Zakupy internetowe w USA, UK i w Niemczech



Sklepy Pomoc Promocje Opinie

OPINIE KLIENTÓW


  • Dowiedz się co sądzą o nas nasi Klienci.
  • Skorzystaj z naszych usług i sam dodaj opinię. Zapraszamy.

starsze »

723.
jwpawel
jwpawel@op.pl
15.04.2019  22:59
Firma godna zaufania i polecenia, przesyłka z USA trafiła w pełni sprawna i bardzo sprawnie, wszystkie formalności jak i kontakt z pomoc-w-zakupach.pl perfekcyjnie dograne. Serdecznie polecam i Pozdrawiam !!!

722.
Jurek z Krakowa
03.04.2019  20:59
Pełen szacun dla firmy, wszystko bardzo sprawnie i szybko, wspaniały kontakt troska o klienta. Bardzo polecam i trzymać tak dalej.

721.
Dariusz Dąbrowski
03.04.2019  20:52
Dziękuję , za sprawna i szybką realizację zamówienia. Firma godna polecenia .

720.
xsawery
28.03.2019  09:13
bardzo sprawna i fachowa obsługa
szybka realizacja wysyłki
(zegarek z ebay z USA)
polecam

719.
M Zawada
28.03.2019  08:53
Wszystko zgodnie z planem, bez udziwnień i stwarzania problemów.
Można liczyć na pomoc w ogarnięciu zakupów, co szczególnie ważne za pierwszym razem. Polecam!

718.
Piotr
eskulap.120@gmail.com
27.03.2019  16:54
Super kontakt, profesjonalne działanie i szybko zrealizowane zamówienie. Polecam!

717.
Grzegorz Makowski
25.03.2019  20:36
Zamówione towary przyszły szybko dobrze zapakowane. Proces złożenia zamówienia również bez zarzutu, stały kontakt mailowy Cena przystępna Bardzo dobre rozwiązanie w przypadku firm nie sprzedających na wspólnym rynku. Ja jestem bardzo zadowolony, ponieważ towary były przeznaczone jedynie na rynek niemiecki. Pozdrawiam

716.
Angelika Międlarz
25.03.2019  14:11
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i bez żadnych problemów! Zdecydowanie polecam !

715.
Basia
21.03.2019  09:09
Profesjonalna obsługa, błyskawiczna przesyłka ze Stanów, w 100% polecam.

714.
Seba
19.03.2019  21:17
Jeśli ktoś się jeszcze waha, czy skorzystać z pomocy Pana Kajetana niech nie traci czasu! Zaufałem i po tygodniu paczka ze Stanów jest u mnie. Świetny kontakt, szybka realizacja, pełny profesjonalizm. Będę polecał, gdzie tylko mogę i na pewno jeszcze skorzystam z oferty!

713.
Artur
15.03.2019  19:34
Chciałem dokonać zakupu w USA na Ebay lecz niestety sprzedawca nie chciał wysłać bezpośrednio do PL.
Poprosiłem o pomoc-w-zakupach.pl. Kupili i zorganizowali przesyłkę do PL. Koszt akceptowalny a ja mam co chciałem :-)

712.
Piotr Kowalski
15.03.2019  12:19
Polecam. Świetny kontakt, błyskawiczna przesyłka :)

711.
Maria
14.03.2019  15:42
Jestem bardzo zadowolona z zakupów u Pana Kajetana. Szybko, sprawnie i już po dwóch tygodniach mogę się cieszyć zamówionymi rzeczami z USA. Polecam!

710.
Piotr Trzaskalski
ptd185@wp.pl
14.03.2019  06:59
Zamówiłem odtwarzacz cd z austrii, ponieważ sprzedawca nie udostępniał wysyłki do polski, po szybkim kontakcie i wpłaceniu pieniędzy otrzymałem go w ciagu jednego tygodnia.

Polecam usługi "pomoc-w-zakupach.pl"

709.
Jacek
12.03.2019  23:51
Bardzo sprawnie i szybko. Polecam ;-)

708.
Renata
07.03.2019  10:09
szybko i bardzo profesjonalnie :),dziękuję za kolejne zakupy i zdecydowanie polecam!!!!!

707.
Hundert
02.03.2019  08:44
Bardzo dobra obsługa, szybka wysyłka. :)

706.
Paweł
02.03.2019  07:16
Dziękuję za sprawną i zakończoną pomyślnie współpracę. Serdecznie polecam!

705.
Marcin
frys@vp.pl
28.02.2019  13:22
Wszystko pozytywnie , bez problemów , paczka dotarła szybciej niż planowano. Moje pierwsze i myślę nie ostatnie zakupy za pośrednictwem tej firmy. Jeśli ktoś myśli ,że sam kupi taniej na e-bayu to raczej jest w błędzie. Lepiej skorzystać z pomocy .

704.
jacek
27.02.2019  23:34
Wszystko przebiegło sprawnie . Mila i fachowa obsługa . Polecam

703.
Marek Szuliński
27.02.2019  16:49
szybko i sprawnie
polecam

702.
Tomasz Wróbel
22.02.2019  22:22
Przesyłka z USA dotarła bez problemów, pomimo że przedmiot zamówienia do bardzo popularnych nie należy. Kontakt z panem Kajetanem i komunikacja należą do mocnych stron tej współpracy. Także polecam!

701.
Tomasz W.
22.02.2019  08:43
Transakcja szybka sprawna bezproblemowa. Polecam!


starsze »

idź do:    najnowsze opinie  |  700-601  |  600-501  |  500-401  |  400-301  |  300-201  |  200-101  |  100-1



Dodaj opinię

imię i nazwisko / nick:
e-mail
czy e-mail ma być widoczny na stronie? TAK
NIE

numer zamówienia
treść:

   
do góry strona główna
pomoc-w-zakupach.pl © 2011 - 2019. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Nie wiesz jak robić zakupy na eBay? Zastanawiasz się jak kupować na Amazon i w zagranicznych e-sklepach? Oferujemy profesjonalną pomoc w sprowadzaniu towarów z zagranicy. Z nami zakupy w USA, Anglii, Niemczech i innych krajach to nie problem. Zakupy internetowe to nasza specjalność. Serdecznie zapraszamy.

Serwis korzysta z plików Cookie: Polityka Cookies