Zakupy internetowe w USA, UK i w Niemczech



Sklepy Pomoc Promocje Opinie

OPINIE KLIENTÓW


  • Dowiedz się co sądzą o nas nasi Klienci.
  • Skorzystaj z naszych usług i sam dodaj opinię. Zapraszamy.

starsze »

997.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
30.11.2021  14:45
Jak zawsze pełny profesjonalizm i podejscie do tematu.Ludzie-zamawiajcie przez tą stronę bo u siebie tego nie macie:)
Pozdrawiam!!!!!!!!

996.
Sławek
sikkens11@wp.pl
24.11.2021  09:27
Przesyłka dotarła bez problemów,bardzo dobry kontakt z firmą.Polecam

995.
Jarek.P
slowik-2@wp.pl
18.11.2021  14:44
Miła obsługa,kontakt ,udany zakup , uczciwość . Będę korzystał częściej .
Bardzo ,Bardzo dziękuje i Polecam wszystkim .

994.
Jakub
18.11.2021  12:01
BARDZO POLECAM FIRMĘ !!! Pomimo moich obaw z przedpłatą wszystko załatwione profesjonalnie. Części do przyczepy od łodzi doszły w 5,5 tyg czyli wszystko się zgadza. Podsumowując firma godna zaufania z bardzo dobrym kontaktem !

993.
witalij
17.11.2021  21:27
Transakcja super, wszystko przyszło jak należy. Dziękuję bardzo! Polecam

992.
Szymon
08.11.2021  09:32
Bardzo profesjonalnie wykonana usługa,miałem poczucie, że Pan Kajetan moja paczką o niewielkiej wartości zajął się dokładnie tak samo jakby to było duze zamówienie. Kontakt bardzo sprawny, miły i, tak jak napisałem powyżej, bardzo profesjonalny. Polecam!

991.
Grzegorz Chajdukowski
grzch1503@gmail.com
06.11.2021  00:39
Pan Kajetan jak zwykle niezawodny.Cale zamowienie pieknie zrealizowane w jak najkrotszym czasie.Bardzo dziekuje kolejny juz raz.Chcialbym,aby wszyscy u ktorych cos kupujemy czy wykonujemy jakies inne uslugi wzieli przyklad z Pana Kajetana i traktowali swoich klientow tak jak on to robi to znaczy z duza doza sympatii i ogromnym zaangazowaniem i skutecznoscia w prowadzonych transakcjach.Jeszcze raz serdecznie dziekuje.

990.
Skostek
31.10.2021  09:02
Łatwość i szybkość realizacji zaskoczyły mnie. Polecam z czystym sumieniem.

989.
Pawel
27.10.2021  18:33
Miło, szybko i przyjemnie. Wszystko zgodnie z ustaleniami. Polecam.

988.
Wojciech Skowron
wojtekskowron7@wp.pl
22.10.2021  20:01
Po raz kolejny dziękuję za pomoc w zakupie. Profesjonalizm, miły oraz szybki kontakt jak zawsze. Polecam wszystkim.

987.
Adam
20.10.2021  13:46
Kolejny zakup bez problemów ,Pan Kajetan to złota rączka w zakupach za granicą .Polecam wszystkim dziękuję i pozdrawiam

986.
AnetaZ
18.10.2021  23:31
Serdecznie polecam! Pan Kajetan jest bardzo pomocny, wszystko przebiegło bezproblemowo. Ogromny plus za szybkie odpowiedzi na moje wiadomości

985.
Adam
Adasem@tlen.pl
15.10.2021  12:39
Wszystko super, sprawnie i w milej atmosferze! Polecam!

984.
SebaR
14.10.2021  16:42
Wszystko ok!

983.
Beata
14.10.2021  14:28
Pełen profesjonalizm. Szczerze polecam :)

982.
Ewa Wójcik
11.10.2021  17:05
Bardzo dziękuję za kolejne udane zakupy, jak zawsze profesjonalne załatwienie sprawy i bardzo miła obsługa ze strony Pana Kajetana. Polecam wszystkim:)

981.
Sebastian Jaworski
22.09.2021  16:59
Zakup zrealizowany błyskawicznie, kontakt z Panem Kajetanem rewelacyjny, pomoc merytoryczna w każdej chwili. Człowiek odzyskuje wiarę w to, że po drugiej stronie nie zawsze jest bezduszna maszyna :). Gorąco polecam każdemu!

980.
Grzegorz
grzch1503@gmail.com
20.09.2021  23:04
To juz kolejny raz kiedy kupuje korzystajac z uslug firmy Pana Kajetana.Produkty zamowione z zagranicznych sklepow w czwartek poznym popoludniem beda u mnie juz jutro.Niesamowicie szybko.Nie wiem jak Pan Kajetan to robi,ale jest to po prostu niesamowite.Nie wyobrazam sobie robienia zakupow gdzie indziej.Pan Kajetan jest po prostu the best.Mysle,ze wszyscy ktorzy tu kupuja mysla tak samo.

979.
Krystian
kitaro@o2.pl
19.09.2021  16:36
Zamówienie dotarlo szybko i w idealnym stanie. Super kontakt i obsługa. POLECAM.

978.
Agnieszka
ag35@interia.pl
16.09.2021  12:39
W czasach kiedy zaufanie wiąże sie niestety ryzykiem, pan Kajetan jest chlubnym wyjątkiem. Polecam człowieka rzetelnego, uczciwego i odpowiedzialnego.

977.
goltom
13.09.2021  13:29
Zdecydowanie polecam.
Świetna komunikacja, błyskawiczny kontakt i odpowiedzi na moje pytania.
No i zamówienie z amerykańskiego ebay dotarło do mnie w tydzień ...

976.
Klient
12.09.2021  18:50
Jestem bardzo zadowolony z usługi. Jak najbardziej polecam

975.
Magdalena
12.09.2021  14:44
Serdecznie polecam każdemu taka pomoc. Dziękuję za pełen profesjonalizm. Zakupy bardzo się udały :) A Państwa pomoc zaoszczędziła mi sporo czasu :)

974.
Asia
04.09.2021  16:36
Pełen profesjonalizm, stały kontakt, serdecznie polecam
:)

973.
Jan
31.08.2021  21:42
Bardzo polecam usługi Pana Kajetana. Świetny kontakt - wręcz wzorowy, bardzo duże zaangażowanie w kwestiach zakupu oraz wszelkich moich pytań, których trochę było. Transakcja przebiegła błyskawicznie, wszystko było jasne oraz klarowne. Naprawdę super, na pewno wrócę bo mam jeszcze kilka rzeczy upatrzonych. Naprawdę przyjemnie mi napisać taką opinię. Pozdrawiam.

972.
Krzysztof
26.08.2021  15:02
Bardzo profesjonalna obsługa i szybka realizacja zamówienia. Odczucia jak najbardziej pozytywne po odebraniu paczki.

971.
Mariusz Corvette
11.08.2021  15:38
Zdecydowanie polecam współpracę! Kolejny raz zamówione części przez Pomoc-w-zakupach.pl dotarły bez najmniejszych zastrzeżeń. Bardzo dobry kontakt oraz minimum formalności. Szybko i fachowo! Pełen profesjonalizm.
Polecam i pozdrawiam.

970.
Ewa
02.08.2021  20:56
Jak zwykle szybkie i profesjonalne załatwienie sprawy.
Bardzo dziękuję i do następnych zakupów :)

969.
Mikołaj
02.08.2021  08:00
Bardzo dobre podejście do klienta, informowanie na bieżąco o statusie paczki szybka realizacja zamówienia. Polecam

968.
Adam
25.07.2021  18:04
Zakupy szybko i sprawnie, polecam

967.
Mirek
23.07.2021  16:23
Pełen profesjonalizm. Bardzo dobry kontakt. Przesyłka dotarła szybciej niż się spodziewałem. Jeśli znów będę potrzebował pomocy w zakupach na pewno skorzystam ponownie. Polecam!!!

966.
Paolo23
15.07.2021  19:01
Wszystko super, profesjonalnie, uczciwie, dobry kontakt, przesyłka dotarła szybciej niż się spodziewałem. Polecam.

965.
Drake1971
drake1971@gazeta.pl
02.07.2021  08:48
Pełny profesjonalizm.Super kontakt,pomoc przy zakupie i szybka realizacja.Następne projekty tylko z NIMI.

964.
anwi
30.06.2021  18:18
Wszystko ok, sprawnie, szybko, b. dobry kontakt.

963.
Ewa
29.06.2021  17:19
Dziękuję Panu za szybkie załatwienie sprawy:) Jak zwykle profesjonalnie wykonana transakcja:)

962.
Anna
28.06.2021  16:37
Perfekcyjna, bardzo profesjonalna obsługa i stały kontakt z klientem. Na bieżąco byłam informowana o przebiegu transakcji. Jestem bardzo zadowolona z transakcji i jeśli będę potrzebowała ponownie tego typu pomocy - z pewnością skorzystam ponownie. POLECAM!

961.
Rafał Górski
25.06.2021  16:31
Wszystko w porządku - większa ilość rzeczy na ebay, niedostepna w Polsce. Fachowa pomoc odnosnie transportu ale tez i obsluga ebay - w zasadzie koszty Pana Kajetana prowizji pokryly sie dzieki oszczednoscia w ofertach. Szczerze polecam

960.
Olaf
23.06.2021  13:09
Polecam, wszystko sprawnie i bardzo szybko. W przyszłości napewno skorzystam z Państwa usługi raz jeszcze.

959.
Maciej W.
18.06.2021  13:23
Transakcja przeprowadzona wzorcowo. Szybko , tanio i bez żadnych przykrych niespodzianek . Polecam w 100%

958.
Michał M
16.06.2021  16:47
Super obsługa. Wszystko sprawnie poszło, a przede wszystkim skutecznie. Zależało mi na czasie ponieważ zakup dotyczył rzadkiej rzeczy na ebay.de, którą ktoś inny mógł wykupić, gdyby procedura się przeciągnęła, ale dzięki szybkości pomoc-w-zakupach.pl wszystko udało się ogarnąć.

957.
Wojtek D.
10.06.2021  13:05
Usługa przeprowadzona w mega profesjonalny sposób Pan Kajetan jest osobą niezwykle życzliwą, cierpliwą oraz pomocną, Zlecenie przeprowadzone od początku do końca z dbałością o każdy szczegół, na każdym etapie z dokładnymi informacjami zwrotnymi Co tu więcej pisać- pełen profesjonalizm oraz rzetelność, z czystym sumieniem polecam i na pewno jeszcze skorzystam z usług Pozdrawiam

956.
Zbyszek
08.06.2021  19:35
W całej rozciągłości perfekcjonizm jakiego oczekiwać można po firmie. Miła i błyskawiczna obsługa, żadnego ściemniania. Bardzo sprawne i szybkie działanie. Zdecydowanie polecam.

955.
Roland
08.06.2021  09:32
Szybka i bezproblemowa dostawa pod drzwi. Wiem za co zapłaciłem: zrobiłem przelew i podałem adres, a Pan Kajetan ogarnął resztę. Polecam!

954.
Grzegorz Chajdukowski
grzch1503@gmail.com
05.06.2021  21:46
Kolejny raz chce podziekowac Panu Kajetanowi za bardzo dobrze, szybko i sprawnie przeprowadzona transakcje.Firma Pana Kajetana to taka prawdziwa perelka wsrod innych prowadzacych tego rodzaju dzialalnosc.Bardzo polecam wszystkim ktorzy chca kupowac w zagranicznych sklepach internetowych.

953.
Ula
28.05.2021  18:34
Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Doskonały kontakt i bardzo szybka realizacja zamówienia. Jestem niezwykle zadowolona z całego procesu.

952.
Sebastian M.
27.05.2021  21:38
Jestem bardzo zadowolony z całej transakcji. Świetny kontakt i pełen profesjonalizm. Polecam.

951.
Dawid Anioł
27.05.2021  17:08
Jestem niesamowicie zadowolony, że trafiłem na tę stronę. Wszystko odbyło się bardzo szybko. Cieszę się, że można było też liczyć na kontakt e-mail z przemiłą osobą, która służyła również pomocą. Wymarzone zakupy zrobione. Dziękuję!

950.
mm8828847
27.05.2021  06:57
Pan Kajetan jak zawsze niezawodny

949.
Halina Turkowid
haftmodny@poczta.onet.pl
23.05.2021  17:20
Bardzo dziękuję za szybką i bezproblemową wykonaną usługę.
Zamówiony towar otrzymałam zgodnie z oczekiwaniem i w czasie krótszym niż bym się spodziewała.
Jestem haapy ! Na pewno będę korzystać jeszcze nie raz.
Dziękuję
Halina Turkowid

948.
Bartłomej Wolański
vandamage@interia.pl
22.05.2021  15:32
Jak zwykle wszystko ładnie-pięknie i szybko:)Polecam i pozdrawiam.

947.
Maciej Toruń
20.05.2021  14:13
Zamówiłem pasy Boat Buckle do łodzi. Pan Kajetan wyszukał najkorzystniejszą i najpewniejszą ofertę, dzięki której otrzymałem produkt w super cenie i w kilka dni. Polecam - 100% zadowolenia!

946.
Mariusz Corvette C7
08.05.2021  07:20
KOLEJNY raz skorzystałem z pomocy Pana Kajetana w zakupach na amerykańskim rynku i jak zwykle - 100% satysfakcji i zadowolenia. Szybka realizacja zamówienia, pełny profesjonalizm, świetny i ciągły kontakt od momentu zakupu aż do sfinalizowania i doręczenia przesyłki. Bardzo rzetelna, indywidualna i profesjonalna obsługa klienta.
Firma godna ZAUFANIA i POLECENIA.

ZDECYDOWANIE POLECAM WSZYSTKIM FIRMĘ "POMOC W ZAKUPACH".

945.
Mariusz
05.05.2021  11:21
Towar dostarczony zgodnie z planem. Dobra komunikacja. Polecam sprzedawcę.

944.
Przemysław
04.05.2021  18:48
Szukałem firmy, która kompleksowo załatwia zakupy w USA. Szybko i profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolony i będę tą firmę polecał.

943.
Krzysztof T
01.05.2021  23:38
Przesyłka z USA.
Pełny profesjonalizm.
Dodatkowo nie za miliony monet.
Serdecznie polecam!

942.
Włodek
22.04.2021  17:33
Polecam. Sprawnie, profesjonalnie i bardzo szybko.

941.
Ania
22.04.2021  13:02
Pełen profesjonalizm, fantastyczna obsługa klienta, paczki dochodzą expresowo. Pan Kajetan jest niezwykle pomocny, cierpliwy, uprzejmy, pozostaje w stałym kontakcie od zamówienia do otrzymania paczki (a kontakt z Nim to sama przyjemność :)
Z usług firmy korzystam od dłuższego czasu. Polecam serdecznie. Ania

940.
Sandra M
21.04.2021  15:32
Profesjonalna i rzetelna obsługa. Kontakt wzorowy i bezproblemowy.
Jak najbardziej polecam!!!

939.
Łukasz
19.04.2021  23:16
Polecam. Przesyłka dotarła, bardzo dobry kontakt, szybka odpowiedz. Pełen profesjonalizm

938.
Adam
19.04.2021  12:46
Cała transakcja przebiegła sprawnie i bez problemów. Kontakt bardzo miły i pomocny. Jestem bardzo zadowolony z usługi i polecam :).

937.
Sandra
11.04.2021  14:21
Serdecznie polecam, super kontakt z Panem Kajetanem i cała transakcja przebiegła bardzo sprawnie :)

936.
Tomek
09.04.2021  10:11
Sprawny i miły kontakt, szybka wysyłka czesci z USA rock auto, niewielka prowizja a polowe taniej niz w PL. Polecam.

935.
Tomasz
08.04.2021  21:32
Zamówiłem w ameryce okulary, które przyszły w ciągu 3 tygodni. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Chociaż na początku trochę się bałem o kasę, niepotrzebnie

934.
Wojciech Skowron
19.03.2021  21:38
Poraz kolejny dziękuję za udany zakup. Moja partnerka jest zachwycona. Pozdrawiamy!

933.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
18.03.2021  21:58
Kolejny wieeeeeeelki pozytyw dla Pana który kupuje mi fanty z Amazon'a.Oczywiście polecam wszystkim zamawiać przez tą stronę.Ryzyko oszustwa tutaj nie istnieje!!!100%-100%
Pozdrawiam:)

932.
Ania
16.03.2021  20:39
Polecam wszystkim. Bardzo dobre warunki cenowe, żadnych ukrytych kosztów. Na każde pytanie dostawałam błyskawiczną i konkretną odpowiedź. Na bieżąco byłam informowana co się dzieje z przesyłką. Wzorowa obsługa klienta :)

931.
Krzysztof
11.03.2021  23:41
Świetna i profesjonalna pomoc w zakupach ze Stanów.
Bardzo dobry kontakt, jasno przedstawione warunki i żadnych ukrytych kosztów.
Pan Kajetan wykazał się niesamowitą cierpliwością w próbach kupna towaru, o który prosiłem.
Nie było łatwo, ale w końcu się udało i za to jeszcze raz dziękuję.

Pozdrawiam,
Krzysztof

930.
Aleksander Galiński
aleksander.walbrzych.1996.pl@wp.pl
07.03.2021  10:47
Pan Kajetan bardzo szybko odpowiada na wiadomości, udziela wszelkich niezbędnych informacji, box z winylami o który prosiłem został zamówiony jeszcze tego samego dnia :) Polecam z całego serca!

929.
Marek
05.03.2021  10:10
Szybka realizacja zamówienia z Niemiec, bardzo dobra komunikacja w sprawie formalności. Polecam firmę pomoc- w-zakupach.pl

928.
Gabriel / Anioł
Aniol19789@wp.pl
04.03.2021  20:49
Zamówiłem w USA w Caluforni lotki do BMW. Od zamówienia do dostarczenia do Polski minęlo 13 dni. Samolotem. Dostałem to, co zamówiłem. Polecam Wszystkim ta firmę - Pomoc w zakupach pl.

927.
Paweł
04.03.2021  08:50
Zamówienie zrealizowane bardzo profesjonalnie, bez zbędnych zawyżonych kosztów. Uznanie za cierpliwość i szybką reakcję. Bardzo polecam i na pewno będę korzystał w przyszłości.

926.
Piotr T.
03.03.2021  13:40
Swietna robota! Z przyjemnoscia polecam! Ja zwykle bardzo krytyczny nie mam zadnych zastrzen, a obsluga super profesjonalna!

925.
Michał
27.02.2021  11:21
Skorzystałem po raz kolejny z pomoc-w-zakupach.pl (książka) .Bez problemów i bardzo szybka dostawa. Jak najbardziej jestem zadowolony. Polecam.

924.
Rafał
26.02.2021  12:48
Szybko, sprawnie a przede wszystkim profesjonalnie. Przesyłka dotarła jestem zadowolony z transakcji i na pewno tutaj wrócę.

923.
koper
26.02.2021  12:17
Pierwszy raz zamawiałem towar zza oceanu. Trochę kosztowało, ale.... dawno nie spotkałem się z tak profesjonalną obsługą. Koszty wyliczone normalnie, a nie zawyżone jak u konkurencji. Miły i szybki kontakt. Polecam wszystkim!

922.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
23.02.2021  12:35
Jak zwykle wielki pozytyw.100% wykonanej roboty,polecam!!!

921.
Artur
audioservicekr@gmail.com
22.02.2021  12:01
POLECAM! Kolejny zakup za oceanem i kolejny raz firma potwierdza swój profesjonalizm! POLECAM i dziękuję :)

920.
Bartek
20.02.2021  21:32
Przesyłka że sklepu w USA: Bardzo dobry kontakt. Szybko, sprawnie, bez problemów.

919.
Michał M
18.02.2021  22:59
Przesyłka dotarła ,wszystko w porządku, jestem bardzo zadowolony, jak najbardziej polecam.

918.
Bartosz
17.02.2021  17:07
Szybko, jasno wytłumaczone, bardzo dobry kontakt a przede wszystkim, profesjonalnie.
Gorąco polecam i na pewno jeszcze wrócę!

Pozdrawiam,
B.

917.
Wojciech R
wojciech-rajecki@wp.pl
13.02.2021  21:39
Jak najbardziej polecam! Super kontakt, przesyłka dotarła, jestem zadowolony

916.
Łukasz
asinoblu@o2.pl
09.02.2021  16:53
Pierwszy raz skorzystałem z usług pomoc-w-zakupach.pl i uczciwie stwierdzam, że cała procedura przebiegła szybko i bez problemów. Po 2 tygodniach od przelewu mogę cieszyć się towarem zamówionym w USA.
Dziękuję Panu Kajetanowi i polecam jego pośrednictwo w zakupach.

915.
Slawek
01.02.2021  16:04
Jestem mega zajebiście zadowolony, profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie.
Serdecznie polecam

914.
S.S.
29.01.2021  17:47
Gdyby to ode mnie zależało, przyznałbym panu Kajetanowi "Złoty Laur Konsumenta".
Polecam z całego serca.

913.
Sandra K.
27.01.2021  17:44
Profesjonalna obsługa oraz szybka i sprawna realizacja zamówienia.
Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!

912.
Ewa
27.01.2021  02:48
Dziękuję za kolejne udane zakupy, szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam wszystkim !!!

911.
anonimowy
22.01.2021  16:39
Bardzo polecam. Udało mi się zdobyć produkty, których już od dawna szukałem. Profesjonalne podejście do sprawy i szybki kontakt w razie jakichkolwiek wątpliwości, sprawiły, że zdecydowałem się na zakup. Polecam wszystkim firmę Pomoc-w-zakupach.pl, tym, którzy (tak jak ja) mają problem z samodzielnym kupowaniem produktów zza granicy.

910.
Michał
21.01.2021  10:07
Szczerze polecam, bardzo miły i sprawny kontakt, szybka wysyłka, przystępna cena. Następnym razem tez skorzystam z tej firmy. Polecam!!!

909.
Michał
18.01.2021  16:07
Przesyłka dziś dotarła. Polecam jak najbardziej. Sprawnie i profesjonalnie.

908.
Magda
15.01.2021  16:19
Miła obsługa, transakcja przebiegła sprawnie i bez uwag. Polecam.

907.
Paweł Ostrowski
15.01.2021  14:38
Super usługa. Towar niedostępny w Polsce sprawnie zamówiony i dostarczony z Niemiec.
Na moją prośbę udało się nawet dostarczyć paczkę do paczkomatu In post.
Polecam

906.
Andrzej W
12.01.2021  09:10
Wszystko w porządku, szybka obsługa, polecam.

905.
Piotr Kowalski
11.01.2021  16:54
Jak zwykle pełen profesjonalizm. Dzięki Panie Kajetanie :)

904.
Anna Maria
04.01.2021  16:47
Serdecznie polecam, szybka i sprawna realizacja zamowienia, jasne warunki i koszty, super kontakt. Zdecydowanie bede zamawiac dalej ;)

903.
Tomasz
biuro@to-mi.pl
18.12.2020  18:59
Bezproblemowa transakcja, szybko sprawnie doskonały kontakt oby więcej takich kontrahentów jak Pan Kajetan.

902.
marzena
16.12.2020  11:13
Niezwykły kontakt, miły pomocny dostępny o każdej porze dnia Pan Kajetan robi co może żeby obsłużyć swoich klientów, tak powinien wyglądać każdy biznes, dziękuję i gorąco polecam

901.
Jendru
03.12.2020  13:11
Produkt dostępny tylko w Stanach?
Telefon do ------> "pomoc w zakupach" - i produkt już jest w Polsce.
Wszystko sprawnie, od momentu wyceny do dostawy minęło około 20 dni.

900.
Ewa
03.12.2020  12:49
Jak zwykle zakupy z Panem Kajetanem to przyjemność. Szybko, sprawnie, pełen profesjonalizm. Bardzo polecam:)

899.
Bogdan
walusbogdan@gmail.com
26.11.2020  17:08
Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym. Uczciwość, profesjonalizm, zaangażowanie i jeszcze raz uczciwość.

898.
Monika
24.11.2020  17:12
Bardzo sympatyczny, staly kontakt i zdecydowana chec pomocy w zakupie (konkurencja odsyla do regulaminu na stronie). Wystarczylo wyslac link do produktu i 19 dni pozniej czapka byla u mnie:) Jestem bardzo zadowolona, na pewno wroce.

897.
Andrzej Kowalczuk
andrzejkow68@gmail.com
24.11.2020  16:28
Bardzo dobry kontakt z firmą.
Pełen profesjonalizm.
Bardzo szybka realizacja z USA.

896.
Milosz
17.11.2020  07:27
Wszystko w jak najlepszym porządku, serdecznie POLECAM !!!!!

895.
Marcin Biczkowski
mbiczkowski@wp.pl
16.11.2020  15:05
Bardzo dobry kontakt z firmą, szybko odpowiadają na maile i tak samo szybko działają. Profesjonalne oraz indywidualne podejście do klienta sprawia, że chce się tam wrócić. Moje zamówienie wymagało szybkiego działania ponieważ na aukcji została jedna sztuka z przedmiotów na których mi zależało. Dzięki bezzwłocznej reakcji Pana Kajetana udało się ją kupić. Pierwszy raz korzystałem z takiej pomocy i już wiem, że nie będę szukał innej firmy przy kolejnych zakupach.

894.
Piotr
15.11.2020  19:10
Super, wszystko poszło taj jak powinnno. Polecam serdecznie

893.
Ryszard
09.11.2020  20:07
Bardzo dobry obsługa i kontakt z osobą obsługującą. Jasne i klarowne warunki usługi. Polecam

892.
Ewelina
06.11.2020  17:30
Wszystkim, którzy chcą coś zamówić za granicą przez pośrednika, polecam szczerze tę firmę. Profesjonalna, uprzejma i uczciwa obsługa. Szybki kontakt, wszystko przebiegło sprawnie. Przesyłka z Niemiec przyszła w tym samym tygodniu. W przyszłości na pewno skorzystam jeszcze nieraz. ;)

891.
Paweł Rybarczyk
04.11.2020  22:06
100% pozytyw. Zamówienie dotarło całe i zdrowe. Bardzo korzystna oferta cenowa w porównaniu z konkurencją.

890.
MBA
30.10.2020  21:01
Polecam! Zakupy wykonane w ekspresowym tempie, przesyłka dotarła po 8 dniach do Polski.
Wszystko OK. Z pewnością jeszcze nie raz skorzystam.

889.
Katarzyna
kr757@interia.pl
29.10.2020  09:51
Dołączam się do wszystkich pozytywnych opinii i szczerze polecam :)

888.
Tomasz K
tomkinga3@gmail.com
23.10.2020  10:12
Nowości na rynku europejskim zawsze są w Polsce najdroższe więc możliwość zakupu tego samego sprzętu w Niemczech bez żadnych komplikacji i płatność w PLN bardzo mnie ucieszył . Na sprzet może dłużej czekałem niż standartowo np przy kupnie z AMAZONA ale tez amazon nie jest tani . Polecam ta strone ,kontakt z Panem Kajetanem b.dobry .

887.
Piotr Gruszewski
21.10.2020  13:54
Wszystko sprawnie. Kontakt na bardzo duży plus. Polecam i na pewno jeszcze raz skorzystam.

886.
Mateusz
18.10.2020  00:34
Zdecydowanie polecam! Kompleksowa obsługa i dbałość o efekt końcowy oraz bardzo dobry kontakt. Dzięki pomocy pomocy-w-zakupach udało się sprawnie kupić kosmetyki niedostępne w Europie i to na promocji. Warto rozważyć skorzystanie z usług firmy nawet przy drobnych zakupach!

885.
Krzysztof Durka
17.10.2020  06:57
Polecam firmę. Bardzo dobry kontakt, przejrzyste warunki i bardzo szybka wysyłka z US - 7 dni do domu na wskazany adres. Dostęp do podglądu wysyłki. Pozdrawiam

884.
Julita
16.10.2020  22:15
Współpraca z Panem Kajetanem to prawdziwa przyjemność. Pełen profesjonalizm obsługi i szacunek wobec Klienta. Już dwa razy korzystałam z pomocy Pana Kajetana i z pewnością jeszcze skorzystam. Polecam.

883.
Borek
16.10.2020  17:30
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, towar dostarczono bez najmniejszych problemów, polecam.

882.
Piotrek
P1972@mp.pl
15.10.2020  16:31
Transakcja przebiegła wzorcowo
Pełny profesjonalizm
Polecam

881.
Krzysztof K.
seikonet@o2.pl
14.10.2020  13:41
Wszystko przebiegło sprawnie i szybko :)Polecam!

880.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
12.10.2020  16:16
Kiedy wszystko zawiedzie ta strona jest jedynym wyjściem i zawsze to wyjście się sprawdza:)
Pozdrawiam

879.
Kamil
kamilbaranowicz@wp.pl
12.10.2020  09:15
Zdecydowanie POLECAM to już moje kolejne zakupy z pomocą Pana Kajetana i za każdym razem wszystko szybko i sprawnie. Paczki docierają naprawdę szybko po nadaniu z USA po około 3 tygodniach były już u mnie:)

878.
Pausha
paushafoley75@gmail.com
02.10.2020  20:02
Doskonaly serwis, sprawny, szybki, komunikatywny, otwarty na nowe wyzwania.

Pan Kajetan potrafi dostarczyć porcelanowy dzbanek z Bogucic do Kaliforni w stanie nienaruszonym. Enough said.

877.
Daniel
30.09.2020  18:44
Niemożliwe staje się możliwym! Zakupowe marzenia się spełniają :) Polecam wszystkim w 100%, świetny kontakt, duża pomoc, pełen profesjonalizm! Dziękuję!

876.
Mariusz Chełmiński
30.09.2020  17:05
Polecam po raz kolejny. Pomimo specyficznego okresu moje zamówienie na części do Viper z USA zostało bardzo sprawnie załatwione. Kontakt z Panem Kajetanem jak zwykle profesjonalny.

875.
Adam Brzozowski
29.09.2020  21:12
Bardzo dobry kontakt. Bardzo szybko i sprawne odpowiedzi na zadane pytania.
Przesyłka dostarczona z USA. Szybko i sprawnie. POLECAM w 100%

874.
Paweł Lewandowski
23.09.2020  21:52
Cała transakcja przebiegła wzorowo błyskawiczna wycena rzetelne podejście do sprawy wysyłka też bardzo szybka no i kontakt bardzo dobry na pewno skorzystam z usług tej firmy w przyszłości szczerze polecam

873.
Mariusz
18.09.2020  23:12
Zamawiałem spodnie ze sklepu macys.com. Od zamówienia do dostarczenia towaru pod moje drzwi minęły niecałe 2 tyg. Wszytko od początku do końca transakcji przeprowadzone bardzo profesjonalnie. Byłem informowany o każdej zmianie statusu paczki (zakup, wysylka przez sklep w USA, nadanie paczki do PL itd.) Szczerze BARDZO polecam wszytkim niezdecydowanym zakupy z pomocą tego "pośrednika"! Taki customer service jak tu powinien być w każdej firmie. Ja, przy kolejnych zakupach w USA na pewno tu wrócę. Dziękuję i pozdrawiam

872.
marzena
14.09.2020  07:45
Wszystko super, sprawnie, miło, polecam w 100%!!! a nawet w 110%

871.
Grzegorz Kaim
remeg.14@gmail.com
12.09.2020  18:32
polecam w 100% i nawet więcej

870.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
12.09.2020  14:57
Jak zwykle wielki pozytyw,uczciwość i prawda: Pozdrawiam serdecznie!!!

869.
Grzegorz Chajdukowski
grzch1503@gmail.com
10.09.2020  20:02
Kupowalem u Pana Kajetana już bardzo wiele razy i musze powiedzieć,ze tak sympatycznego sprzedającego nigdy jeszcze nie spotkałem.Bardzo dziekuje Panie Kajetanie za wszystkie transakcje i licze na kolejne w przyszłości.

868.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
28.08.2020  12:51
Kolejne zakupy i znów udane.Bardzo dziękuję za prezent na imieniny:)Pozdrawiam serdecznie!!!

867.
Klaudia
26.08.2020  09:38
Po raz kolejny skorzystałam z usług firmy i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona:)Profesjonalizm i podejście do klienta p.Kajetana powinno być wzorem dla innych.Polecam z całego serca!!!

866.
Irena
07.08.2020  14:34
Znalazlam te firme przypadkowo w internecie poszukujac mozliwosci kupna pewnych rzeczy w Stanach. Zainspirowalam sie dobrymi opiniami i jestem mega zadowolona z profesjonalnej , szybkiej i pozytywnej obslugi przez Pana Kajetana . Z calego serca polecam i jestem przekonana ze w przyszlosci na pewno skorzystam z uslug tej firmy.

865.
Ewa
03.08.2020  00:17
Serdecznie polecam. Drugi raz buty zamawiane z USA. Świetny kontakt i pełen profesjonalizm. Dziękuję bardzo i do następnych zakupów:)

864.
Jarosław Iwaneczko
01.08.2020  21:23
Dziękuję za pomoc w zakupach na e-bay.uk-oczekiwana przesyłka XL z Grecji doszła bez problemów.Polecam!

863.
Wioleta
wioleta.tyarnska@gmail.com
30.07.2020  15:48
Wszystko bardzo szybko i sprawnie, polecam te usługe

862.
Sandra
28.07.2020  12:02
Bardzo polecam, zamówienie dotarło bezproblemowo i szybko. Świetny kontakt z firmą.

861.
Ola
22.07.2020  10:21
Serdecznie polecam.
Miły, szybki kontakt, sprawnie przeprowadzona transakcja, konkretnie wyliczona całościowa kwota za zamówienie.

860.
Izabela
20.07.2020  20:32
Profesjonalnie, sympatycznie i z dużą dozą cierpliwości:) Próbowałam na własną rękę zamówić pewne produkty ze sklepu internetowego w USA, ale ciagle coś było nie tak (nie wysyłają do Europy,nie akceptują mojej karty,itp). Kiedy natknęłam się na tę stronę trochę nie wierzyłam, ze się uda. A jednak. Paczkę otrzymałam 2 dni temu, szybciej niż sie spodziewałam. Fantastyczna współpraca, wystarczyło tylko wysłać link do produktu i więcej się nie martwić. Polecam z czystym sumieniem wszystkim niezdecydowanym. Ja na pewno jeszcze skorzystam.

859.
Wojtek
19.07.2020  21:11
To moja trzecia udana współpraca z tą firmą. Miły i szybki kontakt, szybki czas realizacji zamówienia, ogólnie pełen profesjonalizm. Gorąco wszystkim polecam

858.
Mariusz Stawicki
16.07.2020  15:50
Po raz kolejny szybka i profesjonalna pomoc w zakupach.Informacja na bieżąco mailowo o przesyłce jednym słowem zawodowcy .Gorąco polecam

857.
Jacek
15.07.2020  12:45
Szczerze polecam, transakcja za 3450 zł.

856.
Łukasz B.
14.07.2020  17:08
Bardzo dobry kontakt. Sprawna przesyłka, nie pozostaje nic innego niż tylko polecić.

855.
Silvia
01.07.2020  13:26
Polecam wszystkim!! Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Realizacja w kilka dni. Jestem bardzo zadowolona.

854.
Tadeusz Wiliński
montad@vp.pl
29.06.2020  22:17
SUPER PROFESJONALNA POMOC W Zakupach, Mocno POLECAM.
Podejście do klienta jak również bieżące informacje na temat przesyłki SUPER. Pełny PROFESJONALIZM
Jeszcze raz DZIĘKUJĘ i POLECAM innym zainteresowanym 6+

853.
Artur
23.06.2020  22:54
Profesjonalnie, szybko.To już chyba 3 albo 4 :) zakup - eBay USA. Super kontakt! W razie jakichkolwiek problemów zawsze wiem że firma dołoży wszelkich starań aby je rozwiązać korzystnie dla obu stron. Dziękuję za cierpliwość! Pozdrowienia z Krakowa:).

852.
Mateusz
20.06.2020  01:47
To było moje pierwsze zamówienie zza oceanu ale na pewno nie ostatnie, bo współpraca z tak rzetelną firmą to czysta przyjemność :)
Bardzo miła obsługa całej transakcji, gotowa odpowiedzieć na wszystkie pytania i cały czas czuwająca nad prawidłowym jej przebiegiem.
Jako klient jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Serdecznie polecam usługi tej firmy. Pozdrawiam!

851.
J.M
23.05.2020  08:14
Jestem bardzo zadowolona. Bezproblemowy i profesjonalny kontakt. Na pewno bede korzystac ponownie z uslug firmy.

850.
Joanna Laskowska
22.05.2020  19:28
Od początku do końca zakupy przeprowadzone profesjonalnie,szybko i bezproblemowo.Miły kontakt.Zdecydowanie Polecam!!!
Joanna

849.
Ewa
20.05.2020  13:05
Pierwszy raz korzystałam z Państwa usług. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i szybko. Jestem zadowolona z Państwa usługi. Jeśli będzie taka potrzeba, to na pewno skorzystam ponownie. Dziękuję za pomoc, uczciwość i rzetelność.

848.
Piotr Kodi
16.05.2020  09:14
Polecam naprawdę.Profesjonalne podejście do klienta miła obsługa i dobry kontakt.Firma na najwyższym poziomie!!!!

847.
Ewa
13.05.2020  12:23
Bardzo profesjonalne załatwienie sprawy. Paczka z USA wyszła taniej niż bezpośrednio ze sklepu. Polecam Pana Kajetana

846.
Gallendop
01.05.2020  23:29
Najlepszy pośrednik.

845.
Krzysztof
krzysztofstolarczyk@wp.pl
23.04.2020  12:37
Obsługa transakcji bardzo profesjonalna a przy tym sympatyczna. Od samego początku wiadomo co, jak, za ile, jak to zrobić, kiedy będzie dostawa oraz ( co chyba najważniejsze) czy jest możliwość ( akurat w moim przypadku była ) negocjacji ceny. Generalnie jestem bardzo zadowolony i jeśli kiedykolwiek będę robił zakupy z granicą to tylko z pośrednictwem tej firmy.

844.
Paweł
23.04.2020  08:28
Obsługę sklepu polecam. Moje pierwsze zakupy. Jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi i szybkości otrzymania przesyłki.

843.
Marcin
22.04.2020  23:43
Bylo troche problemow, ale cieżko sie dziwic z racji pandemi Covid 19. Mimo to zakup załatwiony profesjonalnie. Doskonały kontakt przez caly proces zamawiania. Szybka decyzja o alternatywnym sposobie wysyłki. Nie spodziewałem sie że w tych czasach jest w stanie dojść do mnie przesyłka ze stanow ;) Polecam, profesjonaliści w każdym calu.

842.
Andrzej B
shakuhachizen1@gmail.com
22.04.2020  20:09
Zamawiałem ponownie części do samochodu z USA. Pomimo świąt i zarazy całość operacji trwała 1,5 tygodnia. Polecam wszystkim usługi tej firmy.

841.
Bartosz Wszeborowski
20.04.2020  08:03
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i przyjemnie. Zamawiałem bardzo delikatny przedmiot- szyba do samochodu. Polecam każdemu współpracę z tą firmą.

840.
Damian Kubiak
07.04.2020  18:33
Sprawnie, łatwo, jasno, transparentnie, uprzejmie. Wszystko odbywa się zgodnie z opisami na stronie. Polecam. Nawet mały przedmiot dla kolekcjonera trafi sprawnie w Państwa ręce.

839.
Adam
07.04.2020  16:20
Pozostaje mi tylko polecić tę firmę.Obsługa rzetelna i NA PRAWDĘ pomocna.Wszystko na najwyższym poziomie.

838.
Błażej Macho
05.04.2020  18:54
Nic dodać nic ująć Pan Kajetan chyba jest w stanie załatwić wszystko, mimo problemow związanych z wirusem, przesyłka dotarła bardzo szybko i to w prima aprilis wiec widzac rano sms od kuriera myślałem że to żart :)

837.
Jakub
03.04.2020  15:13
Bardzo polecam tą firmę nie było żadnych problemów z zakupami bardzo dobry kontakt z obsługa. Paczka dotarła szybko i bez najmniejszych problemów.

836.
Mariusz
02.04.2020  20:58
Szybko i profesjonalnie, nawet koronawirus nie przeszkodził w dostawie zamówionego z niemiec Pixela 4 XL. Polecam wszystkim.

835.
Karina
18.03.2020  22:31
Profesjonalizm firmy "Pomoc-w-zakupach" jest nie do opisania! Dodatkowo jeszcze opieka Pana Kajetana w trakcie całego procesu oraz jego niezwykle ciepłe i indywidualne podejście do każdego klienta sprawiają, że zagraniczne zakupy przestają być straszne, a wymarzone przedmioty (nawet te niemal niemożliwe do zdobycia) trafiają do rąk nowych właścicieli szybko i bezproblemowo. Jeszcze raz serdecznie dziękuję tej cudownej firmie i szczerze ją polecam!

834.
Robert
18.03.2020  12:29
Zakup na ebay.com w Stanach. Niestety z wysyłką na terenie Stanów. Dzięki pomocy w zakupach, wszystko poszło sprawnie, szybko i zgodnie z ofertą. Po 11 dniach od zakupu miałem przesyłkę w domu. Dziękuję bardzo. W podobnych przypadkach w przyszłości też skorzystam z tej usługi.

833.
Mariusz
12.03.2020  12:40
Polecam korzystanie z usług tej firmy jeśli ktoś chce coś kupić przez internet ! Profesjonalna pomoc, dokładna informacja, wszelkie potrzebne wyjaśnienia odnośnie transakcji, znakomity kontakt; sam proces zakupu i przesyłki towaru szybki, sprawny, żadnych problemów.

832.
Mariusz
11.03.2020  18:09
Świetny kontakt aż do zakończenia transakcji opieka nad zakupem
Dostałem zwrot za z nadpłaty
Polecam, pełen profesjonalizm
Dziękuję za cierpliwość

831.
Przemysław J.
11.03.2020  12:38
Paczka z Niemiec po kilku dniach dotarła do mnie.Gorąco polecam.

830.
Paweł Balawender
pbalas1975@o2.pl
05.03.2020  20:24
Polecam wszystkim którzy zamierzają zrobić zakupy na zagranicznych aukcjach a nie mają doświadczenia tak jak to było w moim przypadku.Pan Kajetan podchodzi do tematu bardzo rzetelnie,świetny kontakt, wyrozumiałość a przede wszystkim doradzi co jest bardzo istotne.Zakupy za pośrednictwem tej firmy to gwarancja 100% satysfakcji.Pozdrawiam i na pewno skorzystam w przyszłości z usług Pana Kajetana.

829.
Szymon
01.03.2020  20:51
Miałem mieszane uczucia co do składania zamówienia przez pośrednika, ale wszystko przeszło wyjątkowo gładko. Pełen profesionalizm.

828.
Marcin
pink67@interia.pl
25.02.2020  18:17
Transakcja przeprowadzona w sposób profesjonalny i bezpieczny. Bardzo dobry kontakt i szybka obsługa (12 dni od momentu zamówienia do dostarczenia przesyłki z USA do PL.)

827.
Paweł Wilusz
21.02.2020  15:08
Polecam serdecznie wszystko klarownie przedstawione od momentu udzielenia informacji, wpłaty do samego trackingu i odbioru paczki. Na bieżąco byłem o wszystkim informowany. Paczka oczywiście z USA. Pozdrawiam

826.
Łukasz Buczel
21.02.2020  10:57
Gorąco polecam pomoc-w-zakupach. Super kontakt, szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolony.

825.
Adrian
20.02.2020  20:55
Profesjonalna obsługa, zamówienie zostało zrealizowane niemal błyskawicznie.

824.
Jawasaki
20.02.2020  19:04
Polecam zakupy poprzez tę firmę. Zamawiałem używane części z ebay do kosiarki-traktorka.
Wszystko poszło bezproblemowo.

823.
Dariusz
19.02.2020  18:38
Polecam zakupy szybko i profesjonalnie!
Firma pomogła mi zamówić i sprowadzić bardzo limitowany przedmiot ze stanów. Kontakt z firmą wzorowy!

822.
Adam B
adamrtv@o2.pl
15.02.2020  09:48
Ponowne zakupy. Pan Kajetan doszedł do perfekcji,zakupy to czysta przyjemność,bardzo dobry kontakt polecam wszystkim.Pozdrawiam i życzę wielu klientów

821.
gajero
gaga@niepodam.pl
14.02.2020  21:23
Polecam. Części do samochodu otrzymałem równo miesiąc od zlecenia ich zakupu na ebay.com

820.
Marcin
12.02.2020  19:47
Bardzo serdecznie dziękuję za organizację, pełen profesjonalizm i wsparcie podczas zakupu i wysyłki towaru. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Cały czas miałem bardzo dobry kontakt z firmą i czułem pełne zaangażowanie. Gorąco polecam. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz. Pozdrawiam,
Marcin

819.
Łukasz
11.02.2020  12:57
Udana transakcja.
Bardzo dobry kontakt z Panem Kajetanie od momentu wyceny zlecenia aż do dostawy. Polecam!

818.
Stefan
09.02.2020  21:22
Poprosiłem firmę Pomoc w Zakupach o sprowadzenie probiotyku dostępnego tylko w Stanach. Paczka dotarła zgodnie z umową. Sam byłem zaskoczony że tak łatwo to poszło. Polecam.

817.
Andrzej B.
shakuhachizen1@gmail.com
05.02.2020  22:05
Szybka i sprawna obsługa. Stały kontakt na każdym etapie. Jasność i przejrzystość informacji.Zamawiałem części do samochodu z USA. Cała akcja trwała zaledwie 1,5 tygodnia. Skorzystam na pewno jeszcze nie raz.
Polecam wszystkim.
I jeszcze raz podziękowania.

816.
Grzesiek
03.02.2020  21:33
Polecam, szybko i profesjonalnie przesyłka dotarła zgodnie z zamówieniem w bardzo krótkim czasie.

815.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
27.01.2020  17:21
Jak zwykle profesjonalnie i uczciwie,zanim pomyśle o przesyłce to już ją mam.Polecam i pozdrawiam:)

814.
BamBosh
26.01.2020  23:23
Zdecydowanie polecam współpracę! Kolejny raz zamówiona rzecz przez Pomoc-w-zakupach.pl dotarła bez najmniejszych zastrzeżeń. Bardzo dobry kontakt oraz minimum formalności. Szybko i fachowo! Pełen profesjonalizm.
Polecam i pozdrawiam.

813.
Mariusz Chełmiński
17.01.2020  20:41
Zdecydowanie POLECAM. Dokonałem zamówienia w trudnym okresie wysyłkowym bo między Świętami a Nowym Rokiem. Ku mojemu zdziwieniu przesyłkę otrzymałem po niecałych trzech tygodniach, pomimo wolnych dni. Kontakt z Panem Kajetanem to czysta przyjemność. Jak coś mi się zamarzy ponownie to zdecydowanie przez tą firmę.

812.
Jacek
jacektrans@vp.pl
15.01.2020  17:18
Polecam takie zakupy to sama przyjemność. Pełny profesjonalizm .100% pozytywna opinia .Na pewno jeszcze skorzystam.

811.
Luc
Vektor81@o2.pl
15.01.2020  16:03
Rzetelnie i konkretnie. Wszystko sprawnie i rzeczowo. Nie można pominąć bardzo dobrego kontaktu i pomocy w zakupach. Polecam w 100%.

810.
Wojciech Sokołowski
04.01.2020  20:41
Bardzo dobry kontakt i sprawna realizacja zamówienia. Szybko i rzetelnie. Obecnie to najszybszy przewoźnik także dla nietypowych zamówień. Z pewnością jeszcze nie raz z Państwa usług będę korzystał. Pozdrawiam. Wojciech

809.
Marek F.
03.01.2020  14:48
Wszystko przebiegło bezproblemowo i sprawnie. Polecam wszystkim

808.
Klaudia
03.01.2020  10:29
Pan Kajetan to James Bond zakupów internetowych, nie ma dla niego rzeczy niemożliwych, do tego mega cierpliwość do klientów, Dziękuję i polecam z całego serca!!!!!:)))

807.
Karol N.
tiwazi@op.pl
02.01.2020  16:18
Cały proces od informacji do sfinalizowania transakcji przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Biorąc pod uwagę okres świąteczny jestem zadowolony z czasu realizacji. Na pewno wrócę w przyszłości.

806.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
20.12.2019  16:29
Ludzie jak chcecie jakiś wymażony prezent dla siebie lub dla kogoś a znajduje się na stronie typu amazon i nie wiecie jak tam zamawiać to wchodźcie na tą stronę i zamawiajcie w ciemno ponieważ nigdy się nie zawiodłem na na niej a zamawiałem już naprawdę sporo i to w dodatku z Japonii!!!

805.
tadekz1
19.12.2019  17:44
Poprosiłem Pana Kajetana o pomoc w sprowadzeniu przekładni do amerykańskiej kosiarki.
Większość z renomowanych serwisów maszyn ogrodniczych odmówiło wykonania tej usługi. Pan Kajetan się nie poddawał i dzięki Jego desperacji (i Jego współpracowników) otrzymałem zamówioną przesyłkę. Płatność bardzo klarowna i uczciwa. Pozdrawiam

804.
Zbigniew Skalski
zbs5801@wp.pl
13.12.2019  10:26
Bardzo profesjonalne działanie. Cały czas kontakt w sprawie realizacji i śledzenia przesyłki.Bardzo szybkie zamówienie towaru. Czytelne koszty. Naprawdę polecam tą firmę.

803.
mmm33
11.12.2019  22:30
Perfekcyjna bardzo profesjonalna obsługa. Stały i szybki kontakt z klientem, do tego miła obsługa. Polecam wszystkim. Jeśli znów będę potrzebowała pomocy w zakupach na pewno skorzystam ponownie.

802.
Jędrzej
09.12.2019  15:53
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Przesyłka dotarła nadspodziewanie szybko. Kontakt z firmą wzorowy. Polecam

801.
Michał M
Nowy681@gmail.com
09.12.2019  13:25
Zakup Udał się wszystko szybko i miło Polecam wszystkim.

starsze »

idź do:    najnowsze opinie  |  800-701  |  700-601  |  600-501  |  500-401  |  400-301  |  300-201  |  200-101  |  100-1



Dodaj opinię

imię i nazwisko / nick:
e-mail
czy e-mail ma być widoczny na stronie? TAK
NIE

numer zamówienia
treść:

   
do góry strona główna
pomoc-w-zakupach.pl © 2011 - 2020. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Nie wiesz jak robić zakupy na eBay? Zastanawiasz się jak kupować na Amazon i w zagranicznych e-sklepach? Oferujemy profesjonalną pomoc w sprowadzaniu towarów z zagranicy. Z nami zakupy w USA, Anglii, Niemczech i innych krajach to nie problem. Zakupy internetowe to nasza specjalność. Serdecznie zapraszamy.

Serwis korzysta z plików Cookie: Polityka Cookies