Zakupy internetowe w USA, UK i w Niemczech



Sklepy Pomoc Promocje Opinie

OPINIE KLIENTÓW


  • Dowiedz się co sądzą o nas nasi Klienci.
  • Skorzystaj z naszych usług i sam dodaj opinię. Zapraszamy.

starsze »

623.
Maciej
21.05.2018  23:21
Usługa profesjonalna i miły, przyjazny kontakt. Przedmioty zakupione w USA po 2 tygodniach z małym "hakiem" dostarczone na miejsce w Polsce :). Pozdrawiam.

622.
Daniel
17.05.2018  22:08
Firma solidna, polecam !

621.
Michał
16.05.2018  15:05
Firma godna polecenia.Wszystko sprawnie i bardzo szybko.

620.
Agata Drewniak
10.05.2018  13:01
Jestem bardzo zadowolona z transakcji i zakupu. Szybki i bezproblemowy kontakt z obsługą. 100% satysfakcji. Polecam!

619.
Mateusz Rusinek
08.05.2018  20:44
Osobiście jeszcze nie spotkałem się z tak perfekcyjnym podejściem do klienta. Wszystko wykonane bardzo profesjonalnie. Polecam wszystkim kupującym towary poza Polską.

618.
Paweł P.
08.05.2018  15:37
Gorąco polecam... Jakiś czas temu skorzystałem z pomocy w zakupie modeli z UK i nie zawiodłem się. Sprawne, kulturalne i bardzo rzeczowe podejście do klienta do chyba główne zalety Państwa, którzy reprezentują pomoc-w-zakupach.pl . Osobiście jestem bardzo zadowolony i polecam tę stronę innym.

617.
Cezary
08.05.2018  14:33
Serdecznie dziekuję i polecam. Fachowo, szybko i profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt. :)

616.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
08.05.2018  14:30
Jestem w 100% zadowolony z zakupów poprzez tą stronę,ludzie którzy pracują tutaj to prawdziwi profesjonaliści.W zasadzie mogę powiedzieć że Ci ludzie to ostatnia deska ratunku dla mnie ponieważ chciałem zamawiac z Japonii i tylko dzięki tym ludziom udało mi się to zrobić,także polecam wszystkim robić zakupy poprzez tą stronę,jeszcze wiele razy będę robił zakupy poprzez tą stronę.
Pozdrawiam i do następnego razu

615.
Sławek
07.05.2018  22:18
Zamówiłem rośliny z UK, których firma nie chciała wysłać do PL. Formalności i dostawa przebiegła sprawnie mimo długiego weekendu majowego. Polecam.

614.
pablodo
06.05.2018  19:36
Super , towar z USA jest :) szybko. sprawnie, nie myślałem że to takie łatwe. polecam

613.
ADAM
04.05.2018  16:51
witam serdecznie juz trzeci raz kupuje przez ta firme i znowu jestem zadowolony dlatego polecam nie bac sie jest ok!!

612.
Master Arti
01.05.2018  11:26
Polecam gorąco, korzystać często. Kolejne zakupy wykonam z miłą chęcią. Polecam mocno !

611.
Klaudia
30.04.2018  15:59
Wszystko super.paczka z USa dotarla w 2 tyg. Polecam:)

610.
Michał
michal.niwinski@onninen.pl
27.04.2018  15:43
Pełna kompleksowa i rzetelna obsługa . Przesyłka dotarła zgodnie z zamówieniem w deklarowanym czasie realizcji . Sam napewno jeszcze skorzystam . Polecam

609.
Kacper
25.04.2018  19:08
Wszystko na plus. Polecam !

608.
Michał Cybulski
25.04.2018  11:49
Świetny kontakt, profesjonalna usługa. Wszystko załatwione sprawnie i bezproblemowo. Polecam

607.
Bartosz
23.04.2018  15:08
Wszystko w jak najlepszym porządku, bardzo dobry kontakt i wyśmienita pomoc przy zakupach zagranicznych. Serdecznie polecam.

606.
Michał M
Nowy681@gmail.com
17.04.2018  16:32
Nikon-D7200-DSLR-18-140-mm Z Wielkiej Brytanii bez cła i innych opłat :) super Sprzęt jestem bardzo zadowolony z Zakupu tego Aparatu...

605.
Ireneusz Kaproń
17.04.2018  07:23
szybko, sprawnie, profesjonalnie ...warto !!

604.
Zinaida G
12.04.2018  19:33
Serdecznie dziękuję,za profesjonalne załatwienie pośrednictwa w zakupach. W pierwszym przypadku towar był do zwrotu i wszystko przebiegło bardzo sprawnie i profesjonalnie w wielką kulturą obsługi.
W drugim zamówieniu wszystko było ok, towar bardzo dobry i szybka obsługa i szybka dostawa. Serdecznie dziękuję i na pewno w przyszłości nie będę wahała się skorzystać, jak również polecam innym usługę tej firmy. Rzetelność i profesjonalizm - tego doświadczyłam korzystając z ich usługi w tych dwóch różnych zamówieniach. Dziękuję.

603.
Michal
11.04.2018  19:18
Jestem bardzo zadowolony z obslugi i szybkiej realizacji. Polecam !

602.
Michał W.
michas.mickey@gmail.com
09.04.2018  15:49
Szczerze polecam firmę pomoc-w-zakupach.pl jako pośrednika w wykonywaniu zamówień zagranicznych. Zamawiałem 2 rzeczy z 2 rożnych sklepów w Stanach Zjednoczonych, mimo problemu ze strony sprzedających, co znacznie wydłużyło zamowienie wszystko zakończyło się szybko i już po 3 tygodniach miałem zamówienie u siebie, pewnie gdyby sprzedawcy byli rzetelni, udałoby sie to jeszcze o 1-1,5tyg szybciej. Kontakt z firmą miałem przez cały czas, nawet w godzinach wieczorno-nocnych. Zostałem obsłużony profesjonalnie, a za usługę zapłaciłem umiarkowanie niską cenę. Pozdrawiam i na pewno tu wrócę, jeśli będę miał taką potrzebę!

601.
Joanna G.
09.04.2018  07:11
Kolejne zakupy i kolejny raz profesjonalne podejście.Gorąco polecam!

starsze »

idź do:    najnowsze opinie  |  600-501  |  500-401  |  400-301  |  300-201  |  200-101  |  100-1



Dodaj opinię

imię i nazwisko / nick:
e-mail
czy e-mail ma być widoczny na stronie? TAK
NIE

numer zamówienia
treść:

   
do góry strona główna
pomoc-w-zakupach.pl © 2011 - 2018. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Nie wiesz jak robić zakupy na eBay? Zastanawiasz się jak kupować na Amazon i w zagranicznych e-sklepach? Oferujemy profesjonalną pomoc w sprowadzaniu towarów z zagranicy. Z nami zakupy w USA, Anglii, Niemczech i innych krajach to nie problem. Zakupy internetowe to nasza specjalność. Serdecznie zapraszamy.

Serwis korzysta z plików Cookie: Polityka Cookies