Zakupy internetowe w USA, UK i w Niemczech



Sklepy Pomoc Promocje Opinie

OPINIE KLIENTÓW


  • Dowiedz się co sądzą o nas nasi Klienci.
  • Skorzystaj z naszych usług i sam dodaj opinię. Zapraszamy.

starsze »

874.
Paweł Lewandowski
23.09.2020  21:52
Cała transakcja przebiegła wzorowo błyskawiczna wycena rzetelne podejście do sprawy wysyłka też bardzo szybka no i kontakt bardzo dobry na pewno skorzystam z usług tej firmy w przyszłości szczerze polecam

873.
Mariusz
18.09.2020  23:12
Zamawiałem spodnie ze sklepu macys.com. Od zamówienia do dostarczenia towaru pod moje drzwi minęły niecałe 2 tyg. Wszytko od początku do końca transakcji przeprowadzone bardzo profesjonalnie. Byłem informowany o każdej zmianie statusu paczki (zakup, wysylka przez sklep w USA, nadanie paczki do PL itd.) Szczerze BARDZO polecam wszytkim niezdecydowanym zakupy z pomocą tego "pośrednika"! Taki customer service jak tu powinien być w każdej firmie. Ja, przy kolejnych zakupach w USA na pewno tu wrócę. Dziękuję i pozdrawiam

872.
marzena
14.09.2020  07:45
Wszystko super, sprawnie, miło, polecam w 100%!!! a nawet w 110%

871.
Grzegorz Kaim
remeg.14@gmail.com
12.09.2020  18:32
polecam w 100% i nawet więcej

870.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
12.09.2020  14:57
Jak zwykle wielki pozytyw,uczciwość i prawda: Pozdrawiam serdecznie!!!

869.
Grzegorz Chajdukowski
grzch1503@gmail.com
10.09.2020  20:02
Kupowalem u Pana Kajetana już bardzo wiele razy i musze powiedzieć,ze tak sympatycznego sprzedającego nigdy jeszcze nie spotkałem.Bardzo dziekuje Panie Kajetanie za wszystkie transakcje i licze na kolejne w przyszłości.

868.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
28.08.2020  12:51
Kolejne zakupy i znów udane.Bardzo dziękuję za prezent na imieniny:)Pozdrawiam serdecznie!!!

867.
Klaudia
26.08.2020  09:38
Po raz kolejny skorzystałam z usług firmy i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona:)Profesjonalizm i podejście do klienta p.Kajetana powinno być wzorem dla innych.Polecam z całego serca!!!

866.
Irena
07.08.2020  14:34
Znalazlam te firme przypadkowo w internecie poszukujac mozliwosci kupna pewnych rzeczy w Stanach. Zainspirowalam sie dobrymi opiniami i jestem mega zadowolona z profesjonalnej , szybkiej i pozytywnej obslugi przez Pana Kajetana . Z calego serca polecam i jestem przekonana ze w przyszlosci na pewno skorzystam z uslug tej firmy.

865.
Ewa
03.08.2020  00:17
Serdecznie polecam. Drugi raz buty zamawiane z USA. Świetny kontakt i pełen profesjonalizm. Dziękuję bardzo i do następnych zakupów:)

864.
Jarosław Iwaneczko
01.08.2020  21:23
Dziękuję za pomoc w zakupach na e-bay.uk-oczekiwana przesyłka XL z Grecji doszła bez problemów.Polecam!

863.
Wioleta
wioleta.tyarnska@gmail.com
30.07.2020  15:48
Wszystko bardzo szybko i sprawnie, polecam te usługe

862.
Sandra
28.07.2020  12:02
Bardzo polecam, zamówienie dotarło bezproblemowo i szybko. Świetny kontakt z firmą.

861.
Ola
22.07.2020  10:21
Serdecznie polecam.
Miły, szybki kontakt, sprawnie przeprowadzona transakcja, konkretnie wyliczona całościowa kwota za zamówienie.

860.
Izabela
20.07.2020  20:32
Profesjonalnie, sympatycznie i z dużą dozą cierpliwości:) Próbowałam na własną rękę zamówić pewne produkty ze sklepu internetowego w USA, ale ciagle coś było nie tak (nie wysyłają do Europy,nie akceptują mojej karty,itp). Kiedy natknęłam się na tę stronę trochę nie wierzyłam, ze się uda. A jednak. Paczkę otrzymałam 2 dni temu, szybciej niż sie spodziewałam. Fantastyczna współpraca, wystarczyło tylko wysłać link do produktu i więcej się nie martwić. Polecam z czystym sumieniem wszystkim niezdecydowanym. Ja na pewno jeszcze skorzystam.

859.
Wojtek
19.07.2020  21:11
To moja trzecia udana współpraca z tą firmą. Miły i szybki kontakt, szybki czas realizacji zamówienia, ogólnie pełen profesjonalizm. Gorąco wszystkim polecam

858.
Mariusz Stawicki
16.07.2020  15:50
Po raz kolejny szybka i profesjonalna pomoc w zakupach.Informacja na bieżąco mailowo o przesyłce jednym słowem zawodowcy .Gorąco polecam

857.
Jacek
15.07.2020  12:45
Szczerze polecam, transakcja za 3450 zł.

856.
Łukasz B.
14.07.2020  17:08
Bardzo dobry kontakt. Sprawna przesyłka, nie pozostaje nic innego niż tylko polecić.

855.
Silvia
01.07.2020  13:26
Polecam wszystkim!! Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Realizacja w kilka dni. Jestem bardzo zadowolona.

854.
Tadeusz Wiliński
montad@vp.pl
29.06.2020  22:17
SUPER PROFESJONALNA POMOC W Zakupach, Mocno POLECAM.
Podejście do klienta jak również bieżące informacje na temat przesyłki SUPER. Pełny PROFESJONALIZM
Jeszcze raz DZIĘKUJĘ i POLECAM innym zainteresowanym 6+

853.
Artur
23.06.2020  22:54
Profesjonalnie, szybko.To już chyba 3 albo 4 :) zakup - eBay USA. Super kontakt! W razie jakichkolwiek problemów zawsze wiem że firma dołoży wszelkich starań aby je rozwiązać korzystnie dla obu stron. Dziękuję za cierpliwość! Pozdrowienia z Krakowa:).

852.
Mateusz
20.06.2020  01:47
To było moje pierwsze zamówienie zza oceanu ale na pewno nie ostatnie, bo współpraca z tak rzetelną firmą to czysta przyjemność :)
Bardzo miła obsługa całej transakcji, gotowa odpowiedzieć na wszystkie pytania i cały czas czuwająca nad prawidłowym jej przebiegiem.
Jako klient jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Serdecznie polecam usługi tej firmy. Pozdrawiam!

851.
J.M
23.05.2020  08:14
Jestem bardzo zadowolona. Bezproblemowy i profesjonalny kontakt. Na pewno bede korzystac ponownie z uslug firmy.

850.
Joanna Laskowska
22.05.2020  19:28
Od początku do końca zakupy przeprowadzone profesjonalnie,szybko i bezproblemowo.Miły kontakt.Zdecydowanie Polecam!!!
Joanna

849.
Ewa
20.05.2020  13:05
Pierwszy raz korzystałam z Państwa usług. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i szybko. Jestem zadowolona z Państwa usługi. Jeśli będzie taka potrzeba, to na pewno skorzystam ponownie. Dziękuję za pomoc, uczciwość i rzetelność.

848.
Piotr Kodi
16.05.2020  09:14
Polecam naprawdę.Profesjonalne podejście do klienta miła obsługa i dobry kontakt.Firma na najwyższym poziomie!!!!

847.
Ewa
13.05.2020  12:23
Bardzo profesjonalne załatwienie sprawy. Paczka z USA wyszła taniej niż bezpośrednio ze sklepu. Polecam Pana Kajetana

846.
Gallendop
01.05.2020  23:29
Najlepszy pośrednik.

845.
Krzysztof
krzysztofstolarczyk@wp.pl
23.04.2020  12:37
Obsługa transakcji bardzo profesjonalna a przy tym sympatyczna. Od samego początku wiadomo co, jak, za ile, jak to zrobić, kiedy będzie dostawa oraz ( co chyba najważniejsze) czy jest możliwość ( akurat w moim przypadku była ) negocjacji ceny. Generalnie jestem bardzo zadowolony i jeśli kiedykolwiek będę robił zakupy z granicą to tylko z pośrednictwem tej firmy.

844.
Paweł
23.04.2020  08:28
Obsługę sklepu polecam. Moje pierwsze zakupy. Jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi i szybkości otrzymania przesyłki.

843.
Marcin
22.04.2020  23:43
Bylo troche problemow, ale cieżko sie dziwic z racji pandemi Covid 19. Mimo to zakup załatwiony profesjonalnie. Doskonały kontakt przez caly proces zamawiania. Szybka decyzja o alternatywnym sposobie wysyłki. Nie spodziewałem sie że w tych czasach jest w stanie dojść do mnie przesyłka ze stanow ;) Polecam, profesjonaliści w każdym calu.

842.
Andrzej B
shakuhachizen1@gmail.com
22.04.2020  20:09
Zamawiałem ponownie części do samochodu z USA. Pomimo świąt i zarazy całość operacji trwała 1,5 tygodnia. Polecam wszystkim usługi tej firmy.

841.
Bartosz Wszeborowski
20.04.2020  08:03
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i przyjemnie. Zamawiałem bardzo delikatny przedmiot- szyba do samochodu. Polecam każdemu współpracę z tą firmą.

840.
Damian Kubiak
07.04.2020  18:33
Sprawnie, łatwo, jasno, transparentnie, uprzejmie. Wszystko odbywa się zgodnie z opisami na stronie. Polecam. Nawet mały przedmiot dla kolekcjonera trafi sprawnie w Państwa ręce.

839.
Adam
07.04.2020  16:20
Pozostaje mi tylko polecić tę firmę.Obsługa rzetelna i NA PRAWDĘ pomocna.Wszystko na najwyższym poziomie.

838.
Błażej Macho
05.04.2020  18:54
Nic dodać nic ująć Pan Kajetan chyba jest w stanie załatwić wszystko, mimo problemow związanych z wirusem, przesyłka dotarła bardzo szybko i to w prima aprilis wiec widzac rano sms od kuriera myślałem że to żart :)

837.
Jakub
03.04.2020  15:13
Bardzo polecam tą firmę nie było żadnych problemów z zakupami bardzo dobry kontakt z obsługa. Paczka dotarła szybko i bez najmniejszych problemów.

836.
Mariusz
02.04.2020  20:58
Szybko i profesjonalnie, nawet koronawirus nie przeszkodził w dostawie zamówionego z niemiec Pixela 4 XL. Polecam wszystkim.

835.
Karina
18.03.2020  22:31
Profesjonalizm firmy "Pomoc-w-zakupach" jest nie do opisania! Dodatkowo jeszcze opieka Pana Kajetana w trakcie całego procesu oraz jego niezwykle ciepłe i indywidualne podejście do każdego klienta sprawiają, że zagraniczne zakupy przestają być straszne, a wymarzone przedmioty (nawet te niemal niemożliwe do zdobycia) trafiają do rąk nowych właścicieli szybko i bezproblemowo. Jeszcze raz serdecznie dziękuję tej cudownej firmie i szczerze ją polecam!

834.
Robert
18.03.2020  12:29
Zakup na ebay.com w Stanach. Niestety z wysyłką na terenie Stanów. Dzięki pomocy w zakupach, wszystko poszło sprawnie, szybko i zgodnie z ofertą. Po 11 dniach od zakupu miałem przesyłkę w domu. Dziękuję bardzo. W podobnych przypadkach w przyszłości też skorzystam z tej usługi.

833.
Mariusz
12.03.2020  12:40
Polecam korzystanie z usług tej firmy jeśli ktoś chce coś kupić przez internet ! Profesjonalna pomoc, dokładna informacja, wszelkie potrzebne wyjaśnienia odnośnie transakcji, znakomity kontakt; sam proces zakupu i przesyłki towaru szybki, sprawny, żadnych problemów.

832.
Mariusz
11.03.2020  18:09
Świetny kontakt aż do zakończenia transakcji opieka nad zakupem
Dostałem zwrot za z nadpłaty
Polecam, pełen profesjonalizm
Dziękuję za cierpliwość

831.
Przemysław J.
11.03.2020  12:38
Paczka z Niemiec po kilku dniach dotarła do mnie.Gorąco polecam.

830.
Paweł Balawender
pbalas1975@o2.pl
05.03.2020  20:24
Polecam wszystkim którzy zamierzają zrobić zakupy na zagranicznych aukcjach a nie mają doświadczenia tak jak to było w moim przypadku.Pan Kajetan podchodzi do tematu bardzo rzetelnie,świetny kontakt, wyrozumiałość a przede wszystkim doradzi co jest bardzo istotne.Zakupy za pośrednictwem tej firmy to gwarancja 100% satysfakcji.Pozdrawiam i na pewno skorzystam w przyszłości z usług Pana Kajetana.

829.
Szymon
01.03.2020  20:51
Miałem mieszane uczucia co do składania zamówienia przez pośrednika, ale wszystko przeszło wyjątkowo gładko. Pełen profesionalizm.

828.
Marcin
pink67@interia.pl
25.02.2020  18:17
Transakcja przeprowadzona w sposób profesjonalny i bezpieczny. Bardzo dobry kontakt i szybka obsługa (12 dni od momentu zamówienia do dostarczenia przesyłki z USA do PL.)

827.
Paweł Wilusz
21.02.2020  15:08
Polecam serdecznie wszystko klarownie przedstawione od momentu udzielenia informacji, wpłaty do samego trackingu i odbioru paczki. Na bieżąco byłem o wszystkim informowany. Paczka oczywiście z USA. Pozdrawiam

826.
Łukasz Buczel
21.02.2020  10:57
Gorąco polecam pomoc-w-zakupach. Super kontakt, szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolony.

825.
Adrian
20.02.2020  20:55
Profesjonalna obsługa, zamówienie zostało zrealizowane niemal błyskawicznie.

824.
Jawasaki
20.02.2020  19:04
Polecam zakupy poprzez tę firmę. Zamawiałem używane części z ebay do kosiarki-traktorka.
Wszystko poszło bezproblemowo.

823.
Dariusz
19.02.2020  18:38
Polecam zakupy szybko i profesjonalnie!
Firma pomogła mi zamówić i sprowadzić bardzo limitowany przedmiot ze stanów. Kontakt z firmą wzorowy!

822.
Adam B
adamrtv@o2.pl
15.02.2020  09:48
Ponowne zakupy. Pan Kajetan doszedł do perfekcji,zakupy to czysta przyjemność,bardzo dobry kontakt polecam wszystkim.Pozdrawiam i życzę wielu klientów

821.
gajero
gaga@niepodam.pl
14.02.2020  21:23
Polecam. Części do samochodu otrzymałem równo miesiąc od zlecenia ich zakupu na ebay.com

820.
Marcin
12.02.2020  19:47
Bardzo serdecznie dziękuję za organizację, pełen profesjonalizm i wsparcie podczas zakupu i wysyłki towaru. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Cały czas miałem bardzo dobry kontakt z firmą i czułem pełne zaangażowanie. Gorąco polecam. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz. Pozdrawiam,
Marcin

819.
Łukasz
11.02.2020  12:57
Udana transakcja.
Bardzo dobry kontakt z Panem Kajetanie od momentu wyceny zlecenia aż do dostawy. Polecam!

818.
Stefan
09.02.2020  21:22
Poprosiłem firmę Pomoc w Zakupach o sprowadzenie probiotyku dostępnego tylko w Stanach. Paczka dotarła zgodnie z umową. Sam byłem zaskoczony że tak łatwo to poszło. Polecam.

817.
Andrzej B.
shakuhachizen1@gmail.com
05.02.2020  22:05
Szybka i sprawna obsługa. Stały kontakt na każdym etapie. Jasność i przejrzystość informacji.Zamawiałem części do samochodu z USA. Cała akcja trwała zaledwie 1,5 tygodnia. Skorzystam na pewno jeszcze nie raz.
Polecam wszystkim.
I jeszcze raz podziękowania.

816.
Grzesiek
03.02.2020  21:33
Polecam, szybko i profesjonalnie przesyłka dotarła zgodnie z zamówieniem w bardzo krótkim czasie.

815.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
27.01.2020  17:21
Jak zwykle profesjonalnie i uczciwie,zanim pomyśle o przesyłce to już ją mam.Polecam i pozdrawiam:)

814.
BamBosh
26.01.2020  23:23
Zdecydowanie polecam współpracę! Kolejny raz zamówiona rzecz przez Pomoc-w-zakupach.pl dotarła bez najmniejszych zastrzeżeń. Bardzo dobry kontakt oraz minimum formalności. Szybko i fachowo! Pełen profesjonalizm.
Polecam i pozdrawiam.

813.
Mariusz Chełmiński
17.01.2020  20:41
Zdecydowanie POLECAM. Dokonałem zamówienia w trudnym okresie wysyłkowym bo między Świętami a Nowym Rokiem. Ku mojemu zdziwieniu przesyłkę otrzymałem po niecałych trzech tygodniach, pomimo wolnych dni. Kontakt z Panem Kajetanem to czysta przyjemność. Jak coś mi się zamarzy ponownie to zdecydowanie przez tą firmę.

812.
Jacek
jacektrans@vp.pl
15.01.2020  17:18
Polecam takie zakupy to sama przyjemność. Pełny profesjonalizm .100% pozytywna opinia .Na pewno jeszcze skorzystam.

811.
Luc
Vektor81@o2.pl
15.01.2020  16:03
Rzetelnie i konkretnie. Wszystko sprawnie i rzeczowo. Nie można pominąć bardzo dobrego kontaktu i pomocy w zakupach. Polecam w 100%.

810.
Wojciech Sokołowski
04.01.2020  20:41
Bardzo dobry kontakt i sprawna realizacja zamówienia. Szybko i rzetelnie. Obecnie to najszybszy przewoźnik także dla nietypowych zamówień. Z pewnością jeszcze nie raz z Państwa usług będę korzystał. Pozdrawiam. Wojciech

809.
Marek F.
03.01.2020  14:48
Wszystko przebiegło bezproblemowo i sprawnie. Polecam wszystkim

808.
Klaudia
03.01.2020  10:29
Pan Kajetan to James Bond zakupów internetowych, nie ma dla niego rzeczy niemożliwych, do tego mega cierpliwość do klientów, Dziękuję i polecam z całego serca!!!!!:)))

807.
Karol N.
tiwazi@op.pl
02.01.2020  16:18
Cały proces od informacji do sfinalizowania transakcji przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Biorąc pod uwagę okres świąteczny jestem zadowolony z czasu realizacji. Na pewno wrócę w przyszłości.

806.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
20.12.2019  16:29
Ludzie jak chcecie jakiś wymażony prezent dla siebie lub dla kogoś a znajduje się na stronie typu amazon i nie wiecie jak tam zamawiać to wchodźcie na tą stronę i zamawiajcie w ciemno ponieważ nigdy się nie zawiodłem na na niej a zamawiałem już naprawdę sporo i to w dodatku z Japonii!!!

805.
tadekz1
19.12.2019  17:44
Poprosiłem Pana Kajetana o pomoc w sprowadzeniu przekładni do amerykańskiej kosiarki.
Większość z renomowanych serwisów maszyn ogrodniczych odmówiło wykonania tej usługi. Pan Kajetan się nie poddawał i dzięki Jego desperacji (i Jego współpracowników) otrzymałem zamówioną przesyłkę. Płatność bardzo klarowna i uczciwa. Pozdrawiam

804.
Zbigniew Skalski
zbs5801@wp.pl
13.12.2019  10:26
Bardzo profesjonalne działanie. Cały czas kontakt w sprawie realizacji i śledzenia przesyłki.Bardzo szybkie zamówienie towaru. Czytelne koszty. Naprawdę polecam tą firmę.

803.
mmm33
11.12.2019  22:30
Perfekcyjna bardzo profesjonalna obsługa. Stały i szybki kontakt z klientem, do tego miła obsługa. Polecam wszystkim. Jeśli znów będę potrzebowała pomocy w zakupach na pewno skorzystam ponownie.

802.
Jędrzej
09.12.2019  15:53
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Przesyłka dotarła nadspodziewanie szybko. Kontakt z firmą wzorowy. Polecam

801.
Michał M
Nowy681@gmail.com
09.12.2019  13:25
Zakup Udał się wszystko szybko i miło Polecam wszystkim.

starsze »

idź do:    najnowsze opinie  |  800-701  |  700-601  |  600-501  |  500-401  |  400-301  |  300-201  |  200-101  |  100-1



Dodaj opinię

imię i nazwisko / nick:
e-mail
czy e-mail ma być widoczny na stronie? TAK
NIE

numer zamówienia
treść:

   
do góry strona główna
pomoc-w-zakupach.pl © 2011 - 2020. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Nie wiesz jak robić zakupy na eBay? Zastanawiasz się jak kupować na Amazon i w zagranicznych e-sklepach? Oferujemy profesjonalną pomoc w sprowadzaniu towarów z zagranicy. Z nami zakupy w USA, Anglii, Niemczech i innych krajach to nie problem. Zakupy internetowe to nasza specjalność. Serdecznie zapraszamy.

Serwis korzysta z plików Cookie: Polityka Cookies