Zakupy internetowe w USA, UK i w Niemczech



Sklepy Pomoc Promocje Opinie

OPINIE KLIENTÓW


  • Dowiedz się co sądzą o nas nasi Klienci.
  • Skorzystaj z naszych usług i sam dodaj opinię. Zapraszamy.

« nowsze  |  starsze »

300.
Piotr
26.02.2015  19:54
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z serwisem "Pomoc w zakupach"
Świetna obsługa, bardzo dobry kontakt z panem Kajetanem... ogólnie pełen profesjonalizm.
Polecam

299.
Weronika Sieczkowska
25.02.2015  19:19
dzięki pośrednictwu firmy pomoc-w-zakupach.pl zakupy za granicą okazały się bardzo proste i wygodne :) Pewnie, szybko i profesjonalnie. Polecam bardzo!

298.
NKlos
14.02.2015  19:49
Od chwili złożenia zamówienia do czasu odbioru przesyłki, przemiły kontakt i poczucie bezpieczeństwa powierzonych środków a było to moje pierwsze zamówienie i przed miałem pewne obawy.Pana Kajetana polecam wszystkim z czystym sumieniem

297.
Alfred Adamczewski
13.02.2015  17:22
Jestem pozytywnie zaskoczony szybkością działania. Zamówiłem dwa artykuły, jeden na brytyjskim ebay, drugi na amerykańskim amazonie. Obie rzeczy dotarły bardzo szybko, zgodnie z informacjami przesyłanymi za pośrednictwem serwisu. Polecam tę formę zakupu mimo dodatkowym kosztów. Jak dla mnie są one do przyjęcia, tym bardziej, że ceny na zachodnich portalach często są znacznie niższe niż w kraju, a towar bez porównania lepszy gatunkowo.

296.
Beata
13.02.2015  08:36
Wyszukałam w sieci tkaninę na poduszki. Niestety aż w USA. Firma pomogła mi ją zamówić i kilka dni temu dotarła do mnie. Jest taka, o jakiej marzyłam. Jestem bardzo zadowolona, a Panu Kajetanowi dziękuję za bardzo miłą i fachową pomoc i obsługę. Polecam tę Firmę wszystkim.

295.
Jacek Pankiewicz
jacekcbr@wp.pl
11.02.2015  20:54
Bardzo dobry kontakt i zamówienie zrealizowana bardzo szybko. Polecam.

294.
KRZYSZTOF H
10.02.2015  23:39
UCZCIWIE I SPRAWNIE.POLECAM

293.
Adam z Ełku
29.01.2015  13:54
Profesjonalnie, rzetelnie, uczciwie! Po napisaniu pierwszego maila byłem prowadzony za rękę jak dziecko. ;) Podałem nr aukcji na ebay, swoje maksimum i resztą zajął się zespół pomoc-w-zakupach.pl. Mimo problemów z wysyłką jakie sprawiał sprzedający poradzili sobie wzorowo.
Dziękuję za bezproblemową transakcję. Teraz granice w zakupach dla mnie zniknęły. :)
Pozdrawiam

292.
Laura
laustr@wp.pl
28.01.2015  23:19
Zakupy z USA bardzo małe, ale i tak się bałam, jak pewnie wiele osób, które czytają pierwszy raz te wszystkie dobre opnie. Są w pełni zasłużone! Absolutny profesjonalizm: szybki czas realizacji, przemiły kontakt, rzeczowo i uczciwie. Mam to, co było nieosiągalne wysyłką do Polski lub z takimi opłatami, że traciło to jakikolwiek sens. Zaufałam tej firmie i żałuję tylko, że tyle mi to zajęło :)

291.
Michał P
15.01.2015  23:33
Pełen profesjonalizm, miły i szybki kontakt i bezbłędnie zrealizowane zamówienie. Serdecznie polecam wszyskim którzy chcą wygodnie i bezproblemowo kupować przedmioty z zagranicznych sklepów i serwisów aukcyjnych.

290.
Mateusz
mateuszmadry@autograf.pl
11.01.2015  23:27
Wszystko perfekcyjnie, szybko, tanio, super kontakt wiec polecam polecam :) Napewno jeszcze skorzystam.
Pozdrawiam

289.
Adam
adambb-18@o2.pl
31.12.2014  16:09
Wszystko jak najbardziej profesjonalnie. Obsługa świetna. Nawet w dni świąteczne pan Kajetan odpisywał cierpliwie na maile. Po prostu super. Skorzystam na pewno w przyszłości.

288.
Monika Mierzejewska
29.12.2014  13:57
Doskonała obsługa, wszystko płynnie, szybko. Prezent gwiazdkowy z USA dotarł bez problemów na czas. Dziękuję i polecam, pomoc-w-zakupach funkcjonuje świetnie.

287.
Iza S
28.12.2014  14:34
Firma naprawdę godna polecenia.Pomogła mi kupić towar z Rosji.Wszystko przebiegło szybko i bardzo profesjonalnie.Dziękuję za zaangażowanie i pomoc w "zdobyciu" poszukiwanego przedmiotu.

286.
Robert Regiec
20.12.2014  21:38
Szybka i profesjonalna pomoc w zakupach.Informacja na bieżąco mailowo o przesyłce jednym słowem zawodowcy .Gorąco polecam

285.
Rafał
18.12.2014  01:32
Fachowo, w pełni profesjonalnie, rzetelnie oraz przejrzyście przeprowadzona transakcja. Z pewnością w przyszłości ponownie skorzystam z usług p-w-z. Jeszcze raz dziękuję i polecam.

284.
W.B
wabro@op.pl
16.12.2014  19:31
Doskonały kontakt, uczciwość, rzetelność,transakcja przeprowadzona profesjonalnie,przesyłka z Niemiec dotarła ekspresowo.
Dziękuję i gorąco polecam wszystkim korzystanie z usług firmy "Pomoc w zakupach",zakupy bez ryzyka!

283.
Maciej Bernaciak
11.12.2014  08:58
Witam,
mogę gorąco polecić firmę, która pomogła mi sprowadzić prezent na Święta w ekspresowym tempie. Firma jest rzetelna i godna polecenia.
Szczególne podziękowania dla Pana Kajetana za pomoc i cierpliwość oraz czas poświęcony za pewne po godzinach na pisanie maili i szukanie przedmiotu.
Bardzo dziękuję.

282.
darek
08.12.2014  20:52
w koncu mam to co chciałem ,przesyłka zgodna z zamowieniem jestem bardzo zadowolony że znalazłem tą stronke , wszystko bardzo szybko realizowane , zdecydowanie polecam :)

281.
Wojciech Cz.
06.12.2014  09:54
Doskonały kontakt, rzetelność; wyrozumiałość i cierpliwość P. Kajetana sprawiają, że nawet bardzo skomplikowana transakcja z licytacją kilku przedmiotów kolekcjonerskich przeprowadzona jest komfortowo dla kupującego. Polecam wszytkim korzystanie z pośrednictwa firmy P-w-Z!

280.
Krzysztof P.
03.12.2014  16:55
Wszystko na najwyzszym poziomie uczciwosc,rzetelnosc,przesympatyczny kontakt, ekspresowe działanie.NAPRAWDĘ szczerze polecam :-)

279.
Adam
dm.adam@wp.pl
01.12.2014  12:53
Polecam wszystkim:-)

278.
ireneusz swojnóg irek
ireks1@op.pl
30.11.2014  09:40
zamówienie przebiegło sprawnie pełen profesjonalizm,cały czas w gotowosci ,ja jestem osobą mało wierzącą więc co kilka dni wysyłałem maile i na każdy otrzymywałem odpowiedz tak wiec polecam firmę i myślę korzystać w przyszłości

277.
Maciek
27.11.2014  16:13
Jestem bardzo zadowolony z transakcji za posrednictwem pana Kajetana.Towar zamowiony z USA dotarl kompletny , caly i dosyc szybko.Polecam korzystanie z ich uslug.

276.
Dominik
23.11.2014  18:14
Bardzo sprawnie działająca firma,dobry kontakt,gorąco polecam.

275.
Mery
22.11.2014  19:48
Jestem bardzo zadowolony,polecam.Szybkość i solidność. Dziekuję.

274.
Marcin W.
19.11.2014  10:37
Realizacja zamówienia przebiegła błyskawicznie. Bardzo dobry kontakt.
Polecam.

273.
Janusz
18.11.2014  17:27
Szkoda że niema kontaktu telefonicznego, oraz że tak długa trzeba czekać ( 3 tygodnie, ale to stany ).
Przesyłka dotarła zgodnie z planem i w terminie podanym przez pośrednika. Koszty znośne za pośrednictwo.
=========== POLECAM ==============

272.
Bartłomiej Wolański
vandamage@interia.pl
13.11.2014  12:24
Bardzo dziękuję za wielką pomoc w kupnie przedmiotu,ta strona była ostatnią deską ratunku,super sprawnie,konkretnie,szybko i uczciwie,polecam wszystkim.

271.
Michał
09.11.2014  20:44
Profesjonalny sprzedawca, dostawa przebiegła szybko i sprawnie, polecam! b/u!

270.
Andrzej P.
07.11.2014  12:11
Moja żona wypatrzyła stolik kawowy w sklepie w USA i zamarzyła sobie żeby ustawić go w naszym salonie. Pan Kajetan okazał się nieocenionym pomocnikiem. Wyszukał sklep z najlepszymi opiniami i poprowadził całą transakcję. Niestety stolik przyszedł z uszkodzonym w transporcie jednym elementem. Przesłałem fotografie uszkodzeń. Pan Kajetan zajął się procedurą reklamacyjną. Nie było łatwo, ale sprzedawca dosłał drugi, nieuszkodzony element. Przez cały czas byliśmy na bieżąco informowani co dzieje się z naszym zamówieniem, a później z reklamacją. Polecamy firmę i Pana Kajetana za zaangażowanie, przejrzystość warunków i autentyczną "pomoc_w_zakupach".

269.
Marek Pitucha
pituszek@tlen.pl
03.11.2014  22:49
Firma godna zaufania,dobry kontakt,przesyłka w tydzień z USA.Szczerze polecam,jestem mega zadowolony.

268.
Przemek Bączkowski
03.11.2014  22:10
To najlepsza firma w swojej branży. Moje zlecenie było dosyć trudne. Trzeba było osobiście pojechać do innego stanu , trzeba było trochę negocjować. Trzy inne firmy ( bardziej znane ) nie podjęły się, albo podjęły i wycofały. Pan Kajetan Pawełczyk podołał i to w całkiem rozsądnych kosztach. Bardzo polecam.

267.
czipen1
czipen@interia.pl
03.11.2014  21:21
Witam.bardzo polecam ..profesjoanalna obsluga..tawar dotarł szybko..Prosze sie nie bać..naprawde warto..pozdrawiam

266.
Małgorzata Czyż
03.11.2014  11:42
Bardzo dziękuje za pomoc w zakupach:) Wszystko na wysokim poziomie! Firma godna polecenia:)

265.
Paweł Adamski
03.11.2014  09:35
Bardzo profesjonalne i poważne podejście do klienta - przed złożeniem zamówienia otrzymałem dokładne informacje dotyczące ceny, czasu wysyłki a także tego jak rozwiązać sprawę ewentualnych reklamacji - producent domyślnie dawał gwarancję tylko na USA i Kanadę.
W moim przypadku profesjonalizm "pomocy-w-zakupach" przejawił się także w sposobie reakcji na komplikacje ze strony producenta zamówionego towaru - zaproponowano mi kilka opcji rozwiązania problemu (zwrot pieniędzy, poczekanie, ewentualnie inny, dostępny model) przedstwiając wady i zalety proponowanych rozwiązań.

264.
leszek Strzałkowski
leszek-strzalkowski@wp.pl
31.10.2014  14:14
bardzo dziękuję za profesjonalną pomoc w zakupach z Anglii. Zamówiony sprzęt otrzymałem dość szybko w idealnym stanie.Bardzo dobry i miły kontakt. Potwierdzam to co już inni napisali "Zdecydowanie uczciwa i godna zaufania firma" polecam!!!

263.
Agnieszka
18.10.2014  15:09
Witam. Napiszę krótko- profesjonalna obsługa, świetny kontakt mailowy. Towar z USA dotarł w nienagannym stanie. polecam!!!

262.
Paweł
17.10.2014  22:01
Gorąco polecam korzystanie z usług tej firmy. Bezproblemowo i ekspresowo!

261.
Zbyszek
13.10.2014  18:04
Profesjonalna pomoc na każdym etapie realizacji zakupów. A przy tym wielka cierpliwość i wyrozumiałość dla wszystkich moich pytań i wątpliwości. Jako że nie jestem już młody i dzielny, tylko mniej młody i mniej dzielny, więc pomoc taka była mi bardzo potrzebna. Pan Kajetan z wielkim zrozumieniem moich obaw, prowadził mnie za rękę przez wszystkie etapy zakupu. Za co bardzo mu raz jeszcze dziękuję i szczerze polecam wszystkim jego usługi. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz skorzystam z Jego pomocy.

260.
alicja gulbicka - al shubbak
10.10.2014  22:47
wszystko na najwyzszym poziomie przesympatyczny kontakt ekspresowe dzialanie , uczciwosc,rzetelnosc szczerze polecam

259.
Klaudyna
10.10.2014  13:19
Bardzo pomocny i profesjonalny sprzedawca, dostawa przebiegła szybko i sprawnie, polecam!

258.
Paweł
xxpawel15xx@wp.pl
30.09.2014  20:58
Sprawa załatwiona szybko i profesjonalnie. Gdy ktoś potrzebuje zakupic jakiś towar w USA to polecam jak najbardziej skorzystac z usług Pana Kajetana Pawełczyka.

257.
Michał
30.09.2014  17:27
Świetny kontakt emailowy i telefoniczny. Informacje przekazywane na bieżąco. Gorąco polecam.

256.
Lida
28.09.2014  16:43
Przejrzystość transakcji, uczciwość połączona z kompetencją, szybkość operacyjna - profesjonalizm z ludzką twarzą. Można mieć zaufanie:-)

255.
artur_paczek
27.09.2014  23:50
Nic dodać, nic ująć. firma z profesjonalną obsługą, godna zaufania, świetny kontakt.
Chcesz zrobić zakup w USA z pomoc-w-zakupach.pl to czysta przyjemność. Polecam w 100%

254.
PM
09.09.2014  22:54
Sprawna realizacja, bdb kontakt, zero problemów, paczka przyszła szybciej niż się spodziewałem. Polecam.

253.
Kamila
24.08.2014  19:08
Bardzo szczerze polecam. Pierwszy raz korzystałam z takiej formy pomocy, jestem pod wrażeniem, szybkość, solidność, uczciwość - cechy którymi można opisać wykonaną usługę.

252.
Piotr
21.08.2014  18:19
Pełen profesjonalizm.Zakupy udało się zrobić,choć wysyłka była tylko na terenie UK.Polecam wszystkim i sam na pewno skorzystam.

251.
Ola
14.08.2014  21:58
Swoje zakupy powierzyłam tej firmie już dwa razy i jestem bardzo zadowolona serdecznie polecam !!!

250.
Krzysztof
12.08.2014  20:20
Polecam wszystkim firmę pomoc-w-zakupach.
Bardzo miła i profesjonalna obsługa.
Jestem bardzo zadowolony!!!

249.
Wojtek
02.08.2014  22:25
Zamowilem paczke z USA fachowa obsluga iszybka dostawa polecam

248.
Olga
01.08.2014  13:47
Z ogromną satysfakcją po sfinalizowaniu zakupu w USA polecam korzystanie z usług pomoc-w-zakupach.pl Pomoc, uprzejmość i cierpliwość z jaką pan Kajetan podchodzi do zleceń i klienta, powinny być wzorem dla innych handlowców. Wszystkie sprawy, na które p. Kajetan miał wpływ były załatwiane sprawnie, bez zbędnego przedłużania. Kontakt mailowy i telefoniczny wzorowy.

247.
Gabriel Gutowski
31.07.2014  08:44
Świetny kontakt, informacje przekazywane na bieżąco i co najważniejsze bardzo szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolony i na pewno skorzystam jeszcze z usług firmy! Nie spodziewałem się, iż wszystko pójdzie tak bezproblemowo i szybko! Polecam i dziękuję za miłą współpracę!

246.
Agata
30.07.2014  20:14
Firma godna polecenia. Transakcje realizowane są rzetelnie i szybko, a klient jest na bieżąco informowany o losach przesyłki. Polecam

245.
Piotr Smok
29.07.2014  18:41
zamówiłem różowe kółka do wózka golfowego w USA; producent nie wysyłał do Europy i nie akceptował kart z tej części świata; skorzystałem z "pomocy-w-zakupach" - po raz pierwszy, trochę nie wierząc, że się uda... ale wszystko poszło świetnie, doradzono mi optymalny wariant wysyłki - przesyłka przyszła na dzień przed imieninami - a był to prezent dla mojej panny - i radość była wielka! :)

244.
Krzysztof
mater36@wp.pl
27.07.2014  14:57
Szybko sprawnie zrobiłem zakupy w Angli z pomocą biura.

243.
Aleksander
24.07.2014  16:02
Dzięki pomocy Pana Kajetana kupiłem w USA buty. Przez cały czas wiedziałem co się dzieje z moją przesyłką, kontakt był miły i rzetelny. Na pewno będę polecał wszystkim i sam jeszcze nie raz skorzystam z usług tej firmy!

242.
Nat. M
23.07.2014  17:47
Powiem tak. Bardziej pomocnego, sympatyczniejszego, lepszego usługodawcy w internecie nie spotkałam:) Pan Kajetan to złoty człowiek. Stronę pomoc-w zakupach.pl polecam gorąco każdemu kto potrzebuje tego rodzaju pomocy.

241.
Andrzej Dziadek / ANKALDA / KALISZ
ankalda@wp.pl
22.07.2014  08:54
Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do zawierania transakcji. Takiej współpracy życzę wszystkim użytkownikom PwZ. Udane zakończenie z olbrzymim zaskoczeniem gdy bardzo szybko przed wyznaczonym czasem paczka dotarła do moich rąk !!!. Towar pierwsza klasa, zapakowany idealnie. DZIĘKUJĘ BARDZO i POZDRAWIAM.

240.
Bogumiła Drajkowska
17.07.2014  1o:38
Miła obsługa, szybko i rzetelnie przeprowadzona transakcja. Pełna satysfakcja z współpracy. Gorąco polecam.

239.
Agata
01.07.2014  18:12
Rzetelna firma. Solidne podejście do klienta, szybka realizacja zamówień. Miła obsługa, służą poradą i pomocą.

238.
Paulina
febika@onet.pl
26.06.2014  17:11
Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Z pewnością skorzystam jeszcze nie raz. 100 % Pozytywnie :)

237.
Patryk
patryk-10@o2.pl
22.06.2014  20:44
Polecam :) Wszystko poszło dobrze i szybko

236.
Daria
darulalisnowo123@wp.pl
09.06.2014  17:44
Jestem jak najbardziej zadowolona. Nie wiem jak opisać to w słowach. Kontakt e-mailowy wzorowy, przesyłka dotarła...Na pewno nie raz skorzystam z pomocy pana Kajetana. Polecam jak najbardziej. Pozdrawiam.

235.
Marlena
29.05.2014  15:08
Serdecznie polecam firmę pomoc-w-zakupach. Bardzo dobry kontakt emailowy, pełen profesjonalizm. Firma godna zaufania. Dziękuję i polecam.

234.
slaw
27.05.2014  15:25
Oczywiście polecam,transakcja szybka i sprawna

233.
Agnieszka
26.05.2014  21:58
Pomoc-w-zakupach :lepszej nie można sobie wymarzyć.Jestem bardzo zadowolona i Bardzo Polecam;)

232.
BP
26.05.2014  21:54
Pierwszy raz kupowałem coś za oceanem i muszę przyznać, że Pan Kajetan poprowadził mnie jak "za rączkę". Wszystko sprawnie wybrane, kupione i dostarczone. Na pewno w przyszłości jeszcze wrócę :)

231.
Aleksandra
22.05.2014  11:11
szybkie zamówienie, usługa, transport, przepływ informacji, dobra firma, polecam

230.
bajula
20.05.2014  22:44
Przemiły kontakt, szybka, profesjonalna obsługa. Polecam z całego serca. To moje pierwsze i z pewnością nie ostatnie zakupy z pomocą p. Kajetana.
Baaaaaaardzo dziękuję!!!

229.
Zofia 81
15.05.2014  19:07
Jestem pod ogromnym pozytywnym wrażeniem pomocy firmy PwZ. Rzecz, której potrzebowałam, nigdzie nie była dostępna. Po ponad 2 miesiącach udało się sprowadzić ją z Australii tylko i wyłącznie dzięki zaangażowaniu p. Kajetana. O wszystkim byłam na bieżąco informowana mailowo, otrzymywałam odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Pełen profesjonalizm, rzetelność, zaufanie i przesympatyczny kontakt. Serdecznie polecam!

228.
Agata
14.05.2014  20:33
Do tej pory kilkukrotnie korzystałam z usług firmy Pomoc w zakupach i jak do tej pory na niczym się nie zawiodłam. Profesjonalna realizacja zamówień, idealny kontakt. Polecam

227.
S.S.
13.05.2014  21:09
Co tu dużo pisać, ilość pozytywnych opinii świadczy sama za siebie. Jeżeli miałbym jednak coś dodać, proszę uprzejmie - najwyższy standard pośrednictwa.

226.
Marek
13.05.2014  15:55
Polecam z czystym sumieniem. Natychmiastowa realizacja zamówienia, rewelacyjny kontakt, uczciwa cena za usługę. Na pewno skorzystam ponownie, jeżeli będę kupował poza Unią Europejską, a sprzedawca nie będzie wysyłał do Polski. Rzetelność i obsługa klienta najwyższych lotów.

225.
Herbert
09.05.2014  17:36
Gorąco polecam! Cały procez - zamówienie i dostawa - przeprowadzone bardzo profesjonalnie i sprawnie - żadnych problemów. Na pewno skorzystam kolejny raz :)

224.
Agata
06.05.2014  12:01
To już moje kolejne zamówienie i myślę, że nie ostatnie. Jak zawsze można liczyć na wszelką pomocy i porad ze strony firmy. Towar jest zawsze zgodny z opisem i super jakości. Dziękuje raz jeszcze

223.
Elysier
05.05.2014  22:37
Brakuje w polskim słowniku epitetów do określenia Pana Kajetana i tego co dla mnie zrobił w kwestii mojego zamówienia. Wielkie Dzięki za pomoc w dokonaniu zakupów za oceanem i życzę sobie i innym ludziom aby trafili na Pana i podobnych ludzi w życiu.

222.
Robert
03.05.2014  11:40
Pomimo trudnej polityki sklepu w jakim robiłem zakupy,
zespół pomoc-w-zakupach.pl spisał się lepiej niż wzorowo.Artykuły który kupowałem były praktycznie nie do kupienia dla kogoś spoza USA a tej firmie się to udało :)Ponadto szybka wysyłka i super kontakt.Polecam i dziękuję.

221.
Anna Żychowska
02.05.2014  14:18
Bardzo serdecznie polecam, błyskawiczne odpowiedzi na pytania i rzeczowe, szybkie i rzetelne przesyłki, towar idealnie zgodny z zamówieniami, pełen profesionalizm .

220.
Kuba Korcz
01.05.2014  02:01
Gorąco polecam i potwierdzam wszystkie pozytywne opinie.

219.
Łukasz
29.04.2014  19:40
Jestem zadowolony, trochę poczekałem i towar w domu, bardzo dobry kontakt.
Z czystym sumieniem polecam.
Łukasz

218.
Stanley
18.04.2014  01:19
Jestem bardzo zadowolony. Otrzymywałem cały czas informacje na jakim etapie znajduje się zamówienie, na wszystkie dodatkowe pytania otrzymałem odpowiedź w błyskawicznym tempie. Całość przebiegła tak że nie mam się do czego przyczepić.

217.
Mr0zik
14.04.2014  16:30
Ekspresowo i bardzo profesjonalne podejście do klienta poziom zadowolenia z usługi-bardzo wysoki na pewno jeszcze nie raz zrobię tu zakupy

Polecam i pozdrawiam

216.
Roman
14.04.2014  10:38
Jestem bardzo zadowolony, Firma bardzo profesjonalna, poważnie podchodzi do Klienta. Super kontakt i szybkość działania

215.
Agata
10.04.2014  20:39
Kolejne zamówienie i po raz kolejny wszystko przebiegło wzorowo. Dziękuję i gorąco polecam :)

214.
gliwa
04.04.2014  13:05
Profesjonalna firma nie wspołpracowalem z lepsza. Pelen pozytw!
Polecam!

213.
Majkel
03.04.2014  16:44
Ja również chwalę i polecam firmę. Okulary z Kanady doszły w tydzień od zamówienia.Zdecydowanie polecam!

212.
Olga
26.03.2014  22:37
Wykonanie usługi bez zarzutu. Pan Kajetan w kontakcie bardzo rzeczowy.
Zakupiłam korzystając z pomocy "Pomoc w zakupach" rowerek dla dziecka z Anglii od firmy, która nie akceptowała przelewów tylko przesłane pocztą czeki bądź gotówkę. Pan Kajetan uczciwie poinformował mnie o ryzyku zakupu od takiej niedzisiejszej firmy, ale podjął się zadania i udało się!
Polecam!

211.
mariusz
21.03.2014  12:09
Polecam korzystanie z usług tutaj oferowanych. Pełen profesjonalizm, szybkie odpowiedzi na każde, nawet najdrobniejsze, pytanie. Jeszcze raz polecam!

210.
Marc
20.03.2014  12:46
Bardzo dobry kontakt. szybka odpowiedź na każde zapytanie. Uprzejmy i pomocny pan Kajetan spisał się na medal. polecam!

209.
Monika
17.03.2014  17:06
Z pomocy Pana Kajetana korzystałam po raz pierwszy. Jestem mile zaskoczona fachową obsługą, Pan Kajetan bardzo szybko reagował na każde moje zapytanie mailowe a odpowiedzi rozwiały wszelkie moje wątpliwości. Zamówiony towar dotarł bardzo szybko. Jestem pełna podziwu, na pewno jeszcze nie raz skorzystam z pomocy Pana Kajetana. Innym planującym zakupy w USA i nie tylko - gorąco polecam usługi pomoc w zakupach.

208.
Karolina L.
15.03.2014  15:37
Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc w zagranicznych zakupach! Jesteście nieocenieni, pełen profesjonalizm i bardzo miła obsługa :):)) Na pewno polecę Państwa znajomym, którzy też mogą mieć problemy z kupowaniem "na końcu świata" Dziękuję raz jeszcze za pomoc! :)

207.
Agatucha
15.03.2014  15:29
Jestem bardzo zadowolona z współpracy. Bardzo profesjonalne podejscie do klienta i bardzo pomocni. Na pewno jeszcze nie raz będę korzystać z usług tej firmy.

206.
Mariusz
13.03.2014  19:04
Bardzo fachowa i szybka obsluga ;) jestem bardzo zadowolony z uslugi

pozdrawiam i do usłyszenia ;)

205.
Lucyna Janicka
08.03.2014  11:25
Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Dostawałam odpowiedź na każde pytania, każdego maila. Serdecznie polecam!

204.
Jacek
07.03.2014  18:36
Realizacja zamówienia z USA - 3 tygodnie. Proste zasady, bardzo dobry kontakt. Polecam

203.
julita łambucka
05.03.2014  22:39
Jestem bardzo zadowolona z zakupów za pośrednictwem firmy pomoc w zakupach. Niesamowicie miły i szybki kontakt. Przedmioty zakupione w Angli dostarczone ekspresowo w nienaruszonym stanie. Dodam, że były to wartościowe przedmioty konieczne do rehabilitacji niepełnisprawnego dziecka. bardzo dziękuje

202.
Grifon
04.03.2014  19:34
Solidna firma, trochę poczekałem i towar w domu, polecam

201.
Aga
04.03.2014  10:59
Wszystko w jak najlepszym porządku szybko sprawnie i bez żadnego problemu. Doskonały kontakt. Zapewne skorzystam jeszcze niejeden raz. Polecam każdemu :)

« nowsze  |  starsze »

idź do:    najnowsze opinie  |  400-301  |  300-201  |  200-101  |  100-1



Dodaj opinię

imię i nazwisko / nick:
e-mail
czy e-mail ma być widoczny na stronie? TAK
NIE

numer zamówienia
treść:
   
do góry strona główna
pomoc-w-zakupach.pl © 2011 - 2017. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Nie wiesz jak robić zakupy na eBay? Zastanawiasz się jak kupować na Amazon i w zagranicznych e-sklepach? Oferujemy profesjonalną pomoc w sprowadzaniu towarów z zagranicy. Z nami zakupy w USA, Anglii, Niemczech i innych krajach to nie problem. Zakupy internetowe to nasza specjalność. Serdecznie zapraszamy.

Serwis korzysta z plików Cookie: Polityka Cookies