Zakupy internetowe w USA, UK i w Niemczech



Sklepy Pomoc Promocje Opinie

OPINIE KLIENTÓW


  • Dowiedz się co sądzą o nas nasi Klienci.
  • Skorzystaj z naszych usług i sam dodaj opinię. Zapraszamy.

starsze »

803.
mmm33
11.12.2019  22:30
Perfekcyjna bardzo profesjonalna obsługa. Stały i szybki kontakt z klientem, do tego miła obsługa. Polecam wszystkim. Jeśli znów będę potrzebowała pomocy w zakupach na pewno skorzystam ponownie.

802.
Jędrzej
09.12.2019  15:53
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Przesyłka dotarła nadspodziewanie szybko. Kontakt z firmą wzorowy. Polecam

801.
Michał M
Nowy681@gmail.com
09.12.2019  13:25
Zakup Udał się wszystko szybko i miło Polecam wszystkim.

800.
Atena
08.12.2019  19:42
Przesyłka z Rumunii doszła bezproblemowo, o wiele szybciej niż planowano. Bardzo miła obsługa, wszelkie informacje na bieżąco. Polecam mocno i Pozdrawiam

799.
Bartosz N
bartosz.nowak.1982@o2.pl
05.12.2019  18:20
Przesyłka butów z USA dotarła bez problemu ( drogą morską) aż jestem w szoku. Świetny kontakt z panem Kajetanem
Profesjonalnie -POLECAM

798.
Michał
04.12.2019  17:48
Moje zamówienie dotyczyło aparatu fotograficznego sprzedawanego w Japonii na aukcji ebay.
Cała transakcja została przeprowadzona szybko i sprawnie.Kontakt telefoniczny i mailowy z Panem Kajetanem jest na najwyższym poziomie , zawsze szybko i konkretnie.Jestem bardzo zadowolony z usługi Pomoc w Zakupach.

797.
dariusz
29.11.2019  15:36
Wszystko w porządku. transakcja przebiegła bezproblemowo

796.
mm
28.11.2019  11:21
Super kontakt z p. Kajetanem, zamówienie dotarło w stanie nienaruszonym.

795.
Karol
27.11.2019  17:35
Bardzo polecam,
Zakup towaru z ebuy.com z negocjacją ceny finalnej, przesyłka drogą lotniczą, całość załatwiona bardzo profesjonalnie.

Karol

794.
Marcin
ogi1990.90@tlen.pl
26.11.2019  13:37
Witam wszystkich z czystym sumieniem i całego serca chciałbym gorąco polecić firmę "pomoc w zakupach"
-szybko
-rzetelnie
-profesjonalnie
Jak dla mnie zakupy z zagranicy nigdy nie były tak proste jak teraz jeszcze raz polecam i serdeczne pozdrawiania dla Pana Kajetana na pewno niedługo znów coś zamówię ;-)

793.
Michał M
Nowy681@gmail.com
19.11.2019  14:57
George Jones - The Essential - cd dobrze zabezpieczona Paczka i zawartość. Polecam Tą Firmę Każdemu Kto chce Robić zakupy W Różnych Krajach na świecie Bo to Najlepsza Firma i Można jej zaufać w 100 %

792.
Andrzej
13.11.2019  19:09
Polecam. Firma z profesjonalnym podejściem. Załatwiają niemożliwe.
Szybki kontakt itp.:)

791.
Qubis
13.11.2019  19:07
Super firma. Bezproblemowa obsługa na wysokim poziomie. Załatwiają niemożliwe.
Polecamy

790.
Korneliusz
12.11.2019  17:36
Zdecydowanie polecam korzystanie z usług. Wszystko szybko i sprawnie załatwione.

789.
Barbara
04.11.2019  23:05
Serdecznie polecam :)

788.
Adam B
adamrtv@o2.pl
26.10.2019  19:57
Perfekcyjna współpraca od początku do końca super kontakt polecam wszystkim .Pozdrawiam i życzę wielu klientów

787.
michal
24.10.2019  10:16
Zdecydowanie polecam, obsługa na 5, szybkośc działania na 5
brak jakichkolwiek zastrzeżeń !

786.
Michał M
Nowy681@gmail.com
23.10.2019  08:19
Bardzo Miły Pomocny Kontakt w Zakupach zagranicznych Tylko Kupować.

785.
Agata
21.10.2019  19:31
Serdecznie polecam,firma na pięć plus,rzetelnie, sprawnie pełna kultura, p. Kajetan cierpliwie wytłumaczył mi wszystkie zawiłości zakupów w USA, cały czas kontakt meilowy, informacje co dzieje się z zamówieniem na bieżąco, szybka dostawa, uczciwa firma, przystępna cena, wszystko OK.

784.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
21.10.2019  13:23
Jak zwykle zakupy udane w stu procentach,polecam wszystkim kupowac poprzez tą stronę.100% uczciwości!!!

783.
WALDEMAR
30.09.2019  12:51
Merytoryczny, kulturalny kontakt z klientem, rzetelność oraz terminowość, duże zaangażowanie w celu pozyskania dokładnie tego towaru jakiego poszukiwałem, następnym razem na 100% skorzystam z pomocy Pana Kajetana przy zakupach POLECAM

782.
Michał M
Nowy681@gmail.com
30.09.2019  12:48
Pomoc W zakupach jest Super ;)

zakupy się Udały jak zawsze.

781.
Martin
23.09.2019  17:40
Pełna profesura, polecam wszystkim pomoc w zakupach!

780.
sławek jurasz / rezydent747
rezydent747@gmail.com
23.09.2019  17:28
Polecam wszystkim! Extra szybko i zawodowo przeprowadzony zakup w USA i sprowadzenie do domu w PL. Przesyłka cały czas pod trackingiem, zawodowo opisana, zabespieczona i zapakowana. Aż miło. Super obługa Pana Kajetana. Będę wracać!

779.
Andrzej
20.09.2019  08:21
Transakcja wzorowa. Uzgodnienia i dogranie szczegółów to trzy meile, przelew, zamówienie - wszystko jednego dnia. Potem 8 dni cierpliwości i ze Stanów przybywa paczka. Łatwizna :) Polecam usługi Pana Kajetana

778.
Karolina K.
18.09.2019  22:44
Bardzo polecam! Szybki kontakt z klientem, przemiły i sympatyczny człowiek, doradzi i odpowie na wszystkie pytania. Bardzo szybka wysyłka z USA w moim przypadku po 6 dniach paczka była już w domu. Napewno jeszcze będę korzystała z usług firmy. Paczka ładnie zapakowana i zabezpieczona. Polecam !!

777.
Wojtek
10.09.2019  18:22
Przebieg transakcji, terminowa przesyłka. Wszystko OK.
Polecam!

776.
Rafał
10.09.2019  06:13
potrzebowałem pomocy w zakupie z USA i powiem że jestem zadowolony szybko sprawnie polecam wszystkim

775.
Kamil woj. śląskie
09.09.2019  18:30
Współpracuję z firmą Pomoc w Zakupach i Panem Kajetanem już od 2013 roku. W tym czasie dzięki tej stronie sprowadziłem wiele unikatowych i kolekcjonerskich przedmiotów, których trudno by było szukać w Polsce. Wszystkim, którzy po raz pierwszy chcą skorzystać z usług Pomocy w Zakupach mogę powiedzieć, że trafili Państwo pod właściwy adres. Można spokojnie i bez żadnych obaw powierzyć środki finansowe tej Firmie. Fachowość Pana Kajetana pozwala mieć pewność, że w Internecie dokonacie bezpiecznych i udanych zakupów. Firma prowadzi też dla swoich stałych klientów program lojalnościowy, tak więc warto zaglądać tu więcej niż jeden raz

774.
BamBosh
07.09.2019  16:07
Swietnie! Wszystko na czas i bez problemow! Goraco polecam!

Pozdrawiam.

773.
Anna
05.09.2019  17:04
Potrzebowaliśmy pomocy w zamówieniu łóżeczka dla dziecka z Amazon Warehouse (łóżeczko było w niżej cenie o ok. 80USD ze względu na uszkodzone opakowanie i nie było możliwości dostarczenia go bezpośrednio do Polski). Znaleźliśmy tą stronę i skontaktowaliśmy się z Panem Kajetanem. Jesteśmy baaaardzo zadowoleni z fachowości, przejrzystej wyceny i szybkiej informacji zwrotnej w przypadku naszych wątpliwości. Łożeczko dotarło do Nas cało i zdrowo. Wszystko w nim działa także super :)
Bardzo dziękujemy za pomoc w jego zakupie, profesjonalne podejście oraz szybki kontakt!
Pozdrawiamy serdecznie,
Anna i Piotr

772.
Michał M
Nowy681@gmail.com
05.09.2019  12:13
Szybki Bardzo dobry Kontakt i zamówienia Też ok ;-)

771.
Inesita
04.09.2019  10:42
Szczerze polecam wszystkim. Jak ja się cieszę, że trafiłam na tą stronę :) Pan Kajetan rewelacyjny. Cierpliwy, szczegółowy i niezwykle pomocny. Zakup z USA (paczka spora bo ponad 30kg) dotarła równo po 4 tyg. w stanie nienaruszonym. Żeby chociaż połowa transakcji w internecie była przeprowadzana z takim profesjonalizmem... Dziękuję i pozdrawiam serdecznie!

770.
Sebastian Cieśla
31.08.2019  00:17
Gorąco polecam! Nie dość, że zakupy załatwione w tempie błyskawicy, to jeszcze rewelacyjny kontakt! Chciałbym przy okazji każdych zakupów trafiać na tak rzetelnych i sympatycznych ludzi! Wszystkiego co dobre i piękne!

769.
BamBosh
29.08.2019  15:55
Polecam! Profesjonalna obsługa! Bardzo dobry i szybki kontakt!

Pozdrawiam.

768.
Paweł
21.08.2019  20:03
Świetny kontakt od początku do końca transakcji. Plecak dotarł szybciej niż się spodziewałem. Profesjonalne podejście i obsługa klienta. Dziękuję za pomoc i na pewno jeszcze skorzystam przy okazji kolejnych zakupów.

767.
Marcin
21.08.2019  15:16
Szukałem kasku rowerowego, przeszukany prawie cały Internet, wkoncu znalazłem w US i niestety wysylka tylko US i Kanada. Co zrobić kask tańszy względem polski o około 200$. W pisalem w wyszukiwarkę zakupy w stanach i tak trafiłem na witryne " pomoc w zakupach ". Napisałem maila i sprawy potoczyły sie błyskawicznie. Wplata poprzez PayPal zamówienie kasku 2 tygodnie i mam :). Nawet nie myślałem że zamówienie z tak daleka może być tak proste :) Gorąco polecam

766.
Michał M
Nowy681@gmail.com
19.08.2019  20:59
Pan Kajetan zasłużył Na złoty Medal co do Realizacji zamówień ;-) z Lipca 100 % zadowolenia

Magnes Na Lodówkę - YOGI BEAR FRIDGE MAGNET

David Allan Coe - The Essential CD

CHARLIE DANIELS BAND The Essential 2CD
Profesjonalna Firma w Zakupach.

765.
jasiek
leugion@o2.pl
16.08.2019  16:10
świetna obsługa, szybki i konkretny kontakt, pełny profesjonalizm, polecam i pozostaję w kontakcie na przyszłość

764.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
02.08.2019  16:49
Wszystko świetnie-ładnie-pięknie.Przesyłka przyszła szybciej niż było napisane w mail'u,nic tylko zamawiać z Japonii.
Dziękuję,pozdrawiam i do następnego:)

763.
Kuba Ł.
01.08.2019  15:56
Jestem po pierwszym zakupie przy pomocy ww strony. Cała procedura zakupu jak najbardziej ok, bezproblemowo. Czas dostawy związany z wysyłką z USA dość długi - bo to daleko :-)

762.
Anita Wawręty
31.07.2019  17:23
Firma rzetelna, świetny kontakt, bardzo sprawnie (i nie drogo) przeprowadzona transakcja, przesyłka dotarła do mnie z USA w ciągu 2 tygodni. Jestem zachwycona współpracą i na pewno niejednokrotnie skorzystam z usług tej firmy :) gorąco polecam!

761.
Julita K.K.
31.07.2019  15:42
Firma bardzo profesjonalna.Pan Kajetan niezwykle pomocny i bardzo uczciwy. Prowizja za usługę niewielka.Towar zgodny z zamówieniem.Super zapakowany.
Polecam wszystkim z czystym sumieniem.

760.
Arleta
30.07.2019  18:34
Szybka realizacja zamówienia i szeroki zasób stron z dowolnymi produktami. Jestem bardzo zadowolona i polecam tą firmę.

759.
Seweryn Rz.
rzepecki@poczta.onet.pl
30.07.2019  16:06
Zdecydowanie polecam! Zakup nietypowego przedmiotu w USA, którego obsługi nie chciały się podjąć inne firmy działające na rynku. Polecam !

758.
Kasia Kowalska
19.07.2019  14:44
Witam. Współpraca z tą firmą to czysta przyjemność. Szybko sprawnie, konkretnie i w fajnych pieniądzach. Pan Kajetan rewelacyjny kontakt praktycznie codzienny. Przesyłka drogą morską doszła w 22 dni. Super zapakowana, wszystko zgodne. korzystałam już z innych firm - ta najlepsza.

757.
Dariusz
dariuszgrzegorski73@gmail.com
18.07.2019  21:10
Szybko i sprawnie. Zamówiony przedmiot był nie dostępny już w sklepach.Pan Kajetan wylicytował go na aukcji. Szczerze polecam współpracę z tym Panem.

756.
Marta K.
17.07.2019  13:52
Nic dodać nic ująć.Cala transakcja na najwyższym poziomie,rzetelna wycena,miły i rzeczowy kontakt na każdym etapie.Polecam wszystkim niezdecydowanym

755.
Michał M
Nowy681@gmail.com
15.07.2019  20:49
9 zamówień CD z czerwca jest u mnie na 100 % Polecam.

754.
Marcin Rudzński
technik@armtec.pl
15.07.2019  16:01
Transakcja przebiegła sprawnie i bardzo szybko.
Kontakt z firmą wzorowy i w przypadku kolejnych zakupów z pewnością skorzystamy z usług firmy.

753.
Paulina
10.07.2019  20:26
Zamówione towary dotarły do mnie w idealnym stanie, wedle mojej oceny szybko i sprawnie. Koszt wysyłki i prowizja w przystępnych kwotach.Stały kontakt i profesjonalna obsługa. Zdecydowanie polecam.

752.
Biker
05.07.2019  11:41
Jak najbardziej polecam firmę pomoc-w-zakupach.pl. Firma udzieliła mi pomocy w zakupie urządzenia na eBay. Realizacja transakcji przebiegła sprawnie i bezproblemowo. W przyszłości z pewnością jeszcze skorzystam z pomocy tej firmy.

751.
Wojciech
02.07.2019  16:06
Bardzo szybka realizacja i dobra cena. Polecam

750.
Monika C
20.06.2019  04:05
Serdecznie polecam firmę "pomoc w zakupach".
Pełen profesjonalizm i bardzo rzetelne wywiązanie się z realizacji zamówienia. Wszystko przebiega bardzo sprawnie, świetny kontakt, miła i życzliwa obsługa.
Osobiście uważam że opłaty za pośrednictwo bardzo racjonalne, niewygórowane.
Z przyjemnością skorzystam ponownie.
MC

749.
Maciej
19.06.2019  22:02
Bardzo szybko otrzymałem zamówienie.
Profesjonalna i szybka usługa.
Polecam wszystkim.

748.
Karolina Borys
18.06.2019  14:53
serdecznie polecam pomoc-w-zakupach.pl bardzo dobry kontakt, rzetelna informacja i szybka przesyłka

747.
Piotr Bluz
pbdach@gmail.com
17.06.2019  13:26
Niespodziewanie łatwe zakupy. Bardzo polecam

746.
Bartek
14.06.2019  14:59
Szybka m, rzeczowa rozmowa. Szybka Odpowiedz na każde pytanie.
Firma godna polecenia!

745.
Michał M
Nowy681@gmail.com
13.06.2019  16:24
Rodney Crowell - The Essential

Nowa Płyta Można Powiedzieć że Unikat dostawa Kurier DPD dobrze zabezpieczona Tak jak Powinno Być :)

744.
Michał M
Nowy681@gmail.com
07.06.2019  17:47
Polecam zakupy żeby Robić tylko tu 100% Uczciwości ze strony Firmy :)
1.John Fogerty - The Long Road Home CD Cleedence Clearwater Revival
2.Noiseworks - The Essential CD - Best Of Jon Stevens
3. The Who - Hits 2 CD - Best Of Greatest Hits
4. Missing Persons - The Best Of
5.Yothu Yindi - Healing Stone - The Best Of
6.Alabama - Essential
7.Lou Rawls - The Essential Album CD

wszystko jest OK .

743.
Michał M
Nowy681@gmail.com
07.06.2019  17:42
Profesjonalna Firma Do tego co Można Kupić za Granicą Moja Lista Płyt CD Polecam Na 100 % Procent

1.Daddy Cool - The Essential
2.Mi-Sex The Essential
3. Heart - The Essential 2CD 4.Little River Band - The Definitive Collection CD
5.Elton John - Breaking Hearts.
6.Exile - Country - Best Of The Best
7. Molly Counting Down The Hits - 3 CD
Ok :)

742.
DARIUSZ P.
04.06.2019  09:25
Firma solidna, godna zaufania, towar został dostarczony bardzo szybko i sprawnie, polecam

741.
Ewelina
23.05.2019  10:31
Paczka dotarła z USA w stanie nienaruszonym w super szybkim czasie. Przedmioty zamawiane z kilku źródeł dotarły bezproblemowo. Podczas transakcji stały kontakt z Panem Kajetanem. Polecam!

740.
Sławek
janczuras@op.pl
22.05.2019  19:45
Świetny kontakt i realizacja na najwyższym poziomie. Sprowadzenie towaru przebiegło szybko i sprawnie.
Polecam gorąco.

739.
Łukasz G.
22.05.2019  18:46
W całej Polsce szukałem pewnej herbaty, jednak okazało się że jest u nas niedostępna. Z pomocą przyszedł pan Kajetan. Kontakt wręcz ekspresowy, przesyłka ze Stanów tak samo. Szczerze polecam

738.
Tomasz
15.05.2019  22:31
Szybko sprawnie i sprawnie paczka doszła z USA.
Bardzo fajny kontakt i rzeczowe odpowiedzi. Polecam jak najbardziej.

Bez zbędnego martwienia się o zaginięcie paczki w Warszawie.

737.
Krzysztof Stranc
14.05.2019  22:23
Firma naprawdę godna polecenia oraz zaufania. Realizacja mojego zamówienia przebiegła bardzo sprawnie i szybko. Jestem bardzo zadowolony z nawiązanego kontaktu, polecam wszystkim. Ja już wkrótce skorzystam z jej usług powtórnie.Jeszcze raz dziękuję.

736.
Natalia
Nataliapaw8@wp.pl
09.05.2019  13:31
Świetny kontakt, szybka realizacja zamówienia. Profesjonalna obsługa klienta. Bardzo serdecznie polecam tę firmę :)

735.
Łukasz
08.05.2019  23:13
Naprawdę bardzo solidna firma. Pomogli w zakupach na terenie USA, a przesyłka dotarła do mnie rekordowo szybko. Polecam.

734.
Mariusz Kopeć
mario733@poczta.onet.pl
08.05.2019  17:13
Polecam tą Firmę.Uczciwość oraz szybkie załatwienie towaru.

733.
Pawel Wojcik
07.05.2019  11:12
Szybka, rzetelna i profesjonalna obsługa od początku do końca. Polecam.

732.
Justyna
07.05.2019  10:12
zdecydowanie polecam zakupy za pomocą pomoc-w-zakupach.pl. Transakcje udało mi się zamknąć niezwykle szybko a obsługa bardzo pomocna i profesjonalna.

731.
Magda k
02.05.2019  02:45
Tak dobra firma. Solidna. Mozna kazdemu polecic.

730.
Angelika P
30.04.2019  17:31
Bardzo solidna firma. Zamówienie przyszło zaledwie po kilku dniach a czas oczekiwania był dłuższy . Będę polecać znajomym gdyż to najlepsza firma oferująca tego typu usługi na rynku z jaką się zetknęłam. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.

729.
Klaudia
30.04.2019  13:15
Po raz kolejny jestem zmuszona wystawić bardzo pozytywny komentarz. Pan Kajetan jest wysokiej klasy profesjonalistą, do tego przesympatyczny człowiek, bardzo pomocny. Szczerze polecam ! :)

728.
Radek
28.04.2019  15:15
Polecam! Duża pomoc i super kontakt.

727.
okozt
26.04.2019  22:15
Bardzo polecam super kontakt i fachowa pomoc w zakupach z USA.

726.
Karola
23.04.2019  10:39
Absolutnie polecam! Najpierw super szybka i korzystna wycena.
Potem od razu zamówienie. Informacja o wysyłce. Wszystko trwało ok. miesiąca (nawet trochę krócej) Paczki były bardzo duże, ale obyło się bez cła i dodatkowych kosztów! Mistrz! Polecam 100%

725.
Ł.P.
23.04.2019  07:52
Sprawnie, uczciwie, konkretnie, bezpiecznie... Polecam!

724.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
18.04.2019  18:33
Skończyły mi się komplementy więc powiem tylko dziękuję oraz polecam wszystkim do korzystania z pomocy tej strony w kupowaniu,zero oszustwa sto procent uczciwości można być spokojny o to że masz do czyniena z profesjonalistami.

723.
jwpawel
jwpawel@op.pl
15.04.2019  22:59
Firma godna zaufania i polecenia, przesyłka z USA trafiła w pełni sprawna i bardzo sprawnie, wszystkie formalności jak i kontakt z pomoc-w-zakupach.pl perfekcyjnie dograne. Serdecznie polecam i Pozdrawiam !!!

722.
Jurek z Krakowa
03.04.2019  20:59
Pełen szacun dla firmy, wszystko bardzo sprawnie i szybko, wspaniały kontakt troska o klienta. Bardzo polecam i trzymać tak dalej.

721.
Dariusz Dąbrowski
03.04.2019  20:52
Dziękuję , za sprawna i szybką realizację zamówienia. Firma godna polecenia .

720.
xsawery
28.03.2019  09:13
bardzo sprawna i fachowa obsługa
szybka realizacja wysyłki
(zegarek z ebay z USA)
polecam

719.
M Zawada
28.03.2019  08:53
Wszystko zgodnie z planem, bez udziwnień i stwarzania problemów.
Można liczyć na pomoc w ogarnięciu zakupów, co szczególnie ważne za pierwszym razem. Polecam!

718.
Piotr
eskulap.120@gmail.com
27.03.2019  16:54
Super kontakt, profesjonalne działanie i szybko zrealizowane zamówienie. Polecam!

717.
Grzegorz Makowski
25.03.2019  20:36
Zamówione towary przyszły szybko dobrze zapakowane. Proces złożenia zamówienia również bez zarzutu, stały kontakt mailowy Cena przystępna Bardzo dobre rozwiązanie w przypadku firm nie sprzedających na wspólnym rynku. Ja jestem bardzo zadowolony, ponieważ towary były przeznaczone jedynie na rynek niemiecki. Pozdrawiam

716.
Angelika Międlarz
25.03.2019  14:11
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i bez żadnych problemów! Zdecydowanie polecam !

715.
Basia
21.03.2019  09:09
Profesjonalna obsługa, błyskawiczna przesyłka ze Stanów, w 100% polecam.

714.
Seba
19.03.2019  21:17
Jeśli ktoś się jeszcze waha, czy skorzystać z pomocy Pana Kajetana niech nie traci czasu! Zaufałem i po tygodniu paczka ze Stanów jest u mnie. Świetny kontakt, szybka realizacja, pełny profesjonalizm. Będę polecał, gdzie tylko mogę i na pewno jeszcze skorzystam z oferty!

713.
Artur
15.03.2019  19:34
Chciałem dokonać zakupu w USA na Ebay lecz niestety sprzedawca nie chciał wysłać bezpośrednio do PL.
Poprosiłem o pomoc-w-zakupach.pl. Kupili i zorganizowali przesyłkę do PL. Koszt akceptowalny a ja mam co chciałem :-)

712.
Piotr Kowalski
15.03.2019  12:19
Polecam. Świetny kontakt, błyskawiczna przesyłka :)

711.
Maria
14.03.2019  15:42
Jestem bardzo zadowolona z zakupów u Pana Kajetana. Szybko, sprawnie i już po dwóch tygodniach mogę się cieszyć zamówionymi rzeczami z USA. Polecam!

710.
Piotr Trzaskalski
ptd185@wp.pl
14.03.2019  06:59
Zamówiłem odtwarzacz cd z austrii, ponieważ sprzedawca nie udostępniał wysyłki do polski, po szybkim kontakcie i wpłaceniu pieniędzy otrzymałem go w ciagu jednego tygodnia.

Polecam usługi "pomoc-w-zakupach.pl"

709.
Jacek
12.03.2019  23:51
Bardzo sprawnie i szybko. Polecam ;-)

708.
Renata
07.03.2019  10:09
szybko i bardzo profesjonalnie :),dziękuję za kolejne zakupy i zdecydowanie polecam!!!!!

707.
Hundert
02.03.2019  08:44
Bardzo dobra obsługa, szybka wysyłka. :)

706.
Paweł
02.03.2019  07:16
Dziękuję za sprawną i zakończoną pomyślnie współpracę. Serdecznie polecam!

705.
Marcin
frys@vp.pl
28.02.2019  13:22
Wszystko pozytywnie , bez problemów , paczka dotarła szybciej niż planowano. Moje pierwsze i myślę nie ostatnie zakupy za pośrednictwem tej firmy. Jeśli ktoś myśli ,że sam kupi taniej na e-bayu to raczej jest w błędzie. Lepiej skorzystać z pomocy .

704.
jacek
27.02.2019  23:34
Wszystko przebiegło sprawnie . Mila i fachowa obsługa . Polecam

703.
Marek Szuliński
27.02.2019  16:49
szybko i sprawnie
polecam

702.
Tomasz Wróbel
22.02.2019  22:22
Przesyłka z USA dotarła bez problemów, pomimo że przedmiot zamówienia do bardzo popularnych nie należy. Kontakt z panem Kajetanem i komunikacja należą do mocnych stron tej współpracy. Także polecam!

701.
Tomasz W.
22.02.2019  08:43
Transakcja szybka sprawna bezproblemowa. Polecam!


starsze »

idź do:    najnowsze opinie  |  700-601  |  600-501  |  500-401  |  400-301  |  300-201  |  200-101  |  100-1



Dodaj opinię

imię i nazwisko / nick:
e-mail
czy e-mail ma być widoczny na stronie? TAK
NIE

numer zamówienia
treść:

   
do góry strona główna
pomoc-w-zakupach.pl © 2011 - 2019. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Nie wiesz jak robić zakupy na eBay? Zastanawiasz się jak kupować na Amazon i w zagranicznych e-sklepach? Oferujemy profesjonalną pomoc w sprowadzaniu towarów z zagranicy. Z nami zakupy w USA, Anglii, Niemczech i innych krajach to nie problem. Zakupy internetowe to nasza specjalność. Serdecznie zapraszamy.

Serwis korzysta z plików Cookie: Polityka Cookies