Zakupy internetowe w USA, UK i w Niemczech



Sklepy Pomoc Promocje Opinie

OPINIE KLIENTÓW


  • Dowiedz się co sądzą o nas nasi Klienci.
  • Skorzystaj z naszych usług i sam dodaj opinię. Zapraszamy.

starsze »

666.
S.S.
07.11.2018  18:16
To już mój szósty komentarz i napiszę go w ten sposób -
kupowałem za pośrednictwem pomocy-w-zakupach.pl na Słowacji, w Niemczech, USA, krajach skandynawskich,
a nawet w Azji i Australii, nie zawiodłem się nigdy, a doświadczenie każe mi wierzyć,
że będzie tak zawsze, gdy tylko zajdzie konieczność, aby zwrócić się do p. Kajetana z prośbą o pomoc.

665.
stanislaw swidnica
koktajl_20@o2.pl
03.11.2018  19:29
z przyjemnoscia polecam! fachowa rzetelna i solidna pomoc w zakupach,dziekuje i pozdrawiam

664.
Agnieszka Smoleń
smoleniaczki@wp.pl
02.11.2018  20:49
Wszystkim polecam. Dla mnie to była wielka i nieoceniona pomoc w zakupach. Bez nich bym sobie nie poradziła. Przemiły kontakt i troska o klienta.

663.
Przemysław
Joasia19111983@onet.pl
12.10.2018  20:29
Firma rzetelna godna polecenia.

662.
Karina
03.10.2018  15:11
Jak najbardziej polecam! Stały kontakt, profesjonalne podejście, szybka wysyłka.

661.
Krzysztof Bunda
krzysztof.tb@wp.pl
26.09.2018  21:37
Jeżeli ktoś nie czuje się na siłach czynić zakupy za granicą, to jak najbardziej może scedować to na Pomoc-w-zakupach. PEŁEN PROFESJONALIZM - ponadto zwraca uwagę bardzo dobry i szybki kontakt oraz pomoc w trudnych sytuacjach np. problemy z odebraniem przesyłki z winy poczty. SZCZERZE POLECAM

660.
Anna M
26.09.2018  15:42
Z wielkim opóżnieniem, ale DZIEKUJĘ!

Odpowiedzi na wszelkie pytania natychmiastowe i bardzo uprzejme, usługa zrealizowana natychmiastowo. POLECAM.

659.
Łukasz
26.09.2018  15:20
Wszystko przebiegło jak należy,dokładnie tak jak chciałem.Na wszystkie moje pytania dostałem odpowiedż, nie było żadnego problemu z towarem.Serdecznie polecam tę stronę.Pozdrawiam Pana Kajetana ,napewno jeszcze skorzystam.

658.
Marek
22.09.2018  11:59
Szybko Sprawnie Solidnie Satysfakcjonująco

657.
ROBERT
autokraft@wp.pl
18.09.2018  14:31
Wszystko w jak najlepszym porządku, bardzo dobry kontakt i wyśmienita pomoc przy zakupach zagranicznych. Serdecznie polecam!!!!

656.
Jakub Pęcikiewicz
biuro@pizzer.pl
17.09.2018  17:45
Firma bardzo solidna i pomocna. Bdb kontakt mailowy co jest na wagę złota w przypadku różnicy czasu PL-USA.

655.
Łukasz
13.09.2018  20:39
Zakupy przebiegły prawidłowo i sprawnie.Firma jest rzeczywiście pomocna w zakupach :) Duży plus za bardzo dobry kontakt z firmą i ogólny profesjonalizm. Jeśli ktoś z jakichś względów musi skorzystać z pośrednictwa w zakupach za granicą to jak najbardziej Pomoc-w-zakupach.pl

654.
Filip Szczepański
Noiralog@gmail.com
05.09.2018  16:13
Przesyłka dotarła bardzo szybko i wszystko było w takim stanie jak trzeba.
Jeżeli chodzi o ustalanie zakupów i wycenę p. Kajetan był bardzo miły i pomocny. Godne polecenia

653.
Sylwek
30.08.2018  00:33
Po raz pierwszy korzystałem z usług Tej firmy i jestem bardzo zadowolony. Dokładna, rzetelna, miła obsługa na każdym etapie zamawiania towaru. Jeżeli będę planował następne zakupy, z pewnością skorzystam z Ich usług. Polecam.

652.
Daniel
28.08.2018  15:01
Pierwszy raz skorzystałem z usług tej firmy i nie żałuję. Zakup przebiegł sprawnie i bez najmniejszych problemów. Śmiało mogę polecić! Jeszcze tu wrócę!

651.
Kacper
28.08.2018  12:34
Korzystałem drugi raz i z pewnością skorzystam jeszcze nie raz :) Polecam !

650.
Mateusz Jakobsze
23.08.2018  18:29
Polecam zamawianie z tą firmą, szybka pomoc w odnalezieniu najtańszej oferty jak i najlepszej przesyłki. Pełen profesjonalizm, szybkie odpowiedzi przede wszystkim chęć współpracy. Pozdrawiam ;)

649.
Paweł Rozmarynowski
21.08.2018  16:42
Za pośrednictwem ww. firmy zamówiłem ze Stanów zawieszki, których fizycznie sam nie byłem w stanie zamówić. Był to mój pierwszy zakup "niesamodzielny", z czym wiązały się obawy o czas i bezproblemowe dostarczenie przesyłki. Powyższe okazały się bezzasadne. Przesyłka trafiła w moje ręce szybciej niż myślałem. Marża także nie jest wygórowana.
Panu Kajetanowi i jego "człowiekowi" ze Stanów raz jeszcze serdecznie dziękuję, a czytającym tę opinię - polecam usługę.
Pozdrawiam,
Paweł R.

648.
Monika
14.08.2018  13:08
Jeśli z jakiegoś powodu nie korzystacie z PayPala, a mimo to macie ochotę kupić coś z zagranicznego sklepu (w moim przypadku chodziło o sprowadzenie płyt muzycznych z Korei), to Wasze rozwiązanie powinno nazywać się: pomoc-w-zakupach.pl
Profesjonalna pomoc i super kontakt. Gorąco polecam!

647.
Marcin
14.08.2018  12:26
Towar doszedł... jestem bardzo zadowolony ze współpracy, dobry kontakt w trakcie całej transakcji...
POLECAM

646.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
09.08.2018  16:17
Wszystko super,prędzej niż się spodziewałem.Pan który mi zamawia przesyłki na Amazonie jest lepszy niż Mikołaj:)
Pozdrawiam

645.
Jacek Kur
jacek.kur@jacekkur.pl
09.08.2018  15:06
Wszystko OK. Szybko. Pełna opieka przez cały proces. Dobry kontakt. Polecam.

644.
wabro
07.08.2018  19:41
Kolejny raz korzystam z pośrednictwa Pomoc - w - zakupach.pl i oczywiście jak zwykle, pełne zadowolenie z zakupów,profesjonalnie,szybko i miło,POLECAM WSZYSTKIM !!!!!!!!

643.
Agnieszka
02.08.2018  21:45
Szybko i bezproblemowo -polecam

642.
ADAM
01.08.2018  14:23
witam serdecznie jak ktos chce kupic za posrednictwem tej firmy to polecam!!!! juz kilka razy kupowalem i bylo sprawnie, profesjonalnie P O L E C A M !!!

641.
Izabela
30.07.2018  16:19
Bardzo solidna firma. Obsługa bardzo pomocna, sprawnie działająca. Zdecydowanie polecam!!!!!!

640.
MARIA Zaporowska
30.07.2018  14:11
Mega polecam, szybko, sprawnie i miło :)

639.
bartbmx9
30.07.2018  09:33
Super kontakt, świetna współpraca. Ekipa bardzo pomaga w zakupach w USA - czyniąc je prostym, niczym podczas standardowego zamówienia w polskim sklepie online. Najlepszy kontrahent do zakupów ze stanów

638.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
25.07.2018  13:08
Jak zwykle zadowolenie 100-tu procentowe z zakupów,polecam wszystkim robić zakupy przez tą stronę bo jeśli o mnie chodzi to jak nie tu to nigdzie.

637.
Izabela Papaj
25.07.2018  12:13
Serdecznie polecam, Szybki i miły kontakt. Spełnili moje oczekiwania w 100% i na pewno w przyszłości skorzystam ponownie :)

636.
Ewa Roczniok
ewarocz@icloud.com
18.07.2018  16:12
Z dużą przyjemnością napiszę: Pomoc-w-zakupach,pl działa szybko, profesjonalnie, kulturalnie. Na pewno firma godna polecenia.
Jeśli będę potrzebowała ponownie wsparcia w zakupach,
niewątpliwie zgłoszę się znowu pod ten adres.

635.
Emilia M.
17.07.2018  16:07
Świetny kontakt, przemiła obsługa. Pierwszy raz korzystałam z takich usług i teraz wiem,że na pewno nie ostatni. Polecam z całego serca :)

634.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
10.07.2018  17:27
Kolejny udany zakup poprzez tą stronę,jak zwykle profesjonalizm 100% i moje zadowolenie 100%.Polecam robienie zakupów przez tą stronę.

633.
wabro
wabro@op.pl
10.07.2018  13:22
Jak zawsze wszystko w porządku

632.
Agata
21.06.2018  17:14
Miły, pomocny i zaangażowany opiekun zakupów. Szybkie reakcje na moje pytania i sprawnie wysłana przesyłka. Jestem bardzo zadowolona i dziękuję :)

631.
IrisHemerocallis
20.06.2018  11:03
Świetny kontakt, bardzo miła obsługa, gotowa pomóc w razie potrzeby. Idealne rozwiązanie dla tych, którzy tak jak ja, nie mają możliwości zamawiać z zagranicznych stron. Winyl zamówiony niezwłocznie po dotarciu pieniędzy. Na pewno jeszcze skorzystam z oferowanych usług :D

630.
Mirek
15.06.2018  16:39
Transakcja przeprowadzona szybko i profesjonalnie.
Bardzo dobry kontakt.
Firma solidna.
POLECAM !

629.
Sabina Jarecka
sjarecka@gmail.com
15.06.2018  09:37
Firma bardzo wiarygodna,szybko i profesjonalnie sprawa została załatwiona jeszcze raz dziękuję i polecam!

628.
Waldi
07.06.2018  19:33
Zakupy na amozonie przebiegły szybko i sprawnie

627.
Jacek
06.06.2018  11:29
Zamówienie na zakup części motocyklowych na Amazon USA złożone 14-05, opłacone 16-05, 28-05 wysłane w Illinoi , 05-06 u mnie w Polsce. Wszystko przebiegło bez komplikacji. Stały kontakt i wyczerpujące odpowiedzi na moje dodatkowe pytania. Polecam.

626.
Max
05.06.2018  20:54
Bardzo dobry kontakt mailowy.Realizacja zamówienia zgodnie z ustaleniami. Cena za realizację - adekwatna do obsługi ;). Jestem zadowolony z czasu załatwienia sprawy. Przy kolejnych kłopotach na pewno zwrócę się ponownie z prośba o pomoc. ;).

625.
Jeżosław
30.05.2018  16:38
Transakcja przeprowadzona szybko i sprawnie. Do tego stały i bardzo dobry kontakt. Gorąco polecam innym kupującym!

624.
Ireneusz. E.
25.05.2018  18:25
Profesjonalnie -szybko sprawnie - na pewno jeszcze skorzystam z usługi - polecam .

623.
Maciej
21.05.2018  23:21
Usługa profesjonalna i miły, przyjazny kontakt. Przedmioty zakupione w USA po 2 tygodniach z małym "hakiem" dostarczone na miejsce w Polsce :). Pozdrawiam.

622.
Daniel
17.05.2018  22:08
Firma solidna, polecam !

621.
Michał
16.05.2018  15:05
Firma godna polecenia.Wszystko sprawnie i bardzo szybko.

620.
Agata Drewniak
10.05.2018  13:01
Jestem bardzo zadowolona z transakcji i zakupu. Szybki i bezproblemowy kontakt z obsługą. 100% satysfakcji. Polecam!

619.
Mateusz Rusinek
08.05.2018  20:44
Osobiście jeszcze nie spotkałem się z tak perfekcyjnym podejściem do klienta. Wszystko wykonane bardzo profesjonalnie. Polecam wszystkim kupującym towary poza Polską.

618.
Paweł P.
08.05.2018  15:37
Gorąco polecam... Jakiś czas temu skorzystałem z pomocy w zakupie modeli z UK i nie zawiodłem się. Sprawne, kulturalne i bardzo rzeczowe podejście do klienta do chyba główne zalety Państwa, którzy reprezentują pomoc-w-zakupach.pl . Osobiście jestem bardzo zadowolony i polecam tę stronę innym.

617.
Cezary
08.05.2018  14:33
Serdecznie dziekuję i polecam. Fachowo, szybko i profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt. :)

616.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
08.05.2018  14:30
Jestem w 100% zadowolony z zakupów poprzez tą stronę,ludzie którzy pracują tutaj to prawdziwi profesjonaliści.W zasadzie mogę powiedzieć że Ci ludzie to ostatnia deska ratunku dla mnie ponieważ chciałem zamawiac z Japonii i tylko dzięki tym ludziom udało mi się to zrobić,także polecam wszystkim robić zakupy poprzez tą stronę,jeszcze wiele razy będę robił zakupy poprzez tą stronę.
Pozdrawiam i do następnego razu

615.
Sławek
07.05.2018  22:18
Zamówiłem rośliny z UK, których firma nie chciała wysłać do PL. Formalności i dostawa przebiegła sprawnie mimo długiego weekendu majowego. Polecam.

614.
pablodo
06.05.2018  19:36
Super , towar z USA jest :) szybko. sprawnie, nie myślałem że to takie łatwe. polecam

613.
ADAM
04.05.2018  16:51
witam serdecznie juz trzeci raz kupuje przez ta firme i znowu jestem zadowolony dlatego polecam nie bac sie jest ok!!

612.
Master Arti
01.05.2018  11:26
Polecam gorąco, korzystać często. Kolejne zakupy wykonam z miłą chęcią. Polecam mocno !

611.
Klaudia
30.04.2018  15:59
Wszystko super.paczka z USa dotarla w 2 tyg. Polecam:)

610.
Michał
michal.niwinski@onninen.pl
27.04.2018  15:43
Pełna kompleksowa i rzetelna obsługa . Przesyłka dotarła zgodnie z zamówieniem w deklarowanym czasie realizcji . Sam napewno jeszcze skorzystam . Polecam

609.
Kacper
25.04.2018  19:08
Wszystko na plus. Polecam !

608.
Michał Cybulski
25.04.2018  11:49
Świetny kontakt, profesjonalna usługa. Wszystko załatwione sprawnie i bezproblemowo. Polecam

607.
Bartosz
23.04.2018  15:08
Wszystko w jak najlepszym porządku, bardzo dobry kontakt i wyśmienita pomoc przy zakupach zagranicznych. Serdecznie polecam.

606.
Michał M
Nowy681@gmail.com
17.04.2018  16:32
Nikon-D7200-DSLR-18-140-mm Z Wielkiej Brytanii bez cła i innych opłat :) super Sprzęt jestem bardzo zadowolony z Zakupu tego Aparatu...

605.
Ireneusz Kaproń
17.04.2018  07:23
szybko, sprawnie, profesjonalnie ...warto !!

604.
Zinaida G
12.04.2018  19:33
Serdecznie dziękuję,za profesjonalne załatwienie pośrednictwa w zakupach. W pierwszym przypadku towar był do zwrotu i wszystko przebiegło bardzo sprawnie i profesjonalnie w wielką kulturą obsługi.
W drugim zamówieniu wszystko było ok, towar bardzo dobry i szybka obsługa i szybka dostawa. Serdecznie dziękuję i na pewno w przyszłości nie będę wahała się skorzystać, jak również polecam innym usługę tej firmy. Rzetelność i profesjonalizm - tego doświadczyłam korzystając z ich usługi w tych dwóch różnych zamówieniach. Dziękuję.

603.
Michal
11.04.2018  19:18
Jestem bardzo zadowolony z obslugi i szybkiej realizacji. Polecam !

602.
Michał W.
michas.mickey@gmail.com
09.04.2018  15:49
Szczerze polecam firmę pomoc-w-zakupach.pl jako pośrednika w wykonywaniu zamówień zagranicznych. Zamawiałem 2 rzeczy z 2 rożnych sklepów w Stanach Zjednoczonych, mimo problemu ze strony sprzedających, co znacznie wydłużyło zamowienie wszystko zakończyło się szybko i już po 3 tygodniach miałem zamówienie u siebie, pewnie gdyby sprzedawcy byli rzetelni, udałoby sie to jeszcze o 1-1,5tyg szybciej. Kontakt z firmą miałem przez cały czas, nawet w godzinach wieczorno-nocnych. Zostałem obsłużony profesjonalnie, a za usługę zapłaciłem umiarkowanie niską cenę. Pozdrawiam i na pewno tu wrócę, jeśli będę miał taką potrzebę!

601.
Joanna G.
09.04.2018  07:11
Kolejne zakupy i kolejny raz profesjonalne podejście.Gorąco polecam!

starsze »

idź do:    najnowsze opinie  |  600-501  |  500-401  |  400-301  |  300-201  |  200-101  |  100-1



Dodaj opinię

imię i nazwisko / nick:
e-mail
czy e-mail ma być widoczny na stronie? TAK
NIE

numer zamówienia
treść:

   
do góry strona główna
pomoc-w-zakupach.pl © 2011 - 2018. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Nie wiesz jak robić zakupy na eBay? Zastanawiasz się jak kupować na Amazon i w zagranicznych e-sklepach? Oferujemy profesjonalną pomoc w sprowadzaniu towarów z zagranicy. Z nami zakupy w USA, Anglii, Niemczech i innych krajach to nie problem. Zakupy internetowe to nasza specjalność. Serdecznie zapraszamy.

Serwis korzysta z plików Cookie: Polityka Cookies