Cookies