Zakupy internetowe w USA, UK i w Niemczech



Sklepy Pomoc Promocje Opinie

OPINIE KLIENTÓW


  • Dowiedz się co sądzą o nas nasi Klienci.
  • Skorzystaj z naszych usług i sam dodaj opinię. Zapraszamy.

starsze »

676.
Jan
18.12.2018  18:22
Jak najbardziej polecam, kontakt bardzo sprawny. Towar w 100% zgodny z zamówieniem.

675.
Joanna
12.12.2018  11:08
Bardzo dobry kontak z firmą. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie, a przesyłka dotarła bardzo szybko.
Na pewno skorzystam ponownie.

674.
Michał M
Nowy681@gmail.com
11.12.2018  16:45
Już nie pierwsze zakupy Tutaj ale zamówione Płyty przyszły szybko Chociaż mam Trochę Płyt CD nie mało dlatego Na pewno warto zamówić coś Dla siebie Mimo że Na zamówienia Nie raz Trzeba Czasami dłużej Poczekać zanim Listonosz przyniesie pod drzwi :)

673.
Hubert
07.12.2018  19:45
Z pełnym przekonaniem polecam firmę pomoc-w-zakupach.pl jako pośrednika w dokonaniu zagranicznych zakupów internetowych. Dzięki kompleksowemu zakresowi usług, mój zakup w sklepie w USA przebiegł bezproblemowo. Firma sprawnie i profesjonalnie zrealizowała złożone zamówienie. Na szczególną uwagę zasługuje dobra komunikacja i przepływ informacji. Firma dba o satysfakcję swojego klienta, co czyni ją godną zaufania i polecenia.

672.
Renata
04.12.2018  16:14
Zdecydowanie polecam wszystkim pomoc-w-zakupach.pl,bardzo profesjonalne podejście do klienta.Bardzo szybki i miły kontakt,mega szybka realizacja.Na pewno jeszcze skorzystam z usług :).

671.
wojtekskowron7
wojtekskowron7@wp.pl
26.11.2018  10:36
Bardzo rzetelna i fachowa firma. Krótki czas realizacji oraz miły i szybki kontakt. Jak najbardziej polecam.

670.
Mirek
25.11.2018  01:14
Bardzo profesjonalne podejście do klienta i takaż obsługa. Wszystko jak zawsze sprawnie i bezproblemowo.
Pomoc w zakupach 100% polecam.

669.
Paweł K
23.11.2018  06:34
Zdecydowanie polecam Pomoc-w-zakupach każdemu kto z różnych powodów nie może sam dokonać zakupu na aukcjach zagranicznych.
Pierwszy raz skorzystałem z pomocy powyższej Firmy. Spotkałem się z pełną kompetencją oraz rzetelnością i tak profesjonalną obsługą. W każdej chwili mogłem liczyć życzliwą pomoc telefoniczną i praktycznie natychmiastowy kontakt mailowy. SZCZERZE POLECAM

668.
S.Pietrzak
stpietrzak1@gmail.com
21.11.2018  18:57
Zamówiłem specjalistyczną część do przyczepki. Nie był to łatwy zakup, dużo było korespondencji z USA.
Otrzymałem to co zamówiłem. Firma Pomoc w Zakupach rzeczowa, konkretna i aby było takich więcej.

667.
Krystian
20.11.2018  09:33
Bezproblemowy przebieg realizacji zamówienia, bardzo dobry, systematyczny kontakt ze strony firmy. Zdecydowanie polecam!

666.
S.S.
07.11.2018  18:16
To już mój szósty komentarz i napiszę go w ten sposób -
kupowałem za pośrednictwem pomocy-w-zakupach.pl na Słowacji, w Niemczech, USA, krajach skandynawskich,
a nawet w Azji i Australii, nie zawiodłem się nigdy, a doświadczenie każe mi wierzyć,
że będzie tak zawsze, gdy tylko zajdzie konieczność, aby zwrócić się do p. Kajetana z prośbą o pomoc.

665.
stanislaw swidnica
koktajl_20@o2.pl
03.11.2018  19:29
z przyjemnoscia polecam! fachowa rzetelna i solidna pomoc w zakupach,dziekuje i pozdrawiam

664.
Agnieszka Smoleń
smoleniaczki@wp.pl
02.11.2018  20:49
Wszystkim polecam. Dla mnie to była wielka i nieoceniona pomoc w zakupach. Bez nich bym sobie nie poradziła. Przemiły kontakt i troska o klienta.

663.
Przemysław
Joasia19111983@onet.pl
12.10.2018  20:29
Firma rzetelna godna polecenia.

662.
Karina
03.10.2018  15:11
Jak najbardziej polecam! Stały kontakt, profesjonalne podejście, szybka wysyłka.

661.
Krzysztof Bunda
krzysztof.tb@wp.pl
26.09.2018  21:37
Jeżeli ktoś nie czuje się na siłach czynić zakupy za granicą, to jak najbardziej może scedować to na Pomoc-w-zakupach. PEŁEN PROFESJONALIZM - ponadto zwraca uwagę bardzo dobry i szybki kontakt oraz pomoc w trudnych sytuacjach np. problemy z odebraniem przesyłki z winy poczty. SZCZERZE POLECAM

660.
Anna M
26.09.2018  15:42
Z wielkim opóżnieniem, ale DZIEKUJĘ!

Odpowiedzi na wszelkie pytania natychmiastowe i bardzo uprzejme, usługa zrealizowana natychmiastowo. POLECAM.

659.
Łukasz
26.09.2018  15:20
Wszystko przebiegło jak należy,dokładnie tak jak chciałem.Na wszystkie moje pytania dostałem odpowiedż, nie było żadnego problemu z towarem.Serdecznie polecam tę stronę.Pozdrawiam Pana Kajetana ,napewno jeszcze skorzystam.

658.
Marek
22.09.2018  11:59
Szybko Sprawnie Solidnie Satysfakcjonująco

657.
ROBERT
autokraft@wp.pl
18.09.2018  14:31
Wszystko w jak najlepszym porządku, bardzo dobry kontakt i wyśmienita pomoc przy zakupach zagranicznych. Serdecznie polecam!!!!

656.
Jakub Pęcikiewicz
biuro@pizzer.pl
17.09.2018  17:45
Firma bardzo solidna i pomocna. Bdb kontakt mailowy co jest na wagę złota w przypadku różnicy czasu PL-USA.

655.
Łukasz
13.09.2018  20:39
Zakupy przebiegły prawidłowo i sprawnie.Firma jest rzeczywiście pomocna w zakupach :) Duży plus za bardzo dobry kontakt z firmą i ogólny profesjonalizm. Jeśli ktoś z jakichś względów musi skorzystać z pośrednictwa w zakupach za granicą to jak najbardziej Pomoc-w-zakupach.pl

654.
Filip Szczepański
Noiralog@gmail.com
05.09.2018  16:13
Przesyłka dotarła bardzo szybko i wszystko było w takim stanie jak trzeba.
Jeżeli chodzi o ustalanie zakupów i wycenę p. Kajetan był bardzo miły i pomocny. Godne polecenia

653.
Sylwek
30.08.2018  00:33
Po raz pierwszy korzystałem z usług Tej firmy i jestem bardzo zadowolony. Dokładna, rzetelna, miła obsługa na każdym etapie zamawiania towaru. Jeżeli będę planował następne zakupy, z pewnością skorzystam z Ich usług. Polecam.

652.
Daniel
28.08.2018  15:01
Pierwszy raz skorzystałem z usług tej firmy i nie żałuję. Zakup przebiegł sprawnie i bez najmniejszych problemów. Śmiało mogę polecić! Jeszcze tu wrócę!

651.
Kacper
28.08.2018  12:34
Korzystałem drugi raz i z pewnością skorzystam jeszcze nie raz :) Polecam !

650.
Mateusz Jakobsze
23.08.2018  18:29
Polecam zamawianie z tą firmą, szybka pomoc w odnalezieniu najtańszej oferty jak i najlepszej przesyłki. Pełen profesjonalizm, szybkie odpowiedzi przede wszystkim chęć współpracy. Pozdrawiam ;)

649.
Paweł Rozmarynowski
21.08.2018  16:42
Za pośrednictwem ww. firmy zamówiłem ze Stanów zawieszki, których fizycznie sam nie byłem w stanie zamówić. Był to mój pierwszy zakup "niesamodzielny", z czym wiązały się obawy o czas i bezproblemowe dostarczenie przesyłki. Powyższe okazały się bezzasadne. Przesyłka trafiła w moje ręce szybciej niż myślałem. Marża także nie jest wygórowana.
Panu Kajetanowi i jego "człowiekowi" ze Stanów raz jeszcze serdecznie dziękuję, a czytającym tę opinię - polecam usługę.
Pozdrawiam,
Paweł R.

648.
Monika
14.08.2018  13:08
Jeśli z jakiegoś powodu nie korzystacie z PayPala, a mimo to macie ochotę kupić coś z zagranicznego sklepu (w moim przypadku chodziło o sprowadzenie płyt muzycznych z Korei), to Wasze rozwiązanie powinno nazywać się: pomoc-w-zakupach.pl
Profesjonalna pomoc i super kontakt. Gorąco polecam!

647.
Marcin
14.08.2018  12:26
Towar doszedł... jestem bardzo zadowolony ze współpracy, dobry kontakt w trakcie całej transakcji...
POLECAM

646.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
09.08.2018  16:17
Wszystko super,prędzej niż się spodziewałem.Pan który mi zamawia przesyłki na Amazonie jest lepszy niż Mikołaj:)
Pozdrawiam

645.
Jacek Kur
jacek.kur@jacekkur.pl
09.08.2018  15:06
Wszystko OK. Szybko. Pełna opieka przez cały proces. Dobry kontakt. Polecam.

644.
wabro
07.08.2018  19:41
Kolejny raz korzystam z pośrednictwa Pomoc - w - zakupach.pl i oczywiście jak zwykle, pełne zadowolenie z zakupów,profesjonalnie,szybko i miło,POLECAM WSZYSTKIM !!!!!!!!

643.
Agnieszka
02.08.2018  21:45
Szybko i bezproblemowo -polecam

642.
ADAM
01.08.2018  14:23
witam serdecznie jak ktos chce kupic za posrednictwem tej firmy to polecam!!!! juz kilka razy kupowalem i bylo sprawnie, profesjonalnie P O L E C A M !!!

641.
Izabela
30.07.2018  16:19
Bardzo solidna firma. Obsługa bardzo pomocna, sprawnie działająca. Zdecydowanie polecam!!!!!!

640.
MARIA Zaporowska
30.07.2018  14:11
Mega polecam, szybko, sprawnie i miło :)

639.
bartbmx9
30.07.2018  09:33
Super kontakt, świetna współpraca. Ekipa bardzo pomaga w zakupach w USA - czyniąc je prostym, niczym podczas standardowego zamówienia w polskim sklepie online. Najlepszy kontrahent do zakupów ze stanów

638.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
25.07.2018  13:08
Jak zwykle zadowolenie 100-tu procentowe z zakupów,polecam wszystkim robić zakupy przez tą stronę bo jeśli o mnie chodzi to jak nie tu to nigdzie.

637.
Izabela Papaj
25.07.2018  12:13
Serdecznie polecam, Szybki i miły kontakt. Spełnili moje oczekiwania w 100% i na pewno w przyszłości skorzystam ponownie :)

636.
Ewa Roczniok
ewarocz@icloud.com
18.07.2018  16:12
Z dużą przyjemnością napiszę: Pomoc-w-zakupach,pl działa szybko, profesjonalnie, kulturalnie. Na pewno firma godna polecenia.
Jeśli będę potrzebowała ponownie wsparcia w zakupach,
niewątpliwie zgłoszę się znowu pod ten adres.

635.
Emilia M.
17.07.2018  16:07
Świetny kontakt, przemiła obsługa. Pierwszy raz korzystałam z takich usług i teraz wiem,że na pewno nie ostatni. Polecam z całego serca :)

634.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
10.07.2018  17:27
Kolejny udany zakup poprzez tą stronę,jak zwykle profesjonalizm 100% i moje zadowolenie 100%.Polecam robienie zakupów przez tą stronę.

633.
wabro
wabro@op.pl
10.07.2018  13:22
Jak zawsze wszystko w porządku

632.
Agata
21.06.2018  17:14
Miły, pomocny i zaangażowany opiekun zakupów. Szybkie reakcje na moje pytania i sprawnie wysłana przesyłka. Jestem bardzo zadowolona i dziękuję :)

631.
IrisHemerocallis
20.06.2018  11:03
Świetny kontakt, bardzo miła obsługa, gotowa pomóc w razie potrzeby. Idealne rozwiązanie dla tych, którzy tak jak ja, nie mają możliwości zamawiać z zagranicznych stron. Winyl zamówiony niezwłocznie po dotarciu pieniędzy. Na pewno jeszcze skorzystam z oferowanych usług :D

630.
Mirek
15.06.2018  16:39
Transakcja przeprowadzona szybko i profesjonalnie.
Bardzo dobry kontakt.
Firma solidna.
POLECAM !

629.
Sabina Jarecka
sjarecka@gmail.com
15.06.2018  09:37
Firma bardzo wiarygodna,szybko i profesjonalnie sprawa została załatwiona jeszcze raz dziękuję i polecam!

628.
Waldi
07.06.2018  19:33
Zakupy na amozonie przebiegły szybko i sprawnie

627.
Jacek
06.06.2018  11:29
Zamówienie na zakup części motocyklowych na Amazon USA złożone 14-05, opłacone 16-05, 28-05 wysłane w Illinoi , 05-06 u mnie w Polsce. Wszystko przebiegło bez komplikacji. Stały kontakt i wyczerpujące odpowiedzi na moje dodatkowe pytania. Polecam.

626.
Max
05.06.2018  20:54
Bardzo dobry kontakt mailowy.Realizacja zamówienia zgodnie z ustaleniami. Cena za realizację - adekwatna do obsługi ;). Jestem zadowolony z czasu załatwienia sprawy. Przy kolejnych kłopotach na pewno zwrócę się ponownie z prośba o pomoc. ;).

625.
Jeżosław
30.05.2018  16:38
Transakcja przeprowadzona szybko i sprawnie. Do tego stały i bardzo dobry kontakt. Gorąco polecam innym kupującym!

624.
Ireneusz. E.
25.05.2018  18:25
Profesjonalnie -szybko sprawnie - na pewno jeszcze skorzystam z usługi - polecam .

623.
Maciej
21.05.2018  23:21
Usługa profesjonalna i miły, przyjazny kontakt. Przedmioty zakupione w USA po 2 tygodniach z małym "hakiem" dostarczone na miejsce w Polsce :). Pozdrawiam.

622.
Daniel
17.05.2018  22:08
Firma solidna, polecam !

621.
Michał
16.05.2018  15:05
Firma godna polecenia.Wszystko sprawnie i bardzo szybko.

620.
Agata Drewniak
10.05.2018  13:01
Jestem bardzo zadowolona z transakcji i zakupu. Szybki i bezproblemowy kontakt z obsługą. 100% satysfakcji. Polecam!

619.
Mateusz Rusinek
08.05.2018  20:44
Osobiście jeszcze nie spotkałem się z tak perfekcyjnym podejściem do klienta. Wszystko wykonane bardzo profesjonalnie. Polecam wszystkim kupującym towary poza Polską.

618.
Paweł P.
08.05.2018  15:37
Gorąco polecam... Jakiś czas temu skorzystałem z pomocy w zakupie modeli z UK i nie zawiodłem się. Sprawne, kulturalne i bardzo rzeczowe podejście do klienta do chyba główne zalety Państwa, którzy reprezentują pomoc-w-zakupach.pl . Osobiście jestem bardzo zadowolony i polecam tę stronę innym.

617.
Cezary
08.05.2018  14:33
Serdecznie dziekuję i polecam. Fachowo, szybko i profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt. :)

616.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
08.05.2018  14:30
Jestem w 100% zadowolony z zakupów poprzez tą stronę,ludzie którzy pracują tutaj to prawdziwi profesjonaliści.W zasadzie mogę powiedzieć że Ci ludzie to ostatnia deska ratunku dla mnie ponieważ chciałem zamawiac z Japonii i tylko dzięki tym ludziom udało mi się to zrobić,także polecam wszystkim robić zakupy poprzez tą stronę,jeszcze wiele razy będę robił zakupy poprzez tą stronę.
Pozdrawiam i do następnego razu

615.
Sławek
07.05.2018  22:18
Zamówiłem rośliny z UK, których firma nie chciała wysłać do PL. Formalności i dostawa przebiegła sprawnie mimo długiego weekendu majowego. Polecam.

614.
pablodo
06.05.2018  19:36
Super , towar z USA jest :) szybko. sprawnie, nie myślałem że to takie łatwe. polecam

613.
ADAM
04.05.2018  16:51
witam serdecznie juz trzeci raz kupuje przez ta firme i znowu jestem zadowolony dlatego polecam nie bac sie jest ok!!

612.
Master Arti
01.05.2018  11:26
Polecam gorąco, korzystać często. Kolejne zakupy wykonam z miłą chęcią. Polecam mocno !

611.
Klaudia
30.04.2018  15:59
Wszystko super.paczka z USa dotarla w 2 tyg. Polecam:)

610.
Michał
michal.niwinski@onninen.pl
27.04.2018  15:43
Pełna kompleksowa i rzetelna obsługa . Przesyłka dotarła zgodnie z zamówieniem w deklarowanym czasie realizcji . Sam napewno jeszcze skorzystam . Polecam

609.
Kacper
25.04.2018  19:08
Wszystko na plus. Polecam !

608.
Michał Cybulski
25.04.2018  11:49
Świetny kontakt, profesjonalna usługa. Wszystko załatwione sprawnie i bezproblemowo. Polecam

607.
Bartosz
23.04.2018  15:08
Wszystko w jak najlepszym porządku, bardzo dobry kontakt i wyśmienita pomoc przy zakupach zagranicznych. Serdecznie polecam.

606.
Michał M
Nowy681@gmail.com
17.04.2018  16:32
Nikon-D7200-DSLR-18-140-mm Z Wielkiej Brytanii bez cła i innych opłat :) super Sprzęt jestem bardzo zadowolony z Zakupu tego Aparatu...

605.
Ireneusz Kaproń
17.04.2018  07:23
szybko, sprawnie, profesjonalnie ...warto !!

604.
Zinaida G
12.04.2018  19:33
Serdecznie dziękuję,za profesjonalne załatwienie pośrednictwa w zakupach. W pierwszym przypadku towar był do zwrotu i wszystko przebiegło bardzo sprawnie i profesjonalnie w wielką kulturą obsługi.
W drugim zamówieniu wszystko było ok, towar bardzo dobry i szybka obsługa i szybka dostawa. Serdecznie dziękuję i na pewno w przyszłości nie będę wahała się skorzystać, jak również polecam innym usługę tej firmy. Rzetelność i profesjonalizm - tego doświadczyłam korzystając z ich usługi w tych dwóch różnych zamówieniach. Dziękuję.

603.
Michal
11.04.2018  19:18
Jestem bardzo zadowolony z obslugi i szybkiej realizacji. Polecam !

602.
Michał W.
michas.mickey@gmail.com
09.04.2018  15:49
Szczerze polecam firmę pomoc-w-zakupach.pl jako pośrednika w wykonywaniu zamówień zagranicznych. Zamawiałem 2 rzeczy z 2 rożnych sklepów w Stanach Zjednoczonych, mimo problemu ze strony sprzedających, co znacznie wydłużyło zamowienie wszystko zakończyło się szybko i już po 3 tygodniach miałem zamówienie u siebie, pewnie gdyby sprzedawcy byli rzetelni, udałoby sie to jeszcze o 1-1,5tyg szybciej. Kontakt z firmą miałem przez cały czas, nawet w godzinach wieczorno-nocnych. Zostałem obsłużony profesjonalnie, a za usługę zapłaciłem umiarkowanie niską cenę. Pozdrawiam i na pewno tu wrócę, jeśli będę miał taką potrzebę!

601.
Joanna G.
09.04.2018  07:11
Kolejne zakupy i kolejny raz profesjonalne podejście.Gorąco polecam!

starsze »

idź do:    najnowsze opinie  |  600-501  |  500-401  |  400-301  |  300-201  |  200-101  |  100-1



Dodaj opinię

imię i nazwisko / nick:
e-mail
czy e-mail ma być widoczny na stronie? TAK
NIE

numer zamówienia
treść:

   
do góry strona główna
pomoc-w-zakupach.pl © 2011 - 2018. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Nie wiesz jak robić zakupy na eBay? Zastanawiasz się jak kupować na Amazon i w zagranicznych e-sklepach? Oferujemy profesjonalną pomoc w sprowadzaniu towarów z zagranicy. Z nami zakupy w USA, Anglii, Niemczech i innych krajach to nie problem. Zakupy internetowe to nasza specjalność. Serdecznie zapraszamy.

Serwis korzysta z plików Cookie: Polityka Cookies