Zakupy internetowe w USA, UK i w Niemczech



Sklepy Pomoc Promocje Opinie

OPINIE KLIENTÓW


  • Dowiedz się co sądzą o nas nasi Klienci.
  • Skorzystaj z naszych usług i sam dodaj opinię. Zapraszamy.

starsze »

1037.
Martyna W.
13.07.2022  21:36
Bardzo udana współpraca :) polecam

1036.
Karolina
13.07.2022  16:20
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Profesjonalne podejście do klienta oraz stały kontakt. Serdecznie polecam.

1035.
Eryk
12.07.2022  16:31
Usługa zdecydowanie godna polecenia, sam napewno jeszcze skorzystam z takiej formy pośrednictwa w dostępie do zagranicznych produktów. Obsługa klienta na naprawdę wysokim poziomie, bardzo duże zaangażowanie w sprawę gdzie występowały problemy po stronie Dostawcy zagranicznego, ciągły kontakt z klientem i dopięcie spraw do końca. Jednym słowem - super. Bardzo polecam.

1034.
Sławomir Bernat
inreb@wp.pl
12.07.2022  11:21
Jestem bardzo zadowolony z usługi. Błyskawiczna i bezproblemowa realizacja zamówienia. Gorąco polecam skorzystanie z Pomoc-w-zakupach.pl

1033.
Paweł
29.06.2022  16:04
Serdecznie polecam, świetny kontakt i rzeczowa pomoc przy zakupach. Wszystko sprawnie, szybko i bezproblemowo.

1032.
Mariusz Corvette C7
17.06.2022  10:46
Poraz kolejny Pełen profesjonalizm, miły i szybki kontakt i bezbłędnie zrealizowane zamówienie. Serdecznie polecam wszystkim którzy chcą wygodnie i bezproblemowo kupować przedmioty z zagranicznych sklepów i serwisów aukcyjnych

1031.
Damian Jahn
14.06.2022  18:02
Bardzo sprawna i profesjonalna pomoc! Na pewno jeszcze w przyszłości skorzystam :)

1030.
Jędrzej
14.06.2022  16:49
Pełen profesjonalizm, z czystym sumieniem polecam. Zamówiłem dwie paczki z USA. Jedna dotarła po tygodniu na miejsce, a druga (duża szyba samochodowa) również szybciej niż zakładaliśmy. Do tego obydwa produkty w cenach znacznie niższych niż oferowała mi hurtownia samochodowa.

1029.
Jarek.P
13.06.2022  12:31
Dziękuję Panie Kajetanie za kolejną udaną transakcję,Polecam .

1028.
Daniel
07.06.2022  16:09
Współpraca z Panem Kajetanem to czysta przyjemność. Pełny profesjonalizm na każdym etapie realizacji zlecenia. Przesyłka od nadania w USA w ciągu tygodnia na miejscu w Polsce !

1027.
Piotr
piotr.wojcikievvicz@gmail.com
07.06.2022  10:33
Gorąco polecam. Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Bardzo dobry kontakt.

1026.
Romek
06.06.2022  08:57
Bezproblemowa realizacja zamówienia. Na pewno skorzystam ponownie, szczerze polecam.

1025.
Waldemar Krupa
waldemar.k@interia.com
26.05.2022  21:57
Profesjonalna pomoc. Bardzo dobry kontakt i elastyczne podejście do klienta. Szczerze polecam.

1024.
Dawid K
20.05.2022  14:27
Szybka pomoc w realizacji zakupów w sklepie który nie świadczył usług transportowych do Europy.
Domyślnie paczka miała iść 8-9tygodni ale w tej samej cenie znaleźli mi alternatywę transportową i paczka dotarła w w niespełna 3 tygodnie od opłacenia zamówienia.
Kontakt super, polecam usługi :)

1023.
Adam
11.05.2022  08:54
Bardzo dobry kontakt. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam!

1022.
Jacek
10.05.2022  18:03
Bardzo dobry kontakt, szybko zrealizowany zakup i wysyłka zakupionego przedmiotu. Zapewne jeszcze skorzystam z usług Firmy. Polecam.

1021.
Magda
04.05.2022  17:28
Pan Kajetan jak zwykle niezawodny. Bardzo dziękuje za pomoc przy zakupie z Japonii.

1020.
Wojciech
04.05.2022  15:16
Po raz kolejny mam przyjemność wystawić pozytywną opinię. Miły, szybki kontakt a do tego pełen profesjonalizm. Polecam wszystkim!

1019.
Iza
27.04.2022  14:20
Bardzo dobry kontakt, sprawna obsługa. Szybka realizacja. Serdecznie polecam!

1018.
Ewa
14.04.2022  18:12
Jestem bardzo zadowolona z pomocy w realizacji zamówienia . Serdecznie dziękuję za szybki termin dostarczenia , szczególnie, że zamówiony produkt jest niezbędny dla chorej osoby. Bardzo polecam Państwa usługi. Pozdrawiam. Ewa

1017.
Agata
27.03.2022  23:36
Jak najbardziej polecam całym sercem. Obsługa profesjonalna, zamówienie dotarło całe, bez najmniejszego draśnięcia czy ubytku. Coś mi mówi że jeszcze tu wrócę. Jeszcze raz dziękuję

1016.
Michal S
15.03.2022  11:35
Serdecznie polecam "Pomoc w Zakupach" i Pana Kajetana! Wszystkie zamówione rzeczy do mnie dotarły w b dobrym stanie. Cała transakcja jest bezpieczna, jest to legalnie działająca firma. Jeszcze raz polecam!. Michał

1015.
Maurycy M
11.03.2022  16:37
BARDZO POLECAM TĄ STRONĘ JAK I USŁUGĘ ;) , SZYBKA ODPOWIEDŹ JAK I POMOC W ZAKUPIE . POZDRAWIAM SERDECZNIE PANA KAJETANA ;) . POLECAM POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM ! NAPEWNO NIE RAZ JESZCZE SKORZYSTAM Z PAŃSTWA USŁUG ! POZDRAWIAM Serdecznie

1014.
Grzegorz Sarota
27.02.2022  00:24
Jestem bardzo zadowolony z pomocy, którą otrzymałem.
Profesjonalne podejście do tematu, sprawność komunikacji i szeroko pojęta kultura, te wszystkie aspekty składają się na doskonałą współpracę. Z całego serca polecam pomoc-w-zakupach.pl

1013.
AJ
21.02.2022  19:52
Początkowo miałem wątpliwości z powierzeniem pieniędzy osobie której nie znam. Ale po udanej transakcji z Panem Kajetanem, stwierdzam, że mogę z nim załatwiać sprawy na dowolnie wysokie kwoty. I napewno skorzystam jeszcze nie raz. Żeby wszyscy byli tak uczciwi.

1012.
Emilia G.
05.02.2022  12:39
Bardzo polecam! Szybka transakcja! Bardzo miły kontakt z zamawiającym :) Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!
Na pewno skorzystam jeszcze z Waszych usług :)
Dziękuję i pozdrawiam Emilia G.

1011.
Bernard
01.02.2022  20:04
Polecam w 100% usługi firmy Pomoc-w-zakupach. Na każdym etapie zamówienia był bardzo dobry i szybki kontakt z p. Kajetanem. Do tego indywidualne podejście do klienta, cierpliwość i wysoka kultura osobista. Konsolidacja zakupów z kilku sklepów nie stanowiła żadnego problemu. Błyskawiczna przesyłka lotnicza.

1010.
Wojtek
20.01.2022  20:09
Pełne zadowolenie ze współpracy po raz kolejny.Bardzo dobry kontakt na każdym etapie.Zdecydowanie polecam.

1009.
Bartłomiej M
19.01.2022  17:02
Gorąco polecam! Pan Kajetan zaraz po otrzymaniu potwierdzenia przelewu zakupił dla mnie kurtkę i wysłał mi potwierdzenie zakupu ze wszystkimi danymi. Sam kontakt świetny. Zaskoczył mnie pozytywnie czas samego transportu z USA, bowiem 6 dnia od nadania paczki kurtkę mam już u siebie. Ostatnio dłużej przyszło mi czekać na suplementy zakupione u nas w kraju.

1008.
Patryk Kotlarczyk
12.01.2022  12:59
Pomogli mi Państwo zakupić elektronarzędzia z Niemiec, wszystko w porządku, w przyszłości skorzystam z Państwa pomocy.Bardzo dziękuję.

1007.
Piotr K
10.01.2022  11:07
Wszystko w porządku. Bardzo dobry kontakt. Przesyłka dotarła w 4 tygodnie! POLECAM!!!

1006.
Adrian
09.01.2022  22:00
Polecam, świetny kontakt, pomoc w realizacji zamówienia oraz informacje na każdym etapie.

1005.
Joanna
Asik2255@vp.pl
06.01.2022  21:58
Polecam, polecam polecam! Błyskawiczna odpowiedź i ogólnie super kontakt z bardzo miłym Panem. Wycena szczegółowo przedstawiona i z wyjaśnieniami co i jak. Zamówiona paczka dotarła w przewydywanym czasie. Napewno jeszcze kiedyś skorzystam z usług jeśli będę chciała zamówić coś z USA.

1004.
szwejq
04.01.2022  12:17
Szybko, sprawnie, bez zbędnych formalności - cała transakcja przebiegła zgodnie z opisem na stronie - przypuszczam, że jeszcze nie raz skorzystam z usług firmy.

1003.
Vladislav
30.12.2022  20:33
Obsługa na najwyższym poziomie. Szybko otrzymałem paczkę. Polecam.

1002.
Robert
28.12.2021  11:11
Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia wraz z dostawą do kraju.
Bardzo dziękuję za pomoc przy zakupie - polecam wszystkim gorąco.

1001.
Artur
26.12.2021  22:24
Transakcja niebanalna bo crowdfunding, ale pomoc-w-zakupach wywiązało się wyśmienicie. Bardzo polecam !

starsze »

idź do:    najnowsze opinie  |  1000-901  |  900-801  |  800-701  |  700-601  |  600-501  |  500-401  |  400-301  |  300-201  |  200-101  |  100-1  | 



Dodaj opinię

imię i nazwisko / nick:
e-mail
czy e-mail ma być widoczny na stronie? TAK
NIE

numer zamówienia
treść:

   
do góry strona główna
pomoc-w-zakupach.pl © 2011 - 2022. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Nie wiesz jak robić zakupy na eBay? Zastanawiasz się jak kupować na Amazon i w zagranicznych e-sklepach? Oferujemy profesjonalną pomoc w sprowadzaniu towarów z zagranicy. Z nami zakupy w USA, Anglii, Niemczech i innych krajach to nie problem. Zakupy internetowe to nasza specjalność. Serdecznie zapraszamy.

Serwis korzysta z plików Cookie: Polityka Cookies