Zakupy internetowe w USA, UK i w Niemczech



Sklepy Pomoc Promocje Opinie

OPINIE KLIENTÓW


  • Dowiedz się co sądzą o nas nasi Klienci.
  • Skorzystaj z naszych usług i sam dodaj opinię. Zapraszamy.

starsze »

838.
Błażej Macho
05.04.2020  18:54
Nic dodać nic ująć Pan Kajetan chyba jest w stanie załatwić wszystko, mimo problemow związanych z wirusem, przesyłka dotarła bardzo szybko i to w prima aprilis wiec widzac rano sms od kuriera myślałem że to żart :)

837.
Jakub
03.04.2020  15:13
Bardzo polecam tą firmę nie było żadnych problemów z zakupami bardzo dobry kontakt z obsługa. Paczka dotarła szybko i bez najmniejszych problemów.

836.
Mariusz
02.04.2020  20:58
Szybko i profesjonalnie, nawet koronawirus nie przeszkodził w dostawie zamówionego z niemiec Pixela 4 XL. Polecam wszystkim.

835.
Karina
18.03.2020  22:31
Profesjonalizm firmy "Pomoc-w-zakupach" jest nie do opisania! Dodatkowo jeszcze opieka Pana Kajetana w trakcie całego procesu oraz jego niezwykle ciepłe i indywidualne podejście do każdego klienta sprawiają, że zagraniczne zakupy przestają być straszne, a wymarzone przedmioty (nawet te niemal niemożliwe do zdobycia) trafiają do rąk nowych właścicieli szybko i bezproblemowo. Jeszcze raz serdecznie dziękuję tej cudownej firmie i szczerze ją polecam!

834.
Robert
18.03.2020  12:29
Zakup na ebay.com w Stanach. Niestety z wysyłką na terenie Stanów. Dzięki pomocy w zakupach, wszystko poszło sprawnie, szybko i zgodnie z ofertą. Po 11 dniach od zakupu miałem przesyłkę w domu. Dziękuję bardzo. W podobnych przypadkach w przyszłości też skorzystam z tej usługi.

833.
Mariusz
12.03.2020  12:40
Polecam korzystanie z usług tej firmy jeśli ktoś chce coś kupić przez internet ! Profesjonalna pomoc, dokładna informacja, wszelkie potrzebne wyjaśnienia odnośnie transakcji, znakomity kontakt; sam proces zakupu i przesyłki towaru szybki, sprawny, żadnych problemów.

832.
Mariusz
11.03.2020  18:09
Świetny kontakt aż do zakończenia transakcji opieka nad zakupem
Dostałem zwrot za z nadpłaty
Polecam, pełen profesjonalizm
Dziękuję za cierpliwość

831.
Przemysław J.
11.03.2020  12:38
Paczka z Niemiec po kilku dniach dotarła do mnie.Gorąco polecam.

830.
Paweł Balawender
pbalas1975@o2.pl
05.03.2020  20:24
Polecam wszystkim którzy zamierzają zrobić zakupy na zagranicznych aukcjach a nie mają doświadczenia tak jak to było w moim przypadku.Pan Kajetan podchodzi do tematu bardzo rzetelnie,świetny kontakt, wyrozumiałość a przede wszystkim doradzi co jest bardzo istotne.Zakupy za pośrednictwem tej firmy to gwarancja 100% satysfakcji.Pozdrawiam i na pewno skorzystam w przyszłości z usług Pana Kajetana.

829.
Szymon
01.03.2020  20:51
Miałem mieszane uczucia co do składania zamówienia przez pośrednika, ale wszystko przeszło wyjątkowo gładko. Pełen profesionalizm.

828.
Marcin
pink67@interia.pl
25.02.2020  18:17
Transakcja przeprowadzona w sposób profesjonalny i bezpieczny. Bardzo dobry kontakt i szybka obsługa (12 dni od momentu zamówienia do dostarczenia przesyłki z USA do PL.)

827.
Paweł Wilusz
21.02.2020  15:08
Polecam serdecznie wszystko klarownie przedstawione od momentu udzielenia informacji, wpłaty do samego trackingu i odbioru paczki. Na bieżąco byłem o wszystkim informowany. Paczka oczywiście z USA. Pozdrawiam

826.
Łukasz Buczel
21.02.2020  10:57
Gorąco polecam pomoc-w-zakupach. Super kontakt, szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolony.

825.
Adrian
20.02.2020  20:55
Profesjonalna obsługa, zamówienie zostało zrealizowane niemal błyskawicznie.

824.
Jawasaki
20.02.2020  19:04
Polecam zakupy poprzez tę firmę. Zamawiałem używane części z ebay do kosiarki-traktorka.
Wszystko poszło bezproblemowo.

823.
Dariusz
19.02.2020  18:38
Polecam zakupy szybko i profesjonalnie!
Firma pomogła mi zamówić i sprowadzić bardzo limitowany przedmiot ze stanów. Kontakt z firmą wzorowy!

822.
Adam B
adamrtv@o2.pl
15.02.2020  09:48
Ponowne zakupy. Pan Kajetan doszedł do perfekcji,zakupy to czysta przyjemność,bardzo dobry kontakt polecam wszystkim.Pozdrawiam i życzę wielu klientów

821.
gajero
gaga@niepodam.pl
14.02.2020  21:23
Polecam. Części do samochodu otrzymałem równo miesiąc od zlecenia ich zakupu na ebay.com

820.
Marcin
12.02.2020  19:47
Bardzo serdecznie dziękuję za organizację, pełen profesjonalizm i wsparcie podczas zakupu i wysyłki towaru. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Cały czas miałem bardzo dobry kontakt z firmą i czułem pełne zaangażowanie. Gorąco polecam. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz. Pozdrawiam,
Marcin

819.
Łukasz
11.02.2020  12:57
Udana transakcja.
Bardzo dobry kontakt z Panem Kajetanie od momentu wyceny zlecenia aż do dostawy. Polecam!

818.
Stefan
09.02.2020  21:22
Poprosiłem firmę Pomoc w Zakupach o sprowadzenie probiotyku dostępnego tylko w Stanach. Paczka dotarła zgodnie z umową. Sam byłem zaskoczony że tak łatwo to poszło. Polecam.

817.
Andrzej B.
shakuhachizen1@gmail.com
05.02.2020  22:05
Szybka i sprawna obsługa. Stały kontakt na każdym etapie. Jasność i przejrzystość informacji.Zamawiałem części do samochodu z USA. Cała akcja trwała zaledwie 1,5 tygodnia. Skorzystam na pewno jeszcze nie raz.
Polecam wszystkim.
I jeszcze raz podziękowania.

816.
Grzesiek
03.02.2020  21:33
Polecam, szybko i profesjonalnie przesyłka dotarła zgodnie z zamówieniem w bardzo krótkim czasie.

815.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
27.01.2020  17:21
Jak zwykle profesjonalnie i uczciwie,zanim pomyśle o przesyłce to już ją mam.Polecam i pozdrawiam:)

814.
BamBosh
26.01.2020  23:23
Zdecydowanie polecam współpracę! Kolejny raz zamówiona rzecz przez Pomoc-w-zakupach.pl dotarła bez najmniejszych zastrzeżeń. Bardzo dobry kontakt oraz minimum formalności. Szybko i fachowo! Pełen profesjonalizm.
Polecam i pozdrawiam.

813.
Mariusz Chełmiński
17.01.2020  20:41
Zdecydowanie POLECAM. Dokonałem zamówienia w trudnym okresie wysyłkowym bo między Świętami a Nowym Rokiem. Ku mojemu zdziwieniu przesyłkę otrzymałem po niecałych trzech tygodniach, pomimo wolnych dni. Kontakt z Panem Kajetanem to czysta przyjemność. Jak coś mi się zamarzy ponownie to zdecydowanie przez tą firmę.

812.
Jacek
jacektrans@vp.pl
15.01.2020  17:18
Polecam takie zakupy to sama przyjemność. Pełny profesjonalizm .100% pozytywna opinia .Na pewno jeszcze skorzystam.

811.
Luc
Vektor81@o2.pl
15.01.2020  16:03
Rzetelnie i konkretnie. Wszystko sprawnie i rzeczowo. Nie można pominąć bardzo dobrego kontaktu i pomocy w zakupach. Polecam w 100%.

810.
Wojciech Sokołowski
04.01.2020  20:41
Bardzo dobry kontakt i sprawna realizacja zamówienia. Szybko i rzetelnie. Obecnie to najszybszy przewoźnik także dla nietypowych zamówień. Z pewnością jeszcze nie raz z Państwa usług będę korzystał. Pozdrawiam. Wojciech

809.
Marek F.
03.01.2020  14:48
Wszystko przebiegło bezproblemowo i sprawnie. Polecam wszystkim

808.
Klaudia
03.01.2020  10:29
Pan Kajetan to James Bond zakupów internetowych, nie ma dla niego rzeczy niemożliwych, do tego mega cierpliwość do klientów, Dziękuję i polecam z całego serca!!!!!:)))

807.
Karol N.
tiwazi@op.pl
02.01.2020  16:18
Cały proces od informacji do sfinalizowania transakcji przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Biorąc pod uwagę okres świąteczny jestem zadowolony z czasu realizacji. Na pewno wrócę w przyszłości.

806.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
20.12.2019  16:29
Ludzie jak chcecie jakiś wymażony prezent dla siebie lub dla kogoś a znajduje się na stronie typu amazon i nie wiecie jak tam zamawiać to wchodźcie na tą stronę i zamawiajcie w ciemno ponieważ nigdy się nie zawiodłem na na niej a zamawiałem już naprawdę sporo i to w dodatku z Japonii!!!

805.
tadekz1
19.12.2019  17:44
Poprosiłem Pana Kajetana o pomoc w sprowadzeniu przekładni do amerykańskiej kosiarki.
Większość z renomowanych serwisów maszyn ogrodniczych odmówiło wykonania tej usługi. Pan Kajetan się nie poddawał i dzięki Jego desperacji (i Jego współpracowników) otrzymałem zamówioną przesyłkę. Płatność bardzo klarowna i uczciwa. Pozdrawiam

804.
Zbigniew Skalski
zbs5801@wp.pl
13.12.2019  10:26
Bardzo profesjonalne działanie. Cały czas kontakt w sprawie realizacji i śledzenia przesyłki.Bardzo szybkie zamówienie towaru. Czytelne koszty. Naprawdę polecam tą firmę.

803.
mmm33
11.12.2019  22:30
Perfekcyjna bardzo profesjonalna obsługa. Stały i szybki kontakt z klientem, do tego miła obsługa. Polecam wszystkim. Jeśli znów będę potrzebowała pomocy w zakupach na pewno skorzystam ponownie.

802.
Jędrzej
09.12.2019  15:53
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Przesyłka dotarła nadspodziewanie szybko. Kontakt z firmą wzorowy. Polecam

801.
Michał M
Nowy681@gmail.com
09.12.2019  13:25
Zakup Udał się wszystko szybko i miło Polecam wszystkim.

starsze »

idź do:    najnowsze opinie  |  800-701  |  700-601  |  600-501  |  500-401  |  400-301  |  300-201  |  200-101  |  100-1



Dodaj opinię

imię i nazwisko / nick:
e-mail
czy e-mail ma być widoczny na stronie? TAK
NIE

numer zamówienia
treść:

   
do góry strona główna
pomoc-w-zakupach.pl © 2011 - 2020. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Nie wiesz jak robić zakupy na eBay? Zastanawiasz się jak kupować na Amazon i w zagranicznych e-sklepach? Oferujemy profesjonalną pomoc w sprowadzaniu towarów z zagranicy. Z nami zakupy w USA, Anglii, Niemczech i innych krajach to nie problem. Zakupy internetowe to nasza specjalność. Serdecznie zapraszamy.

Serwis korzysta z plików Cookie: Polityka Cookies